Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
v kombinaci s informatikama.........
Palo, ta "informatika" - tím myslíš co?
Palo, ta "informatika" - tím myslíš co?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No to jsou např. specifické Joalisy od Jonáše (doporučí diagnostik)...
Já zkoušel toto homeopatikum (taky je v podstatě informatikum): Natrum muriaticum CH30
A ještě budu zkoušet toto homeopatikum: Arsenicum album CH15
Je třeba o nich něco přečíst, na netu se dá toho dočíst dost...
Já zkoušel toto homeopatikum (taky je v podstatě informatikum): Natrum muriaticum CH30
A ještě budu zkoušet toto homeopatikum: Arsenicum album CH15
Je třeba o nich něco přečíst, na netu se dá toho dočíst dost...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Palo:
Dneska je situace taková, že v alternativě je v ČR doslova boom a taky to tak vypadá. Dneska si spousta lidí pořizuje různé měřící automaty (holt lennost a především základní neznalost nade vše) a řeknou si to se mi musí rychle vrátit a jdou do toho. Mnohdy přitom ty přístroje neumí ani pořádně ovládat, pouze si někde něco přečtou nebo úplně slepě spoléhají na ten stroj. Stále mě ale udivuje, co za lidi tato oblast čím dál více přitahuje. Pro ně je to ale pouze byznys a je jim jedno co za škody napáchají. To, že už jsou tady na trhu i skvosty v podobě levného oberonu, které používají obyčejné sluchátka a jsou místo komunikačního interface pouze napojeny na sprostou externí zvukovou kartu s někde okopírovanou starší verzí obslužného programu už nikdo nevidí a slepě tomu věří. Prostě začíná být tady už celkem džungle.
Ten F-scan není na poli přístrojů pro alternativu žádnou novinkou, snad jen tady v ČR zažívá svůj boom, jako každá novinka, pokud má tu správnou reklamu. Osobně jsem zatím neměl možnost přístroj F-scan podrobněji otestovat, takže netuším jak až dobře funguje. Připadá mi to spíše jako "zapper se zpětnou vazbou". Tak si jej Palo kup a poděl se pak o nějaké zkušenosti
Řekl bych, že ale srovnáváš poněkud nesrovnatelné. Salvia je čiště diagnostický přístroj. F-Scan zase pouze terapeutický, i když používá onu zpětnou vazbu, čili ti už jaksi neprozradí, co stojí za tvým problémem a pokud ti nepomůže, jsi prakticky tam, kde s klasickým zapperem. Ony "měřící automaty" v poněkud vyšších cenových relacích také vysílají a zpětně snímají frekvenční odezvy z organismu a ty pak se svou počítačovou databázi uloženou v obslužném programu porovnávají a výsledky graficky znázorňují. Také nejsou pouze diagnostické, ale zároveň i terapeutické, ale jsou velmi výrazně omezeny právě svoji malou databází vzorků. Což není nic nového pod sluncem. Obrovskou výhodu Salvie vidím v tom, že má těchto vzorků tisíce a tisíce a pokud tam něco chybí, je velká naděje, že ji výrobce s dalším upgradem doplní, i když přímo Jonáš je zase kapitola sama pro sebe. Navíc ta nová Salvie ve snaze modernizace je spíše krokem zpět. Jedna řada původního modelu navíc měla ručičkový měřák bez doběhu a měřit na tom nedokázal pořádně ani můj kamarád, coby profík. Stejně tak interface pro propojení Salvie s počítačem ve verzi USB je o něco horší než klasika s RS232. Prostě nic není naprosto dokonalé a ne vždy inovace může znamenat zlepšení Je také pravdou, že naučit se Salvii dobře ovládat je záležitostí pilného denního cvičení několik měsíců, to je sice její nevýhoda, ale dají se s ní doslova vyčmuchat věci, které u automatu nemáš šanci vůbec zjistit. Kamarád mi říkal a s tímto souhlasím, že automaty jsou dobré na prvotní proměření organismu a měřič na Salvii pak jde už více do hloubky a hledá další návaznosti, čili si může ulehčit práci, což je asi tak jediné pozitivum.
