Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Paní Šedivá cizopasníky měří... Víc nevím...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Mám pár praktických poznatků se zjevováním a mizením parazitálních a bakteriálních patogenů
Před 14ti dny večer jsem se projel frekvenčním skenerem, abych zjistil, co je ve mě nového
K mé hrůze se na disleji objevila úplná cihla záznamů především salmonelových bakterií a dalších hrůz v pásmu 350 - 390 kHz.
Frekvenční rozsah 40 kHz odpovídá nějaké takové osmimetrové tasemnici
Když jsem se uklidnil, vzpomněl jsem si, že jsem asi před hodinou a půl snědl pár maličkostí z rychlého občerstvení, které mi přinesla manželka večer z práce, aby udělala radost mým chuťovým buňkám
Za další hodinu a půl byl sken zcela čistý. Samozřejmě, že jsem pokus opakoval v dalších dnech s různými potravinami, např. měký sýr nesýr Apetito, máslo, vlašák, uzenáč atd...ježíš, to byla hrůza Výsledky vedly ke zděšení. Trvá to pak pár hodin, než je vstřebáno a zlikvidováno. Uf
Čím lepší imunita, tím rychleji zmizí. Pro zábavu jsem stejné jídlo zaléval porcí HCl a sledoval rozdíly. Nic moc nebyly. Vlastní tvorbu HCL díky dlohodobému užívání minerálů mám celkem v pořádku, takže se nedivím.
Tímto zjištěním dávám radu: nechoďte k parazitálním poradcům najezení a pijte před tím pouze vodu:!: Zákonitě vám pak naměří smršť patogenů, které vůbec v těle trvale nemáte
Příště napíšu, jak se paraziti maskují změnou své vlastní frekvence o několik kHz. Clarková má pravdu
Tohle prostě sebelepší odborník se Salvií nemůže vidět a ručička jim tím pádem ukazuje nepravdivé parazity, protože oni se překrývají a při tom frekventují na stejném místě
Ahoj všem a bijme patogeny!
Batles
Před 14ti dny večer jsem se projel frekvenčním skenerem, abych zjistil, co je ve mě nového
K mé hrůze se na disleji objevila úplná cihla záznamů především salmonelových bakterií a dalších hrůz v pásmu 350 - 390 kHz.
Frekvenční rozsah 40 kHz odpovídá nějaké takové osmimetrové tasemnici
Když jsem se uklidnil, vzpomněl jsem si, že jsem asi před hodinou a půl snědl pár maličkostí z rychlého občerstvení, které mi přinesla manželka večer z práce, aby udělala radost mým chuťovým buňkám
Za další hodinu a půl byl sken zcela čistý. Samozřejmě, že jsem pokus opakoval v dalších dnech s různými potravinami, např. měký sýr nesýr Apetito, máslo, vlašák, uzenáč atd...ježíš, to byla hrůza Výsledky vedly ke zděšení. Trvá to pak pár hodin, než je vstřebáno a zlikvidováno. Uf
Čím lepší imunita, tím rychleji zmizí. Pro zábavu jsem stejné jídlo zaléval porcí HCl a sledoval rozdíly. Nic moc nebyly. Vlastní tvorbu HCL díky dlohodobému užívání minerálů mám celkem v pořádku, takže se nedivím.
Tímto zjištěním dávám radu: nechoďte k parazitálním poradcům najezení a pijte před tím pouze vodu:!: Zákonitě vám pak naměří smršť patogenů, které vůbec v těle trvale nemáte
Příště napíšu, jak se paraziti maskují změnou své vlastní frekvence o několik kHz. Clarková má pravdu
Tohle prostě sebelepší odborník se Salvií nemůže vidět a ručička jim tím pádem ukazuje nepravdivé parazity, protože oni se překrývají a při tom frekventují na stejném místě
Ahoj všem a bijme patogeny!
Batles
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Moc pěkně zpracovaný postup léčby, včetně příznaků a postupného progresu:
http://ceskeforum.com/viewtopic.php?t=1257
Vhodné pro všechny, jako ukázka jak může fungovat léčba.
http://ceskeforum.com/viewtopic.php?t=1257
Vhodné pro všechny, jako ukázka jak může fungovat léčba.
Cizákům zmar! ;-)
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Ahoj,Batles píše:Mám pár praktických poznatků se zjevováním a mizením parazitálních a bakteriálních patogenů
jaký používáš frekvenční skener? Zajímalo by mě, zda se nějaký dá postavit amatérsky. Jak to principielně funguje? Nemáš k tomu nějaké info?
