Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

normal1
Nový člen

Re: Prosím pomoz te

Příspěvek od normal1 »

Palo píše:
normal1 píše:Příští týden stím začínám, tak se snažím na to připravit. Nemám práci, takže mám plno času, ono pracovat ani nejde.
Můžeš začínat pomalu na malých dávkách a postupně navyšovat podle reakcí.
Jak dlouhá může být v tom případě ta kůra? Všude je max 12-14 dní.
Já jsem fakt případ, nechal jsem to zajít až na pokraj únosnosti.
Viděl bych to tak, že bych si práskl, hned po ránu Ivermectin pastu najedl se a hodil do sebe jeden Hextrazan. To by mělo spustit proces a podle toho jak mi bude bych mohl pokračovat? Horečky bolesti, přežiju, znám se, stačí když si budu uvědomovat, že to zabírá a bude mi dobře i s horečkama.
Dobrá, čtu po lehoučku, tak začnu asi opravdu z lehka.
Píšete vydrž a bude ti lépe, já jsem ztratil všechno. Jediné proč žiji, je aby ve mě mohli žít paraziti. Nic jiného nemám na práci.

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od MIRKO »

V podobných nebo mnohdy i horších srabech bylo mnoho z nás /členů fora/.Už, že jsi sem nakoukl, máš mnohem lepší šance jsi sobě sám pomoci, než lidé, co chodí k doktorům,ti jim málokdy pomohou.Až se pročistíš uvidíš, že se na mnoho věcí budeš dívat jinak a svět i život bude mnohem veselejší.
Hodně zdaru.M.

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

normal1 píše:Viděl bych to tak, že bych si práskl, hned po ránu Ivermectin pastu najedl se a hodil do sebe jeden Hextrazan.
No, můžeš to zkusit...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Cauvec :)

vysla Regena a je v ní pokračování na téma vlasovci, ukázka zde http://www.e-regena.cz/?p=2149
Dokonce je tam příběh jedné paní, která byla u paní Bláhové a je tam fotografie jak jí lezou vlasovci z kůže.
Byla hodně promořená, brala Ivermectin a Hetraxan + koupele s MMS.

Mějte se, Alfka.

alfka
Starší člen

Příspěvek od alfka »

normal1 píše:Jak dlouhá může být v tom případě ta kůra? Všude je max 12-14 dní.
Já jsem fakt případ, nechal jsem to zajít až na pokraj únosnosti. ....

Zdarec Normale,

nehaž flintu do žita, žádné umírání se nekoná, udelej tlustou čáru za tím co bylo a dívej se do úžasné budoucnosti. Děkuj za to, žes konečně zjistil příčinu svých potíží, mnoho lidí to štěstí nemá a co by za to dalo.
Herxky neřeš, třeba tě žádné nepotkají a zbytečně se stresuješ dopředu. Toto přesně paraziti chtějí, vystresovat člověka, otupět ho strachem, zatemnit mu mozek, aby jen sedel a mohli se na něm krásně krmit. Stresem se tvuj organizmus stává stále víc a víc kyselým a to je pro ně úplný ráj. Nedej jim to co chtějí, je to tvoje tělo a vem si ho zase zpátky. Dej si ráno Ivermectin, pust si muziku na plné pecky, delej co te baví a hlavne mej dobrou náladu. Hodně pij, at se ten binec odplavuje. Nejez ted maso, abys jim nedával sílu a neokyseloval se jeste víc.
Neríkám, že to bude cesta krátká, ale až je dostanes na lopatky a uleví se ti, chod ven na procházky, nemusís ujít 20 km, stačí pomalu co ti telo dovolí. Doprej si nejakou radost dle svých mozností.
Jelikož jich máš, co říkách hodně zacystovaných, mozná by ti pomohly právě ty koupele s MMS.
Ale nepřeháněj to, jdi pomalu ale jistě podle vlastních pocitů.

Uvidíš, že to bude dobré, ted je pro tebe úkol číslo jedna zvítězit nad nimi psychicky a az získáš jistotu po pár dávkách Ivermectinu, uvidíš že se nad tím pousměješ a pujdeš směle dopředu.

Držím ti pěsti, brzo nám napiš.
Měj se, ahoj Alfka :)

:idea: Za domácí úkol máš pocvičit se v editování citací :D - poo.

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

normal1 píše:Viděl bych to tak, že bych si práskl, hned po ránu Ivermectin pastu najedl se a hodil do sebe jeden Hextrazan.
V souboru uvádím dávkování Ivermectinu dle ing.Bláhové.

:idea: Za domácí úkol máš pocvičit se v editování citací :lol: - poo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

normal1
Nový člen

Příspěvek od normal1 »

alfka píše: Uvidíš, že to bude dobré, ted je pro tebe úkol číslo jedna zvítězit nad nimi psychicky a az získáš jistotu po pár dávkách Ivermectinu, uvidíš že se nad tím pousměješ a pujdeš směle dopředu.