Dneska je situace taková, že v alternativě je v ČR doslova boom a taky to tak vypadá. Dneska si spousta lidí pořizuje různé měřící automaty (holt lennost a především základní neznalost nade vše) a řeknou si to se mi musí rychle vrátit a jdou do toho. Mnohdy přitom ty přístroje neumí ani pořádně ovládat, pouze si někde něco přečtou nebo úplně slepě spoléhají na ten stroj. Stále mě ale udivuje, co za lidi tato oblast čím dál více přitahuje. Pro ně je to ale pouze byznys a je jim jedno co za škody napáchají. To, že už jsou tady na trhu i skvosty v podobě levného oberonu, které používají obyčejné sluchátka a jsou místo komunikačního interface pouze napojeny na sprostou externí zvukovou kartu s někde okopírovanou starší verzí obslužného programu už nikdo nevidí a slepě tomu věří. Prostě začíná být tady už celkem džungle.
Ten F-scan není na poli přístrojů pro alternativu žádnou novinkou, snad jen tady v ČR zažívá svůj boom, jako každá novinka, pokud má tu správnou reklamu. Osobně jsem zatím neměl možnost přístroj F-scan podrobněji otestovat, takže netuším jak až dobře funguje. Připadá mi to spíše jako "zapper se zpětnou vazbou". Tak si jej Palo kup a poděl se pak o nějaké zkušenosti
Řekl bych, že ale srovnáváš poněkud nesrovnatelné. Salvia je čiště diagnostický přístroj. F-Scan zase pouze terapeutický, i když používá onu zpětnou vazbu, čili ti už jaksi neprozradí, co stojí za tvým problémem a pokud ti nepomůže, jsi prakticky tam, kde s klasickým zapperem. Ony "měřící automaty" v poněkud vyšších cenových relacích také vysílají a zpětně snímají frekvenční odezvy z organismu a ty pak se svou počítačovou databázi uloženou v obslužném programu porovnávají a výsledky graficky znázorňují. Také nejsou pouze diagnostické, ale zároveň i terapeutické, ale jsou velmi výrazně omezeny právě svoji malou databází vzorků. Což není nic nového pod sluncem. Obrovskou výhodu Salvie vidím v tom, že má těchto vzorků tisíce a tisíce a pokud tam něco chybí, je velká naděje, že ji výrobce s dalším upgradem doplní, i když přímo Jonáš je zase kapitola sama pro sebe. Navíc ta nová Salvie ve snaze modernizace je spíše krokem zpět. Jedna řada původního modelu navíc měla ručičkový měřák bez doběhu a měřit na tom nedokázal pořádně ani můj kamarád, coby profík. Stejně tak interface pro propojení Salvie s počítačem ve verzi USB je o něco horší než klasika s RS232. Prostě nic není naprosto dokonalé a ne vždy inovace může znamenat zlepšení Je také pravdou, že naučit se Salvii dobře ovládat je záležitostí pilného denního cvičení několik měsíců, to je sice její nevýhoda, ale dají se s ní doslova vyčmuchat věci, které u automatu nemáš šanci vůbec zjistit. Kamarád mi říkal a s tímto souhlasím, že automaty jsou dobré na prvotní proměření organismu a měřič na Salvii pak jde už více do hloubky a hledá další návaznosti, čili si může ulehčit práci, což je asi tak jediné pozitivum.
