Slavek Krepelka píše:huhu píše:Mimochodem - píšu to ve spešl příspěvku, očekávám gumování.
Magneto a Akord tu napsali příspěvky, které nikoho neurážely, nebyly tam sprostosti a napadání, a přesto je někdo smazal ( Slávek ? )
Nikoliv
Mám alibi
Byl jsem od soboty do dneška bez internetu
Ahoj, Slávek
Edit: ... potvrzuji ... Slávek měl opravdu nemocný netový dráty ...
... pro Huhu: ... pokud myslíš ten sobotní Akordův příspěvek, kdy se opět veřejně navážel dosti nevybíravým způsobem do moderátorů, tak ten jsem přesunul já, ... stejně tak i následný příspěvek od Magneto (kterej na to rovnou založil i vlákno ... ) ....... A(&F) ...
To maje vyjasněné, ještě takhle: Co se týče Akordova příspěvku o kterém se zmiňuješ, byl přemístěn do zákulisí. Proč? Odpovím Ti Vašku otázkou: "Už jsi někdy zažil, že vedoucí oddělení by se opakovaně chodil vylévat na dílnu, že řiditel a všichni jeho a mnozí ostatní šéfové se proti němu spikli, protože ho nenechaj šéfovat a nešéfují tak, jak to vidí on, ale tak, jak to vidí onii, aniž by mu hrozně rychle někdo nepřistřihl brka?" Já ještě ne. Od toho je ať už konferenční místnost, nebo osobní odvolání u řiditele. Jestli-že to nikam nevede, má možnost se odebrat tam, kde to funguje podle něj, nebo si zalžit vlastní firmu.
Pokud s tím má někdo problém, je jenom jeho problém. Takhle to prostě v každé organizaci funguje a jsou k tomu velice dobré důvody.
Co se týče Magnetova příspěvku o kterém se zmiňuješ, byl také přemístěn mimo tuto dílnu. Proč? Protože je velice nemístné se jakýmkoliv způsobem obouvat do hostitele. Jak dlouho máš pocit, že je pro jednoho únosné se s jedním člověkem (viz výše, jmenovitě Akord) léta bezútěšně babrat? Projeď si vlákno Připálené Karbanátky. No a tady hold padl los nejen na něj, ale i na přitakávače, neřkuliv o tom, že přemístěním Akordova příspěveku se stal Magnetův příspěvek bezpředmětným. Co s ním? Tedy s tím příspěvkem.
Tohle je fórum především o alternativní energii všeho druhu a o alternativní medicíně v duchu dobrovolné spolupráce s tím, že zde máme spoustu vláken tak říkajíc mimo toto téma. Pokud příspěvky zapadají do tohoto velice všeobecného rámce a jsou adresovány do vhodných vláken, není jedinný důvod, proč by je někdo z administrativy ať už mazal, nebo někam z veřejného fóra lifroval, ale je na administrativě to držet tématický pořádek. Pokud příspěvek v tomto rámci a duchu není, může a nemusí být tolerován. To hodně záleží na tom, v jakém duchu jsou napsány, kde byly umístěny, čeho se týkají, kdo je napsal a v neposlední řadě v jaké je moderátor zrovna náladě a kolik má času se s moderováním zrovna babrat. Doufám, že Ti neva, že se na 99.99 běžných členů administrativa dívá jinak než na několik málo těch, kteří mají mocí mermo potřebu především rýpat, jakýmkoliv způsobem terorizovat druhé a devastovat nejen vlákna, ale i překrucovat účel, pravidla a ducha fóra. Pokud va, stejně nemáš odvolání
Tak to prostě je.
Ahoj, Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.