Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Cena MMS

Příspěvek od poota »

Obchodník vyhodí nějakou cenu, za kterou je ochoten zboží prodávat.
Je věcí každého kupujícího, jestli je ochoten tuto cenu akceptovat.
Je dobrým zvykem informovat se i u ostatních obchodníků na jejich ceny a případné rozdíly v kvalitě. Bohužel i alternativní medicína se už stává stále více hlavně obchodem a díky tomu se i dost výrazně "prodražuje".
Neúměrně vysokou cenu je zvykem odůvodňovat vyšší kvalitou nebo zárukou originality, ale často je to jenom reklamní trik a je jenom velkým štěstím, když je kvalita alespoň taková, jako u těch ostatních prodejců.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od vokoun »

Gogolo nechci se tě dotknout ale to máš jako v obchodáku taky máš salám a salám a různou cenu a možná i kvalitu ale kdyby jsi to srovnal s jinejma doplnkama a porovnal kolik stojí a kolik tě pomůžou za tu cenu tak zjistíš že to MMS je vlastně zadarmo. Já když jsem se léčil podle Weldona tak se to pohybovalo kolem 35 tis. za rok plus jiné věci k tomu. Né že bych chtěl rozhazovat ale když je ti blbě roky zkoušíš všechno. MMS mě docela pomohlo a to úplně za zlomek ceny. :bye:

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

Nezlobte se, ale vaše odpověď je jen důkazem toho, jak hluboko celá kapitalistická společnost klesla. Tyto "podnikatele" prostě nezajímá, že mnoho lidí na to MMS kouká třeba jako na svou poslední záchranu, že je to pro ně otázka života a smrti (alespoň podle jejich názoru), že třeba díky dlouhodobému zlému stavu jsou na konci s financema. Oni se rozhodli, že i na těchto chudácích vydělají.
Kde je proboha morálka, kde je nějaký prostý lidský soucit?!
Opravdu se budeme smiřovat s tím, že mezilidské vztahy jdou totálně do háje? Opravdu budete tuto "logiku" vštěpovot do hlav i svým dětem?
Já tedy ne!

Tady máte roztok MMS 24,5% za 400 Kč bez DPH 10 kg!!!!!! Odstud pravděpodobně všichni tito "podnikatele" čerpají.
http://www.eurosarm.cz/web/structure/up ... 00-36.html
Litr za nějakých 50 Kč i s dopravou a oni ho střelí klidně za 5000 ! I toto vám, co se těch zlodějů zastáváte, připadá normální?
A to už pomíjím to, že možná mnoho z těch prodejců ten roztok ani nekupuje, ale sprostě krade na svém pracovišti v nějaké vodárně!

Tito loupežníci nejsou samozřejmě jen naše specialita. Produkuje je kapitalistická společnost jako systém. Když se podíváte po světě, tak podobní "podnikatelé" nebo spíše podnikavci existují i např. v Německu: http://www.mms-selbsthilfe.de/

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

xdraho píše: I toto vám, co se těch zlodějů zastáváte, připadá normální?
Žádných zlodějů se nezastávám - a pokud to tak pro někoho vyznělo, tak došlo k politováníhodnému nedorozumění!
Na zloděje, kteří využívají trhu, je potřeba jít opět přes trh - to znamená od nich nic nekupovat a ještě před nimi všechny varovat. Osobně se divím, že když už někdo přijde na tohle fórum, tak se nezajímá o zdejší ceny a zdejší kvalitu - a stěžuje si tu jen na očividné okrádání na jiných stránkách ;)

Zdravím - poota

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

xdraho píše: I toto vám, co se těch zlodějů zastáváte, připadá normální?
:ethink: Nadávat na druhé je velice nekonstruktivní nápad a opakování téhož, a že toho tu je, jenom plní nějaké záznamoviště naprosto zbytečnými a navíc negativními emociálními výlevy, které absolutně neovlivní nic než psychiku především vlastní, ale i druhých. Boj proti něčemu a je jedno, co to je, přináší jenom ničení a žádná řešení. Pouze tvořivý přístup může eventuelně něco řešit. Tím nemíním, že si má člověk nechat :ptrain: na hlavu, ale to, že je každého vlastní zodpovědnost už i to, co kde koupí a za jaké peníze. Co ti vlastně je vůbec po tom, za co kdo prodává MMS, kromě toho, za kolik ho koupíš ty? Nutí tě někdo to koupit za jakoukoliv cenu? Nenutí a nenutí nikoho. Zde je totiž ještě výběr a pokud je někdo natolik líný, že si nezjistí, ať platí až z něj krev teče a plně si zaslouží to, co si na sebe sám svou leností, či apatií, či hloupostí přivodí. Nadávat na lichváře je jak nadávat na rozpálená kamna. Přestaň sám přikládat a ony povyhasnou. Pokud sem dáš, kde jsi ho našel nejlevnější, je to milník a dost užtečný i druhým.

