Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

jrompf
Stálý člen
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od jrompf »

Jayo píše:Moje skusenosti - chemiou nieje mozne sa parazitov zbavit. Je to nekonecny boj, nekonecne utrpenie, navyse neucinne....
...Dolezite su skutocne duchovne vlastnosti, ako viera, poznanie, spojenie s dusou, to su vsetko vibracie, pred ktorymi utekaju. Svetlo z duse ich potom odozenie.
Mne osobne chemia funguje, zalezi dost na davkovani.
Co sa tyka energie, to je tiez uz dlhsie zname, preto ma vyhodu byt Raw veganom :).

Jde o vlastnost živých i neživých struktur – vlastně jemné vlnění, dosti přesně měřitelné spektrometrem. Jednotka k jeho měření se nazývá angström a označujeme ji velkým A (s kroužkem nahoře).
Lidský organismus přitom emituje vlny v rozsahu 6200 až 7000 A, což odpovídá růžové barvě slunečního spektra. (Osoby na vysokých stupních duchovního vývoje mívají 9000 i více A.)
Platí přitom, že má-li tělo radiaci okolo 6500 A, cítí se člověk v pohodě a je zdráv. Při nemocech však bývá naměřena radiace daleko nižší. Mikrobům, bakteriím, virům či nemocím obecně se pak daří pouze v určitém radiačním pásmu – a to vždy nižším, než 6500 A průměrné radiace zdravého člověka. Stačí mít tedy dostatečně vysokou radiaci a nemůžeme onemocnět.

zdroj

Nezmínili jsme se však o jednom důležitém hledisku, a to energetickém. Všechny živé organizmy vyzařují elektromagnetickou energii. Tato energie se udává v angstroemech. Například zdravé lidské tělo vyzařuje 6500 A. Konzumujete-li čerstvé plody natrhané v přírodě, aniž byste je tepelně upravovali, přesune se jejich vysoká elektromagnetická energie do vašeho těla a jeho buněk. Čerstvé ovoce má energii 8000-10000 A, čerstvá zelenina má energii 8000-9000 A, zatímco vařené maso má 0 A.

zdroj

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jrompf píše:
Jayo píše:Moje skusenosti - chemiou nieje mozne sa parazitov zbavit. ...
Mne osobne chemia funguje, zalezi dost na davkovani. ....
Mně to přijde, že se vše dá shrnout pod energetický stav těla, což je však v mých očích nesmírně široký pojem. Lze ho však zároveň připíchnout ke stavu naší imunity. Docela souhlasím s Jayem, že parasitů se zbavit je na dlouhé lokte i tou chemií, přesně pro to co píše, že ty mrchy jsou v nás dlouhodobě v mnoha formách a žádná chemie na ně neplatí jednorázově a dokonce ani několikarázově. Tady vidím moudrost Dr. Moury, který dávkuje antihelmentikum dlohodobě, byť i v relativně malých dávkách, navíc takové, u kterého se projevil silný imunostimulační efekt, čímž snad zasáhne časem všechny cykly parasitů. Na straně druhé to spojuje s Autohemoterapií a výsledky, ač nejspíše vynikající, nejsou jednoznačné, nelze je připsat jedinné metodě.

Co se týče virariánství a podobně, mohu souhlasit pouze částečně, protože těch způsobů jak si energii navýšit a přidržet je mnoho a ne každá bude vyhovovat každému. Ze své zkušenosti mohu říct, že je mi líp o hladu, než zblajznout třeba jablko, nebo okurku. V momentě kdy něco takového spáchám, sežral bych půlku vola a dva řádky brambor a eventuelně se nacpu. Jenže ne zeleninou a ovocem, protože z toho je mi pak na nic, hlad čím dál větší, břicho jak starosta a nakonec to končí zase tím volem. Takže pokud to někomu svědčí, dobře mu tak, ale pro mnohé tudy cesta nevede a může skončit na tuně a ještě prolezlý kde čím, a že jich pár znám.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Dnes jsem náhodou narazila na přednášku Ing.Hany Bláhové o MMS a o parazitech.Pro mě byla přínosná, třeba i pro někoho dalšího bude :-) Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
rambajs
Stálý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Příspěvek od rambajs »

23:04 2.5.2013

Takže i já, jako zavylý nepřítel chemie, jsem dospěl k okamžiku, kdy jsem po ní sáhl. Přivedly mě k tomuto činu přidrzlé škrkavice, kteréžto vybraly si za oblíbené místo můj žaludek, asi i střevo, ale za nekompromisní parket zvolili právě žaludeček. Rok a půl jsem lajdačil a výsledky fatální. Jinak praktikuju hladovění, ale nyní to prostě z časových důvodů nasazení v práci nejde.

