haluzakfest, tady jsi na jiném vláknu (jakémsi "provozním" vláknu), tak radši vznes tuto otázku ve vlákně o orgonitech. A dále... Chceš se dočíst věcných (a správných) informací? Právě proto tady takovéhle "ptákoviny" řešíme. Jinak by bylo líp uklizeno ve chlívku se svinčetem. Tady nejsme na babském trhu nebo v nějaké slepičárně, kde si každej plácá co chce. Tahle komunita má díky svým čelnům možnost kvalitní a fundované diskuze (a vhodného podání dané věci ostatním) a není sebemenší důvod to snižovat někam na úroveň fór živě.cz, blesk.cz atp. ... Určitě Ti mnoho lidí zde rádo s tématem orgonitů pomůže, asi bych Ti ale doporučil napřed si celé vlákno v klidu pročíst.haluzakfest píše:Lidi nijak nechcu rejpat, ale všem říkáte ať hledají když se naněco ptají, ale žetu ve vlákně CLOUD BUSTER ´TOWERBUSTER ORGONIT řešíte totální ptákoviny a zcela nesouvislé věci ( viz celá tato 32. strana) A ono já se chci dočíst nějakých trochu věcných informací né kdo je jaký tak nezačnem se třeba vrátit k tématu ?? A pomozte mi někdo.. Kčemu tam a coto vlastně je když někomu z CB čouhá drát a někam mu vede cotoje ?? už hledám moc dlouho ale tady toje jak hledat menší jehlu v kupce větších jehel
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
A je to jen Vaše...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Orgonity a ptákoviny
-
- Nový člen
- Dal: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: A je to jen Vaše...
Ja ako moderátor by som to tam nechal, lebo aj keď sa informácia tohto typu zdá absolútne nepravdivá, každý sa môže raz pomýliť(Tým nemyslím, že ho aj napísala).Preto by som príspevky, ktoré obsahujú nejakú informačnú hodnotu, aj keď chybnú, označil napr. šedov farbou a pod príspevok napísal prečo sa mýli.(Polopate mýliť sa môže aj moderátor.) Našiel som aj Akordove príspevky, v ktorých bolo toľko odborných slov, že som im absolútne nerozumel a preto predpokladám, že mali nejakú informačnú hodnotu.Slavek Krepelka píše:Někdo sem například napíše, že Božena Němcová napsala Evžena Oněgina. Jak se na to budeš tvářit jako moderátor Ty, pokud máš v literatuře alespoň nějaké základy? Já osobně takovou informaci nepustím.
Inak ako tak pozorujem, myslím, že aj keď Akord uráža, nerobí to zámerne. Uvediem príklad:
Keď na mňa spolužiak zavolá, no nie som si istý, či volal na mňa, spýtam sa.
Spolužiak na to ironicky:"No nie, ten za tebou!"
Nikto sa nad tým nepozastavuje, každý to berie v poho....
Keby ale toto povie učiteľke, už je trikrát v riaditeľni, lebo pre učiteľa je toto neúnosná miera.
Tak sa Akord rozpráva so Slávkom-učiteľom (tým nechcem naznačiť nejakú nadriadenosť) ako keby bol so spolužiakom, ironizuje atď. a potom sa diví, že má trest - veď nepovedal nič zlé, aspoň podľa neho nie.
Rada pre Akorda: čo sa tebe zdá ako "spoločensky únosná miera" sa nemusí zdať aj iným.
To je môj názor, prosím, nezosypte sa na mňa, ak sa mýlim.
V tom případě si zažádej o moderátorská práva na Aldebaranu Zvědavče. SDK
Ja nič...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Informace se může zdát nepravdivá a nebo být nepravdivá - mezi tím je značný rozdíl a tomu je potřeba přizpůsobit reakci. Rozdíl je také v tom, jestli reaguješ jako moderátor a nebo jako uživatel. Jako uživatel se můžeš mýlit zcela po libosti, jako moderátor by sis měl být správností svého názoru jist. Pokud si jako moderátor jist nejsi, musíš reagovat jinak a nebo si reakci odpustit.zvedavec píše:Ja ako moderátor by som to tam nechal, lebo aj keď sa informácia tohto typu zdá absolútne nepravdivá, každý sa môže raz pomýliť(Tým nemyslím, že ho aj napísala).Preto by som príspevky, ktoré obsahujú nejakú informačnú hodnotu, aj keď chybnú, označil napr. šedov farbou a pod príspevok napísal prečo sa mýli.(Polopate mýliť sa môže aj moderátor.)Slavek Krepelka píše:Někdo sem například napíše, že Božena Němcová napsala Evžena Oněgina. Jak se na to budeš tvářit jako moderátor Ty, pokud máš v literatuře alespoň nějaké základy? Já osobně takovou informaci nepustím.