Díky, Jan.
-
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
- Batles
- Zasloužilý člen
Ahoj, používám F-scan Compact 2.15 a software F-SCANT 2.0janek píše:Ahoj,
jaký používáš frekvenční skener? Zajímalo by mě, zda se nějaký dá postavit amatérsky. Jak to principielně funguje? Nemáš k tomu nějaké info?Díky, Jan.
Software jsem si sehnal sám, počeštil a doplnil. Takhle je to dost komfortní. Prodejce v česku tento soft nenabízí.
Amatérsky to těžko půjde postavit.
Skenuje tě nastavitelnými frekvencemi a když narazí na patogen, tak ho rozkmitá a přítomný patogen se zobrazí. Velmi jednoduše řečeno. Asi tak.
Batles
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Hanka Bláhová mě poprosila, abych sem umístil tento text:Batles píše:Ahoj všem a bijme patogeny!
Protože si my poradci uvědomujeme, že pracujeme
a) s frekvencemi, které zpracoval někdo jiný
b) že existují mutace a frekvenční posuny patogenů,
ověřujeme si měření parazitů pomocí antihelmintik, a toto zjištění je poměrně jednoznačné. Je mi potom jedno, že se patogen posunul v rámci svého spektra nahoru nebo dolů po stupnici, chemická antihelmintika to neošálí. Pokud poradce pracuje se vzorky léků u parazitů a patogeny virové nebo bakteriální si ověřuje tak, že je měří vícekrát k různým částem těla, s novým přenastavením Salvie, snadněji se vyhne chybným diagózám.
c) abychom byli v realitě, absolutní spolehlivosti nemůže dosáhnout nikdo, ani lékaři, my se o to můžeme alespoň pokusit co nejpečlivějším měřením. Útěchou nám budiž, že lékaři jsou MNOHEM chybovější i se svými ,,vědeckými" postupy a přístroji.
d) I za několik měsíců vídám u stejného klienta stejné parazity,viry a bakterie, pokud klient antihelmintika nebral, nebo pokud nezahájil detox žádným způsobem. Nemohu si například pamatovat, co jsme měřili před několika měsíci. Kartu vyhledám dodatečně, a je tam zhruba totéž. Drobné odchylky mohou nastat například u kapénkou přenosných infekcí, zásadní a chronické patogeny však naměřím znovu. /helicobacter, brucella, borrelie....
e)poradce se znalostí mikrobiologie by měl znát symptomy patogenů, a ty by měly sedět k naměřeným zátěžím. Pokud je rozpor příliš okatý, opakujeme měření. Například naměřím žloutenku, a klienta nebolí ani břicho, ani pravé podžebří, ani nemá průjem....měření je chybové. Klienta bolí klouby a naměřila jsem borrelii, k tomu přímo v kloubech, měření je tedy správné, nebo aspoň vysoce pravděpodobné.
e) poradce by měl znát mikrobiologii a vyhnout se exotickým patogenům, které právě nejspíš znamenají fázový posun něčeho naprosto běžného. Nezapisovat takové perly jako dvojkřídlý hmyz/mouchy/ uvnitř těla, pijavice uvnitř těla, HIV, Marburg, Ebola, Africká prasečí horečka, trypanozoma spavičná, vlasovec medinský a jiné, vysoce nepravděpodobné, což u kolegů vídám. To by ale poradce musel vědět, co je a co není možné. Tyto znalosti však mnohým kolegům chybí a zvesela opíšou do karty klienta polovinu mikrobiologie.
Některé viry, bakterie a paraziti jsou běžní, jiní méně obvyklí, ale pravděpodobní, a lze o nich diskutovat, a pak je řádka naprosto nepravděpodobných, kterým bychom se měli vyhnout. Výstupy s naměřenými zátěžemi kolují po světě a pak není divu, že jsme jako skupina ,,poradců s přístroji" odborníkům pro smích.
Ing. Hana Bláhová
- Batles
- Zasloužilý člen
A proč tě o to prosila? Ona to nemá zapotřebí
No ano, paní Bláhová je velmi zkušená, ví o čem mluví a osobně jsem velmi rád, že takoví lidé existují a pomáhají
Její knížka, Deník poradce, je jedinečná, moc se mi libí
Doporučuju ji vřele všem.