Při testovací hladofce, a testu zinkem, jsem zjistil, že kamarádů bude dost. Při zpětném průhledu životem, jsem usoudil, na nenápadných 2 let zajisté a 4 let nazad prudké zasypání škrkavicemi z neznámého zdroje, jenž bylo klasifikováno mudry jako plícní embolie bez nálezu embolie :shock:

Dělám pořád mezi lidmi, čili nelze dohledat kde jsem to nabral. Také na co si lámat hlavu že. Inu, rozhodl jsem se podstoupit náměry, protože po test. hladofce, jsem zažil, co jsem ještě nezažil a to orchestr v břiše, který hrál v takové míře, že nešlo normálně jíst, pít, pomalu ani spát. Kameny v žaludku i po požití vody, zeleniny a ovoce. Ucpání traktu tak jako kdybych se najedl na týden.

Náměry byly po částečné kůře hřebíčkem, poměrně v koňských dávkách.

Naměřeno bylo:

Plamodium - naše místní (od mušovských jezer pocházela má první žena).
Vlasovec- pochopitelně (také místní záležitost místních rybníků).
Toxocara - od nějakého psíka mých klientů, či jinde.
Škrkavice-"mimi" (zvaná dětská, muzikálně nadaná).

Paní si libovala, jak jsem zdráv .-)

Použito bylo:
Duramectin
Hetrazan
Duramectin
Albendazol

V pořadí, jak jest psáno, v dávkách obvyklých. Bohatě prokládaných MMS2 a hřebíčkem 10.

Užívání- komplikace - žádné
Odchylky - přehozen Albendazol s Duramectin závěrem.
Výsledky - totální ticho v žaludku, více energie.

Doplněk: ke Hřebíčku, jak se ho někteří bojí. Denní dávka 3x 15 3 dny po sobě. Nájezd 1-1-1, 3-3-3, 5-5-5, 10-10-10, zbytek 15-15-15 3 dny a pak náměry.
Komplikace - žádné, sladká urina a sladko v puse, výborná nálada po užití nad 5-5-5. To je vše.

Děkuji za pozornost a ať se daří. :bye:

jrompf
Stálý člen
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Příspěvek od jrompf »

Perlička: Ruská veterinářská služba zakázala od 3. května dodávky ryb a rybných výrobků z norského podniku Tobo Fisk AS. Během prověrky dodávky jater ochlazené tresky z Norska byly objeveny živé larvy nematody, informovala tisková služba tohoto rezortu.
zrdoj: tu

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Příspěvek od Jayo »

Hodim sem este jedno video, v ktorom je parazit celkom dobre viditelny, ako to pre ilustraciu vyzera, pre tych, ktori ich hladaju v stolici. Samozrejme, takto to je, ked jete malo, skoro nic, ako ja v predosly den, tak vyjdu skoro same, len s trochou stolice a celkom dobre ich vidno.

To je z dnesneho rana, su 2 dni pred novom, takze pecen sa cistila. Vidno od coho.

(upozornenie, video je opat zo zachoda, teda dost nechutne)
Skrytý obsah
Toto fórum vyžaduje, abyste se pro zobrazení skrytého obsahu přihlásili.

rambajs
Stálý člen

Příspěvek od rambajs »

Čili je vidět, že když člověk nasadí správný plavecký styl, a dodržuje ho, bez neustálého shock imunity system, funguje to velmi dobře. I navzdory pohádkám samotných terapeutů, že hlad, či ostrá dieta, není úspěšnou cestou. Velkou nevýhodou pak je, že to není pohodlné. Velkou výhodou však je, že co vychází ven, bylo dostatečně dobře rozpoznáno bez berliček a bylo na to nashromážděno za danných podmínek v těle, dostatečné množství energie. Zároveň cesta tohoto-kdoví čeho zpět do těla, je dobře rozpoznána a pečlivě hlídána. Kolem novu jsou dobré nárazové hladovky v délkách 3,5,7 s dobře zvládnutou návratovkou.
Podle zkušeností, sil a uvážení každého. :good:

Přeji hodně pevné vůle... :bye:

drozva
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od drozva »