Osobně bych v daném příkladu nejspíš reagoval modrým vpiskem, ve kterém bych zmínil, že drtivá většina pramenů uvádí shodně jiného autora a přidal bych i vhodný odkaz, např. http://cs.wikipedia.org/wiki/Evžen_Oněgin
Takže se shoduji se Slávkem v tom, že takovouhle informaci nejde "pustit jenom tak" a tvářit se, že je v pořádku. Fórum, na kterém se "beztrestně" vyskytují očividné nesmysly, si přílišnou důvěru nezíská a navíc přispívá k matení veřejnosti.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
haluzakfeste a zvedavče :-)
Musím se Slávka a Adama zastat, protože udržet pohromadě takové velké forum, to chce mít fištróna.
Proto by melo být forum učesané.
naprosto nepravdivé informace
Znamená snad, již léta čtu neco na co jsem si zvykl a napasoval jsem si na to posuzovani všeho kolem?
Timto zpusobem se potom dostaneme do( viz obrazek)
A proč je to páka jak se posunout dále??....ne ne ne....učešeme...
pokud tedy o nich někdo ví, které jsou jinak. O to jde.
Jojo letité zkušenosti
(elektrarna, UFO)....vite kam by se dostal Reich, kdyby znal polyesterovou pryskyrici??
Proč bych jinde na forech tu sul také radil, mam toho v teamove praci na tema - vše kolem ORGO dosti za sebou, proto si dovoluji napsat nekterá moje pozorování( nekde to zapáchne faktem, protože dlouhodobá teamova činnost?(opatrne))
cell funkce, nechci vyložit zkratku, nemam sníženou rozlišovací schopnost, a kdyby, proste se slušne zeptám, nevim toho tolik, že nevím kolik :-)
Ja to moderovat a moc o tom nevedet, tak se klidne ptam, to je muj pristup. Když uvidim, že je toho malo, reknu pridej, taky vymyslime spolecne atd....Když jsem se tady ptal, ano byl to další oříšek, nebylo me vyhoveno, protože se k tomu da dospet jen tak, že to vyzloušíme.
A vite proč jsem se ptal...." PROTOŽE TO NNEENNNEEEVVVÍÍÍMMMM"
Jo ty chces jeste ty zkratky??.....aby to bylo pro koho prehlednejsi, abych se lepe orientoval??
Ja menim za balast??? Spočítejte objem mojich prispevku a porovnejte.
Ano je to hazeno dojednoho pytle, ale jak bych Ti to zjednodušil, podivej se na to z pohledu fotonů, mají ruzne hmotnosti, odpovidají ruznym zařením a z toho vyplyvají i vlvové delky. To jsem již ale popsal dřive. Dokonce jsem se mezi odbornou(fundovanou verejností - ne zde!!) setkal s tím, že prece foton nema hmotnost???!!!
Proto jsem tehda fundovanou verejnost pohoršil.
Takže když zminujes Faradayovu klec, pohledni na to ze strany fotonů, kolem at si leta co chce(zase fotony), at je po jejim plášti svedeno co chce atd....proste do ni posvitis jinym typem fotonů....proto je to videt.
Na zacatku jsi me napsal, že se toho mam hodne co učit.....to doufam, protože ztrata motivace je hozna vec a tesim se na to.
Pekny den Všem,
Sysel
Musím se Slávka a Adama zastat, protože udržet pohromadě takové velké forum, to chce mít fištróna.
Proto by melo být forum učesané.
Radeji nepostupovat jednoznačným tónem...co kdyby bylo pohoršeni.Čtou Tě fundovanější, které Tvůj jednoznačný tón logicky víc nebo míň pohorší
Ano, příšte napíšu:Nemáme ve stylu se kriticky hromadně vrhnout na "nováčky", kteří se s náma chtějí podělit o své zkušenosti v daném oboru, naopak, takové v naší komunitě velice rádi vítáme, ale bohužel musím souhlasit se Slávkem, že Tvůj projev je zavádějící a že těžce vyžaduje jiné formulování.
Určitě bys uměl místo "je to takhle" říct "podle mého pozorování / měření tak a tak se mi jeví, že by toto mohlo být takto...
