A le jóSlavek Krepelka píše: Hmm, podívej se hlavně do Armstronga, třeba na něco dojdeš. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3371
S laskavým pozdravem, Slávek.
![Hip :hip:](./images/smilies/icon_hip.gif)
Ale jinak je to bůh, nikdo ho nikdy neviděl
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
A le jóSlavek Krepelka píše: Hmm, podívej se hlavně do Armstronga, třeba na něco dojdeš. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3371
S laskavým pozdravem, Slávek.
Vlítl jsi sem a udělal zásadní chybu. Neproštudoval sis fórum. Dám Ti to ve zkratce.rambajs píše: .... Brnění nohou může být následek přelévání se čurindou.
rambajs píše: Zkus třeba do čurindy nahodit mokka lžičku draslíku, .... nebo ses ze slané uriny dehydrovanej.
Před dvěma rokama jsem si dal devatenáctku. Nevypadlo ze mně nic až teď narambajs píše: Můžeš zkusit i dva dny, ale bez předchozích pár suchých jedniček to raděj nedělej. 3 dny suchá = cca 6 dní mokrá tak pozor, kosí to oslabené parazity jak kulomet.
jazyk mám jak kotě, ale to prd znamená, kromě toho, že to nemám v pusině. Něco sem na ty plísně snad přihodím velice zajímavého. Jenom předběžně, celá alkalizace systému na ně nutně nefunguje. Jsou to velice odolné systémy bestií. Našel jsem to v Anglině, ale je to origo z Česka, tak to zkusím dohledat v češtině, jinak udělám souhrn.rambajs píše: Podívej se na svůj jazyk. Je růžovoučký? Pokud ne, trápí tě nejspíš i silná plíseň.
Hmm. Když čínského kuchaře, kteréhožto loď torpédovali Frickové, vylovili po 107 dnech Argentinci z Atlantiku a který se živil co nějak ulovil a cucal šťávu ryb coby sladkou vodu taky z toho co ulovil a co mu nalítalo na záchranný vor (létající ryby, to existuje) a co mu občas napršelo do pixly of sucharů, šoupli ho do nemocnice pro silnou podvýživu a příšerné slunečné spáleniny prý navíc rozežrané mořskou solí. Žrat že prý po žličkách a jenom tekutý. Číňan se jim na to vykvákl, druhý den ze špitálu utekl a vlítl za rohem v nemocničním pyžamu do první hospody, kterou našel. Už byl samozřejmě v novinách a okamžitě velice slavný. Hospodský mu dal zadara co snědl a snědl spoustu a navíc prý kořeněného a pálivého chilli bez nejmenší újmy na zdraví. Čink drží dodnes rekord nejen trosečníka, ale kohokoliv na širém oceánu bez zásob potravy a pití.rambajs píše: ... a je tam i pár naprostých nesmyslů. Například příběh s biftekem. ....
Pochopitelně, že ho drží v chodu. To ale neznamená, že budu požírat biftek na důkaz toho že ho drží v chodu že jo.Slavek Krepelka píše:čurina drží trávící systém v chodu Slávek.
Ten chrapot hlasiviek som mal aj ja pri mojom úplnomrambajs píše:Jediné kontraindikace co nastaly, je stálý chrapot hlasivek.Patrně se tam ještě něco jiného opravuje.
... tak zkus to kafe nahradit čajem ... a pozorovat budeš ...Slavek Krepelka píše:.... a nechám to tak, tedy s nějakým tím kafem. Žádné vylepšování stavu teď nepozoruju.....
Jenom názor. S tím zastavením pozorovatelných účinků může jít podle mne o přechodnou záležitost. Možná nám chybí trpělivost. Přeci jenom na nás ty nemoce lezly dlouhá léta a jsou zahnízděné a prakticky už leta jsou naší součástí jak fyzicky, tak psychicky. Kdyby měly jít dohanka píše:Ani já už nepozoruji viditelné zlepšování stavu. ... Jo, a poslední týden jsem už potřetí našla "zrnko rýže" u konečníku ráno při sprchování ...
Ale právě to je jedna z nejběžnějších lidských vlastností - a u někoho to může mít i vnější příčinylibcosenior píše:Práve čítam Norbekova a musím ti Slávku povedať, že si lenivý ako voš pod chrastou.![]()