Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od babanci »

Tak to je fajn, že je Ti lépe. U nás nejsou, bohužel, takoví osvícení lékaři, já je alespoň neznám, kterým by to člověk vůbec mohl říct. Že se léčí urinoterapií. Mě stačilo, že se to dozvěděla moje matka. To byl poprask. Kdybych snad někoho zavraždila, asi by jí to tak nepobouřilo. Nedávno jsem jí říkala, já sice piji vlastní moč, zato mi nebolí klouby, nesmrkám, nechrchlám, dobře vidím, nemám vysoký krevní tlak a cholesterol...atd,atd. Nedávno, při rodinné oslavě, můj strýc stále opakoval, jak dobře a mladistvě vypadám, ptal se mi na věk a pořád kroutil hlavou. Jen jsem se na mámu významně podívala a i ona kroutila hlavou. :D :D Pak napiš, jestli ses přiznal a co říkali, to by mě hodně zajímalo.

lena

Příspěvek od lena »

libcosenior píše:
Určite by bolo lepšie, keby som mohol mať výsledky odberov častejšie ako raz za tri mesiace a podľa toho korigovať spôsoby samoliečenia.
Myslim si, ze kontrola jednou za 3 mesice je v poradku. Nekde jsem cetla, na meneni krve potrebuje nase telo pri kazde kure prave 3 mesice . Tedy potrebuje cas se s tim vyporadat. Takze na castejsi kontrolu nemusis spechat. I kdyz mozna ta urina pracuje rychleji jako 3 mesice. :)

Delam hladovku obden, jak uz jsem se jednou zde zminila a jsem s tim spokojena. Vysoky tlak je pryc mam ho jako za mlada 120/79/63, to treba dnes rano, leky jsem uplne vysadila a to jsem moooooooc rada nebot clovek neni ten co ma byt.
V dubnu pujdu take na kontrolu a rozbor krve. Uvidim co pani doktorka rekne na cholesterol, ten byl vysoky. A to delam kuru pouhych, priblizne 10 dnu :!: :P

Takze lide nenechejte se odradit, jenom proto, ze nekdo rekne neeeee to je nevhodne .......... Dulezite je, koukat sam na sebe.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

libcosenior píše: ... Myslíte si, že by som mal skúsiť požiadať moju MUDr. o spoluprácu pri mojich pokusoch samoliečenia? ...
To záleží, jakou s ní máš zkušenost. Pokud nemáš pocit, že by byla povolná, zatím bych to nedělal. Výsledky poznáváš nejlíp sám na sobě. Na Dr. pokud vypadá ne zcela přátelsky, bych to popřípadě vybafl až se sama zeptá díky tomu, jak se lepšíš.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

libcosenior píše:... Mám subjektívny pocit, že sa mi zmenšili opuchy na napadnutých kĺboch, vôbec ma to nebolí ... verím, že to už nebudem potrebovať.

:?: Myslíte si, že by som mal skúsiť požiadať moju MUDr. o spoluprácu pri mojich pokusoch samoliečenia?
Určite by bolo lepšie, keby som mohol mať výsledky odberov častejšie ako raz za tri mesiace a podľa toho korigovať spôsoby samoliečenia.
Odpověděl jsi si sám :) . Rozhodující je přece to, jak se cítíš. To potvrzování výsledky odběrů může být dvojsečné :ethink: - co budeš dělat v případě, když výsledky nebudou odpovídat tomu, jak se cítíš? Vrátíš se k Enbrelu? Proč, když víš, že bezbolestného stavu dosahuješ urinou.. A co budeš dělat, když doktorka nebude souhlasit?... Já bych na Tvém místě ještě s informováním doktorů o tom, že nebereš jimi předepsané léky a místo nich provádíš "jakousi" urinoterapii, raději počkala ještě do další kontroly - až se výsledky potvrdí i za další 3 měsíce ;) .. Doktoři dovedou být pěkně nepříjemní, když pacient nedodržuje ten jejich předepsaný léčebný režim, ještě se s nimi do sporu raději nepouštěj a urinoterapii nepřiznávej. Můžeš říct, že jsi nasadil přísnou dietu (můžeš přiznat půsty) a zdá se Ti, že to pomáhá, proto že ji chceš požádat o častější odběry .. vždyť nebudeš lhát :lol: ..

Ahoj, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Souhlasím s Hankou, že není dobré se rovnou "chlubit".
Pokud se budou opakovat příznivé výsledky, tak bude doktor jásat, jak jeho léky krásně zabírají. To je docela příznivá doba k šetrnému sdělení, že ten příznivý průběh není zásluhou jeho léků, které mu neseš zpátky pro chudé pacienty, ale naopak výsledek jejich vysazení. Čemuž rozhodně nebude ochoten věřit a bude sám z Tebe páčit, jak je to možné.
Takže teprve pak můžeš začít přiznávat dietu a eventuálně i ještě "nějaké lidové prostředky", o kterých zatím ani nechceš mluvit, protože ani nevíš, jestli je to opravdu jejich zásluhou, takže třeba až příště :D .

