Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše: ... Urinoterapie vyžaduje, ...
Osobně to vidím ještě trochu jinak. Mám pocit, že díky tomu jak silně je u většiny lidí vypěstovaný mentální blok proti takové léčbě, vidím už v rozhodnutí ji podstoupit a skutečně tak učinit veliký zlom v náhledu jednak na tento svět a jednak na sebe samého, ne naprosto mentálního, ale fyzického já. Ta terapie se sice na první pohled jeví jako fyzická, a do značné míry tomu tak jest, nicméně je v takovém případě prvním odbočkou z velice vyjetých kolejí a její psychologickou cenu bych nepodceňoval. Jde o zásadní vykolejení z područí konvencí, o které jsme se nikoho neprosili a které jsme převzali pod nesmírně silným nátlakem. jehož se stáváme obětí.

Také je zde nutno přihlédnout k faktu, že tato terapie může být přijata téměř naprosto pasivně člověkem veskrze fyzicky i mentálně nemožným, kterému těžko vysvětlovat nejen psychologii a psychiku ale cokoliv. Nejde jenom o to jakou metodu aplikovat, ale také na kom a kým. Započetí je také otázkou nesmírné důvěry a víry, pokud možno, ale ne nezbytně podpořené znalostmi a také není aplikovatelná na každém a kde kým, byť i sebou. Naopak. Nicméně, pokud se zamyslím nad reakcemi dětí s mozkovou obrnou na tuto metodu, rozhodně bych ji nepovažoval za žádnou berličku, ale za naprosto plnohodnotnou a pokud vím exklusivní metodu, která je alespoň do nějaké, avšak velice zřetelné míry schopna řešit nemoc, o které se jiným metodám ani nesní, kromě snad v některých případech francouzké Lourdy, ale to už jsme u jiného druhu zázraku.
poota píše: Autopatie má princip ...
I zde se uplatňuje co jsem řekl o urinoterapii a to doslovně s tou vyjímkou, že pro autopatii člověk musí být dostatečně při smyslech, což je v mnoha nemocech v pokročilém stádiu velice často požadavek, který pacient není schopen splnit sám od sebe a nevím jak by to bylo s aplikací někým jiným.
poota píše: Norbekov je velice jednoduchý na pochopení ...
:dknow: opět jak pro koho. Pokud si člověk vezme v potaz samotného Norbekova a jeho osobní historii, snad mu dojde, jak různí jsou lidé a jak je tato metoda, jak podotýká Poota, ve skutečnosti nesmírně obtížná. Dále je nesmírně obtížná pro většinu lidí přijmout opě díky společenskému mentálnímu bloku. Opět jde o nesmírný zlom a to nejen ve světovém a osobním názoru, ale také pro každého pracujícího člověka, navíc s rodinou atd. i prakticky mnohokrát obtížně proveditelný. Udělat přes noc z člověka ne zrovna disciplinovaného člověka disciplinovaného nejen fyzicky, ale i psychicky, není pro spoustu lidí přijatelná možnost.

Pořád se zde na fóru dohadujeme o tom, jaká metoda je nejlepší pro léčení, ale naprosto se nezabýváme tím, pro koho. Ona totiž universální metoda neexistuje právě díky tomu, že nejsme všichni stejní. Alopatická medicína, která se tento problém kdysi snažila vyřešit chemicky, ho dnes ignoruje a už jenom předstírá, že se snaží namyslet něco, co pracuje pouze na fyzické bázi. Stejně tak ortodoxní alternativa ta vyloženě komerční předstírá, že alopatie dělá něco jiného než oni a to jedinné jiné je, že komerční alternativa se tváří lidštěji a nabízí jykýsi výběr, aniž by striktně určovala, co má pacient vlastně dělat, což nejednoho člověka řádně mate.

Jedinní, kteří skutečně vyléčí jsou partyzání poléčitelství, kteří sice také léčí do nějaké míry komerčně, ale nestíraj pacienty a více méně vezmou co potřebují k přežití a pokračovaní ve své činnosti, kteří léči z přesvědčení a to vyjmečně i v rámci ortodoxní medicíny.

