Vodíkovou vodu. Vlákno Oxidační stress - vodík.Zorca píše: ... Vím, že mám silnou osteoporozu a doktorka se minule hodně divila, že mně nebolí záda - ...
Ahoj, Slávek.
Vodíkovou vodu. Vlákno Oxidační stress - vodík.Zorca píše: ... Vím, že mám silnou osteoporozu a doktorka se minule hodně divila, že mně nebolí záda - ...
... dovolím si nesouhlasit, jelikož těch lidí, kteří se rozhodli nepodstoupit klasickou "léčbu" znám poměrně dost (jeden z příkladů uvádím aj zde: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=113169#p113169 ) ... neříkám že jsou z toho všichni absolutně venku, ale u těch, kteří ještě nejsou zcela doléčeni, došlo přechodem na rostlinou stravu (současně při alternativní léčbě) ke značnému zlepšení zdravotního stavu ... a to až takovým způsobem, že většina z nich se mohla vrátit zpět no normálního života ...rojtice píše:..... jestliže v člověku ta svině je a nějakým způsobem není zničena - vyříznutí, ozáření, jedy či jinak - pak diety a změna způsobu stravy a života není nic platná
Přidám se k těm, kdo s Tvojí teorií nesouhlasí.rojtice píše:Mám svojí teorii - jestliže v člověku ta svině je a nějakým způsobem není zničena - vyříznutí, ozáření, jedy či jinak - pak diety a změna způsobu stravy a života není nic platná.
Nejsme v ...., protože ty šťávy fungují z jakékoli běžně dostupné zeleniny, pokud není zkažená. A rozhodně je lepší chemicky ošetřená, než žádná. Kvalitu vyráběné šťávy ovlivňuje daleko víc příprava těsně před požitím - a také výroba buď vlastnoruční a nebo osobou co nejbližší.Bobina píše:Šťávy ze zeleniny a ovoce,ale aby měly účinnost nesmí být chemicky ošetřenétak a tady jsme v ....jelikož nevím,kde je sehnat.
... otázkou je, co se míní tím "zkažená" ...poota píše:šťávy fungují z jakékoli běžně dostupné zeleniny, pokud není zkažená
... z dosavadních poznatků vyplývá, že čerstvě "pokosený" mladý ječmen (i ve formě "velikonočního osení") je ideální dát ještě před zpracováním nejdříve na několik hodin "do chládku" (v uzavřeném igeliťáku / v zipovém sáčku do spodní přihrádky lednice) ...Bobina píše:Dá se to nahradit mladým ječmenem?