Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Ztráta regenerace ....

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:... Hmm, to poslední video. Co říkáš Anri, že bychom to zkusili bez těch prasat? Slávek
... :) ...

... tohle je sice už hodně daleko, ale to by se mi móóóc líííbilo ... :mrgreen: ... a asi nejenom mně ... ;) ... posedět si u zubaře, nechat si "zasadit zárodek novýho zubu", kterej tam pak sám znovu vyroste ...... (mmch, moc hezká barva "pěstebního / živného roztoku" na videu ... :D ) ...

[youtube][/youtube]

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Po dvanácti dnech ...

Příspěvek od A(&F) »

... jedna sklenička mi sice "chcípla" (ranní, momentálně však pouze jemný kal na dně) ... ale té druhé se zatím vcelku "daří dobře" (je ze stejného dne, ale z odpolední várky / původní kal u dna nyní změněn na shluky a tvoří "měkké keříčky") ... :) ...

... ty chuchvalce jsou opravdu biologické (potvrzeno na odebraném vzorku - test plamenem = škvařilo se) ...... takže potvrzuji, že "kultivovat" se dá i domácích podmínkách :jump: :jump: (postup: ... pomocí podchlazeného Al výměníku nadvakrát vymrazeno až na cca 45% = vznikl zakalený "džusík" .... 2,5 dne rozjezd při 4 st. ... poté na 12 hodin zmrazeno při -2 st. ;) ... následovalo 9 dní růstu při kolísavé teplotě 12 až 15 st.) ...... živný roztok je nyní zcela čirý a zcela bez zápachu ... celkové zabarvení roztoku je slabší než bylo na začátku ...... lajznul jsem si jej i ochutnat (ale trochu jsem se bál, to přiznávám :lol: ) ... řekl bych, že už je vyčerpán, chutná víceméně vodnatě ...... proto jsem odsál horní polovinu objemu a doplnil novou čerstvou "živnou tekutinou" :D (bez úprav, pouze zchlazené na 11 st.)...... tož uvidíme ... :ewhistle: ...

... pozn: celou dobu cca 2 cm pod hladinou jemně permanentně probubláváno vzduchem s hrubě definovaným množstvím CO2, cca 5 - 10% ... omlouvám se za kvalitu fotek, zítra na denním světle zkusím znovu nafotit v lepší kvalitě (tenhle foťák totiž děsně blbě ostří makra při umělým světle) ... mmch: vím, že mám blbě nastavené datum ve foťáku (čehož jsem si všiml pozdě, = do konce pokusu ho nebudu měnit), což však může potvrdit i Slávek, kterému jsem mezitím posílal další jiné fotky ...
IMG_0486.JPG
(B - po vymrazení)
IMG_0487.JPG
(B - džusík)
IMG_0492.JPG
(B - po sedimentaci, 30 minut)
IMG_0537.JPG
(B - chuchvalce - pohled shora)
IMG_0540.JPG
(B - chuchvalce - pohled z boku)

.... :bye: ... Anri ...

PeS: ... kmenové buňky se dají získat i z tuku ... http://www.ideje.cz/cz/clanky/premena-l ... nove-bunky ... ;) ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Po dvanácti dnech ...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... jedna sklenička mi sice "chcípla" ...
Do :ptrain: ... Zase penicilín. Mám obavu, že ta kultura je cokoliv, jenom ne kmenové buňky. Radši bych se ale mýlil. Když už jsi to Anri ale nakousl, vytáhl jsem aj ty svý vzorky na světlo boží.

1) Vzorek neupravený a držený na cca 20°C bez HCl - poněkud kalný, nepatrné, sotva rozeznatelné množství usazeniny na dně, bez stratifikace, barva více méně originální uriny, zápach se výrazně změnil, čpavek je téměř pryč a další pach nedokážu určit, neznám ho a nikdy jsem ho necítil. Zamřelina či hniloba to defintivně už není a urina jak ji známe taky zrovna ne.
2) Vzorek upravený HCl (0.68 ppm) na cca 20°C - totéž co vzorek č.1 ve všech ohledech.

Vzorky č.1 a č.2 jsou ze stejné várky rozdělené po dvou deci.

