Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od sysel »

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
minsc
Starší člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Příspěvek od minsc »

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

Tak toto je super článek. Ukazuje na dvě věci. Za prvé, že obyčejná kondenzační stopa se může v místech s hustým provozem přetvořit na oblak.
Za druhé, že chemtrails neexistuje. Protože vláda, která by vydávala 5 miliard dollarů na zastavení globálního oteplování by vysvětlila občanům a firmám, že to musí zaplatit a tech 5 miliard by jim s velkou publicitou vzala formou nějaké daně, nebo poplatku. Dnešní amorální společnost nefunguje na tajném konání dobra.

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
minsc
Starší člen

Příspěvek od minsc »

django1 píše:vláda, která by vydávala 5 miliard dollarů na zastavení globálního oteplování by vysvětlila občanům a firmám, že to musí zaplatit a tech 5 miliard by jim s velkou publicitou vzala formou nějaké daně, nebo poplatku. Dnešní amorální společnost nefunguje na tajném konání dobra.
Děláte si srandu ? 5 miliard dolarů (nebo jakákoliv jiná suma) se vytvoří jedním kliknutím na počítači, a je jedno, jestli se to dělá veřejně (jako kvantitativní uvolňování FEDu), nebo ne.

django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

minsc píše: 5 miliard dolarů (nebo jakákoliv jiná suma) se vytvoří jedním kliknutím na počítači,
Ukaž !

Není možné jen tak natisknout a uvolnit do oběhu jakékoli množství peněz aniž by to mělo vliv na světovou ekonomiku. Technicky ano. Ale kdyby to bylo tak jednoduché jak si myslíš, nebyla by polovina evropy v hajzlu a druhá v prdeli.

sysel
Zasloužilý člen

Příspěvek od sysel »

minsc mas naprostou pravdu!
Pokud nekdo stale nechápe, že dnešní pujčky a tok financí (např.) do valkou poničených států, je řízený proces, tak nemůže opravdu chápat i to, že astronomické částky jsou pouze jen čísílka na monitorech. Tato čísla jsou podpořeny jedinou hodnotou a to je.....jen LED dioda.
Co je nepochopitelné na tom, že jiz zmínená častka (5mld)vznikla stejným způsobem.
Vždyt kamkoli se podivate kolem sebe jsou jen půjčky....to znamená natištené papíry bez hodnoty(monitor) a vracet se musí obrovská faktická hodnata a k tomu smrtící uroky. Proč krachuje kde co???....Proč je Japonsko nejzadluženejším statem?
Obrázek

Protože nekolik vlivných rodin řeklo Ne Ne Ne......A ty když dají hlavy dohromady, tak to stojí zato :-)
Obrázek
Od roku 1954 se nejmocnější lidé světa tajně setkávají každý rok... až do teď!

Cituji:

zajímavý postřeh: „Kde je válka nazývána mírem, kde jsou útlak a pronásledování vydávány za bezpečnost a zavraždění je nazýváno osvobozením, tam pošpinění jazyka předchází pošpinění života a důstojnosti. Nakonec zůstanou stát, režim, třída nebo ideje nedotčeny, zatímco lidský život je zničen.“ Vskutku. Existuje zdůvodnění pro koncentrační tábory všude po Zemi – koncentrační tábory určené pro každého na časově neomezené zadržení, protože je považován za nepřítele státu a hrozbu pro národní bezpečnost.

Od roku 1989 je zde "druhý protektorát" (je možná i periodizace druhý od 1939, třetí od 1989, čtvrtý od 1993), "demokratický" režim, který je tak demokratický, že se za celou dobu nepodařilo prosadit ani požadavek referenda. (Pokud vím, ještě nikomu se nepodařilo uvést jediný konkrétní případ, v čem je tento režim demokratičtější než ten dřívější. Jediný uváděný argument, že dnes ti, kdo mají peníze, mohou cestovat do zahraničí kdykoli se jim zachce, také poněkud selhává na tom, že to mohli dříve například řezníci a veksláci také. Navíc je zde posun v tom, že dřív se tomu říkalo korupce, a nyní svoboda.)

Sysle, modrá barva je vyhražena moderátorům a není jest členům dáno ji používat. SDK
django1 píše:Není možné jen tak natisknout a uvolnit do oběhu jakékoli množství peněz aniž by to mělo vliv na světovou ekonomiku.
Obrázek :laugh: :eclap: VLIV PRO NEKOHO .......ODE VŠECH
Je smutné, že zde na foru je pravidlem dvojí metr( ale již si zvykám)
Když jsem zde uvedl slovo"kravina" :help: to byla sprcha!