Držím ti pěsti, brzo nám napiš.
Měj se, ahoj Alfka :)
Mám z toho strach, vypadá to na pořádnej hnus.
Nedokážu si představit, že najednou uvidim nějakýho bílýho hajzla co mi poleze bůh ví odkud z kůže...
To asi nedám, musím si koupit koloidní stříbro, protože jsem někde četl, že bych je měl dostat do hlavy, než najedu na kůru.
Jsem fakt, úplná guma teď, nevím co dřív, snažím se zachránit několika letej vztah, který skončil právě kvůli tomu jak mi je fyzicky, navíc v tom jsou daleko horší faktory, které vytváření opravdu silně napětí a stres.
Bývalá partnerka vidí v očích taky, mikrofilárie si troufám odhadnout.
Mám na noze bouly jako kráva, už hromadu let, to kdyby prasklo tak je semnou ámen, takže nejdřív na operaci nebo jak? (Ganglion údajě)

Kacaba
Stálý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Příspěvek od Kacaba »

Normale,
jak říká Alfka, nepanikař. Pročti si dávkování, které Ti poslal Milnem a pomalu začni. Mám taky vlasovce všude a je to peklo, beru dvojnásobné dávky pasty a žádné katastrofické scénáře se nepřihodily. Akorát když jsem s pastou začala, tak se po několika hodinách dostavilo motání hlavy a lehká porucha rovnováhy, asi jak ty potvory chcípaly, ale jinak se nic nestalo. Dokonce mě opustila jedna motolice :shock:
Půjde to pomalu, ale jistě. Neboj se a buď v klidu, ještě s nimi zatočíš :!: Držím palce ;)

PS: Hlavně si nenechej nic řezat, to by mohlo být ještě horší. Odčervováky Ti pomůžou, jen to chce vytrvat. Ty to zvládneš :)

alfka
Starší člen

Příspěvek od alfka »

Normale, nádech, výdech, už ses zase ve stresu, nemuzes vyresit dlouhodobé problémy za týden, telo potrebuje cas.
Hnus nehnus, kazdy neřád ktery z tebe vypadne, at uz jakkoliv je neřád mimo hru a bod pro tebe, to te prece nemuze rozhodit..., chlape vzmuž se :) Koloidní stříbro si klidne kup, ale ty potrebujes stahovat parazity dolu ne nahoru.
Boule se vstrebají, je to binec se kterým si uz telo nedokáže poradit a jak se zacnes cistit dojde i na boule a zacnou se vstrebavat, protoze telo bude mít sílu s něma zatočit.
Ty musís být prekyselený, že to hezke není, jdi do obchodu, kup si citrony, vymackej je do vody a pij alespon tu vodu s citronem.
Zacni pomalu s lekama na parazity, žádné hurá akce, žádné katastrofické scénáře a uvidis jak ti bude líp. :)

Měj se, Alfka.

sněhurka
Nový člen
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od sněhurka »

normal1 píše: Byl jsem zdravý silný jedinec, teď jsem už půl roku promořen silně a jsem slabý, začnu s kůrou a bůh ví co se stane.
Příští týden stím začínám, tak se snažím na to připravit. Nemám práci, takže mám plno času, ono pracovat ani nejde.
Stane se to, že se všechno začne zlepšovat! První dobrej krok je, že ses nechal vytestovat a víš, s čím bojuješ. Třeba já mám problémy už víc jak 20 let, od doby kdy jsem prodělala jako dítě klíšťovou encefalitidu, žila na vesnici, hrabala se v hlíně a jedla domácí zabíjačku, chovala zvířata, dělala v zoo, žila dost divoce atd. Léta nikdo nevěděl, co mi je, hromada UFO příznaků. Pokažený vztahy....skončila jsem skoro jako pacient s dg. BAP. Náhodou jsem objevila článek Ing. Bláhové a vydala se na testování. Seznam na 2 hustě psaný stránky, paní doktorka nevěřila svým očím. Všechno mi ale docvaklo, rodinný anamnézy, spoustu "zděděného" i co jsem bohužel zjevně předala i synovi. Všechno má společné jmenovatele. Taky jsem byla unavená, zoufalá, nemít syna, chtěla jsem umřít. Ale teď už ne, s těma potvorama zatočim, až jim budou trenýrky krátký. Dostal ses do fajn společnosti, kde ti poradí a pomůžou a daj pocit, že v tom nejsi sám. Drž se, bude líp!

honza_ku
Stálý člen
Dal: 24 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od honza_ku »

normal1 píše: Mám z toho strach, vypadá to na pořádnej hnus.
Chlape, ten strach není tvůj. Ten strach je jejich, tak to ber. Oni si tě snaží od léčby odradit.
Je to boj, bojuješ o své tělo, oni v něm nemají co dělat.
Přestaň nad tím tolik přemýšlet, prostě si "šlehni" a uvidíš.
Pokud je v sobě nemáš, nic se nestane, pokud jo, tak ...
Se současný stavem nejsi spokojený, stejně něco musíš změnit.
Nepřemýšlej a změň to, teď už víš co, to je pokrok.
Dokonce víš z fóra i jak.
Jdi do toho! :good:

A ještě má poznámka - vykašli se na nějaké "humánní" zbraně (ala koloidní stříbro), nasaď něco, co jim ukáže, že se mají začít strachovat o život a co jich napoprvé vymlátí co nejvíc. Oni jsou velice dobře maskovaná a organizovaná armáda. Vzduchovkou těžko prostřelíš jejich neprůstřelné vesty...