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

Ďakujem všetkým za rady. Vezmem si ich k srdcu. :)
Výsledky z kontroly sem samozrejme dám, ale s informáciami pre pani MUDr. počkám ešte ďalšie tri mesiace, možno aj pol roka, aby som mal istotu. :D

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Nazdar.
Osmý den večer jsem se nacpal. Bylo mi hlady zle, nebo mi bylo zle jako z hladu, ale každopádně jsem snědl dva talíře květákové polívky a 8 krajíců chleba, půlku se sádlem a půlku s marmeládou. Ještě jsem na to přihodil banán. Potíže žádné, akorát plný břuch. Včera jsem měl opět vydatné jedno jídlo. Večer mi zase natekla mízní uzlina pod pravou paží, jinak nic pozoruhodného. Takže ode dneška zase na další hladovění.

S laskavým pozdravem, Slávek.

libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Ja sa už nejaký čas pomaly pripravujem na poriadny pôst. Neviem presne kedy to prepukne, ale dlho to už trvať nebude. Chcem vydržať 7 týždňov a dúfam, že po už získaných skúsenostiach to zvládnem. 8)
Proste si chcem (musím!) overiť armstrongove dodoručenia a výsledky na vlastnej koži.
Proste musím...!!! :devil:

BTW
Možno by bolo dobré napísať "desatoro" :piss: pôstu:
(napíšem čo ma napadlo)
- začniu lke na veľmi silný podnet!
- nech o tom (pokiaľ sa dá) nikto nevie
- pridávaj :piss: masáže celého tela kam dosiahneš (najlepšie zohriatym, teplým :piss: , lepšie sa vstrebáva do pokožky), hlavne hlava, tvár, krk, nohy a chodidlá čo najčastejšie, na masáž stačí 0,5 dcl :piss:
- pridávaj :piss: džala néti ráno aj večer, hlavne ak je herxka
- pi len vodu z vodovodu alebo studne, nie z pet fľaše
- vypi vždy všetku rannú :piss: (okrem tej na činekciu, poprípade na néti) a snaž sa vypiť maximum behom dňa
- čo nevypiješ zachytávaj (napr. do pet fľaše) na neskoršie využitie (masáže, výplach úst, néti, výplach očí, uší ...
- ak sa dá, na problematické miesta tela dávaj :piss: obklady (aj na noc), kĺby, bolestivé orgány...
- ráno vstávaj o 3:30, daj si činekciu, vypi všetku vyprodukovanú :piss: , potom si zacvič (obrázkové cvičenie priložím v pondelok, doma to nemám) a ak máš čas, ešte si môžeš pospať
- cez deň si urob prechádzku zhruba na 10 km, nemusí to byť na jeden šup, rozdel to na etapy
- maj cieľ, ktorý chceš dosiahnuť - zbaviť sa liekov, váhy, nervozity ... a sleduj výsledky, pomôže ti to vydržať ;)
- sleduj váhu a tlak
- po nejakej dobe (podľa vlastných pocitov) vypusti lieky a podľa reakcií tela sa zariaď
- ak je veľký problém, napíš na fórum
- ak je neriešiteľný problém, ??????? neviem čo to je

Prosím všetkých skúsenejších o úpravu, doplnenie a vyladenie "desatora" rád (prikázaní) (kľudne môže byť mínus desať alebo desať plus :lol: ).
Naposledy upravil(a) libcosenior dne sob 09 bře 2013 15:09, celkem upraveno 1 x.

Partykova.pdf
lena

Příspěvek od lena »

Slavek Krepelka píše:Nazdar.
jsem snědl dva talíře květákové polívky a 8 krajíců chleba, půlku se sádlem a půlku s marmeládou.

Teda Slavku ty to valis, ja te brala jako vzor :laugh: a ty hodujes.

Ale vim co to je, jak prijde zrava tak neni uniku. Ten 8. den byl proste krizovy den. Sama jsem to zkusila a pokud mame povinosti pak neni mozne to vydrzet. Mozna nekde v nejake klinice, kde jsou jenom taci co hladuji a se navzajem podporuji by se to dalo jakz takz zvladnout. Ale pri normalnim zivote, kdy musime z domu a mame vyrizovani, praci atd. to jde velmi tezko.

