Tak nejak. Vypadla mi cestina Princip je naprosto stejny, pouze metody, jak ho docilit se lisi. Prebootujem.LenkaX píše: ... Ahoj připomíná mi ta jeho metoda princip Kvantového unášení. ...
Ahoj, Slavek.
Tak nejak. Vypadla mi cestina Princip je naprosto stejny, pouze metody, jak ho docilit se lisi. Prebootujem.LenkaX píše: ... Ahoj připomíná mi ta jeho metoda princip Kvantového unášení. ...
poota píše:Odkaz na Norbekova je v "Psychických příčinách..." někde na str. 19 a je to výborné čtení.
Malý kousek z něj dávám do přílohy.
Zdravím - poota
indiga píše:Dobrý deň Slavek, veľmi ma zaujal tvoj príspevok o Bengstonovi, len by som potrebovala trochu podrobnejšie informácie. Napríklad ak ma bolí hlava mám si začať predstavovať tie mentálne obrazy a prechádzať od prvého k druhému až k dvadsiatemu a potom naspäť? Mám si pri tom držať hlavu? Ako dlho to mám robiť? Mám mať zavreté oči? Vieš mi na to odpovedať? Neviem po anglicky, aby som si mohla prečítať origin. materiál. Ďakujem indiga
Přesně! (Jo, a aby ses náhodou nedostala do křížku s Pootou. Tady si tykáme. Petr je na dost háklivý)SVĚTLUŠKA píše: ... Víte, ono je všecko naprosto stejné. Ať se naučíte cokoli, ...
Peťo, na uvedenej stránke je už ten odkaz nefunkčný. Môžeš s tým niečo spraviť?poota píše:Odkaz na Norbekova je ...
Děkuji za upozornění. Nechci aby mé vykání kohokoli pohoršilo, ačkoli je to postoj úcty k člověku, kterého fakticky neznám. Zařídím se podle tvých rad Slávku a děkuji ti.Slavek Krepelka píše: Přesně! (Jo, a aby ses náhodou nedostala do křížku s Pootou. Tady si tykáme. Petr je na dost háklivý)
To víš, že můžulibcosenior píše:..na uvedenej stránke je už ten odkaz nefunkčný. Môžeš s tým niečo spraviť?
LenkaX píše:Počkej,počkej nebud tak skoupý na slovíčko.Pověz mi o tom víc.Třeba jaká dioptrická vada a jak často a dlouho cvičil ? Moc mě to zajímá.......Jsem po operaci 15 dioptrií (LASIk v r.2000) a zůstaly mě 2,5 D.Moc ráda se do toho dám.....L.
.... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 707#p55707 ... Taky jsem osobně znal paninku, i když nevím, jestli to měla z Norbekova, která si cvičením udělala z nějakých 8 dioptrií něco přes dvě, co jsem ji viděl naposledy. Zdejchla se pak do Francie. Taky se tu zmínil Karel 1220, že si tím pomohl. Jinak k očím taky tady. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1441LenkaX píše: .. Už jsi potkal někoho,...