Aspoň vidíš, jak je důležitý celkový obrázek. Pořád je co se učitxdraho píše: ... A při té příležitosti jsem přišel na ten chlór, ...
Ahoj, Slávek.
Moderátor: Palo
Aspoň vidíš, jak je důležitý celkový obrázek. Pořád je co se učitxdraho píše: ... A při té příležitosti jsem přišel na ten chlór, ...
Já na to že plácá z cesty. Problematika spočívá ve faktu, že MMS atd. se bez profesorů obejde. Na to je potřeba mimo uživatelů spíš chytré a obětavé lidi. Už první věty o třídě chloritanu přesnosti poměru kyseliny citrónové na výrobu CDS mi stačily. Ahoj, Slávek.janek píše: .... Nevím, jak moc je to relevantní, co vy na to? ...
xdrahoxdraho píše:Pro jao:
ta rovnice 2 NaClO3 + 4 HCl --> 2 ClO2 + Cl2 + 2 NaCl + 2 H2O platí pro chlorečnan sodný,
Rovnice pro chloristan je tato: 5 NaClO2 + 4 HCl ———> 4 ClO2 + 5 NaCl + 2 H2O
To jako smícháte práškový chloristan s HCl? To vůbec jde? A jakou koncentraci HCl máte? To jako spolknou ty vzniklou břečku tak jak je? To opravdu jde pozřít? Jaká používáte množství?
Jestli Tě zajímá míchání bez čisté vody (prášek a prášek), mrkni sem:xdraho píše:bez vody...
Palo, ďakujem za info o PMS1, postupne to študujem.Palo píše:Jestli Tě zajímá míchání bez čisté vody (prášek a prášek)
Nazdar Dášo.DasaParizkova píše: .... zda se může vypít třeba sklenička vína ...