Norbekov, stejně jako Schultze a několik dalších, a to je z jejich úst, neléčili každého a nikdy netvrdili, že mohou vyléčit každého a svoje pacienty si vybírali a vybírají podle jejich zájmu se jejich metodě podrobit, či spíše se jí zůčastnit, protože nakonec jenom pacientovi pomáhají, aby se vyléčil sám. Z tohoto hlediska je Norbekova metoda také pouhou berličkou, stejně jako všechny jiné metody. Proto se také naprostá většina lidí eventuelně vrhne do náruče metod, které z nich sejmou přetěžké břímě vlastního myšlení a rozhodnutí a umírá v rukou moderní medicíny, které jsou jako lidi ukradení a která si je jen přepočítá na možný a pokud možno dlouhodobý finanční zisk a ani to ne individuálně, ale jako stádo.

Vyléčení se není až tak moc v metodě, jako spíš v rozhodnutí se žít dál, převzít co nejvíce odpovědnosti za sebe na sebe a hlavně mít, nebo si najít účel dalšího života. Zde je zakopaný pes prakticky všeho léčení v tom momentě. Převážná většina lidí v momentě, kdy jim odrostly děti a chcípl pes nemá zájem dál žít, protože si ve své mysli splnili své povinosti, své účely a žít již nemají pro koho a pro co, i kdyby jejich dosavadní život byl nastoje všemu velice mírný a spokojený. To nemluvíme o tom, u kolika nemocných lidí jde více o psychickou sebevraždu, než o skutečnou fyzickou nemoc, kterou is na sebe svým psychickým stavem uvalili. Totéž lze vidět i u relativně mladých lidí, pokud jimi "život" zmítá díky tomu, že se o sebe nikdy moc nestarali a nechali si ho nalinkovat někým jiným jinak, než by si přáli, aby jim byl nalinkovaný, vůbec nepřipouštěje možnost, že by se do linkování svého života měli dát on sami a konečně třeba i ve čtyřiceti, či šedesáti konečně mentálně dospět.

Jenže ani toto nezahrnuje celou škálu individualit a neustále přibývá těch, kteří se v příšerném fyzickém a psychickém stavu už rodí, nebo jsou velice časně a velice závažně poškozeni ať už sociálně nebo alopatickou medicínou, nebo již poškozenými rodiči a to i v době početí a těhotenství matky. Jakou metodu tedy pro tyto lidi?

Zde vidím jako jedinné jakž takž východisko a přístup právě urinoterapii a to z toho důvodu, že je ze všech tří jmenovaných nejuniversálnější, že je vůbec ze všech nejuniversálnější a napravuje nejen fyzické schopnosti, ale i mentální a pokud se podaří zlomit u pacienta, nebo osob zodpovědných za jejich opatrování sociální blok, nebo mu ještě nebyl vytvořen, nebo není ani schopen ho vůbec kdy přijmout, nemusí se nic zvláštního učit, nemusí nic chápat, nemusí se učit chápat spousty souvislostí, kteréžto chápání a zdaleka ne vždy přichází u lidí v relativně pozdním věku pokud vůbec a přesto je možno je vybabrat z jejich zdravotních problémů alespoň do nějaké míry, avšak podle některých praktických svědectví pravděpodobně úplně.

Ve skutečnosti mi připadá Norbekova metoda ne jako nejméně účinná, ale jako nejméně použitelná s přihlédnutím ke stavu mnoha pacientů, ať již především mentální stav, tak i zdravotní, stejně jako sociopatologický, aby kdy došla uplatnění v rámci široké populace v tom stavu, ve kterém dnes velice patologická populace všeobecně je. Co se týče autopatie, rozhodně má v tomto ohledu navrch proti Norbekově metodě v tom případě, že skutečně pracuje do takové míry, jak bych si mohl myslet. Jenže myslet znamená .... a věřit léčí. V každém případě jsem však neviděl, neslyšel a nečetl nějaké životní odkazy, kdy by autopatie někomu nějak moc pomohla v závažných onemocněních, ale ani jsem nepátral. Nicméně bych očekával, že sem někdo něco takového někdy přihodí.