Víš Palo o informatikách ledacos vím a mám s nimi už nemalé zkušenosti. Jeden kamarád, se kterým dlouhodobě spolupracuji a kterého v ČR pokládám za dosti velkou kapacitu a hlavně není odkázán pouze na standardní informatika od výrobců, třeba populárních Jonášovek, ale dělá je každému svému klientovi přímo na míru, což je už trochu jiné kafe a zrovna on má s Plasmodií také již nemalé zkušenosti. Chodili k němu i lidé, kteří se doslova prolévali MMS1 a plasmodie měli stále. Vždyť přece dle Humbleho je to tutovka a ono to zatím vypadá, že bohužel není. Pak měl případ, kdy ten člověk MMS1 vůbec nepoužil, ale používal pouze MMS2 bez informatik a tady se to výrazněji pohlo dopředu i bez informatik. Ale máš pravdu, že to může být u toho MMS také jak u koho. Ono je také rozdíl být vyléčený a uzdravený. Vyléčený může pouze dostat problém pod kontrolu, že mu nezpůsobuje citelné potíže, ale problém může kdykoliv vypuknout znovu, uzdravený se původce problému zcela zbaví a problém se již nevrací. Plasmodium každopádně nezahubíš pouze informatikem, to je běh na hóóóódně dlouhou trať, ale je pravdou pokud se to zkombinuje právě s Artemisinem Anua ve správném dávkování, to se začnou dít dosti zajímavé věci. Dle něj je to zatím jediná spolehlivá cesta k úspěchu. Ale je tady ještě jedna důležitá věc, kterou mnoho lidí absolutně nebere v potaz a moc se o tom v dnešním materiálním světe nemluví a tím jsou energie jednotlivých orgánů a celková životní energie. Pokud má nějaký orgán, nebo vícero orgánů tuto energii 0, jde všechno velmi ztuha a prakticky furt se motáš dokola. Pak se lidé ptají, proč to nefunguje, když jsem pro to udělal všechno? Omyl neudělal. Jakmile se po energetické stránce začnou orgány zlepšovat, nastartují se totiž i regenerační schopnosti celého organismu a vše se najednou pohne celkem rychlým tempem směrem k cíli. To je taky důvod, proč se začala používat Somatex technologie, o které jsem se zmiňoval. Ona čínská medicína nebo třeba geopatogenní zóny nejsou pouze nějaké plky o energiích, ale bez té správné energie nic nemůže pořádně fungovat, je to stejné jako se divit proč mi auto nejede, když pro něj nemám žádné palivo, čili je prázdná nádrž Jelikož jsi se dostal až k účinkům informatik a homeopatik, věřím, že časem se dostaneš i semJeště jsi psal, že MMS1 na malárii nezabírá, ono zabírá, ale pouze v kombinaci s informatikama.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Presne týmto postupom sme boli na diagnostike so 7. ročnou dcérou. Zoznam parazitov na dvoch stranách (už vieme, proti čomu bojujeme), ale chce to veľkú dávku trpezlivosti. Po vyše troch hodinách na diagnostike už bola dcéra pekne nervózna. Nabudúce sa vyzbrojíme nejakými rozptylovačmi nudy.Craft píše:automaty jsou dobré na prvotní proměření organismu a měřič na Salvii pak jde už více do hloubky
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
OK...
No tutovka to je, ale my vidíme díky diagnostickým mašinkám víc, než on.
No Humble je stále o krok pozadu. On malárii vidí pouze tu probíhající, při které jsou horečky. Malárii "schovanou", jak jí říkám já, tu on vůbec nebere v potaz. On nemá žádné diagnostické přítroje, jemu stačí, když člověk je bez teplot a práceschopný, což je i s klasickou "schovanou" malárií, jen se potí, necítí se dobře atd., ale pracovat většinou můžeCraft píše:Vždyť přece dle Humbleho je to tutovka a ono to zatím vypadá, že bohužel není.
No tutovka to je, ale my vidíme díky diagnostickým mašinkám víc, než on.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Ahoj všem,
byla jsem u Ing. Bláhové kvůli uchu a častému motání hlavy, nasla mi tam filárie, nasadila ivermectin, ale do ucha se nedostal, pujcila jsem si od ní zapper a musim jednoznacne rict, ze funguje. Zaperovala jsem ucho, hybaly se potvory... a motani hlavy a bolest ustala. Asi po tydnu zapovani se mi na čele udelala boule pod kůží. Svedila a byla cela ruda. Žádný por ale nebyl zvetseny a tam me napadlo, ze by to mohla byt filárie. Prilozila jsem na ni jednu elektrodu se správnou frekvencí a behem minuly to zacalo pukat a praskat, po 7-mi minutách tam nebylo nic, jen cerveny flek a to byla boule docela velka. Takze zapper rozhodne funguje. Zapperuju ale dál.
