sisa píše:Slávku, v angličtině je toho na téma ATB a MMS víc, mohl bys na to kouknout? Až budeš mít chvilku. Díky.
Koukám.
- První dva výsledky na stránce je celkem nic neříkající diskuze.
- Další je curezone
http://curezone.com/forums/am.asp?i=1110282
Cituju:
Unfortunately I developed a UTI despite the intake of MMS (or because of, who knows, the bladder is one of my weak points, maybe it's a kind of detox UTI) alternative medicine failed and the pain had become so insupportable, that my naturopathic doctor gave me an antibiotic. Normally he is not working with stuff like this. I hate antibiotics anyhow, because I tolerate them very bad, but I was as well too afraid to boost the dose of MMS (I'm at 7 drops once daily), because I already had enough diarrhea and nausea. Now I think about lowering the dose of MMS whilst taking the antibiotics ..... Luz
Naneštěstí jsem dostala (UTI- Urinary Tract Infection) zánět močových cest přesto, ž jsem byla na MMS (nebo možná právě proto, kdo ví, můj měchýř je jedním z mých slabých míst a možná to je příznak detoxifikace). Alternativní medicína selhala a bolest se stala natolik nesnesitelnou, že mi přirodo-doktor předepsal antibiotika. S těmahle věcma normálně nepracuje. Stejně antibiotika nenávidím, protože je velmi špatně snáším, ale ála jsem se zvedat MMS (jsem na 7mi kapkách jednou denně) protože mám už těch průjmů a nevolnosti. Teď přemýšlím že bych dávku MMS snížila zatím co jsem na antibiotikách .... Luz
To jenom, že těch lidí, co maj podezření, že dostali nějakou infekci zatímco jsou na nějakých dávkách MMS je spousta (a je jich tu pár i na fóru).
- Dále tam máme názor snad MuDra, že by MMS (kam jeho znalosti sahají) s antibiotiky nemělo reagovat.
- Další je mimo (MMS - Massachusetts Medical Society) pouze že kdejaká bakterie se stala odolnou na antibiotika
- Další Lyme a MMS je nic neříkající kromě toho, že MMS pomáhá držet příznaky na uzdě.
- Další Lyme jenom pár dohadů ve všech příspěvcích které to nabízí
- Dalších pár odkazů pouze dohady, a Humblovy odkazy, které taky moc neříkají
- Zajímavý blog na Morgelony
http://howicuredmorgellons.com/melsprotocol/ který by možná stál za prohlídnutí.
Na čtvrté stránce odkazů už jsou věci, které o vzájemném vztahu MMS a Antibiotik v těle nic nehovoří.
Takže nic, co by se dalo nějak moc použít a nezbývá mi než trpět pocitem, že:
- U některých lidí se s tou kombinací nic neobvyklého (jenom celkem standartní nechuť MMS užívat) neděje a dochází ke zlepšení situace i při kombinaci MMS a antibiotik
- Jsou lidi, kteří po MMS dostanou silné příznaky chřipky, jejichž původ je neurčitý a o chřipku definitivně jít nemusí.
- Opět jsem nenašel jsem nic, co by fundovaně potvrzovalo, či vyvracelo vzájemné působení antibiotik a MMS ať už pozitivní, nebo negativní.
Osobní dojem je ten, že MMS dokáže s dost nemocemi hnout i při užívání antibiotik, ale jaksi podobně jako s chemo, že to dokáže asi antibiotika ničit a přitom zbyde dost aktivního ClO2 taky ještě zabrat, pokud někdo MMS snáší dobře, což ne každý snáší. Z toho pro mne vyplývá, že brát MMS a Antibiotika dohromady je nejspíše méně rozumné, než je brát zvlášť, ale pokud došlo k nějaké reakci na MMS u které je silné podezření na infekci, asi na nějakou chvíli přestat a snad zkusit ATB samy o sobě. Tady snad ještě ale připomínka: příznaky chřipky, jak tak zjišťujeme, nejsou moc specifické chřipce, ale jsou to alergické, tedy sebeobrané akce organismu na kde co a příčiny můžou to být bakteriální, virové i parazitické nákazy. Je tedy otázkou, jestli MMS nedokáže to co HCl a to je shodit (ztrávit) vnější hlen parazitů, ke kterým se pak dostane i imunní systém a začne je ničit, což se může týkat a podle všeho týká i cyst. Je tedy v mnoha případech na snadě, že MMS může zapříčinit rozpad parasitických cyst a způsobit jejich vyrojení se do organismu a následovně způsobit silné příznaky "chřipky".
Šíšo, těch věcí je tolik, že se to absolutně nedá odhadnout a z toho guláše na mne čiší jako nejlepší možnost metody diagnostiky Salvie atp. a protokoly, které léčitelé, kteří se v nich vyznají doporučí. To co většina z nás dělá je kanonáda do tmy, dost z nás se trefí než na to co ho momentálně trápí umře a dost lidí taky ne.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.