Jayo sem právě dal příspěvek http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 50#p113050 jeho současného stadia vlastního procesu sebeléčení, který by se sem hodil jak vyšitý. Očividně si našel svou vlastní metodu, svůj vlastní, ať již přechodný, nebo trvalý přístup jak k sobě, tak ke druhým, bez dalších fyzických terapií a dopracoval se k velice pozitivní změně svého celého já. Kdo si nahlédne do průřezu jeho historie, který je zde na fóru možno sledovat během posledních tří let, je zářným příkladem toho, jak jsme psychologicky rozdílní v různých fázích svých onemocnění, jak se Ti, kteří moc chtějí eventuelně dopídí, nemají-li už na kahánku a někdy intuitivně i tak, stejně jako se dlouho pídil i Norbekov a jako se pídím i já a Hanka a jako se pídil v životě kde kdo a pídí stále a dále. Uzdravení se totiž vůbec není cíl. Dostali jsme se eventuelně na rozcestí, které jsme si sami postavili do cesty svým minulým životem a dnes už jsme se vydali cestou svou za pokřiku přihlížejících, stejně jako i některých dalších kteří tápou společnou bažinou a nebyvše si celkem jisti svým vlastním směrem pokřikují na druhé, kudy mají jít oni, hledaje a dožaduje se ujištění sama sebe.

To, co zde předložil za ty tři roky Jayo to je vůle žít, ne vůle zavraždit nemoc ať již se člověk propracuje do :D těchto Norbekovských kritérií jak chce. Ten kdo začne včas a tu a tam se natrefí na něco, čím se z bahna povytáhne a alespoň situaci zlepší, má šanci se tam propracovat a každá "berlička" je dobrá. Někdo na to má, aby se ve svém stavu vrhnul rovnou na čistou psychiku, podle Norbekova tak jeden z padesáti vážně nemocných a podle Schultzeho taky tam někde, někdo ne a někdo nemá šanci a to ani relativně zdravý. To je život.

To řečeno, a tohle je specielně pro Huhu: Osobně to vidím tak, že jsi si ani zdaleka nenastudoval a proto nepochopil a proto nemůžeš ocenit, jak daleko sahají prsty urinoterapie. To už je ale o Tvé individuální cestě Huhu a přeji vše nej.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Slavek Krepelka píše: .... je Norbekova metoda také pouhou berličkou, stejně jako všechny jiné metody. Proto se také naprostá většina lidí eventuelně vrhne do náruče metod, které z nich sejmou přetěžké břímě vlastního myšlení.
Kápl jsi na to.
naprostá většina lidí se vrhne do náruče metod, které z nich sejmou přetěžké břímě vlastního myšlení
A proto já nestuduji cokoliterapii. Proto se snažím žít v souladu s přírodou. Bez ohledu na pravý původ člověka jsem se milion let přizpůsoboval životnímu prostředí které panuje na této planetě. Jen debil se může pokoušet znásilnit přirozené prostředí a pak hledat zázračný elixír, který vše napraví. Při vší úctě.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hanka píše:Můžeš upřesnit, co je podle Tebe nepodstatné?
Nechci se v tom přehrabovat.
Ale pro příklad, vem si cos napsala : je v pořádku, že se člověk postaví na vlastní nohy a odstěhuje od rodičů.
Můžeš prožít život tisíc kilometrů daleko a nevymanit se z vlivu matky. Můžeš prožít celý život s rodiči a přesto se vymanit z jejich vlivu.
Je toho více. Do Ostravy sem tam jezdím, jestli chceš, zavolám ti a proberem to. Prohrabávat příspěvky a motat se v tom nechci. Koneckonců to už asi ani nepatří do veřejné části fóra, protože to není obecné a tím pádem prospěšné kdekomu.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