Zároven jsem stejny frekvenei prikládala na bricho, protoze tam me taky bolelo a stridalo se to s tím uchem.
Hrozne se to tam vrtelo a kopalo to jako bych byla v 6 mesici tehotenství. volala jsem Ing. Bláhové, že tam musí být neco vetsího, ze to není mozné aby to byla filárie. Vzala me hned druhy den a namerila tasemnici, takze ted bojuju proti vetsi oblude Nasadila mi praziquantel, zatim bez uspechu, potvora kope po prilozeni s frekvenci na tasemnice dál. Delam se zaprem pokusy, jak se k ní dostat nejlíp. Napadlo me, ze když frekvece obtékají napr kosti a dute organy tak se k ní ty pulsy nemusi poradne dostat. Zkusila jsem sevrít jednu elektoru do ruky a na ruku prilozit jazyk, aby ty frekvence jely do bricha, druhou elektrodu sem mela na brise, to kopala jeste víc, ale bojuju. Potvora hnusna se drží.
Nasadila jsem bromelain a cesnek a taky hrebíček. Lidi drzte mi palce, a az vyleze tak pokud me neklepne z radosti a z toho co uvidim urcite napisu Mejte se.
byla jsem u Ing. Bláhové kvůli uchu a častému motání hlavy, nasla mi tam filárie, nasadila ivermectin, ale do ucha se nedostal, pujcila jsem si od ní zapper a musim jednoznacne rict, ze funguje. Zaperovala jsem ucho, hybaly se potvory... a motani hlavy a bolest ustala. Asi po tydnu zapovani se mi na čele udelala boule pod kůží. Svedila a byla cela ruda. Žádný por ale nebyl zvetseny a tam me napadlo, ze by to mohla byt filárie. Prilozila jsem na ni jednu elektrodu se správnou frekvencí a behem minuly to zacalo pukat a praskat, po 7-mi minutách tam nebylo nic, jen cerveny flek a to byla boule docela velka. Takze zapper rozhodne funguje. Zapperuju ale dál.
Zároven jsem stejny frekvenei prikládala na bricho, protoze tam me taky bolelo a stridalo se to s tím uchem.
Hrozne se to tam vrtelo a kopalo to jako bych byla v 6 mesici tehotenství. volala jsem Ing. Bláhové, že tam musí být neco vetsího, ze to není mozné aby to byla filárie. Vzala me hned druhy den a namerila tasemnici, takze ted bojuju proti vetsi oblude Nasadila mi praziquantel, zatim bez uspechu, potvora kope po prilozeni s frekvenci na tasemnice dál. Delam se zaprem pokusy, jak se k ní dostat nejlíp. Napadlo me, ze když frekvece obtékají napr kosti a dute organy tak se k ní ty pulsy nemusi poradne dostat. Zkusila jsem sevrít jednu elektoru do ruky a na ruku prilozit jazyk, aby ty frekvence jely do bricha, druhou elektrodu sem mela na brise, to kopala jeste víc, ale bojuju. Potvora hnusna se drží.
Nasadila jsem bromelain a cesnek a taky hrebíček. Lidi drzte mi palce, a az vyleze tak pokud me neklepne z radosti a z toho co uvidim urcite napisu Mejte se.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Alfko. Děkujeme. Jinak pro ty co se tu už motaj dýl, specielně pro Pala a asi Crafta. Tak mne napadá, proč Dr. Guyovi a jeho následníkům pracoval u lidí arsen. Jestli on nezbavoval lidi právě těhle potvor a to dostatečně pomalu, aby nedocházelo k příliš rychlému úhynu hlavně třeba v očích a následnému oslepnutí, jak se děje především u Říční Slepoty. Je tu kruci někdo, kdy by dokázal sehnat AsO3, tedy kysličník arsenitý? To je jak u blbejch. Jedovatý to není ani zdaleka jako třeba chlorid železnatý a nedá se to sehnat. Ahoj, Slávek.alfka píše:Ahoj všem,
byla jsem u Ing. Bláhové kvůli uchu a častému motání hlavy, nasla mi tam filárie, ....