Sysle. Za tu kravinu jsem Tě potáhl já a potáhl jsem Tě za ní tak, že jsem tříslovný Tvůj příspěvek "To je kravina" smazal jako naprosto nedoložené tvrzení ze Tvé strany a upozornil jsem Tě, že "Takhle ne". Od té doby zde stále dál podáváš jako fakta hodně věcí, které fakty rozhodně nejsou a přes požádání druhých kličkuješ a odmítáš se dále nějakými doklady zabývat, viz frekvence světla Tebou uvedené a nijak nedoložené, které po Tobě chce (mimo jiné) osvětlit Django. Na straně druhé, Django dokládá hodně věcí, které prokazují, že nám tu mícháš polívčičku umotanou sice sem tam z něčeho podstatného, avšak díky Tvé presentaci Tvých dohadů jakožto faktů velice nechutnou. Varování Ti nedám a zkusím to ještě jednou po dobrém, protože si vážím Tvého pokusnictví a zájmu o věc. Pokud Tě však někdo požádá abys nějaké své tvrzení doložil, dolož, nebo to označím s poznámkou varování Ti budu muset dát. SDK

Nyni se zde může klidně psát o vykrádání, zlodejskych moresech, lžích, urážky:
django1 píše: V hajzlu, v prdeli, vykráš, klameš, sysel prostě vykrádá jiné weby, syslonit
Ačkoliv s tímto stylem zcela nesouhlasím (a že Poota už osprchoval Djanga) :
- "V hajzlu, v prdeli" - nebyla použita osobně, takže bez problému
- "Vykrádáš" - uznáno, že jsi nic zlého neudělal a vyjádřil jsem se k tomu tak, že by se to dalo považovat za Tvůj prospěch
- "klameš" - klameš naprosto neomaleně Sysle i když si toho asi nejsi vědomý a Django to doložil v několika případech. Pokud je to doloženo, je to bez problému, naopak, je to vítáno. Ona je jedna věc někoho opálit opodstatněně a jiná je někoho opálit neopodstatněně.
- Syslonit - považuji vzhledem ke Tvé neschopnosti rozlišit pravdu of Tvých fantazií za docela vtipné vyjádření. Netvrď tady věci, které nemůžeš nějak doložit a nebudeš mít starost. Pokud spekuluješ, uveď to tak.

Zameť si před svým a pak se ohražuj a stěžuj si na dvojí metry. Taky si zapamatuj jedno Sysle, pokud máš problém s moderováním, budeš muset přes SZ. Na vláknech to nepůjde. Pokud své stěžování si opět zamícháš do legitimního příspěvku, buďto ho celý smažu, nebo Ti ho při nejlepším vrátím k přepracování, podle toho, co v něm bude i jiného, ale každopádně to bude s varováním. SDK

Edit SDK
Preji krasny den
Sysel

django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

Mimo téma (offtopic)
Sysle specielně pro Tebe malou ukázku z dnešní České epubliky.
Vláda se ( chybně ) pokouší zvýšením daní získat peníze, ktré by si podle Tebe mohla snadno jednoduše natisknout.
Věřím tomu, že umíš rozmíchat polyester. Ale podvodné spekulativní ekonomice tohoto světa nerozumíš.

sysel
Zasloužilý člen

Příspěvek od sysel »

django1 píše:
Mimo téma (offtopic)
Sysle specielně pro Tebe malou ukázku z dnešní České epubliky.
Vláda se ( chybně ) pokouší zvýšením daní získat peníze, ktré by si podle Tebe mohla snadno jednoduše natisknout.
Věřím tomu, že umíš rozmíchat polyester. Ale podvodné spekulativní ekonomice tohoto světa nerozumíš.
Pro Pána....koukni se na:
http://bestpage.cz/sluzby/dluh_cr.html
Chapes to??? My nikdy nebudeme na strane tisku!!! Otevri oči.
Ty penize tečou do nastavenych kanalů, proto je jich stale mene. A proč, aby se konala dalši pujcka, protože to s nama mysli (NE)dobre....A je to jeste horsí, z tohoto neni cesty ven. A ne pokouší(jak pises), ale provadi to, ale stale to nestaci. Pises o tom, co se nedeje. Vis jak by to slo vyresit, vratit za pujcku zase jen nastrihane noviny, a na jake strane si myslis, že je sila...... Ale nastesti toto již dnes vidi dostatek lidí. Ono to není težke rozpoznat.
Pekny den
Sysel

minsc
Starší člen

Příspěvek od minsc »

django1 píše:
minsc píše: 5 miliard dolarů (nebo jakákoliv jiná suma) se vytvoří jedním kliknutím na počítači,
Ukaž !

