Magneto píše:Hele chlapi,
včera jsem tady v lehkým duchu reagoval na příspěvky Martina11 (kterýmu tímto gratuluju k svátku
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
) a Slávka Křepelky v sekci Černá magie
Drahý Magneto, pokud je sem tam nějaký ten offtopic, ponecháváme ho kde je a i přeznačíme, když už je to tomu, kdo ho přihodil naobtíž tak učinit a povětšinou si ani nestěžujeme. KDyž už offtopiky ale přerostou do série, u mně delší než tři offtopiky v řadě, jde to jinam. Vzhledem k tomu, že to začalo Matrinovým a naprosto nic neříkajícím k jakémukoliv tématu což je faj a je to sranda, le informace nějaká specifická žádná a pokračovalo naprosto stejně jako srandička až po ten tvůj, oklidil jsem vše do septiku zde
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 10#p108910.
I tento dotaz jsi dal magneto do nevhodného vlákna, které je určeno řešení technických problémů s fórem, ale uznávám, že to je dost často těžké odhadnout, o co vlastně jde. Přeřadil jsem to tedy sem, protože v tomto vlákně jde o politiku fóra, a jak se věci řeší. Jde nám o to udržet jakýs takýs tématický pořádek.
Jinak pokud to vypadá, že člověku zmizí příspěvek, stává se tak fakticky někdy, když dotyčný s hubou nevymáchanou nepřihodí nic, než oheň a síru. Jinak jde vždy o přeřazení a dá se povětšinou dohledat. Nejspolehlivější a nejrychlejší metodou je si ponechávat na svém kompu upozornění na příspěvky tak tejden, třebai v odpadcích, a vracet se přes ta upozornění, anžto ta uvádí neměnnou adresu příspěvku. Dále lze vlézt na portál a nechat si proběhnout poslední tři dny příspěvků a většinou se tam člověk najde. Další metodou, úpokud tedy znáš klíčová slova svého a dalších příspěvků, třeba uvedená jména, je funkce hledání, která neobvyklá klíčová slova velice spolehlivě najde.
Posílám Ti odkaz sem přes SZ, abych ti uštřil práci, sám mám prd co dělat, tak proč ne
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
SDK
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.