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Slavku "pekne smeti" sem dávaš!!! Pravda v tejto veci je taká že - V organismu je však metabolizován na toxické látky, nejčastěji na oxid arsenitý. Akutní otravy se projevují zvracením, průjmy, svalovými křečemi, ochrnutím a zástavou srdce. As2O3, AsCl3, AsF3, jsou mnohem toxičtější než sloučeniny pětivazného arsenu, řadí se mezi významné látky mutagenní, teratogenní a karcinogenní. Naozaj sa snažim uveriť tomu že len totálný blbec "naskočí na tento vlak".Slavek Krepelka píše:Tak mne napadá, proč Dr. Guyovi a jeho následníkům pracoval u lidí arsen... ...Jedovatý to není ani zdaleka jako třeba chlorid železnatý a nedá se to sehnat.
Zohnať nie, to by bolo moc "okate". No vyrobiť ano - s pár kilami popola z uhlia stačí naozaj len chcieť a vedieť ako na to. No Slavku medzi nami, "zápalky deťom do rúk nepatria...". NSlavek Krepelka píše:Je tu kruci někdo, kdy by dokázal sehnat AsO3, tedy kysličník arsenitý?
Opět nevíš co a o čem brbleš Neoanthropusi.
- AsO3 je pouze surovinou.
- Vzhledem k tomu, že již jde o stabilní kysličník arsenitý, těžko se v těle bude metabolizovat na další kysličník. To by pracovalo, kdyby byl As podán ve formě kovové. Poučení z toho plyne pro tvé vůdce, "Neuč slona lítat"
- Dávkování je téměř homeopatické.
- Finální produkt byl k ústnímu použití dostupný (na předpis) v US apatykách do roku 1976, než to FDA zarazila, jenom aby ho farmácie zaměnila za právě jeden z pětimocných kysličníků arsenu a náhle patentovatelných arsenitů, jako jednu z ingrediencí chemoterapie proti rakovině, očividně méně účinou v předepisovaných dávkách než originální Fowlerovy formule z konce 18tého století.
- AsO3 je návykový a ve správné formě se dá nacvičit k požívání na hrstě, jak je historicky doloženo ze starých Rakous. Ne že bych měl potřebu. Nejde jenom o chemikálii jako takovou, ale i o zrnitost. Očividně dle dobového svědectví dělal obdivovatelům stejně dobře jako koňům, kterým se dával pro krásný vývoj svalů, srsti, výkonosti a všeobecného zdraví. Opět zde pro tebe někdo "chytrý" něco vyšťoural a ty ses toho chytil, aniž bys měl tuchu jak se věci skutečně mají.
- Výroba AsO3 z uhlí je sice velice možná, ale těžko v domácích podmínkách, takže z tvé strany jde opět jenom o blbé rýpání. To už spíš to šťourat z olova v autobateriích Jde o poněkud proveditelnější proces.
- Poslední tvůj dnešní příspěvek do vlákna "Koloidního stříbro", kde jsi opastoval naprosto zbytečně celý dlouhý odkaz, jenom abys k němu poznamenal jedno bezvýznamné slovo a svou iniciálu, jsem smáznul jako zbytečný a úmyslný plevel.
- Opět, snad po 398mé, se vyjadřuješ neuctivě ke druhým díky svým ubohým znalostem a ubohým znalostem těch na jejichž poradách visíš, jak už to ani jinak neumíš, domnívajíce se že si tím nasadíš tvář hluboce encyklopedickou v očích lidí, kteří sami lépe nevědí.
