Záátracenej pokušiteli1220 píše: Co by ... ?
Co by ... ??
Anebo ... ????
Zdravím - poota
Záátracenej pokušiteli1220 píše: Co by ... ?
Co by ... ??
Anebo ... ????
Vosku Jeffe -- vosku . Pryskyřice, ať už čistá (tedy přímo ze stromu) a nebo umělá = pnutí jak sviňa a rušeníjeff píše:Krystal by asi byl jen jeden ve špici a zářič, aby nebyl rušen, by byl na spodku jen v čisté pryskyřici.
Jeff
To není vůbec špatný nápad, jenom ten krystal bych dal taky až na "dno", aby to, co vyzáří, bylo směrováno tím pentagonitem. Můj pocit je ten, že září ten krystal a pentagonit že "pole", ve kterém se nachází, svými hroty někam směruje.jeff píše:.. Krystal by asi byl jen jeden ve špici a zářič, aby nebyl rušen, by byl na spodku jen v čisté pryskyřici. Takového něco, jako hořák pod orgonitovým hrncem. Nevím proč, ale tahle představa mě teď provází.
Jeff
Taky jsem zkusil udělat orgonit v geopolymeru - dvojitá spirála na dně kamenného disku.sao píše:Vosku Jeffe -- vosku . Pryskyřice, ať už čistá (tedy přímo ze stromu) a nebo umělá = pnutí jak sviňa a rušení (a nekuř mi tu )
Myslíš pyramidu "jednoplošník" nebo "šroub" z pračky?A(&F) píše:... jak by se asi chovala překroucená pyramida ??? ... ... ...