huhu píše:Bez ohledu na pravý původ člověka jsem se milion let přizpůsoboval životnímu prostředí které panuje na této planetě. Jen debil se může pokoušet znásilnit přirozené prostředí a pak hledat zázračný elixír, který vše napraví.
Máš pravdu, dokonce se za tu dobu naučil být všežravcem. Jenomže ouha, najednou se ty změny dostaly do obrátek a dostáváme se do časové tísně. Na to, abychom si přirozeným výběrem přizpůsobili třeba metabolizmus dnešní běžné stravě, už nemáme desítky tisíc let, ale právě jenom ty desítky let! Ono to kolikrát není ani na jednu generaci, takže bychom docela zásadní změny měli dokázat už během svého jediného života - a abychom z toho měli i nějaký praktický užitek, tak bychom měli být "přizpůsobení" už hodnou dobu před smrtí. A to se prostě stihnout nedá - a už vůbec ne předat geneticky svoje "zkušenosti" svým potomkům.
Úplně stačí spočítat, ke kolika změnám došlo v našem potravním řetězci. Kolik zcela nových a nikdy dříve nevídaných chemických látek je naprosto běžných na našem talíři, a kolik jich do sebe dostaneme v různých lécích a podobných "nezbytnostech".
Moc nepřeháním, když řeknu, že tohle všechno jenom nějak přežít už není vůbec žádná sranda, a o přežití v plném zdraví si už nemůžeme nechat ani zdát.
Samozřejmě máš pravdu, že žít v čisté přírodě zdravým životním stylem znamená zůstat zdravý i bez "berliček". Ovšem kde vzít čistou vodu, čistý vzduch a zdravou půdu? A vypěstovat si všechno, co je k životu potřeba - to je jenom utopie.
Kolem deseti hodin nám denně zabere práce, cestování a nákupy - abychom měli střechu nad hlavou a co do huby. Žereme ne to, co bychom chtěli, ale to, co je k dispozici a na co máme. Naše těla nejsou přizpůsobena ani k tomu co pijeme, ani k tomu co musíme dýchat. A když nám z toho všeho svinstva začne naše tělesná schrána vypovídat službu, tak jediná pomoc, kterou nám lékařská věda je schopná poskytnout, je pouhé prodloužení našeho trápení.
A v této nelehké situaci, když se snažíme ze všech svých ubohých sil najít aspoň nějaká solidnější řešení, tak to nazveš jenom ubohými berličkami a poradíš nám "úžasné" řešení - abychom žili zdravě, čímž se všechny naše zdravotní problémy vyřeší.
Za což Ti tedy moc pěkně děkuji. A přeji Ti radostnou cestu ve zdraví, já se budu ploužit dál se svými "berličkami". :bye:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

poota píše:
A v této nelehké situaci, když se snažíme ze všech svých ubohých sil najít aspoň nějaká solidnější řešení, tak to nazveš jenom ubohými berličkami a poradíš nám "úžasné" řešení - abychom žili zdravě, čímž se všechny naše zdravotní problémy vyřeší.
Za což Ti tedy moc pěkně děkuji. A přeji Ti radostnou cestu ve zdraví, já se budu ploužit dál se svými "berličkami". :bye:
Zdravím - poota
No konečne niekto napísal pravdu,respektíve realitu týchto dní.Na 100% pravda do bodky a to ešte pisateľ nespomenul miliardy respektíve bilióny parazitov,ktorých neporazí žiadna psychika,spev a podobné somariny,oni tu boli totiž dávno už pred nami a ich sila je nesmierna,mal ich už Otzi vo svojich črevách a to žil v krištáľovom vzduchu, pil krištálovú vodu a dýchal super vzduch ale aj tak ho napadli..............

Vďaka

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

poota :
Specielně Tebe jsem se nechtěl dotknout. Psal jsi tu, že cvičíš, nejíš maso, snažíš se. Bohužel, v pokročilém věku se projeví co se léta střádalo. Mně to tež čeká. Od děcka mě nikdo nevedl k zdravému životnímu stylu a nasbíráno jistojistě mám.
Já chápu, že někdo potřebuje vyřešit akutní zdravotní problém, ale nerozumím tomu, že se lidi snaží neustoupit od svých zlozvyků a snaží se přeprat důsledky špatného životního stylu jiným životním stylem, který se liší pouze v tom, že přijímají "elixír zdraví".