- Takže to máš ode mne tentokrát už na měsíc a to za nekončící sprostotu, ignorantské zavádění a úmyslné plevelení a to přes veškerou, dlouhodobou snahu všech moderátorů, včetně admina, ti nějak rozumně, i nerozumně domluvit. SDK
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Ahoj, to jsem si početla, ty jo, držím fakt pěstičky a až ji mrchu vypudíš, tak určitě nafot´!!!alfka píše:byla jsem u Ing. Bláhové kvůli uchu a častému motání hlavy, nasla mi tam filárie, ... namerila tasemnici, takze ted bojuju proti vetsi oblude
Určitě dělej klystýry ( urinové, s jabl. octem, klidně i s mms... ), od věci by nebyla ani koňaková kůra dle malachova, k vyčištění střev by bylo dobré udělat šanku-jogínskou očistu střev ) já mám po tom všem drobnější sbírečku parazitíků naložených ve slivovici, ale tasemnice tam není. Zkus přitvrdit, s česnekem dej habanero papričky ( dají se koupit v tescu ) a třeba i cayenský pepřík, od věci proti parazitům není ani kokosový tuk - jak proti parazitům ve střevech, tak proti kandidě. Moc bych ti přála, aby sviňka vyklouzla celá, ale zpravidla lezou jen články tasemnice - achjo.
Kdysi tu řešila tasemnici Magnea, pojmenovala ji Uršula.
-
- Starší člen
Ahoj Jani,
moc díky za podporu nad šankou jsem premyslela, mam ji v zaloze, rikala jsem si, ze ji nejdriv vypudim a pak sankou docistim telo, ale mozna by jí to hodne zneprijemnilo zivot uz ted. Jinak kope docela vysoko, videla bych to na zaludek, ale jednou uz kopala i dole pod pupkem, tak si asi dela co chce. Ale z 90% je nahore, tak by na ni asi klystyr nezabral, i kdyz s MMS by se vstrebal do tela tak jako tak. Ale k mms mam respert a musim k nemu dozrat Habanero papricky jsem taky zkousela, ale je mi z nich blbe, ale tak pokud nezabere prazik, nastane totalni alternativni kura a k praziku pridam albendazol + zapper. Ing. Blahova rikala ze cela asi nevyleze, ze ji prazik narusi povrch a telo ji zacne rozkladat. Ale kdyby jo, tak ji 100% vyfotim, hodim do sklenice od okurek, zaliju lihem a donesu doktorce, aby se podivala jaký jsem podle ní hypochondr:D Po zapru lezou ven jen ti maly smejdi. Jinak vcera jsem zappovala dutiny. Zase sem udelala experiment, sevrela elektrodu a prsty strcila do nosu Vysmrkala jsem, ackoliv nemam rymu šedé nitky a malicko krve, tak asi ty potvory filárie... Zapuju taky oči, abych mohla prazík..
Dneska jsem doma, hodlam do sebe hodit vetsi davku Praziku a zapiju to grepem, pak budu zapovat o 106 a vecer se nacpu bromelainem.
Panenky mám Vás strašně rád ale kraťte ty odkazy. Ahoj, Slávek.
moc díky za podporu nad šankou jsem premyslela, mam ji v zaloze, rikala jsem si, ze ji nejdriv vypudim a pak sankou docistim telo, ale mozna by jí to hodne zneprijemnilo zivot uz ted. Jinak kope docela vysoko, videla bych to na zaludek, ale jednou uz kopala i dole pod pupkem, tak si asi dela co chce. Ale z 90% je nahore, tak by na ni asi klystyr nezabral, i kdyz s MMS by se vstrebal do tela tak jako tak. Ale k mms mam respert a musim k nemu dozrat Habanero papricky jsem taky zkousela, ale je mi z nich blbe, ale tak pokud nezabere prazik, nastane totalni alternativni kura a k praziku pridam albendazol + zapper. Ing. Blahova rikala ze cela asi nevyleze, ze ji prazik narusi povrch a telo ji zacne rozkladat. Ale kdyby jo, tak ji 100% vyfotim, hodim do sklenice od okurek, zaliju lihem a donesu doktorce, aby se podivala jaký jsem podle ní hypochondr:D Po zapru lezou ven jen ti maly smejdi. Jinak vcera jsem zappovala dutiny. Zase sem udelala experiment, sevrela elektrodu a prsty strcila do nosu Vysmrkala jsem, ackoliv nemam rymu šedé nitky a malicko krve, tak asi ty potvory filárie... Zapuju taky oči, abych mohla prazík..