3) Vzorek kompletně vymražený a rozmražený - prakticky čirý, původní usazenina z vymražení kompletně rozpuštěná zpět v roztoku, barva více méně původní uriny, bez stratifikace, zápach více méně stejný jako č.1 a č.2, ale znatelně méně intenzivní.
4) Vzorek čtvrtinové - prakticky totéž jako č.3, ale přeci jenom nepatrně zakalený, usazenina nepozorovatelná.

Pokud se to teda ještě někam nezvrtne, vypadá to, že nějaký consistentní proces probíhá ve všech čtyřech vzorcích a s různou intensitou podle kejklů, které jsem s tím prováděl mražením a táním. Kam zmizela většina čpavku si netroufám říct, ale cítit to není a mám to prakticky pod nosem. Něco se v tom množí a to i ve vzorku ošetřeném HCl kromě zatím č.3. je to pomalé více méně jak se dalo očekávat z literatury z případu paninky se synem se spálenou paží. Zhruba odpovídá i její neurčitý popis zápachu sedmileté uriny s mojí necelých 14 dní, ale počítám, že ta moje se ještě víc vyšeptá.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od babanci »

Panebože, nevím, co se děje. O víkendu jsem pila všechnu urinu a vodu. Natekly mě uzliny na krku, bolí mě strašně mandle, jsem úplně K.O. Je to normální? V minulosti jsem na to trpěla často, skoro každý druhý měsíc, hned nasazovali antibiotika. Nemám teplotu. Jednou udělali výtěr z krku, přestože to bylo nateklé a zhnisané, na nic nepřišli. Za dva roky se zjistilo, že to byla asi mononukleoza, našli mi EB virus v játrech. Mám pokračovat s pitím uriny? Celý den nebo jen ráno? Poraďte, prosím.

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

Na tvojom mieste by som určite pokračoval a v žiadnom prípade by som nebral žiadne lieky, nedajbože anibiotiká. Tvoja reakcia nasvädčuje, že sa starý problém začína riešiť. Treba len vydržať. :good:
libco

Necituj celý příspěvek, když odpovídáš přímo pod ním :mrgreen: poo.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od babanci »

Asi ano. Vytáhla jsem na světlo nějakého Krakena. Do antibiotik už nejdu, to je jasné. Ta moje játra svědčí o tom, že to nebylo dobře, tenkrát jsem byla ještě trdlo a věřila na ně. Tak budu pokračovat, asi hladovkou a celý den jen vodu a urinu. Napíši, jak se to vyvíjí, aby se ostatní třeba poučili. Dnes jsem se svěřila kamarádce, že se léčím urinoterapií a asi se mnou přestala kamarádit. :D

smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od smajlicekk »

ahoj
od 16.1. piju urinu bez hladovky celkem 10 dni, od 26.1 piju urinu s hladovkou, stolice byla naposled 23.1. od te boby nic. skoro 14 dni nic. vaha sla dolu o 5 kg. ale posledni 4 dni je mi hrozne spatne a urinu uz nemuzu videt od sobotniho rana kdy se mi zvedl zaludek, uz asi 4 dni je totiz tak hnusna, tmava. pachnouci. v sobotu jedna mala injekce, a potom mi bylo cely den hrozne spatne, slabost na omdleni a tocila se mi hlava. flek bolel 2 dny. po celou doby hladovky s urinou silena unava, pomohlo rano vymackat trochu citronu do vody, pak bylo trochu energie. ta urina je tak hnusna asi proto ze neni stolice a jde to do ni, ten sajrajt ze strev? v sobotu rano 2x maly klistyr ale nic nevyslo, jen trochu hnede vody. dnes byla vyborna snidane, kysane zeli, je mi po tom moc fajn, jinak mi bylo posledni 4 -5 dni dostg bele a hnusne. tak snad se to hne. urinu uz nemuzu ani citit, hned se mi zveda zaludek. S.

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

smajlicekk píše:... ale posledni 4 dni je mi hrozne spatne a urinu uz nemuzu videt od sobotniho rana kdy se mi zvedl zaludek, ...
Potieral si si urinou celé telo, teda hlavne hlavu, tvár, krk a nohy? Alebo si si dával spoň urinové kúpele? (maximum čuriny do horúcej vody vo vani a vymočiť sa v tom poriadne, masírovať tým hlavu, tvár, krk a nohy)

PS
Pil si dostatočné množstvo vody pri hladovke?