Niky píše:
drozva píše: ... mám po celém těle zvápenatělé cysty parazitů ...
a ako vies ze tie utvary su zrovna parazitne cysty?...
Ahoj,
předem děkuji za reakci.
Věc se má tak, že jsem již dlouhou dobu na RAW stravě, kdy jsem v průběhu shodil přes 12 kg (z 67 kg na 55 kg) boule však zůstaly stejné. Podstoupil jsem velké množství očistných procedur (šankprakšalana, játra, MMS…) boule opět zůstali stejné. Jelikož žádný výsledky těchto činností se nedostavily, rozhodl jsem se pro vyšetření na parazity pomocí oberonu, kde mi objevili velkou zoo (škrkavky, vlasovci, atd. a hlavně svalovci). Podle paní co mě vyšetřovala jsou to cysty parazitů. Takže z toho vycházím. :-). Děkuji všem za rady!
Přeji hezký den!

Citace zkrácena SDK

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Já bych na vás staré mazáky měla dotaz-jak by se měl odparazitit zcela normální člověk-jen tak,prostě nějakou očistnou kůru?Protože parazity máme asi všici,tak jak by se mělo postupovat,co by se mělo brát?Děkuji

rambajs
Stálý člen

Příspěvek od rambajs »

drozva píše: Ahoj,předem děkuji za reakci.
Věc se má tak, že jsem již dlouhou dobu na RAW stravě, kdy jsem v průběhu shodil přes 12 kg (z 67 kg na 55 kg) boule však zůstaly stejné.

Zcela nepotřebných 12 kg je tedy pryč. To je úspěch. Máš ještě 5-7 kilogramu rezervu.Čili to je pořád ještě oukej i bez dozoru nad tebou-někým. Šel bych na hladovění. Neměly by ti dělat při tvé stravě problémy půsty 1 a 3 denní. Střídat měsíc, s pečlivou návratovkou. Taktéž by ti neměla dělat problémy čurina. Zkusil bych to být tebou. Hlad by měl cysty sežrat, ale prvně musí ven toxiny. Nevim, kde jsi byl a kdo tě měřil, ale ber v potaz, že toto nejsou neomylné metody a taky že co člověk, to originál. Nevíš čí jsou to cysty, čili pozor třeba na měchožila, nebo tasemnice, aby ses nesložil, a nekončil na áru, kde tě mudři v tom stavu mohou snadno dorazit. Nemají vůbec páru jak ti funguje tělo v hladu, a snadno tě mohou něčím předávkovat, aniz by chtěli. Vyhnout se tomuto a bedlivě dávat pozor, jak co zabírá. Pít podle barvy uriny. Světle žlutá.
drozva píše: Podstoupil jsem velké množství očistných procedur (šankprakšalana, játra, MMS…) boule opět zůstali stejné. Jelikož žádný výsledky těchto činností se nedostavily, rozhodl jsem se pro vyšetření na parazity pomocí oberonu, kde mi objevili velkou zoo (škrkavky, vlasovci, atd. a hlavně svalovci). Podle paní co mě vyšetřovala jsou to cysty parazitů. Takže z toho vycházím. :-). Děkuji všem za rady!
Přeji hezký den!
Jak jsem usoudil narychlo výše, ještě přidám hcl, ale na to jsou tu mnohem zkušenější lidi. Větší dávky brané pozvolna. Máš evidentně v těle závadu, která není na rady z fóra, a bylo by nejlépe, kdyby při tvrdších metodách, které existují i v kombinacích toho co jsem popsal, na tebe někdo dával bacha. Nejde o smrt, ale o nějaký fatální omyl, při vylepšování, což lidé rádi dělají, přičemž se neumí pozorovat. To může být katastrofa. Hlad a urina ti neublíží do výše popsané váhy, navíc tvůj metabolismus je s lehkou stravou srozuměn, a počítá s ní v boji. Čili na to taky pozor-nesmíš se přežrat, což příjde, jak půjde do tuhého neboj. Hubnout už by jsi moc neměl. Seš na to připravenej. Zkus někoho pohledat ve svem okolí, aby ti pomohl.

(škrkavky, vlasovci, atd. a hlavně svalovci) to jsou hodně tuzí sportovci, a odolají kde čemu. Budes muset byt na sebe tvrdej. Celkově to vidím tak, že jsi někde na začátku. Žádna metoda není kouzelný skřítek.

Měj se pěkně. :bye:

davidekMTB
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od davidekMTB »

Zdravím,

jaký máte názor na spojitost mezi systémovou kandidózou (přemnoženými kvasinkami) a parazity? Setkal jsem se totiž s názory, že po vymizení parazitů ustoupí i candidóza.