Dneska jsem doma, hodlam do sebe hodit vetsi davku Praziku a zapiju to grepem, pak budu zapovat o 106 a vecer se nacpu bromelainem.
Panenky mám Vás strašně rád ale kraťte ty odkazy. Ahoj, Slávek.
Ahoj afka,
mohla bych se zeptat, kde ty elektrody u oci prikladas?. Ja to taky delam, ale nevim jestli je to to spravne misto.
Jinak podporis vypuzeni teto potvory take kdyz budes jist dynove jadyrka, velmi dobre rozkousat, denne 4x vzdy 25 kusu a asi po 1 hodine si na to das lzici ricinoveho oleje, u me to zabira dobre a je znat jakasi uleva. Chce to ale trpelivost a jiste to pujde. Take je dobre treba nejist veprove maso, nebot ty potvory pak dostanou dalsi silu. Vetsinou pochazeji prave z veproveho masa.
JA ho taky uz dlouho nejim, a ze zacatku me schazelo a ted uz vubec ne.
Diky predem
Lena
mohla bych se zeptat, kde ty elektrody u oci prikladas?. Ja to taky delam, ale nevim jestli je to to spravne misto.
Jinak podporis vypuzeni teto potvory take kdyz budes jist dynove jadyrka, velmi dobre rozkousat, denne 4x vzdy 25 kusu a asi po 1 hodine si na to das lzici ricinoveho oleje, u me to zabira dobre a je znat jakasi uleva. Chce to ale trpelivost a jiste to pujde. Take je dobre treba nejist veprove maso, nebot ty potvory pak dostanou dalsi silu. Vetsinou pochazeji prave z veproveho masa.
JA ho taky uz dlouho nejim, a ze zacatku me schazelo a ted uz vubec ne.
Diky predem
Lena
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Re: Několik poznatků nejen pro profesionální detox. poradce.
Závěrem i jedno doporučení. Pokud někdo chodí na velkou plasmu je dobré mít vytestovány frekvence, které spolehlivě budou zabírat na problém, na který je používána a být vystaveni jejímu působení pokud možno co nejkratší dobu. Dále pauzy v jejím působení je rozumné omezit aspoň jednou týdně, nebo lépe až po 14 dnech. Přišlo se totiž i pomocí poněkud nezvyklých schopností některých senzibilnějších lidí na věci, proč jsem se rozhodl toto doporučení tady uvést.
Ahojte,
prosím Tě Crafte, vědí ti senzibilové i to, jak negativní vlivy plasmy odstranit nebo zmírnit?
Např. Páter Ferda proti zvýšené radiaci doporučoval koupel v dub. kůře a mladém dub. listí - tedy v odvaru.
Ono se to všechno dost těžko řeší, když je to téměř v ilegalitě. A tělo je docela složitý organismus.
http://czmedicus.blogspot.com/
Teď jsem prodělala něco jako střevní chřipku a zase bude pokračování v likvidaci breberek.
Když tak přemýšlím o léčitelích , např, kdo jste slyšel o panu Zezulkovi,
kteří léčili rakovinu, tak museli nějakým způsobem svojí energií i mlátit breberky, ne?
Ahojte,
prosím Tě Crafte, vědí ti senzibilové i to, jak negativní vlivy plasmy odstranit nebo zmírnit?
Např. Páter Ferda proti zvýšené radiaci doporučoval koupel v dub. kůře a mladém dub. listí - tedy v odvaru.