Pokud je někdo hluboce nespokojen se stavem věcí, jedinné, čím lze situaci řešit, je přispět vlasní pílí a ne kecama k tomu, aby se situace měnila k lepšímu. Většina lidí z nějakého důvodu nemá nic lepšího na práci než nadávat na druhé a snažit se je nějak "zdokonalit" k velice nedokonalému obrazu svému, namísto aby si nastavili zrcadlo a pokoumali, jak změnit hlavně sebe, aby nejen pomohli sobě, ale zároveň aby se mohli zasloužit o nějaké tvořivé změny k lepšímu a jít touto cestou nejen jako zářný příklad, ale hlavně přiložením vlastní ruky dílu.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:lol: Nechci se kapitalismu zastávat ale aspon máme šanci si vybrat cenu a na špatnou kvalitu upozornit. Dříve by jsme to ani nesehnali těžko by jsme si tady o tom mohli povídat po internetu a se Slávkem už vůbec ne :laugh: Já si myslím že když si myslíš že to jsou nekřestanský prachy tak na to upozorni a nebo jim do toho byznysu vlítni a rozsekej je na hadry s levnějšíma cenama a všichni tě tady budou chválit. Neber to jako urážku ale jako připomínku. s pozdravem Vokoun. :jump: :bye:

xdraho
Zasloužilý člen

Příspěvek od xdraho »

Slavek Krepelka píše:........ ale hlavně přiložením vlastní ruky dílu.
Milý Slavku, právě jsem "přiložil vlastní ruku k dílu".
Upozornil jsem na bezcharakterní jedince vydělávající na neštěstí druhých a konstruktivně jsem uvedl konkrétní adresu, na které si to každý může nakoupit ve velkém za pár korun. Stačí to?
http://www.eurosarm.cz/web/structure/up ... 00-36.html

Je mi z vás obou, z tebe, Slávku, i z Vokouna smutno. Je vidět, že vás zvrhlá logika této zvrhlé doby dokonale zpracovala.
Vám opravdu, ale opravdu, není proti mysli člověku umírajícímu na rakovinu nabídnout něco, o čem si on myslí, že ho to zachrání, 100x předražené?
Co kdyby jste se také někdy vrátili k myšlenkám starých křesťanů? Zdůrazňuji "starých křesťanů"! Představitelé těch současných jsou totiž často stejní jako ti kšeftaři s MMS.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Obchodníci nejsou nikdy dobrodějové!
Jejich cílem je jenom a pouze zisk - a ten je tím větší, čím větší je potřeba jejich zboží. Smiř se s tím, že jim vůbec nezáleží na tom, jestli někdo umírá, jim záleží jenom na tom, aby jim dal za jejich zboží peníze a třeba svoje úplně poslední.
A neměj nikomu za zlé, když jiným radí, jak se s tím vyrovnat a nenechat se bezohledně odrbat.
Pláčeš sice hezky, ale na špatném hrobě!

Zdravím - poota

vokoun
Zasloužilý člen

Příspěvek od vokoun »

:shock: Prosím tě ty děláš jako kdybych já někoho vydíral a okrádal. Já kdybych věděl že někomu půjde o život a nebo bude strádat tak mu to klidně zaplatím. Ale uvědom si kdyby nebyli tihle zlí obchodníci jak píšeš tak nemáme co kupovat. Ted mě vysvětli co je horší když někdo koupí surovinu za stovku a rozváží ji a prodá za stodvacet a nebo když někdo koupí tu samou surovinu, ale protože se mezitím zlevnila tak jenom za sedumdesát a prodá ji za stodeset. A ty z toho prvního uděláš lumpa a ono je to přesně naopak. To je prostě zákon trhu a na tobě záleží co si vybereš a budme rádi že je z čeho. Jinak se omlouvám že jsem se tak rozepsal. :bye:

xdraho
Zasloužilý člen

Příspěvek od xdraho »

vokoun píše:Ted mě vysvětli co je horší když někdo koupí surovinu za stovku a rozváží ji a prodá za stodvacet a nebo když někdo koupí tu samou surovinu, ale protože se mezitím zlevnila tak jenom za sedumdesát a prodá ji za stodeset.
Koukám,že tvé "zisky" se pohybují v desetikorunách a nějak se bojíš zmínit o těch "obchodnících", kteří prodávají roztok 100x předražený (600Kč za 100ml) :) . Předpokládám, že i tobě je jaksi podvědomně blbé se takových lumpů zastávat.
Jestli je někdo férový obchodník (nebo spíše nadšenec), tak je to tady např. Palo se svou nabídkou potřeb pro VMS. Něco na prodeji vydělá, ale zjevně nechce být díky pár obchodům hned milionář.
Díky takovým rychlokvašeným milionářům vypadá ostatně naše hospodářství tak, jak vypadá.
A asi jsem naiva, ale dle mého názoru by zdravotnictví nikdy nemělo být především věcí kšeftu. Pak to s nim vypadá jako např. v USA, kde chudým Obama zařizuje ošetření na stadiónech nebo u nás např. s VZP nebo s amalgámovými plombami.
Ostatně i ten Humbel přece MMS neobjevil proto, že chtěl především vydělat, ale proto, že chtěl pomoci těm trpícím chudobným lidem! A už proto si ho obrovsky vážím.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

