Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Červi

Příspěvek od hanka »

hanka píše: zůstaly na papíře dvě "žížaly"...
Pohledala jsem trochu na netu a našla, čemu se to podobalo - je to měchovec, ancylostoma caninum
http://jcastella.uab.cat/practiques/Pra ... stoma.html
to rozdvojení jsem popsala nesprávně jako "bičíky", protože byly o kousíček delší, než na obrázku, ale ten tvar je úplně stejný :x ... a byli to sameček i samička :(

V noci na dnešek jsem měla hodinu bolesti v místě žaludku, či spíše slinivky ... tak teď nevím, jestli je to dobře, nebo se mám mít raději na pozoru...
Díky za Tvoji studii, Slávku, asi ji teď budu potřebovat pro povzbuzení ... :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Těch je různejch a děsně si podobnejch. Včera jsem po tom trochu proběhl a tahle rodina je veliká. Akorát, že mi nehrála velikost. Uvádíš Hanko velikost v centimetrech a tyhle mrchy co jsem našel, včetně těch tvých, by odpovídaly v milimetrech. Pokud si to nestihneš opravit, pomohu.
hanka píše: Díky za Tvoji studii, Slávku, asi ji teď budu potřebovat pro povzbuzení ... :lol:
Jak vidíš, ony se ty orgány po urině srovnaj. Chvíli to vezme, ale dokážou to všechny, které vypárali a študovali a není důvod si myslet, že se nesrovná i slinivka. Nejde mi jen do hlavy, proč se nezabývali aj tou slinivkou a slezinou. Buďto nechtěli na něco přijít, nebo někdo originální arabštinu dobře zcenzuroval. Ten papír byl pěknej bordel, jak jazykově, tak formát a nějaké věci v něm evidentně chybí.

Já si taky včera užil. Od rána mě opakovaně pálil v intervalech cca 3 hodin žlučník a tlačil a stahoval se i se žlučovodama, až jsem měl podezření, že tam nějaká užovka ještě snad je a nedaří se jí vylízt z díry. Přes den taky včera pomalu hořkla urina, ač bez jídla. Když jsem v noci dodělával ten překlad, tak se žlučníkové potrubí už svíjelo jak habešská tanečnice a tož jsem čekal co bude. Cítil jsem, asi pro to, že žlučník je léta v nepořádku, že něco vyloženě pumpuje krz. Nebylo to jako posledně, kdy to šimralo uvnitř žlučovodů. Aj mě celý to zařízení celkem bolelo, i když žádná hrůza. Večerní čurina byla už velice hořká a dnes ráno šla skoro všechna do stoky, protože se to nedalo. Zkusil jsem a málem jsem se otočil na ruby. Musela mi z jater vyjet hromada žluče. Ani teď to není klidné.

Taky mi natekla mízní uzlina pod levou paží a je velice citlivá, trochu mi píchá někde snad pod slinivkou, ale spíš střevo :dknow: Natekly mi taky do rána prsty na nohou a píchne mi sem tam i v lebeni. Jenže, to je podle mne všechno děsně príma. Definitivně se uvoulňujou játra a to je naprosto kritické a jsem nadmíru spokojen. Zatím čurina evidentně pracuje přesně podle popisů a stačí si kůru projít celou a nepřestávat, jak jen člověku trochu okřejou hnidy. Oslavil jsem to banánem, dnes si dám papu.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
notabene
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od notabene »

Z vlastných skúsenosti viem že pravda je taká že urinoterapia a urina s tým súvisiaca univerzalne funguje len v pripade spravnej životospravy (nielen indovia sú prevažne vegetariani alebo vegáni ale i tu spomínana urina od tiav alebo kráv je defakto od vegánov). Veganova ale prevažne i vegetarianova urina je bez zápachu a bez chuti (nieje ani slaná ani horká). Pri správnej životosprave (čo jest bez kávy, bez alkoholu, bez cigariet, bez rafinovaneho cukru, bez živočišných bielkovín) má človek pri pití čerstvej uriny v ústach a na jazyku pocit že pije len čistú teplú vodu. Notabene

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

notabene píše:... urinoterapia a urina s tým súvisiaca univerzalne funguje len v pripade spravnej životospravy ... bez kávy, bez cigariet ...
Těžko Anežko. Oni se tím daj vyléčit aj psi a kočky a jenom na mase. Osobně maso jím, kouřím a kafe si dám taky. Pokud něco pracuje universálně, nejsou v tom žádné "len v prípadě" a universálně to zatím pracuje i pro masožravce a zvrhlíky jako jsem já taky, což mám zase já ze své právě probíhající zkušenosti. Tím se nesnažím naznačit, že "vsjo róvno", naopak, nicméně tvrzení, že "jenom na veganské či vegetariánské stravě" je naprostý nesmysl.

Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Špatní versus dobří lovci ... a jejich čurina ...

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:nicméně tvrzení, že "jenom na veganské či vegetariánské stravě" je naprostý nesmysl.
... souhlas se Slávkem ...

... nicméně se k tomu dovolím vyjádřit ... myslím si (jsem přímo přesvědčen), že čurina funguje aj u masožravců (např. jako antiparazitikum + na další neduhy), ale klidně se může stát, že už třebas nebude stačit na raka (nedokáže s ním "zatočit"), kdežto čurina "zeleninožroutů" možná ano, jelikož určitě bude mít "jinou skladbu", ... jiné látkové složení ... viz např. ABA ... ;) ...

PeS: ... "Jste to, co jíte" ... :D ... (vysvětlení pro "kanaďany" :angel: : ... to je totiž název jednoho místního TV pořadu týkajícího se vesměs "obžerstvím" a z toho vyplývající nadváhou ... http://www.csfd.cz/film/251559-jste-to-co-jite/ ... )

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Špatní versus dobří lovci ... a jejich čurina ...

A(&F) píše: ... nicméně se k tomu dovolím vyjádřit ...
To sis dovolil dost :D ABA - naprosto čerstvý, nebo rychlozmražený játra. Jinak půjde spíš o co nejrychlejší zvrat a rychlost procedůry a tam hraje očividně prim Armstrong s hladověním. Jaká vegetariánská nebo veganská strava? Druhé bude džusování atd.

Ahoj, Slávek.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Taky zkusím opatrně špitnout.
Osobně se domnívám, že urina nepůsobí jenom "mechanicky" jako zdroj nerostů a odloučených buněk, ale hlavně je to pro tělo jakási "zpětná vazba", pomocí které porovnává svůj momentální stav se stavem pro něj "žádoucím", který odpovídá bezchybnému fungování pokud možno všech orgánů.
Vycházím z toho, že většina informací mezi "příjemcem" a "odesilatelem" se v těle přenáší "chemicky". Pod tím "chemicky" si představuji i třeba prosté fyzikální rozpoznání úrovně konkrétní chemické látky v krvi nebo lymfě a třeba na určitou úroveň nedostatku reagovat vyšší produkcí nebo na příliš vysokou úroveň zvýšeným vylučováním.
Vedou mě k tomuto názoru (snad!) rozdílné principy, na kterých funguje autopatie a autoizopatie. Abych tu nebyl tak moc mimo téma, tedy i moč může být zcela regulérním výchozím materiálem pro výrobu autopatického preparátu, což svědčí o tom, že nese dostatek vhodných "informací".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... pokud by tomu tak bylo, potom by (bez té "mechanické části") nefungovalo léčení cizí nebo zvířecí čurinou (tedy leda by vembloudi měli tele-čurinický vlastnosti ... :ethink: ... jako např., že na něm musí léčená osoba jeho čurinou ujet alespoň 300 kiláků v poušti, aby se frekvence pro-vibrovaly skrz hrby ... :D) ..... čímž ale nijak nezpochybňuji základy, na nichž je postavena autopatie ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Předpokládám, že pracují obě složky, tedy jak ta "mechanická", tak i ta informační.
To znamená, že ve velbloudí moči bude vše, co mechanicky obsahuje. V informační složce budou některé informace pro člověka nepoužitelné a některé pro něj zcela potřebné informace budou scházet. Pro příklad: asi mi moc neprospěje informace o vředu na ocase velbloudice, ale spíš bych potřeboval nějakou informaci o svých křečových žílách.
Čímž naprosto nechci sebeméně zpochybňovat velbloudí moč.
Nicméně - pro nás není až zas tak snadno dosažitelná, takže mám za vhodnější konejšit náš žal nad tím tím, že naše vlastní moč je pro nás přece jenom vhodnější.
Jinak otázka vzájemného působení moči jedinců různého živočišného druhu, tedy třeba muž - žena nebo člověk - zvíře, je velice zajímavá a stále ještě nedosti probádaná.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:... pokud by tomu tak bylo, potom by (bez té "mechanické části") nefungovalo léčení cizí nebo zvířecí čurinou ...
Ne nezbytně. Vrátím-li se k Bengstonovi, paměti vody atd, leze mi z toho, že čurina má nutně v sobě informaci o mentálním stavu dárce a pokud je dárce "šťasný", tenhle systém zase bude pracovat. Do jaké míry je však otázkou. Tady nejde o souhru, ale o doplnění informační složky, která napraví něco v auře a aura napraví něco ve fyzickém stavu. Nezahazoval bych to tedy docela. On asi i zdravý velbloud dovede být docela šťastný. Podívej se na psy a lidi a jejich mentální souhru, pokud tedy je. Taky není vyloučeno, že klustrování vody v urině je u všech savců stejné za stejných mentálních podmínek a že je to právě tohle klustrování, které může být velice zajímavou složkou urinového léčení.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: ... Čímž naprosto nechci sebeméně zpochybňovat velbloudí moč. ...
Zaraž Petře. V Arábii velbloudí, v Indii hovězí. To mi jaksi napovídá, že jde spíše o výběr zvířete, které je v dané lokalitě natolik rozšířené a používané, že někdo použil co je vždy po ruce. Arabům navic Machomet zakázal vlastní urinu, takže koukaj jenom na náhražky a velbloud je přesně to zvíře, které je k dispozici za všech podmínek i při přechodu pouště. V indi už tak cimprlich zdaleka nebyli a jeli i na jiné moče, včetně sloní :D a že jí je.

