Ahoj všici, tak jehly jsou objednány, budou zítra
Teď ještě otázka na Hanku : Hani objednala jsem ty jehly co jsi doporučovala, teď jenom doufám že pujdou nasadit na obyč. stříkačku?
Doufám že nepotřebuji nějakou speciální?
A další otázka - jednu jehlu použít jen jednou? nebo mužu desinfikovat tuším MMS? A stříkačku také ?
K vláknu o HCI,HCL jsem se ještě nedostala - musím čekat až na večer kdy je počítač volný a platím za to nevyspáním
Jeden poznatek - začala jsem dělat néti s čurinou a tak mě bublá v uších jak nikdy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A to si nejsem vědoma že s ušima něco mám
Ještě k tomu proč hledám - mám různé zdravotní problémy, aktuální a pak ty co ( zatím) tolik neobtěžují, tak jako asi každý jiný.
V poslední době mě hodně bolí hlava, ale myslím opravdu hodně, je to k nevydržení a je to už každý den. Jsem neustále nadmutá ( můj manžel tvrdí že prdím snad i z vody, a to se hodně omlouvám že to tu píši) mám zácpy, které neustále řeším ( vždy pár dní klid a pak znovu),špatné trávení, hemeroidy, jsem podrážděná, citlivá a velice lehce výbušná, vůbec se necítím dobře. Mám nález na prsou ( konk. mléčné žlázy) a od gyne. nález na čípku a děloze.
Jsem poslední dobou stále unavená, vycucaná i po vyspání a ktomu ta moje nervozita a ty výbuchy zlosti
Vím že to ZATÍM není vážné, ale není to ani v pořádku. Nerada beru léky a proto hledám cokoliv jiného co mě postaví na nohy
Ale už raději končím. Přeji všem hezkou noc
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)