ailleyscha píše: ... na ty činjekce se docela těším, tedy trochu mám strach ale víc jsem zvědavá na účinky ....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
S laskavým pozdravem, Slávek.
ailleyscha píše: ... na ty činjekce se docela těším, tedy trochu mám strach ale víc jsem zvědavá na účinky ....
no v tomto neviem poradit, ale jednoznacne pocuvaj svoje telo. co sa tyka hladovky, tak ano, u mna to plati, ze ak si dam spolu s curinou hladovku, tak definitivne lepsie a rychlejsie pracuje. pre porovnanie, nejaky aktualny problem ak som riesila len pitim rannej bez hladovky, tak to pomohlo neskor a niekedy aj nebadane, v spojitosti s hladovkou takmer ihned (myslim take veci ako infekcia ci zapal a pod., na chronicke problemy neviem, ale podla mna tam plati to iste, ze ma ovela vacsi ucinok).ailleyscha píše: Chci se zeptat jestli si myslíte že je lepší praktikovat urinoterapii podle Malachova tj. měsíční cykly, odpařování uriny, doprovodné hladovky atd pro silnější účinek ?
Niky, na herpes mám taký svoj recept, osvedčený, overený, odskúšaný..... keď cítim, že začína ožívať, užijem 7-8 riboflavinov naraz... tým ho zošokujem a vôbec sa nerozvinie a stratí sa... mne to funguje na 100%Niky píše: casto som trpievala herpesmi na ustach... nech zije zlta medicinka![]()
Ahoj Mildo,milda píše:Taky se mi stává, že se mi při léčení zdají zdají různý nelogický sny. Psal jsem o tom ve vláknu "Autopatie".
Pamatuju si jen některé, většinou se v nich řešily vztahy třeba i s dávnejma spolužákama.
Myslím, že sny v tomhle případě mají za úkol narovnávat starý křivdy, zrady, starý lásky apod.
Docela by mě zajímalo, jestli se sen dotkne taky osoby, se kterou jsem ve snu něco vyřešil.
Zřejmě asi jo...![]()
Mám tu zkušenost, že pokud vypiju všechnu ranní, protáhne mne to do hodiny ne jak Šaratice, ale dobře.ailleyscha píše: .... Klystýr mi nedělá potíže, ovšem když vynechám okamžitě se vrací zácpa s kozími bobky![]()
ailleyscha píše: Minulý týden jsem neměla dost čerstvé čuriny, tak jsem na klystýr použila smíchanou se starou ( asi 3 dny), trochu to pálelo ve střevu a v míse jsem pak našla plno malých černých teček jako bych pila kávu i s logrem ( kávu nepiji vůbec)
neví někdo co by to mohlo být ???
Je 10tého června, takže to tu vyplivnu. Předesílám, že potíže se škubáním v nohou a později křečema, mi pomalu začaly v momentě, před cca 3 rokama, kdy jsem se vrhl na sebeléčení.ailleyscha píše: ... Taky se něco děje, .... a v noci dostávám křeč do chodidla a prstů u nohou. ...