Ono se to všechno dost těžko řeší, když je to téměř v ilegalitě. A tělo je docela složitý organismus.
http://czmedicus.blogspot.com/
Teď jsem prodělala něco jako střevní chřipku a zase bude pokračování v likvidaci breberek.
Když tak přemýšlím o léčitelích , např, kdo jste slyšel o panu Zezulkovi,
kteří léčili rakovinu, tak museli nějakým způsobem svojí energií i mlátit breberky, ne?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Několik poznatků nejen pro profesionální detox. poradce.
Z toho, co jsem početl o těchto pánech mi leze, že breberky nejspíše přímo nemydlí a to jakékoliv. Osobně mi z toho leze, že strukturálně napraví to, čemu se říká například aura. Napravená aura napraví strukturálně fyzické tělo a tím v něm zmizí pro breberky místo, jak aurické, tak fyzické. Jinak si nedovedu absolutně představit, jak by bylo možné, aby někteří byli schopni beze stop opravit i velká zranění, například zlomeniny, rozdrceniny a řezné rány během 10 - 30 minut. Také to vypadá, že na to, aby aura byla schopna existovat, něco ji musí udržovat v jakési energetické kondici, kterou oni nějak obnoví v případě jejího poklesu, ale možná to jenom vyplývá z toho, že strukturálně rozházená aura propojená s fyzicky rozházeným tělem se sama se sebou těžko domlouvá a jde o jakousi harmonizaci aury strukturálním přeskupením, spíše než o dodávání vlastní, či vnější energie léčitelem. To je však jenom hrubý nástin. Ona má aura taky jakousi setrvačnost a čím je zranění či nemoc čerstvější, tím je pro ně snazší vrátit jak zranění, tak zdraví ohrožené nemocí do původního stavu. Skoro to vypadá, že spíš nějak dokáží posílit paměť celého organismu a donutit ho, aby se porovnal sám. Pokud je třeba tělo napadené rakovinou po ozařování a do značné míry i chemo, schopnost to napravit u nich mizí. Tyhle metody léčení nějak drasticky gumují celkovou aurickou paměť buněk jako celku, kterou narušují i mikroorganismy a stres.Gaia píše: Když tak přemýšlím o léčitelích , např, kdo jste slyšel o panu Zezulkovi,
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
lena píše: mohla bych se zeptat, kde ty elektrody u oci prikladas?. ...
Ahoj Leno,
prikladam je na vicka, Ing. Blahova mi ukazovala svisle podel nosu, tak nejak predpokladam, aby se dotykaly i zavreneho oka. Zkousela jsem to, ale nejak me pripadalo ze zapuju nos a ne oci a kdyz jsem dala elektrody rovnou na vicka tak to stipalo a jehlickovalo, tak jsem na radu jejiho manzela presla na jiny zpusob a to takovyto. Do kazde ruky sevru elektrodu a pesti prilozim na zavrene oci. Pridam si procenta tak na 40. Nebo jsem to jeste vymyslela tak,ze elektrody drzim jenom palcem v dlani a prsty mam rozprostene po celem vicku zavrenych očí a jeden dam blizko spojivky.
Kdyz pak dozapuju tak mam pocit jakoby namocenych oci ve studene vode a lip vidím. Myslim ostreji..
Coz by melo potvrzovat, ze to funguje.
Mej se
-
- Starší člen
lena píše:Jinak podporis vypuzeni teto potvory take kdyz budes jist dynove jadyrka, velmi dobre rozkousat, denne 4x vzdy 25 kusu a asi po 1 hodine si na to das lzici ricinoveho oleje,
Lena
Leno a ten ricinovy olej funguje za jak dlouho? Musím chodit do práce... :DD Potrebovala bych nejakou rychlo vec, abych byla rano fit... Ono kdyby to na me prislo az rano, treba v autobuse a jeste ta tasemnice do toho :DD Boze... , ted je mi to sice k smichu, ale nechci si to ani predstavovat, ono takove zhmotnení myslenky je sice krasna vec, ale ten nahore je obcas vtipalek ...
pa.