Jen jsem se vyjádřil ve vší slušnosti( znáte to, když v praci zavolá ředitel, jestli na porade muže říci to a to, a Vy se zeptate, jak to myslí a dostanete odpoved" vzdyt vis, to ti musi byt jasné")Pokud tedy s tímhle můžeš žít, můžeme se vzájemně asi i dost přiučit, pokud ne, budeme se muset přiučovat bez Tebe. Osobně by mne to už dnes mrzelo, ale vyjímky dělat nehodláme.
Již ano, forum bude stravitelné, no musi prece.A já sysle myslím, že se Ti to v hlavě točí na dost vysokých otáčkách, než abys měl problém pochopit, jak to myslíme.
Stačilo napsat, dokaž jak jsi k tomuto došel a bude super diskuze, ale ....učešemeMáš Palo pocit, že by měli ať už moderátoři, nebo jiní uživatelé nechat ostatní členy aby zde uváděli naprosto nepravdivé informace
naprosto nepravdivé informace
Znamená snad, již léta čtu neco na co jsem si zvykl a napasoval jsem si na to posuzovani všeho kolem?
Timto zpusobem se potom dostaneme do( viz obrazek)
Vite k čemu slouží Brainstorming.....http://cs.wikipedia.org/wiki/BrainstormingMyslím, že jsme Slávek i já dost vynaložili snahy mu vysvětlit, že jeho přínos oceňujeme, ale že je potřeba se tu nějak chovat - každá společnost nebo komunita má své zásady, aby se právě pak uvnitř zbytečně nehádala a spěla k něčemu smysluplnýmu.
A proč je to páka jak se posunout dále??....ne ne ne....učešeme...
Ne, to nevede k znechucení, proč si myslíš??... Vždyt to vydá na cca tři stránkyVytkli jsme Ti ve své podstatě drobnost, otázka je, jestli je to pro Tebe až takový důvod ke znechucení nebo ke vzniku jiných nelibých pocitů. Už bych to nechal být, teď máš za sebou nějakou zkušenost s tím, jaká tady máme "pravidla hry", líbí se mi, že máš nějakou snahu se adaptovat
Možna nejprve ani nevim proč, ale udelam to, protože mam naučenou formuNa straně druhé jde o to, že pokud kdokoliv včetně Sysla sem hodí zaváděčku, byzť i v dobré vůli a z přesvědčení, musím se proti tomu postavit.
Lidičkové, kdybych si nevymachal čumák milionkrát, nebyl bych tam, co jsem vykoumal(nekdy se nasadí i svá kůže), ale zatim jsem se nedostal k jaderku veci, .......protože frontální utokPromiň Palo, ale osobně ci cením víc podstaty, tedy pravdivosti informace, než pocitů. Konec konců oceňuji i to, když někdo vymáchá můj čumák v něčem, kde se mýlím. Jen tak se člověk může někam rozumně dohrabat.
Tady nejde o prudění, ale skutečně o to, abychom se někam dostali, což se s mylnou informací člověk dopracuje akorát tak do Prčic. Podívej se na fakta. Podívej se, co vlastně jsem Syslovi doposavád odmoderoval a co nechal. Kromě dvou stručných vyjádření "Kravina" je to tu vše, ale s tím, že neprojdou věci, pokud tedy o nich někdo ví, které jsou jinak. O to jde.
pokud tedy o nich někdo ví, které jsou jinak. O to jde.
Jojo letité zkušenosti
Pokud bych napsal jen neco takoveho, znamena to, že bych se jen rad poslouchal a nemelo to žadnou vypovidajici hodnotu. Jen si pro sebe popremyslim.S přihlédnutím k faktu, že orgonity a nějaké mrakoniče včetně octování dnes používá a zabývá se jimií spousta lidí, jsou Ti ty satelitní důkazy celkem k ničemu. Mohl jsi to být Ty, mohl to být někdo jiný, mohlo vás to být víc a mohlo to být díky přírodním vlivům. Těch možností je hodně. Na straně druhé fotka přímo ze země a opakovaný úspěch je už jiná kapitola. Dá se říct, že Ty si to dokázat dokážeš, protože jsi na místě a vidíš přímo co se děje a kdy. Já to nevidím a nepáchám a pro mne to přímý důkaz není, i když mi nezbývá než připustit, že jím být může.
Chci citaci toho, kde to je, že premenil DOR/POR(snad nemusim použit osvetleni zkratek, již je použivate)To je právě ten Tvůj roblém, že to tam nenajdeš. Zato tam najdeš, že právě tu přeměnu zvládal docela dobře. Dokonce dokázal i "rozbít" DOR způsobený radoaktivitou a uspíšit radioaktivní rozpad. Ten pán toho totiž dokázal hodně.