Není možné jen tak natisknout a uvolnit do oběhu jakékoli množství peněz aniž by to mělo vliv na světovou ekonomiku. Technicky ano. Ale kdyby to bylo tak jednoduché jak si myslíš, nebyla by polovina evropy v hajzlu a druhá v prdeli.
Nevím jestli mlžíte, nebo skutečně nevíte.
Za prvé, drtivá většina peněz se už dávno netiskne. Téměř všechny peníze jsou dnes jen čísla na počítači.
Za druhé, o kvantitativním uvolňování FEDu snad není potřeba nikoho přesvědčovat. To je veřejně známá věc, dohledatelná na internetu ze zdrojů dostatečně důvěryhodných na to, aby to přesvědčilo i skeptika.
Když si někdo vezme úvěr u banky (jedno jestli to je fyzická osoba nebo třeba stát), jde v podstatě o totéž - do oběhu se dostanou v podstatě ničím nekryté peníze, s tím rozdílem že dotyčný má navíc dluh u banky.
Za třetí, vliv na světovou ekonomiku to má, o tom není pochyb. Inflací za to platíme všichni (protože dolar je světová rezervní měna a používá se pro mezinárodní obchod). Na účtech bank je spousta nekrytých peněz (mnohem víc než je součet všech statků a služeb co se kdy vyrobili), které lze použít jedině k poskytování dalších úvěrů. Kdyby se dostali do reálné ekonomiky, byl by to kolaps.
Za čtvrté, k té Evropě je třeba podotknout, že v EU jsou takovéto emise peněz zakázané. No i kdyby nebyly, je otázka zda by nám to jen tak prošlo.
Na internetu je o tom všem spoustu informací, z kterých to pochopí každý.
Například:
nefunkční dlouhý odkaz č. 1 směřující zřejmě někam do emailu
nefunkční dlouhý odkaz č. 2 směřující zřejmě někam do emailu
http://www.youtube.com/watch?v=gaWy0WJLGwg

Do detailů je všechno popsáno taky v knížce "Co nesmíte vědět".

Edit: Anri ...

django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

sysel a minsc :
ani jedno nerozporuju
1) sám jsem psal, že technicky není problém peníze vytvořit
2) ano, dluh roste, ale vůči soukromým subjektům jako je FED, ČNB, ECB a podobně.

Proto roste dluh : vlády peníze netisknou
A proto není reálné, aby vyhazovaly miliardy na ochlazování planety z peněz, které si musí půjčit a s úrokem vrátit.
Pro vládu je levnější peníze na " záchranu planety" vybrat od lidí a firem.

minsc
Starší člen

Příspěvek od minsc »

Ano, to je naprostá pravda !!!
Plyne z toho to, že o tom na co se použijí peníze, nerozhodují vlády, ale ten kdo kdo jim
na to poskytne úvěr ! Ten se v tomto systému nemusí vůbec nijak omezovat, ví že vlády
ty úvěry nesplatí, protože to je matematicky nemožné ! Ostatně to, že vlády jsou jen
kašpárci, je známá věc (možná mimo Ruska apod.). Právě ti kdo poskytují úvěry, financují
např. obě strany v prezidentské kampani USA. Tak mají jistotu, že dostanou ke spolupráci
ochotného člověka, který za svůj úspěch vděčí pouze jim. Média která vlastní jim taky
pomůžou - ať už šlo o Bushe jr., nebo o nedávné vyšachování Rona Paula
http://www.youtube.com/watch?v=Uix-Do8LifM

:idea: Necituj celý příspěvek, když odpovídáš přímo pod ním :evil: poo.

django1
Zasloužilý člen

udělení varování

Příspěvek od django1 »

Byl jem moderátorem upozorněn, že se navážím nevhodně do sysla.
Na vysvětlenou uvádím, že mi šlo o to, aby svá skálopevná tvrzení doložil, neboť jsou závažná. Došel jsem k závěru, že to co zde píše je buďto někde slepě převzaté, vymyšlené, ničím nepodložené a často nepravdivé. Už se ho na nic ptát nebudu, nic doložit nedokázal.

