ODVOLÁVÁM, CO JSEM UVEDLA ...!!!!
užívat se má JEN ČERSTVĚ AKTIVOVANÉ VMS, a nikde okolo žádná soda.
a protože prý podle poslední Regeny (článekHumble) je vše kolem odkyselení blábol, tak klidně HCl přebytek.
Byla jsem včera u ing. Bláhové a zjistila, že dělám VŠE špatně.
Sice jsem viděla i slyšela Humbla a spol. vzala s radostí na vědomí přípravu do lahve na den a přidání sody po naředění, četla "VŠUDE" o vlivu kyselosti a nutnosti odkyselení .....několik let "praktikovala" a zbavila se spousty problémů, ALE:
Kdybyste viděli, co mi včera ještě ing. Bláhová změřila a co mi řekla:
Mám se JÁ (se svou zátěží!) vykašlat na Zapper, včechny hřebíčky, skořice, alkalizování a možná desítky dalších postupů - dokud nezlikviduji 4!!! druhy malárie, nezbavím se ani toho ostatního. (Cukrovka, lupénka, arytmie - a to se opravdu cítím "skoro zdravá" - proti minulosti
Sice mi prý asi MMS zachránilo život, ale přede mnou "cesta daleká". Holt jsem si zacestovala: Tunis, Egypt, Čína, Thajsko, Indie, Turecko... ale "ty typické problémy" mám celý život. Asi už vrozené, ale naměřené i Plasmodium falciparum. A cituji přímo z textu Bláhové, české "jedničky" na parazity: ....musela jsem proměřit desítky lidí, než mi došlo, že imunitní systém je moudřejší než my a malárii preferuje před VŠEMI ostatními infekcemi....v "malarickém režimu" by se dal přirovnat k imunit. systému člověka, infikovaného HIV. Mimořádný počet zátěží je první známka, že něco není v pořádku .....atd.
ALE NESMÍM prý připravovat na den a vůbec ne sodu (což jsem viděla a slyšela Humbla doporučovat), nemám brát tolik dávek denně.
Takže jsem dostala plán: ráno a večer kombinace 4 informatik Joalis -NUTNÉ to přímo na malárii!, k tomu 2-3x denně 4-5 kapek čerstvě aktivovaného VMS.
Asi za měsíc pak postupně všechna antiparazitika: Albendazol, Praziquantel, Hetrazan a Ivermectin ... a celá kůra asi opakovat ....spousta peněz, které penzistka těžce sežene.
Což mi připomělo, že JSEM MINULE zděšeně ZJISTILA, že na tomto fóru je přes 6000 lidí a necelých 30 nás finančně přispělo. NEMOHLI BYSTE POSLAT NĚCO RIVALOVI ???