(elektrarna, UFO)....vite kam by se dostal Reich, kdyby znal polyesterovou pryskyrici??
Toto vzniká z naprosté neznalosti veci.To co tvrdíš vědí jenom Ti, kteří si nedaj dohromady všechny aspekty této a podobných činností. Zauvažuj. Pokud Ti kus orgonitu rozežene mraky, nutně by taky musel akumulovat DOR stejně jako voda kotvení mrakoniče jak to tvrdíš o Reichovi a vodě kotvení mrakoniče. To se neděje.
Ano, zde doslo k uplnemu nepochopení veci.Proč by měla sůl vodu nezbytně nabourávat? Samozřejmě musí mít vliv na kvalitu "orgonu" a schopností vody, ale to ještě neznamená, že taková změna musí být k horšímu, nebo lepšímu. Vždy jde jenom o a o to, co mu líp vyhovuje a to ze všech stran. Honí se chemií kde co, ne-koroze, homeopatická paměť, J cell funkce a kdo ví co všechno. Problém je, že většina těch, co ví, se zabývá jenom nějakým aspektem a nekodáže se podívat na celou věc celkově. Potom z toho vzniká nesmyslný folklór.
Proč bych jinde na forech tu sul také radil, mam toho v teamove praci na tema - vše kolem ORGO dosti za sebou, proto si dovoluji napsat nekterá moje pozorování( nekde to zapáchne faktem, protože dlouhodobá teamova činnost?(opatrne))
cell funkce, nechci vyložit zkratku, nemam sníženou rozlišovací schopnost, a kdyby, proste se slušne zeptám, nevim toho tolik, že nevím kolik :-)
Ano, prave tak, nebude tady ani bordel :-)Slávek je pedant, ale nebejt jeho, tak je tu fakt bordel, tak se na něj nesmíš zlobit
Ja to moderovat a moc o tom nevedet, tak se klidne ptam, to je muj pristup. Když uvidim, že je toho malo, reknu pridej, taky vymyslime spolecne atd....Když jsem se tady ptal, ano byl to další oříšek, nebylo me vyhoveno, protože se k tomu da dospet jen tak, že to vyzloušíme.
A vite proč jsem se ptal...." PROTOŽE TO NNEENNNEEEVVVÍÍÍMMMM"
Toto je má reakce na to, jak lepe podat Všem cokoli.......Mozna by si kazde toto zarizeni(vyrobek) zasloužil sve vlakno. Beru, s přiznacnym ceskym nazvem:-)
Toto je odpoved, aby to bylo pro me prehlednejsi, když to znam??...Sysle, mohl bys, aby v tom zkrátka bylo jasno, udělat takový jednoduchý výčet - seznam zkratek a jejich rozepsání do celých názvů? Tu dvousečnou sekyru tím otupíš na obou stranách - znalí přeskočí a méně znalí to určitě ocení, že budou mít jednoznačné jasno v tom, co která zkratka znamená.
Offtopic :
Chápu, že by to pro Tebe mohlo být přehlednější, ale jinak celkově vzato roztříštění různých "typů" orgonitů do více vláken nevidím na tak širokospektrálním fóru, jako je to naše, jako vhodný nápad...
Tak toto snad již velký pláčBalast na vlákně je spíš to Tvoje vykrucování, snad bys mohl pro ty méně fundované věnovat pár hubených řádků k tomu co ty WTDHSPDK jsou...??!!??!! To se pak musí přednášet blbě, když kantor vyvalí na studenty shluk zkratek a pak, troubo, orientuj se.
Nebo to Slávkovo naťukňutí, že problém bude někde jinde, možná nebude až tak od věci?
Odborník na MFMMP a DVS,
adam.benda
Možná i ostatní uvidí co mne trápí...prenašim to vedomky.....Je to s Tebou těžké, sysle. Což ale neznamená, že tu Ty a Tvé velké zkušenosti nejsou vítány. Stejně jako Jeff můžu věřit, že jsi dobrý člověk, ale v hloubi duše Tě asi bude lecos trápit (a tím nemyslím tohle fórum, na fórum to jenom zřejmě nevědomky přenášíš). Kolikrát potřebuješ slyšet, že Tvojí práci a Tvé příspěvky oceňujeme, abys přestal jednat takhle "ublíženě"? Kolik je Ti let? Mám se začít plazit po kolenou, abys sem hodil několik řádků, co ty jednotlivé zkratky znamenají? Vymlouváš se, že by to byl balast, i když by to bylo absolutně věcné a řekl bych, soudě podle velkého zájmu ostatních, že by to bylo skutečně vhodné, ale Ty to radši vyměníš za skutečný nevěcný balast. Proč proboha? Máš zajímavý motto, ale jestli nebudeš chtít hledat způsob, jak neublíženě pochopit co Ti tady někteří píšeme, tak to bude skutečně krkolomná komunikace. Bude to škoda, ale když se s něčím nedá pohnout ani párem volů, nedá se nic dělat. Ahoj.