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Vůbec ses mě nedotknul a pokud to tak vypadalo, tak se omlouvám :oops:
Máš naprostou pravdu v tom, že zdravým stylem svého života, tedy stravou, pohybem i psýchou si můžeme udržet i trvale zdravé tělo.
Bohužel tohle je v našem světě nereálné, pročež se musíme potýkat s následky - a hledáme nějaké pro nás schůdné cesty k tomu, jak i v těchto zdravému životu nepříznivých podmínkách přežívat co nejdéle a s co nejmenšími potížemi. Vítáme každý alespoň trochu reálný nápad, jak toho docílit, ten podrobně teoreticky probíráme a případně i prakticky na vlastních tělesných schránách prověřujeme.
Tvůj námět na ozdravení již zdevastovaného těla následujícím zdravým životem se mi líbí - a i když příliš nevěřím tomu, že by jenom tohle stačilo, tak bych to opravdu rád a s chutí na vlastní kůži vyzkoušel. Kdyby k tomu někde byly vhodné podmínky, hlásím se jako dobrovolník :D
Ovšem obávám se, že tahle cesta je neschůdná, určitě pro drtivou většinu populace - a to to ještě formuluji velice šetrně :(

Zdravím - poota

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

poota: co ti brání opustit smradlavou Prahu a studovat heraldiku na Břidličné....
Kamoš našel na půdě od dědy denník: za celý rok koupil litr petroleje. Tak proč utopie? Na sečnou ránu přiložil špek a dožil se bezmála sto let. Soběstačnost není utopie a výminek je lepší volba než státní důchod.
Anri : Jsi slave.
Sorry, ale běháš po vsi s kvérem v ruce a bráníš se.
Vymez své teritorirum , pochči patníky, bouchni ču*ákem o stůl a dej najevo, kam ti šmejdi nesmí.
Pochop je a obrať jejich myšlení ve svůj prospěch.

Prožil jsem si úraz. Vážný. Po operaci se mě ptaly sestry, jestli chci fet na bolest. Odmítl jsem . Hrdina.
HAHA za hodinu jsem škrábal prstíkem. Fety jsou v trezoru, sorry....
Nezbylo, než vypnout bolest, nebo lézt po zdi. Vzpomenul jsem na své meditace, ponořil se do hladiny "cojávím" a prožil jsem tu bolest jako svoji součást.Pominula a já zbytek zaspal - všimni si, že ve spánku nic nebolí.
A(F) - nebojuj, buď MASTER.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

huhu píše: co ti brání opustit smradlavou Prahu a studovat heraldiku na Břidličné....
Když to trochu zjednoduším, tak všechno.
Především nejsem sám, takže to není jenom o tom snížit svoje potřeby na minimum a odejít do nějaké jeskyně poustevničit.
Dalším aspektem je i to, že považuji za poněkud sobecké či zbabělé kvůli vlastnímu snad(!) zdraví hodit za hlavu všechno, k čemu jsem se zatím dohrabal - myslím tím jak v makovici, tak i že na mě neprší, netáhne a mám kde v klidu a bezpečí spát. V mém věku už se nechce jedinci opustit svoje zažité zázemí a budovat si zhruba totéž o několik desítek až set kilometrů jinde. Energii, kterou bych na to spotřeboval, chci využít na jiné věci, protože mi nejde jenom o to nějak přežít.
Navíc nikdo nemáme zaručeno, že tak jak fungujeme dneska, budeme fungovat i zítra a nebo za týden.
Když to opět zjednoduším, tak třeba lenost nebo opatrnost.
To jen tak ve zkratce, jinak by to bylo na dlouhé povídání :bye:

Zdravím - poota

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

huhu píše:Anri : Jsi slave.
Sorry, ale běháš po vsi s kvérem v ruce a bráníš se.
Vymez své teritorirum , pochči patníky, bouchni ču*ákem o stůl a dej najevo, kam ti šmejdi nesmí.
Pochop je a obrať jejich myšlení ve svůj prospěch. ....

A(F) - nebojuj, buď MASTER.
... Obrázek ... blá, blá, blá ... :roll: :roll: ...