xdraho píše: .... Vám opravdu, ale opravdu, není proti mysli člověku umírajícímu na rakovinu nabídnout něco, o čem si on myslí, že ho to zachrání, 100x předražené? ....
Jak jsi na tohle vůbec došel? Ani já a pokud vím ani Vokoun jsme nic takového ve vztahu k MMS atd. a umírajícím neudělali a alespoň já jsem nic takového nikdy v životě neudělal a udělat nehodlám, i kdyby o život někomu nešlo. Samozřejmě, že je mi takové jednání proti mysli. Jenže ono to vždy vezme dva, aby mohli tančit tango. Na vině je stejně tak ten, kdo lichvaří, jako ten, kdo se lichvařit nechá, protože pokud nechá, aktivně se lichvy zůčastňuje. Je úplně šuma fuk, jestli jeden z nich umírá, nebo ne. To se ale týká přímo jich dvou a mě pouze vzdáleněji. Navíc, já za ně nic okamžitě nezměním jinak, než že dám alespoň jednomu šanci se zařídit nějak jinak.

Tohle je právě věc, která Ti nejspíše uniká. Jsme to co děláme, nebo neděláme, ne nezbytně to, co říkáme. Jak poukázuje pan Dušek, v momenmtě, kdy ukážeš prstem na někoho, tři prsty Tvé ruky ukazují na Tebe. Ani já, ani Vokoun a konec konců ani Ty nemůžeme spasit svět a napravovat vše, co nám připadá jako křivda ať již na nás, nebo na druhých. Můžeme ale narovnat alespoň kouda křivdy, nebo křivd, kterých se na druhých dopouštíme my, Ty, já, my všichni, a někdy i hodně, to záleží. Podívej se, kolik lidí tady slepě tápe, včetně Tebe, ve specialitě MMS a CDS, aniž by se pořádně podívali na další možnosti? Podívej se, kolik lidí, včetně Tebe, posuzuje podle obalu a ne podle podstaty, jenom pro to, že ta jim uniká?

Řeknu Ti to tady na plnou hubu milý Xdraho. Tragedie, a to nesmírná tragedie MMS a všech jeho derivátů spočívá v tom, že do nějaké míry fungují. V podstatě jde ale opět o chemoterapii, která odvrací pozornost naprosté většiny lidí od problému podstaty lidství a skutečného, kompletního zdraví. MMS atd. lidem nabízí další zázračnou pilulku, která sice pracuje podstatně lépe než spousta ostatních, ale která opět dělá něco za člověka, co by člověk a to daleko účinněji s pořádnou informací ne měl, ale nutně dokázal sám. Odvrací lidi od zahledění se do sebe samých, do podstaty svého bytí, svého ducha, svého účelu a podstaty života jako takového.

Z tama kde jsem já bych Ti drahý Xdraho mohl vytýkat, že se tohoto odvracení aktivně zůčastňuješ a přesvědčuješ lidi svými činy i řečí, vymýšlíš a zabýváš se ve sve subjektivní situaci a "spravedlivosti" něčím, co podstrčíš lidem na smrtelné posteli místo skutečné lidské schopnosti se vyzdravit sami bez jakékoliv cizí chemie a zdraví si nejen vypěstovat na pořád a nejen fyzické, ale i psychické. Přesně jak to řekl Poota, je to záchranný pás, ale není to pevnina a viset na něm po zbytek života, no, děkuju pěkně. Nedělám to pro to, že se tu učíme jeden vedle druhého a snad si dáváme šanci někam dozrát a někam dospět a eventuelně prohlédnout. Ono se s tím totiž nic jiného nedá dělat, umírající, nebo ne. Takhle to funguje z mé pozice a nejsem si ani jistý, že nekecám, ale podle toho co vím, teď, je to tak.