Jo ty chces jeste ty zkratky??.....aby to bylo pro koho prehlednejsi, abych se lepe orientoval??
Ja menim za balast??? Spočítejte objem mojich prispevku a porovnejte.
Já nemýlím ostatní, nebo na toto tema mužeme podiskutovat :-), budu se těšit.Já to tušil. Sysle, ta teoretická fyzika bohužel předpokládá že světlo a radiové vlny jedno a totéž jsou. Proto ty vlnové délky jak světla, tak radiových vln házi do stejného pytle který nazývá elektromagnetické vlnění bez jedinné tuchy, o co jde. Podle tohoto přístupu by si člověk neměl být schopný posvítit do Faradayovy klece. Že si posvítí pouze dokazuje, jak moc se teoretická fyzika ve svých předpokladech a tím i výsledcích mýlí, nacož navazuješ Ty dalším mýlením sebe i druhých.
Ano je to hazeno dojednoho pytle, ale jak bych Ti to zjednodušil, podivej se na to z pohledu fotonů, mají ruzne hmotnosti, odpovidají ruznym zařením a z toho vyplyvají i vlvové delky. To jsem již ale popsal dřive. Dokonce jsem se mezi odbornou(fundovanou verejností - ne zde!!) setkal s tím, že prece foton nema hmotnost???!!!
Proto jsem tehda fundovanou verejnost pohoršil.
Takže když zminujes Faradayovu klec, pohledni na to ze strany fotonů, kolem at si leta co chce(zase fotony), at je po jejim plášti svedeno co chce atd....proste do ni posvitis jinym typem fotonů....proto je to videt.
Na zacatku jsi me napsal, že se toho mam hodne co učit.....to doufam, protože ztrata motivace je hozna vec a tesim se na to.
Pekny den Všem,
Sysel
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jsem moc rád, že jsi se ozval a ještě víc proto, že jsi to vzal důkladně.
Dost jsem se totiž obával, že jsi pro začátek jenom tak vyrukoval s dost odvážnými, leč nepříliš podepřenými tvrzeními, od kterých po našich reakcích couvneš a půjdeš se realizovat raději jinam, kde je "vnímavější" a hlavně přívětivější publikum. Takhle to vypadá, že docela víš, o čem mluvíš a dokážeš si to i obhájit. To může být přínosné nejenom pro nás, ale kupodivu i pro Tebe samého.
Orgon je zatím stále ještě fenomén nepříliš probádaný a ještě méně pak publikovaný, který souvisí s ledasčíms, co je probádané stejně málo či případně ještě míň. Takže máš příležitost zde "zazářit", ale nebudeš to mít moc lehké, protože na "modly" tu nijak zvlášť nehrajeme a ani "naslouchání prorokům s ústy oteřenými dokořán" nám moc nejde
Zdravím - poota
Dost jsem se totiž obával, že jsi pro začátek jenom tak vyrukoval s dost odvážnými, leč nepříliš podepřenými tvrzeními, od kterých po našich reakcích couvneš a půjdeš se realizovat raději jinam, kde je "vnímavější" a hlavně přívětivější publikum. Takhle to vypadá, že docela víš, o čem mluvíš a dokážeš si to i obhájit. To může být přínosné nejenom pro nás, ale kupodivu i pro Tebe samého.