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Zase penicilín. Mám obavu, že ta kultura je cokoliv, jenom ne kmenové buňky.
... no, penicilin to není určitě, neb tento druh plísní "pod vodou" neroste (štetičkovec totiž patří mezi "kapsovýtrusné" :D houby... ;)) ... jinak skálopevně netvrdím, že jsou to kmenovky, ale předpokládám, že nějaké "vyšší buňky" to jsou ... alespoň dle způsobu narůstání do keříčků ...

PeS: ... mnóó, ... Penicilin by to moóóžnáá mohl být, ale jedině dle tohoto schématu http://m.rozhlas.cz/leonardo/zpravy/_zp ... e--1159353 ... :ethink: ...
... "plíseň se dá přesvědčit k tomu, aby nepohlavní způsob rozmnožování „přepnula“ na pohlavní ...... daří se to pouze tehdy, pokud plíseň roste v temných podmínkách se sníženým obsahem kyslíku a v živném médiu dostávala vitamín H neboli biotin" ... :D ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše: .... no, penicilin to není určitě, ...
:D Bylo to míněno obrazně Anri. Z toho co vidím, je toho tam podle mne moc na to, aby to mohly být ty kmenové na jejich bílkoviné dietě. Odhaduju, že jsi si do vzorku natáhl něco, co se uživí na CO2. Pokud to poroste ještě dál je to na tuty.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

smajlicekk píše:ahoj od 16.1. piju urinu bez hladovky celkem 10 dni, od 26.1 piju urinu s hladovkou, stolice byla naposled 23.1. od te boby nic.
Smajlíčku, pít, pít a zase pít. Takový výkon a tohle jsi minula. Pokud bys dost pila, abys musela čuřit každé půl hodiny až hodinu, pojede to i skrzevá střeva. Tělo musí být zavodněné, jinak si vodu sysluje na práci ledvin a na střevo se nedostává. Proto to bylo čím dál tím horší. Naopak se to mělo lepšit, protože ze střeva by zbytky vylezly taky, velice vodnaté, a urina by ztratila prakticky veškerou chuť. Škoda, že jsi si nepostěžovala dřív. Takhle Ti to ve střevě hnilo a samozřejmě ty produkty jely do uriny. I kdyby ses na to těď vykašlala, což bych nedoporučoval, koukej hodně bumbat. Jsi dehydrovaná. Sněz pár salátovek vokurek, cokoliv a pít.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

babanci píše:Asi ano. Vytáhla jsem na světlo nějakého Krakena. ...
Nazdar Babanci. Skrz tohle si projdeš ještě asi párkrát. Hlavně pít a pít. Člověk by měl deně vyčurat aspoň dva litry, tři vyhovují mně a mluví se o čtyřech. Voda začne eventuelně jít i střevěm a tím pádem člověk musí doplňovat tuhle ztrátu. Pokud ne, popsala Ti to Smajlíček. Jíst při tom nemá ani moc cenu, jde to krz, ale sám mám problém se udržet nejíst aspoň něco. Dnes ale určitě o hladu a kdybych si měl jazyk okousat, natáhnu to.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Odhaduju, že jsi si do vzorku natáhl něco, co se uživí na CO2....
... :shock: ... a co se živí CO2?? ... teda kromě kytek (který ho dokážou "zdělat" fotosyntézou) nebo chemolitotrofních bakterií??... :D ...

smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od smajlicekk »

ahoj Slavku, diky moc za rady. uz je mi fajn, vyresil to 1litrovy klistyr, ale byla to fakt mocuvka. :o) ta okurka me postavila na nohy, doslova. diky moc.

libcosenior no, to potirani tela mi vyslo asi 10x za tech 20 dni, hlavne oblicej a ruce nohy. vlasy zatim ne, bylo mi porad blbe, tak snad uz to bude lepsi a dostane se na cele telo. diky.

Hanko prosim te ty injekce muzou byt jen z rani uriny, nebo je to jedno?

diky Vam vsem, za povzbuzeni a pomoc, zitra zacinem nanovo. diky moc

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

babanci píše:Panebože, nevím, co se děje..... Poraďte, prosím.
Babanci, máš pořádnou herxku, je to sice v pořádku, ale kdo to má vydržet - sežeň si injekční stříkačku s tenkou jehlou (např. inzulinovou - ta nebolí) a dej si urinovou injekci (nebo si ji nechej píchnout) - pomůže Ti! Do hodiny se Ti uleví, mám to ověřeno na sobě ;)

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“