Cizákům zmar! ;-)
honza_ku
Stálý člen

Příspěvek od honza_ku »

Palo píše: Plasmodium falciparum - malárie tropická - prý je dobrý odvar z chininovníkové kůry, dával bych ale i Betain HCL
Plasmodium malarie - malárie moravská (ještě jsou druhy Vivax a Ovale) - zde se kombinují Joalisy a MMS s úspěchem - Bláhová by mohla něco doporučit
Taenia crassicollis - tasemnice - Praziquantel nebo Niklosamide... Ale Niklosamide prý bere jen trávicí trakt...
Schistosomy - motolice - tohle sebere něco z již zmiňovaných - možná to zvládne už hřebíčková kúra...
Jen doplním výbornou diagnózu Pala:
  • na malárii u mne dobře zabral Artemisinin, který zabírá také na Schistosomy (krevničky, krevní motolice). Bral jsem to v několika "šlezích", postupně jsem zvyšoval na 500 mg denně. Vliv jsem cítil již po prvních 100mg. Je to přírodní extrakt z pelyňku. Není to chemie. V rostlině je ho jen 0,4%, tedy je to koncentrát z mnoha rostlin. Koupil jsem ho za rozumný peníz na Healthmonthly.co.uk. Doporučuji. Ona i ing. Bláhová doporučuje začít nejprve se střelbou na malárii, následně na větší prevíty.
  • a u tasemnic se stává, že praziquantel něco pobije, ale že přežije scolex (hlavička tasemnice, co se drží). Pokud scolex zůstane, tasemnice může růst a přežívá. Niclosamid (yomesan) funguje jen na scolexy, takže "odstřelí tasemnici hlavu" a o zbytek se nestará, tak se neudrží :jump: Jen funguje pouze ve střevech, přesně tak jak píše Palo. Osobně jsem před nasazením Prazi, použil niclosamid, abych ty šmejdy ve střevech trochu rozpohyboval do rytmu :hip:

Cizákům zmar! ;-)
honza_ku
Stálý člen

Příspěvek od honza_ku »

A ještě jeden příspěvek, docela náhodou objevena stránka, která velice přehledně v tabulce ukazuje seřazené šmejdy, jejich léčbu a nebezpečnost. Může být vhodnou rychlou poučkou pro nově objevivší se:
http://www.zzsjck.wz.cz/p.htm

Cizákům zmar! ;-)
janek
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od janek »

normal1 píše: A ještě má poznámka - vykašli se na nějaké "humánní" zbraně (ala koloidní stříbro), nasaď něco, co jim ukáže, že se mají začít strachovat o život a co jich napoprvé vymlátí co nejvíc. Oni jsou velice dobře maskovaná a organizovaná armáda. Vzduchovkou těžko prostřelíš jejich neprůstřelné vesty...
No, tady bych byl s radama poněkud opatrnější. Pokud Honza píše, že jsou cizáci rozlezlí i v očích, tak se obecně uvádí, že je třeba je nejdřív vyhnat do hlavy, jak ostatně sám správně píše. Tam se pak dají zlikvidovat těžší chemií. Není asi ideální je zahubit přímo v oku vzhledem k možným komplikacím. Sám se chystám na podobný boj.
Zatím jsem našel právě jen to KS, které se kape do očí a dokáže je prý vyhnat. Z toho samého důvodu někteří DP nedoporučují v této počáteční fázi ani koupele v MMS, právě kvůli očím.
Jsou ještě nějaké jiné prostředky a poznatky?

honza_ku
Stálý člen

Příspěvek od honza_ku »

Vzhledem k tomu, že sám mám v obou očích pár kousků a již mám za sebou vše kromě Hetrazanu, tak si osobně nemyslím, že jde o problém. Něco jiného by bylo nakažení říční slepotou, ale to u nás moc nehrozí.
Aby to nebylo postavené jen na mých pocitech a tvrzeních, jukněte zde: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=5&t=930 je zde zmínka o parazitech, zakalení, ale také i o to nejběžnějším, co jsem si vypozoroval i já - kvasinkách. Odkazy i obrázky jsou na stránce dvě.
Zkuste se opravdu dobře a delší dobu podívat, co vlastně v očích máte (dívat jedním okem proti bílé jasné ploše, pak druhým) - a když se na to zaměříte, tak se vám bude zdát, že se to hýbe = snaží se to utéct, ale ono se to nehýbe, to jen vaše oči. Stačí to opakovaně pozorovat a zjistíte, že se to nehýbe. Alespoň u mne je to tak.
Naopak u mne došlo k rozjasnění mlžného (zamlženého) pohledu, použitím antihelmintik.

Ještě jeden odkaz, jak vypadají filárie v oku: . Tomu říkám šmejdi...
Naposledy upravil(a) honza_ku dne pát 02 lis 2012 19:26, celkem upraveno 1 x.

Cizákům zmar! ;-)
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“