... Obrázek ... rozhodně nejsem žádnej slejv ... :D :D :D ... a ty zase nevíš, o čem vlastně hovoříš (ještě ke všemu si navíc protiřečíš) ... :hip: ...

PeS: ... jedna dobře mířená rána z "kvéru" na tyhle šmejdy platí ze všeho nejvíc ... 8) ... velmi dlouho se pak tomu místu vyhýbají ... :evil: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

huhu píše:všimni si, že ve spánku nic nebolí.
... v tom případě jsi zjevně ještě nepoznal, co je "skutečná bolest" (neb jinak bys takovou pitomost nenapsal) ...... že nevíš, co obnáší pojem: "vzbouzet se bolestí" ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Huhu, když si zpětně přečtu, co jsi napsal v příspěvku, na který jsem původně reagovala (rady pro Pala), nějak mi to nepasuje na to, co píšeš teď :ethink: .. Odporuješ si.
Píšeš:
„Znám to. ..Borelioza z dětství dělá své. Je to rok od roku horší.
Ženská se soudí s rodiči, s tetama, se strýci, se mnou ( o vyžší výživné , bo soud nemá zájem zkoumat zdravotní stav a sociální podmínky, prostě to zamítl )...

-Mně z toho vychází, že nejsi tak zdravý, jak se nám teď prezentuješ. Odsuzuješ nás za to, že hledáme cestu, jak si navrátit zdraví alternativními způsoby a přitom bys to sám nejspíš potřeboval také. Je to Tvoje volba, jak své problémy řešíš, ale neuhýbej pořád, když s námi diskutuješ.. Nedržíš se tématu, pleteš dohromady různé věci, jaké se Ti zrovna hodí. Diskuse s Tebou na jedno určité téma není možná, vždycky uhneš o kousek vedle (viz původní spor, jsme od něho někde jinde). Nemyslím to teď na Tebe ve zlém, huhu, ale mám silný pocit, že s námi manipuluješ.
Manipulaci poznám na sto honů – proto já osobně jsem došla k závěru, že je zbytečné s Tebou vést diskusi - je to ztráta času.
Měj se dobře. Hanka. :bye:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Anri - vím co je bolest. Zlomil jsem si už ledaco a proto můžu říct, že bolest se dá vypnout. Ta ruka byla na šest kousků. Že ty si něco neumíš představit neznamená, že to neexistuje.
Že se v bolesti utápíš jen potvrzuje, že jsi slave. Svých vlastních představ. Můžeš se osvobodit. Začni třeba od Andre van Lysebetha.
Poota to napsal správně - on si takový život vybral. Ty sis vybral svůj a já zase můj.

Thats all folks

Tady se to jmenuje psychické ..... Cokoli si umíš představit a čemu dokážeš uvěřit, to existuje.

doporučená literatura : Bulgakov - Mistr a Markétka , London - Tulák po hvězdách.

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hanka píše:Huhu, -Mně z toho vychází, že nejsi tak zdravý
Děkuji za diagnostiku na dálku. Bez jakéhokoli kontaktu se napojit na pacienta umí jen málokdo. Předpokládám, že mě na dálku i vyléčíš, za což ti předem děkuju.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... v tom případě jsi zjevně ještě nepoznal, co je "skutečná bolest" ...
:) Jenom :idea: Proč, má člověk nutkání v případě extrémní bolesti se počuřit a i se to povede? Že by to byla nějaká psychická nápověda, které odmítáme porozumět? Zlomená ruka.... :) Ta je dost sranda proti vykloubenému loktu a vykloubený loket je stranda proti shnilýmu zubu. Shnilý zub je ještě zase sranda proti rozdrcenýmu palci u nohy. Ty znám osobně všechny. Ledvinový záchvat osobně neznám, ale je to prý na sebevraždu a vážou lidi k posteli. Už od toho zubu to začíná být filosoficky nezvladatelné a vydržím toho oproti jiným dost. Jaký spánek? Ten vykloubený loket je ale jen velice krátkodobý oproti těm ostatním.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“