Orgon je zatím stále ještě fenomén nepříliš probádaný a ještě méně pak publikovaný, který souvisí s ledasčíms, co je probádané stejně málo či případně ještě míň. Takže máš příležitost zde "zazářit", ale nebudeš to mít moc lehké, protože na "modly" tu nijak zvlášť nehrajeme a ani "naslouchání prorokům s ústy oteřenými dokořán" nám moc nejde
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Sysle. Velice chápu, že když se člověk nechá unést svým uvažováním, cvaká na prstomačkacím a moc se nestará o to, kam to jeho přemýšlení vlastně jde. Nicméně, i to je důležité. Velice pomůže se na svůj příspěvek, poté, co ho člověk spáchal, zadívat ještě taky z pohledu: "Co vlastně kam patří?". Dost z toho co zde komentuješ patří tématicky do orgonitů a jenom část patří skutečně sem. Je to pytel brambor promíchaných s jablky a hruškama. Tím stavíš nás i sebe do nevýhodné situace. My to trhat z časových důvodů nehodláme a tím se část Tvých pertinentních komentářů neobjeví tam, kde jsou tématicky k nalezení. Zároveň tím nutíš moderátory se rozhodnout, jestli příspěvek patří spíše do vlákna kam jsi ho vložil, nebo jinam, a jestli by ho neměli přehodit.sysel píše:haluzakfeste a zvedavče :-) Musím se Slávka a Adama zastat, ...... Pekny den Všem, Sysel
S tímhle jsou potíže pořád. Například Akord si tímhle pěkně kálí do vlastního hnízda, protože si v polovině pertinentních příspěvků nedokáže odpustit jemně řečeno závažné impertinence a pak nezbývá, než s příspěvkem jako takovým naložit podle té části, kterou moderátor posoudí jako nevyhovující pravidlům. Admin a předešlí moderátoři se s tím jak u něj, tak u jiných leta babrali a "editovali" a přebarvovali atd. jenže ono to nemělo a nemá konce, nebyl a není na to čas a situace i způsob moderování se projevily jako neudržitelné.
Dnes už se toto babrání se s příspěvky konat nebude. Žádné velké editování. Po čem není vůbec nic bude buďto smazáno rovnou, nebo přemístěno do depositářů, schizofrenické příspěvky, které obsahují guláš pertinentní informace a výroků proti pravidlům, budou vráceny přispěvateli do SZ a má možnost si sám rozhodnout, jestli příspěvek sám zedituje, či rozdělí a znova dá do placu, nebo se na něj vykašle a nechá věc plavat. Pokud je příspěvek pouze mnoho-tématický, jako tenhle Tvůj, někde hold bude jak je, ale je škoda, že část informace příspěvku bude ve vlákně tématicky mimo a nebude ve vlákně, kde má návaznost.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Nazdarek Slavku,
Mozna ti dalo praci to takto popsat, ale ja to zredukuji :-)
My jsme se o necem jinem nez o Orgonitu moc nebavili, takze kam to patri, je jasne......puvodne to bylo cele ve vlakne na tema Cloud Buster atd.....a to ze to nekdo rozdelil, neni moje chyba.
Proste bylo vlakno Cloud Buster rozdeleno, jak jednoduse to lze popsat.
Takte nenitreba z toho delat pytel vseho, co jsi popsal......jsou to vetsinou jen brambory.
Kdyz se na jedinem vlakne udela vyhybka zase na jedine misto, tak proc takto mlzit.
Vsichni videli ze jsme se dohadovali hlavne jen na tomto vlakne.
Takze proc takoveto kvetnate retrospektivni hodnoceni, temer ne k veci:-)
Kdyby se resila napravna a preventivni opatreni, bylo by nutne si stanovit kriteria pto sledovani efektivity alespon po dobu dvou let, aby se dalo vyhodnotit,zdali opatreni byla ucinna a k podobnym ukazum jiz nedochazelo.
Pekny den
sysel
Mozna ti dalo praci to takto popsat, ale ja to zredukuji :-)
My jsme se o necem jinem nez o Orgonitu moc nebavili, takze kam to patri, je jasne......puvodne to bylo cele ve vlakne na tema Cloud Buster atd.....a to ze to nekdo rozdelil, neni moje chyba.
Proste bylo vlakno Cloud Buster rozdeleno, jak jednoduse to lze popsat.
Takte nenitreba z toho delat pytel vseho, co jsi popsal......jsou to vetsinou jen brambory.
Kdyz se na jedinem vlakne udela vyhybka zase na jedine misto, tak proc takto mlzit.
Vsichni videli ze jsme se dohadovali hlavne jen na tomto vlakne.
Takze proc takoveto kvetnate retrospektivni hodnoceni, temer ne k veci:-)
Kdyby se resila napravna a preventivni opatreni, bylo by nutne si stanovit kriteria pto sledovani efektivity alespon po dobu dvou let, aby se dalo vyhodnotit,zdali opatreni byla ucinna a k podobnym ukazum jiz nedochazelo.
Pekny den
sysel
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
Dobry den vespolek.
Jal jsem se napsati do oddilu UNIVERSUM a k tematu GRAVITACE. K memu prekvapeni jsa zjistil, ze musi byti schvaleno moderatorem. Pred ztratou dat jsem stihl provesti zalohu do schranky. Mit informaci o schvalovani cenzurou PRED psanim bych plne chapal a akceptoval.
