Těch je různejch a děsně si podobnejch. Včera jsem po tom trochu proběhl a tahle rodina je veliká. Akorát, že mi nehrála velikost. Uvádíš Hanko velikost v centimetrech a tyhle mrchy co jsem našel, včetně těch tvých, by odpovídaly v milimetrech. Pokud si to nestihneš opravit, pomohu.
hanka píše: Díky za Tvoji studii, Slávku, asi ji teď budu potřebovat pro povzbuzení ...
Jak vidíš, ony se ty orgány po urině srovnaj. Chvíli to vezme, ale dokážou to všechny, které vypárali a študovali a není důvod si myslet, že se nesrovná i slinivka. Nejde mi jen do hlavy, proč se nezabývali aj tou slinivkou a slezinou. Buďto nechtěli na něco přijít, nebo někdo originální arabštinu dobře zcenzuroval. Ten papír byl pěknej bordel, jak jazykově, tak formát a nějaké věci v něm evidentně chybí.
Já si taky včera užil. Od rána mě opakovaně pálil v intervalech cca 3 hodin žlučník a tlačil a stahoval se i se žlučovodama, až jsem měl podezření, že tam nějaká užovka ještě snad je a nedaří se jí vylízt z díry. Přes den taky včera pomalu hořkla urina, ač bez jídla. Když jsem v noci dodělával ten překlad, tak se žlučníkové potrubí už svíjelo jak habešská tanečnice a tož jsem čekal co bude. Cítil jsem, asi pro to, že žlučník je léta v nepořádku, že něco vyloženě pumpuje krz. Nebylo to jako posledně, kdy to šimralo uvnitř žlučovodů. Aj mě celý to zařízení celkem bolelo, i když žádná hrůza. Večerní čurina byla už velice hořká a dnes ráno šla skoro všechna do stoky, protože se to nedalo. Zkusil jsem a málem jsem se otočil na ruby. Musela mi z jater vyjet hromada žluče. Ani teď to není klidné.
Taky mi natekla mízní uzlina pod levou paží a je velice citlivá, trochu mi píchá někde snad pod slinivkou, ale spíš střevo
Natekly mi taky do rána prsty na nohou a píchne mi sem tam i v lebeni. Jenže, to je podle mne všechno děsně príma. Definitivně se uvoulňujou játra a to je naprosto kritické a jsem nadmíru spokojen. Zatím čurina evidentně pracuje přesně podle popisů a stačí si kůru projít celou a nepřestávat, jak jen člověku trochu okřejou hnidy. Oslavil jsem to banánem, dnes si dám papu.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.