Batles
No ano, paní Bláhová je velmi zkušená, ví o čem mluví a osobně jsem velmi rád, že takoví lidé existují a pomáhají
Její knížka, Deník poradce, je jedinečná, moc se mi libí
Doporučuju ji vřele všem.
Batles
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Protože zde není registrovaná (nechce se prozatím registrovat) a ví, že já jo...Batles píše:A proč tě o to prosila?
Když někdo něco chce a je k tomu potřeba jinýho člověka, tak se občas stane, že někdo někoho poprosí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Všecko je jinak. Nevyrábí se spalováním, ale opůsobením kyselinou dusičnou v kombinaci snad se čpavkem. Z cigarety jde do hlavního, tedy potažného proudu cca 80% odpařeného nikotinu, nikoliv okysličeného, a zbytek jsou rozpadlé produkty spáleného nikotinu, tedy "popel" nikotinu, který už s nikotinem nemá nic společného. Jde převážně o jednodušší aromatické sloučeniny. Postranní kouř, tedy ten, který leze z cigarety odložené v popelníku, nikotin neobsahuje vůbec, je to prý všecko jen ten "popel". Tolik říká odborná literatura zabývající se nikotinem z cigaret než to člověk podýchá.Slavek Krepelka píše: Navíc jde o kyselinu nikotinovou, což není nicotin. Kyselina nikotinová se tvoří a i vyrábí okysličováním, tedy spalováním nikotinu
Nikotin v plicích zkondenzuje a okysličuje se až metabolickými procesy v játrech. Produktem prý opět není kyselina nikotinová, tedy niacin, tedy vit B3. Pokud tedy se tomu dá věřit a snad i dá, konec konců z táboráku taky neleze okysličené dřevo, kouření nejspíše není zdrojem vitamínu B3. Takže nejspíše jde o špatnou úvahu z mé strany
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Mein Gott, jak můžou napsat takovou pitomost - prej špatná úvaha!!Slavek Krepelka píše: Takže nejspíše jde o špatnou úvahu z mé strany :oops
Ve skutečnosti je to pouze "prověření možného směru" a běžně se na takovou věc získává grant a zakládá se další výzkumný ústav.
Voni holt s tou svojí hloupou upřímností umřou úplně chudej!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pravdu mají oba pisatelé, jak Batles, tak Bláhová.
Za nejdůležitěší z obou příspěvků považuji tohle, protože jsem se s tím také setkal, takže pouze slepě nekývu na něco o čem si myslím, že by to tak snad mohlo být, ale je to ověřené
Nechoďte k parazitálním poradcům najezení a pijte před tím pouze vodu:!: Zákonitě vám pak naměří smršť patogenů, které vůbec v těle trvale nemáte.
Tady mohu potvrdit, že to opravdu může vyvolávat chyby v měření a to nejen u Salvie, ale u všech diagnostických přístrojů, jako je např. Oberon, Bicom, Sensitive a další.
Další věc je také to, že mnoho mikroorganismů pozřeme s potravou a ne u každého dojdou až na místo, kde budou dělat problémy, neboť je lidské tělo dokáže mnohdy úspěšně v průběhu zpracovávání potravy eliminovat samo. Takže i tady může být "něco" naměřeno. Nicméně jsou tady rizikové faktory, se kterýma si tělo nedokáže vždy bezpečně poradit samo a pak může být už další měření správné.
Ověřujeme si měření parazitů pomocí antihelmintik, a toto zjištění je poměrně jednoznačné. Je mi potom jedno, že se patogen posunul v rámci svého spektra nahoru nebo dolů po stupnici, chemická antihelmintika to neošálí. Pokud poradce pracuje se vzorky léků u parazitů a patogeny virové nebo bakteriální si ověřuje tak, že je měří vícekrát k různým částem těla, s novým přenastavením Salvie, snadněji se vyhne chybným diagózám.
Ano, taky pravda, tohle je opravdu nejúspěšnější způsob ověření.
Ale teď si trochu v dobrém rýpnu
bod b) mě zvláště u někoho, jako je paní Bláhová opravdu pobavil.
b) že existují mutace a frekvenční posuny patogenů
Je totiž zvláštní, že tohle píše někdo, kdo zatvrzele stále razí skoro 15 let staré frekvence od Clarkové při používání zapingu, které jak se poslední dobou při měřeních ukazuje, začínají být již mnohdy neúčinné. Že by tomu začali i někteří poradci konečně už taky věřit, nebo to dle nich platí pouze u diagnostiky, ale už ne u zaprování nebo plasmování a bude zase nějakou dobu trvat, než s tím tady někdo po čase zase objevitelsky vyrukuje?