Ahoj, Slávek.

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

Slavek Krepelka píše: ...Večerní čurina byla už velice hořká a dnes ráno šla skoro všechna do stoky, protože se to nedalo....
S odstupom času si uvedomujem, že som asi pil málo vody v druhej časti hladovky a možno práve preto bola čurina taká horká.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: Akorát, že mi nehrála velikost. Uvádíš Hanko velikost v centimetrech a tyhle mrchy co jsem našel, včetně těch tvých, by odpovídaly v milimetrech..
Jsou v centimetrech, Slávku. Vyfotila jsem je mobilem - ale mám to rozostřené (zapomněla jsem, že ač fotoaparát v něm má 5megapixelů, do 1 m nezaostřuje) :roll:
Sice Ti přeji jenom dobré, Slávku, přesto se musím přiznat k jistému pocitu uspokojení z toho, že v tom nejsem sama :) . To píchání, pobolívání a nepříjemné pocity mám i já, ale protože nikdo nic takového nesděloval, byla jsem zticha, abych nevypadala jako hypochondr, že jenom já sama pořád něco mám ;) .
Játra a žlučové cesty to dává dohromady zcela jistě - mohu potvrdit. Hlavně v noci o sobě dávají dobře vědět. To mi znovu připomíná, abych se podívala na orgánové hodiny :ethink: ..
Ahoj, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:.... že čurina má nutně v sobě informaci o mentálním stavu dárce a pokud je dárce "šťasný", tenhle systém zase bude pracovat. .....
... dyť jsem tu o tom juž psal ... :) ...
A(&F) píše:... no to je přece jasný !!! .... v Indii jsou krávy "posvátným zvířetem", tak to přeci musí fungovat !!! ... :lol: :lol: :lol: ... ;) ... (nejsouc také vystresovány strachem z porážky) ...
================================
Slavek Krepelka píše:Taky není vyloučeno, že klustrování vody v urině je u všech savců stejné za stejných mentálních podmínek a že je to právě tohle klustrování, které může být velice zajímavou složkou urinového léčení.
... a o vlivu "nevhodných klustrů vody" na zdraví také ... viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 70#p112670 ... ;) ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

libcosenior píše: ... a možno práve preto bola čurina taká horká. ...
Osobně to dělám tak, že pokud začíná být, jenom hltnu a zbytek pryč a nějaký čajík a vodu a dohnat. Dnesw kromě toho rána už to bylo OK, akorát že začala dost slanět. Hádám, že jak se co rozpadá a odbourává, mění se i tohle. Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“