Myslim si, ze pomalu a jiste to jde take. Mozna to trva o nejaky ten patek dele, ale o nic nejde. Je ted doba, kdy se po celem svete az do velikonoc hladuje, mozna nam to dava urcity podnet.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

lena píše: Teda Slavku ty to valis, ja te brala jako vzor :laugh: a ty hodujes. ...
:) Ono to lze vydržet, nicméně jde i o motivaci. Někdo se tam dostane v příšerné krizi rovnou, někdo hold po schodech. Uvidíme jak dopadne tenhle další. Rozhodně budu zatínat své dva zuby a plánuju to na víc než těch 8 dní. Taky se přiznám, že jsem dost flákal činjekce. Chybí mi disciplína, nikdy jsem ji neměl a to je setzatra předělávání se.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

libcosenior píše:Ja sa už nejaký čas pomaly pripravujem na poriadny pôst.
Proste si chcem (musím!) overiť armstrongove dodoručenia a výsledky na vlastnej koži...... Prosím všetkých skúsenejších o úpravu, doplnenie a vyladenie "desatora" ..
Mám pocit, že nikdo zkušenější než Ty tady nebude - 49 dnů hladovky, to je pořádná síla! Doufám, že na to nebudeš sám a že budeš mít silnou oporu v manželce - já osobně jí přeju pevné nervy a neochvějné přesvědčení o tom, že Ti pomáhá ve správné věci :good: ;) !

Chtělo by to kontakt na člověka, znalého hladovění s urinou, se kterým by jsi mohl konzultovat v průběhu hladovky - nejlépe MUDr. Partykovou .. bohužel moje dávné emailové spojení na ni už dávno nefunguje... možná se tady najde někdo, kdo na ni zná nynější kontakt.

Ahoj, Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

hanka píše:Chtělo by to kontakt ...
Ďakujem Hanka, si moje svetlo na konci tunela a vlastne aj Slávek a ďalší, aktívni samo :piss: liečitelia.
To nie je fráza, je to fakt. Ďakujem ešte raz a budem Vám ďakovať stále.
To v žiadnom prípade neznamená, že by ste mali byť za niečo, čo spácham, čo i len minimálne zodpovední. :)

Partykova.pdf
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dnes mi mladší syn (23) povedal, že po 10 dňoch hladovky (minule) som nevládal rozprávať.
To je skutočne zaujímavé, vôbec o tom neviem a prekvapuje ma to.
Nevadí.
Ak nebudú vedieť, nebudú ostro sledovať. :D

:hip: niet nad podporu rodiny :hip:

Niekedy je to na mašľu. :bad: :bhead: :help: :evil_vm: :(

Ale ja nemôžem byť negatívny a preto som si dnes vzal domov psa, ktorý bol u babky(svokry) a bol stále len na dvore a nešťastný, pretože mu chýbali aj tie najmenšie prejavy lásky. :help:
Kúpil som šampón, prvý krát v trojročnom živote sa pes vykúpal a následne vysušil uterákom (aspoň zhruba) a teraz môže rozdávať a prijímať pozitróny lásky u mňa v dome. :)

Partykova.pdf
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

libcosenior píše:Dnes mi mladší syn (23) povedal, že po 10 dňoch hladovky (minule) som nevládal rozprávať. ...
:ethink: Škoda, že to u nás není obráceně, že nepřestává rozprávať moja žena :D To bych to určitě zvládl levou zadní a moc by se mi ulevilo.

Jinak Libkoseniore, podíval jsi se na video Henriho Moforta? http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 33#p114133 Sice to není o urině, ale je v tom velice závažný prvek hladovění, vlastně dva. Jednak se na to on sám připravoval dva roky kratšíma hladovkama, ale hlavně si dělal při jednadvacítce, kterou nikdy neskončil, vizualizace a pracoval na tom i mentálně. Mám pocit, že je to velice důležité. Držím :good:

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: .....Jinak Libkoseniore, podíval jsi se na video Henriho Moforta? Mám pocit, že je to velice důležité.
Obdivuji každého, kdo drží delší hladovku, já mám zkušenost jenom se dvěma dny. Ani nevím, jak dlouho bych ji vydržela, musela jsem začít jíst, protože můj muž na moji hladovku reagoval stejně, jako kdybych se rozhodla spáchat sebevraždu (umřít hlady) .. na způsobech léčení se totiž vůbec neshodneme :roll: :D
Vlastně před ním musím tajit i urinoterapii. O injekcích sice něco tuší, protože stříkačky a moje zavírání se v koupelně nejde utajit, ale pro domácí klid raději dělá, že nic neví a já dělám, že nevím, že on ví - abychom se o tom nemuseli bavit ;) .

49 dnů hladovky ve mně ale vzbuzuje velký respekt, jsem zajedno se Slávkem - psychickou přípravu bych rozhodně nepodceňovala, libcoseniore.

Co se týká Tvého děkování, libcoseniore - jsme na stejné lodi a všichni jsme si navzájem vděční za zkušenosti a já třeba i za to, že právě tady, na fóru, nacházím souznějící duše, které ve své blízkosti úplně nemám .. je to úžasné, jak se přes internet mohou nalézt dobří přátelé, bydlící od sebe desítky i stovky kilometrů, kteří by o sobě jinak vůbec nevěděli... :good: :good: :lol: :lol:

Ahojte všichni :D - Hanka.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“