Děkuji Vám :)

David

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mám pocit, že je to obráceně - že kandidóza připravuje půdu pro nástup parazitů. Pokud je to opravdu tak, pak se zlikvidováním kandidózy umožní i "odchod" parazitů.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
brandosss
Nový člen
Dal: 16 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od brandosss »

davidekMTB píše:jaký máte názor na spojitost mezi systémovou kandidózou (přemnoženými kvasinkami) a parazity? Setkal jsem se totiž s názory, že po vymizení parazitů ustoupí i candidóza.
Bláhová v Prahe na konferencii hovorila o tom, že škrkavky a kandidóza sa vzájomne podporujú. Čiže pri kandidóze sa treba "zaujímať" hlavne o škrkavky, lebo bez toho sa kandidózy človek ťažko zbaví.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Můj názor na MMS.

Vyzkoušel jsem různé kombinace (kyselina citronová nebo kyselina HCI) tobolky, roztok i inhalaci.
Protože nedůvěřuji pánům vědcům (jsou dobří i darebáci a těžko to odlišit) a protože každý člověk je jiný, mám raději svou osobní zkušenost.
Pro mne je podstatné, že za tři roky co MMS občas používám, jsem si ověřil, ŽE SKUTEČNĚ DĚLÁ DOBROU PRÁCI. Prostě funguje. Funguje i v případě, že se dávka přežene. Je z toho parádní průjem a při nevhodné inhalaci popálené plíce.
Při rozumném užívání pomůže a necítím ŽÁDNÉ nežádoucí VEDLEJŠÍ ÚČINKY.
Zastavila se rakovina, zmizely stařecké fleky na pokožce, prostata přestala dělat problémy, cukrovka je v normálu, neznám co to je angína, chřipka, rýma a podobné maličkosti. ¨

Jistě, že to není pouze MMS. Lněný olej, bylinky, vitamin C, rozkoušu občas pár hřebíčků jako bič na parazity, . Pomoc imunitě je nutná.

Poslední zkušenost mám při otravě plic hliníkem a bariem, které na nás denně sypou „práškovací letadla“ OSN v podobě CHEMTRAILS.
Když je hezky, jsem celý den venku. Jako nekuřák cítím tu nahořklou divnou chuť „prachových částic“ ve vzduchu z CHEMTRAILS. Nadýchat se, znamená problém. Plíce plné hlenů, v noci jsem se dusil (hleny v dýchací trubici). Doktor dá prášky na odkašlání, a pokud ten postižený člověk zemře, tak je to jasně PRASEČÍ CHŘIPKA.
Protože mám dobrou zkušenost s inhalací MMS a shodou okolností jsem četl článeček o řádění CHEMTRAILS v Americe, kde problém zahlenění řeší inhalací MMS, šel jsem na to. Tři a tři kapky BEZ VODY. A z dálky inhalovat. Opatrně, abych nepopálil plíce. Několikrát za den, vždy čerstvou dávku. Druhý den jsem byl fit.

Domnívám se, že každý si musí najít svou cestu. Kdy, jak a v jaké koncentraci. I na ty "červy" v těle.

Dnes poprvé používám nejnovější radu p. Humbleho. 24 kapek + 24 kapek kyseliny citronové, nechat v litrové sklenici s uzávěrem 20 vteřin aktivovat. Ihned potom dolít jedním litrem vody. Aby se odstranil pro někoho nepřekonatelný zápach MMS, přidá se jedna kávová lžička jedlé sody. Zavíčkuje a protřepe. Denně vypít jeden litr roztoku MMS po pěti doušcích každou hodinu, mezi jídlem . Ne těsně před anebo těsně po jídle.

Pokusím se to táhnout týden. Denně litrovku k dokonalé očistě mé „strojovny“ od všech škůdců. K tomu přidám každý den pět rozkousaných hřebíčků..

Kluci, do toho.
sirius01
Stálý člen
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od sirius01 »

děda Slavík píše:Můj názor na MMS.
Aby se odstranil pro někoho nepřekonatelný zápach MMS, přidá se jedna kávová lžička jedlé sody...
Ahoj dědo, to s tou sodou bicarbonou nedělej. Bylo to zveřejněno jako oficiální "vylepšení" jen po krátký čas. Asi po měsíci to Humble a spol. stáhli s vysvětlením, že soda významně oslabuje účinek MMS. Dej si to s HCl, nebo střídej jeden den takovou, druhý den makovou. My otrlí tu chuť vydržíme, když to není pořád. (Kafe taky oslabuje).

S uctivým pozdravením HonzazMoravy
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“