Takže pánové a dámy poradci, neusněte na vavřínech, již je na čase je začít také aktualizovat
Za nejdůležitěší z obou příspěvků považuji tohle, protože jsem se s tím také setkal, takže pouze slepě nekývu na něco o čem si myslím, že by to tak snad mohlo být, ale je to ověřené
Nechoďte k parazitálním poradcům najezení a pijte před tím pouze vodu:!: Zákonitě vám pak naměří smršť patogenů, které vůbec v těle trvale nemáte.
Tady mohu potvrdit, že to opravdu může vyvolávat chyby v měření a to nejen u Salvie, ale u všech diagnostických přístrojů, jako je např. Oberon, Bicom, Sensitive a další.
Další věc je také to, že mnoho mikroorganismů pozřeme s potravou a ne u každého dojdou až na místo, kde budou dělat problémy, neboť je lidské tělo dokáže mnohdy úspěšně v průběhu zpracovávání potravy eliminovat samo. Takže i tady může být "něco" naměřeno. Nicméně jsou tady rizikové faktory, se kterýma si tělo nedokáže vždy bezpečně poradit samo a pak může být už další měření správné.
Ověřujeme si měření parazitů pomocí antihelmintik, a toto zjištění je poměrně jednoznačné. Je mi potom jedno, že se patogen posunul v rámci svého spektra nahoru nebo dolů po stupnici, chemická antihelmintika to neošálí. Pokud poradce pracuje se vzorky léků u parazitů a patogeny virové nebo bakteriální si ověřuje tak, že je měří vícekrát k různým částem těla, s novým přenastavením Salvie, snadněji se vyhne chybným diagózám.
Ano, taky pravda, tohle je opravdu nejúspěšnější způsob ověření.
Ale teď si trochu v dobrém rýpnu
bod b) mě zvláště u někoho, jako je paní Bláhová opravdu pobavil.
b) že existují mutace a frekvenční posuny patogenů
Je totiž zvláštní, že tohle píše někdo, kdo zatvrzele stále razí skoro 15 let staré frekvence od Clarkové při používání zapingu, které jak se poslední dobou při měřeních ukazuje, začínají být již mnohdy neúčinné. Že by tomu začali i někteří poradci konečně už taky věřit, nebo to dle nich platí pouze u diagnostiky, ale už ne u zaprování nebo plasmování a bude zase nějakou dobu trvat, než s tím tady někdo po čase zase objevitelsky vyrukuje?
Takže pánové a dámy poradci, neusněte na vavřínech, již je na čase je začít také aktualizovat
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Nemáte někdo zkušenosti s kombinací Albe+Prazi+Hetra+Iver (Agri) v jeden den? Na Salvii mi vyšlo, že mám kombinovat tři druhy naráz, jinak to nemá moc efekt. I tak mám dojem, že je to pořád málo. Kombinaci tří už zvládám v pohodě, ale čtyři, to už je docela dost... Protože mám malárii, tak mi tablety zabírají hůř. Už mě opustily nějaké větších potvory, ale motolice si ze mě dělají asi legraci. Jedné jsem se zbavila, ale zbytek drží jak přibitý. Sice jim moc nechutná Agrimectin, ale pustí většinou jen vajíčka bestie... Měchožil drží taky, ale to jsem očekávala.... no asi mi nezbude, než tam prásknout naráz všechno
Alendazol, praziquantel a ivermectin kombinujem štandardne... so štvorkombináciou nemám skúsenosti. skús ich pripraviť vo forme lipozómového roztoku, mám s touto formou výborné výsledky. návod ako v domácich podmienkach vyrobíš lipozómový roztok nájdeš niekde tu na fóre v sekcii o vitamíne C. už takáto domáca výroba niekoľkonásobne zvýši vstrebateľnosť účinných látok
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Mno, abych pravdu řekla, tak jsem ten lipozómový roztok nějak nepochopila, navíc si neumím představit, jak to udělat z několik prášků dohromady Asi si to budu muset přečíst znovu, ale nevím nevím. Jsem hold na tyhle "technické" věci trochu tupoň