Duplicitni temata jsou pravidly zakazana, tak si dovolim sve uvahy pastnouti zde abych nemel pocit marnotratnosti. Spravce necht vymaze nebo presune kamkoliv uzna za v hodne a kdyz bude v tom, necht vymaze muj ucet zde vytvoren. Dekuji.
Odstraněn duplicitní text, který je ke shlédnutí ve vlákně Gravitace. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 42#p103942
Nazdar vonQ. První příspěvek každého nového člena je skutečně arbitrárně schvalován. To neznamená, že není na fóru zaznamenán. Dal jsi to sem tudíž 2x a proto jsem duplicitní text týkající se gravitace odstranil a ponechal ho pouze ve vlákně gravitace, kam patří.
Důvodů k prvotnímu schvalování je několik.
- Jednak se bráníme otevírání tématicky paralelních vláken
- jednak se bráníme komerčnímu spamu
- jednak se bráníme publikování nic neříkajících příspěvků
- jednak se bráníme publikování příspěvků tématicky velmi mimo téma vlákna. Alespoň u prvního příspěvku chceme mít osobně tušení, s kým máme tu čest. Včera jsem například zamítl příspěvek nového nicku, protože dotyčný ve svém "příspěvku" pouze uvedl citace, ke kterým se nijak dále nevyjádřil. Můžeš tomuto úvodnímu procesu právem říkat cenzura, ale jde o cenzuru spojenou striktně s technickým provozem fóra, nikoliv o cenzuru osobní, nebo tématickou. Pokud je první příspěvek nějak mimo téma, nebo zakládá paralelní vlákno atd. poiuze ho šoupneme kam patří. Pokud je příspěek nesmyslný, nebo proti regulacím, zamítáme. S pozdravem, SDK
Jal jsem se napsati do oddilu UNIVERSUM a k tematu GRAVITACE. K memu prekvapeni jsa zjistil, ze musi byti schvaleno moderatorem. Pred ztratou dat jsem stihl provesti zalohu do schranky. Mit informaci o schvalovani cenzurou PRED psanim bych plne chapal a akceptoval.
Duplicitni temata jsou pravidly zakazana, tak si dovolim sve uvahy pastnouti zde abych nemel pocit marnotratnosti. Spravce necht vymaze nebo presune kamkoliv uzna za v hodne a kdyz bude v tom, necht vymaze muj ucet zde vytvoren. Dekuji.
Odstraněn duplicitní text, který je ke shlédnutí ve vlákně Gravitace. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 42#p103942
Nazdar vonQ. První příspěvek každého nového člena je skutečně arbitrárně schvalován. To neznamená, že není na fóru zaznamenán. Dal jsi to sem tudíž 2x a proto jsem duplicitní text týkající se gravitace odstranil a ponechal ho pouze ve vlákně gravitace, kam patří.
Důvodů k prvotnímu schvalování je několik.
- Jednak se bráníme otevírání tématicky paralelních vláken
- jednak se bráníme komerčnímu spamu
- jednak se bráníme publikování nic neříkajících příspěvků
- jednak se bráníme publikování příspěvků tématicky velmi mimo téma vlákna. Alespoň u prvního příspěvku chceme mít osobně tušení, s kým máme tu čest. Včera jsem například zamítl příspěvek nového nicku, protože dotyčný ve svém "příspěvku" pouze uvedl citace, ke kterým se nijak dále nevyjádřil. Můžeš tomuto úvodnímu procesu právem říkat cenzura, ale jde o cenzuru spojenou striktně s technickým provozem fóra, nikoliv o cenzuru osobní, nebo tématickou. Pokud je první příspěvek nějak mimo téma, nebo zakládá paralelní vlákno atd. poiuze ho šoupneme kam patří. Pokud je příspěek nesmyslný, nebo proti regulacím, zamítáme. S pozdravem, SDK
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
Dobry vecer.
Arbitrarnimu schvalovani prvniho prispevku rozumim. Nebylo by na skodu dat vedet nove registrovanym nad textovym oknem kratke slusne info o skutecnosti, ze prvni prispevek podleha schvaleni nebo cenzure. Predpokladam, ze je tak uvedeno v pravidlech, ale vzhledem k dlouhe casove odezve fora je listovani neprijemnym ukonem.