Byl jsem moderátorem upozorněn na slovník.
Na vysvětlenou uvádím, že pro stav evropské ekonomické situace jiné, než expresivní výrazy použít neumím.

Všem, které jsem urazil a kterých jsem se dotkl se tímto hluboce omlouvám.

Ještě trochu jinak pro upřesnění o co jde. Dost jsem ten příspěvek okomentoval (opět modře). http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 88#p105288 SDK.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

django1 píše: Protože vláda, která by vydávala 5 miliard dollarů na zastavení globálního oteplování ....
Hmm. Jaká vláda? Podívej se na historii té Carnege instituce a zjistíš, že jde o skutečnou vládu, která s žádným státem na světě nemá kór moc společného. Také nemá moc společného s pravdivými informacemi, pokud se jí náhodou nehodí do krámu. Naopak, tohle smrdí peklem a sírou a někdo si o ty prachy hrozně brzy řekne (vlastně už si řekl ve formě daní z produkce CO2, ale neprošlo to) protože nyní někdo "prokáže", že chemtrail jsou naprostou nutností, anžto jenom díky jim bylo zastaveno globální oteplování, které se chvilku (20 let) konalo, jakože se ty oteplování a ochlazování neustále střídají. No, a co jest 5 miliard za inverstici pro Ročilda, že? když se z toho dá vytřískat minimálně deset miliard ročně, navíc ty následky s úrodama atd. které se také budou muset řešit a na čemž se opět dá vytřískat pár miliardek ročně a dalších pár na spočítání celýho toho bordelu atd.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

django1 píše: Není možné jen tak natisknout a uvolnit do oběhu jakékoli množství peněz aniž by to mělo vliv na světovou ekonomiku.
Pravdu díš :D
django1 píše: Technicky ano. Ale kdyby to bylo tak jednoduché jak si myslíš, nebyla by polovina evropy v hajzlu a druhá v prdeli.
Naopak, právě proto, že je to tak jednoduché je v prdeli. Jaké natisknout? Kdy by se s tím tisknul. Nacpe se to do kompů a je natištěno.

Už ve starém Babylónu, nemluvě o tom mladším Babylónu, které oba lehly na korupci a zpeněžování úvěru atd. Trochu historie Django neuškodí, už třeba i starý Řím, nebo Egypt. No a taky trochu ekonomiky. Produktivita práce se během posledních 200 let zvedla mnoho tisícinásobně. No a vidíš, kde to všechno je?

Nene, Django. Proč myslíš, že za posledních 5 let vylítla cena zlata kam vylítla Ha? Já Ti to povím. Aby bylo možno tvrdit, že 1-2% krytí peněz skutečnými aktivami bank, z čehož je zlato zase jenom procento, protože další procenta tvoří nemovitosti, na které jsou vystavené půjčky a které banky taky vlastní, je "kosher". Pokud by cena zlata zkolabovala na skutečnou průmyslovou hodnotu, byly by všechny banky skoro na celém světě okamžitě nelegální a to je jen zazpívaání racka nad špičkou potopeného ledovce. Minimálně 98% všech světovejch peněz není ani v těch papírkách, který jsou prý nějaká peněžní hodnota, tedy v bankovkách, nemuvě o zlatě a nějakých skutečných reálných hodnotách. Je to úvěr naťukaný do světového kompového finančního systému. I ty peníze, který jsi kdy měl v bance jako úspory, jsou minimálně 8mi násobně půjčený přes kompy někomu a díky tomu existují zase jenom jako úvěr. Probuď se.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

Hm. A co to má společného s pěti miliardami vynaloženými na chemtrails ?
Proč si teda nenatiskneme peníze na Gripeny, Pandury, Casy, základnu na měsíci a důchody ? Proč je možné natisknout peníze na chemtrails a na jiné věci ne ? ;)

že jde o vládní program ochlazování jsem usoudil z tohoto :
Webová stránka ministerstva energetiky uvádí, že „Současné zaměření programu je radiační účinek aerosolů na klima: formování aerosolů a vývoj a vlastnosti aerosolů, které mají dopady na přímé i nepřímé vlivy na klima a klimatické změny.“
Výslovně to tam uvedeno není, ale proč by se ministerstvo vyjadřovalo k privátnímu programu....
Naposledy upravil(a) django1 dne pon 10 zář 2012 6:27, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“