Proto Ti můžu jemom opětovně a trochu doslovněji sdělit, ani ne doporučit, že nemá cenu se nijak soustředit na to, co dělají druzí, ale že jedinně soustředění se na to co děláme my, každý jeden z nás, je cestou k poznání a cestou ke společnému zvráceí dosti žalostné situace, ve které celosvětově vězíme po krk všichni, včetně těch lichvářů. Ty snad máš pocit, že oni nemocní nejsou? Nejen že jsou, ale navíc, oproti lidem s rakovinou jsou ještě taky prudce nakažliví. Jenže i s nima je to jako s rakovinou. Nestačí zničit nádor bez toho, z čeho se nádor vyvinul. To pak totiž hyne celek. Je třeba nádor nahradt zdravými funkčními tkáněmi. Pokud bys měl tu moc, vykynožil bys na místě všechny lichváře? Uvědomuješ si, že bys tím vykynožil veškerý průmysl a minimálně polovinu zemědělství?

Mám nenávidět a odsuzovat lichváře za to, že je nemocný? Za to, že trpí mentální nemocí, která se dnes zdánlivě nezadržitelně šíří, zatímco mám být milosrdný k člověku s rakovinou? Jseš schopen si uvědomit, jaký je to paradox? Jseš schopen rozeznat rozdíl mezi souhlasem s něčím a nesouhlasem s něčím a mezi tím, jak svůj souhlas, nebo nesouhlas převést do praxe? Jak se stát nakažlivým tak, aby to, co škodí celku, bylo zaměněno za zdravé, jak udělat ze zdraví nakažlivou záležitost?

Nemáš problém ani s lichváři ani se mnou ani s Vokounem, ale především sám se sebou a ten si musíš vyřešit zase jenom Ty sám. Máš například pocit, a to je otázka, ne obvinění, že pokud nejde o život, je okradání druhých OK? Já ne. Člověk je buďto slušný, nebo nemocný a je to jak s těhotenstvím. Člověk nemůže být poněkud těhotný a člověk nemůže být poněkud slušný.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
xdraho
Zasloužilý člen

Příspěvek od xdraho »

Ahoj Slávku,
jsem technicky zaměřený člověk a řeším nebo se rozčiluji nad věcmi když vzniknou nebo teď zrovna probíhají. Tvé úvahy nebo úvahy třeba pana Duška jsou pro mne už příliš složité a příliš duchovní. A nezlob se, ale zavánějí mi už jakousi formou náboženství nebo nějaké sekty. Doufat, že meditací nebo něčím podobným změním svět, tak to už je na mne příliš. I když ti to tvé přesvědčení ani v nejmenším neberu nebo nezavrhuji.
Jsem spíše už podle svého levicového zaměření více pro to, aby se lidé navzájem domluvili na pravidlech, která budou ohleduplná ke všem a pak je opravdu dodržovali. Pravidla prosazovaná např. takovým Klausem jsou pro mne cestou do pekel. Ano volný trh vše nějak vyřeší a nakonec se najde jakýsi rovnovážný stav. Teď jde ale o to, kde se ten rovnovážný stav nakonec bude nacházet. V přírodě místem největší stability je dno propasti. A jde také o to, jak dlouho se ten rovnovážný stav bude hledet. Nejsme na tomto světě nekonečně dlouho!
Ty nemocné rakovinou jsem ve svém horlení proti lichvářům vzal samozřejmě jako extrém.
Ale, alespoň podle mne, prvním krokem proti každému nešvaru je ho pojmenovat a nabídnout jiné řešení. A to obojí jsem udělal. Pokud se s problémem pouze smíříme a budeme ho tolerovat, tak se nikdy nevyřeší.
Ale to už jsme hooodně daleko od toho MMS. Já bych raději sbíral zkušenosti s jednou z mnoha metod, které mohou lidem pomoci.

Zdraví
Drahoš

gogolo
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od gogolo »

Prosím vás je někdo schopen mi poslat Technickou specifikaci chloritanu sodného,hlavně ti co ho prodávají.
Opakuji technickou specifikaci ne bezpečnostní list-
Děkuji

gogolo
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od gogolo »

Dobrý den
Chtěl bych něco říci k tomu co jste mi napsali na můj dotaz ohledně ceny MMS.Když jsem MMS objevil ,četl jsem knihy od Humbla ve kterých mi výslovně radí ,kde mám MMS nakupovat,všichni si to můžete ověřit.Odůvodňuje to tím ,že touto firmou si stojí,jako za jedinou.
Čemu už má tedy člověk věřit?

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

xdraho píše:.. prvním krokem proti každému nešvaru je ho pojmenovat a nabídnout jiné řešení. A to obojí jsem udělal.
V tom máš pravdu - dokonce jsi dal i odkaz, kde se to dá sehnat levněji.
Ostatní to formulovali sice jinak, ale nabídli v podstatě to samé řešení, jako Ty - předražené nekupovat a najít si levnější zdroj. Za což jsi je dost nevybíravým způsobem napadl a následně se ještě podivuješ nad jejich reakcemi a třeba velice moudré vysvětlování přirovnáváš k sektářství - nediv se, že nad Tebou kroutím hlavou.

Zdravím - poota

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“