Arbitrarnimu schvalovani prvniho prispevku rozumim. Nebylo by na skodu dat vedet nove registrovanym nad textovym oknem kratke slusne info o skutecnosti, ze prvni prispevek podleha schvaleni nebo cenzure. Predpokladam, ze je tak uvedeno v pravidlech, ale vzhledem k dlouhe casove odezve fora je listovani neprijemnym ukonem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
Zdarec všichni,
nechci odpovídat na nic předchozího, jen mám návrh a nevím, kam ho umístit:
Otázka:
Proč mají neregistrovaní (a taky registrovaní, ale ne právě přihlášení) členové odepřený přístup k přílohám (obrázky, videa atd.)?
Návrh:
Budiž jim odepřena možnost cokoliv editovat, ale ne si prohlížet! Takhle je to jako National Geografic bez barevných fotografií - je to k něčemu dobré? Podle mě by volné obrázky a videa natáhly spoustu nových zájemců, kteří by se pak zaregistrovali rádi i tak, prostě dobrovolně...
Bez jakékoliv "Rival"-ity zdraví
Magneto
nechci odpovídat na nic předchozího, jen mám návrh a nevím, kam ho umístit:
Otázka:
Proč mají neregistrovaní (a taky registrovaní, ale ne právě přihlášení) členové odepřený přístup k přílohám (obrázky, videa atd.)?
Návrh:
Budiž jim odepřena možnost cokoliv editovat, ale ne si prohlížet! Takhle je to jako National Geografic bez barevných fotografií - je to k něčemu dobré? Podle mě by volné obrázky a videa natáhly spoustu nových zájemců, kteří by se pak zaregistrovali rádi i tak, prostě dobrovolně...
Bez jakékoliv "Rival"-ity zdraví
Magneto
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Osobně se na to dívám tak, že pokud je někomu zatěžko alespoň zmáčknout kliku od neuzamčených dveří, vlízt dovnitř a nějak se představit, byť i jen pod přezdívkou a v podstatě anonymně, ať si trhne nohou a hold šmíruje klíčovou dirkou s uchem na výplni, pokud mu to stojí za to. Nicméně tohle je na Rivalovi. Slávek.Magneto píše: Proč mají neregistrovaní (a taky registrovaní, ale ne právě přihlášení) členové odepřený přístup k přílohám (obrázky, videa atd.)?
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
No nevim,
ale proč nějaká klika, když máme dveře na fotobuňku?
Ten, kdo sem přijde a chce se něco dozvědět, chce hlavně narazit na téma, co ho zajímá, a všechno, co s tím souvisí - obrázky, videa, odkazy atd.
Proč mu to komplikovat registrací? K té přistoupí dobrovolně, pokud chce přispět nebo něco editovat.
Přijde mi to jako zbytečná byrokracie - (i pro mě, zrovna nepřihlášeného člena) je nedostupný můj vlastní obrázek... Je to účelné? Asi sotva...
Rivale, prosím, vlož se do toho osobně - díky
Magneto
ale proč nějaká klika, když máme dveře na fotobuňku?
Ten, kdo sem přijde a chce se něco dozvědět, chce hlavně narazit na téma, co ho zajímá, a všechno, co s tím souvisí - obrázky, videa, odkazy atd.
Proč mu to komplikovat registrací? K té přistoupí dobrovolně, pokud chce přispět nebo něco editovat.
Přijde mi to jako zbytečná byrokracie - (i pro mě, zrovna nepřihlášeného člena) je nedostupný můj vlastní obrázek... Je to účelné? Asi sotva...
Rivale, prosím, vlož se do toho osobně - díky
Magneto
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No znám pár lidí, zejména dříve narozených, co je pro ně už jen se přihlásit - nadlidský výkon, natož nějaká registrace... Někteří mě prosí, abych jim zajímavé přílohy či články posílal mailem, což je pro mě problém odhadnout, co je pro ně zajímavé, natož si všechny pamatovat... Na tohle bohužel nemám čas a oni mají tedy smůlu...Magneto píše:...proč nějaká klika, když máme dveře na fotobuňku?
Víceméně souhlasím se zpřístupněním příloh anonymům, ikdyž nevím, jestli to nepřinese s sebou něco nežádoucího, to je otázka na Rivala, proč zvolil toto omezení...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Omezené prohlížení
Toto omezení je ryze praktické. Cílem je, aby se robotům mapujícím Internet obtížněji nahlíželo do příloh našich uživatelů. V minulosti se již několikráte muselo řešit autorské právo některých zahraničních příloh a to s nepříjemným dopadem na chod fóra...Magneto píše:...Budiž jim odepřena možnost cokoliv editovat, ale ne si prohlížet!...
Magneto
rival - živý člověk
-
- Zasloužilý člen