Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od sysel »

Obrázek
Tak to vypada, ze uz je klid.....nemecke radary uz nejedou v rezimu - skodit, alespon ne na prvni pohled.

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Psal jsem dotaz na ministerstvo živ, prostředí. Škoda času a energie.
Psal jsem do televize a poslali odpověď.

Kód: Vybrat vše

Dobrý den, pane Slavíku,
děkujeme Vám za zaslanou zprávu, předáme ji pro inspiraci paní Jílkové do pořadu "Máte slovo". 
S pozdravem a přáním krásného dne	

Anna Ješátková

ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Tel.: 261 136 113
Fax.: 261 014 101
e-mail:info@ceskatelevize.cz
http://www.ceskatelevize.cz

------------------- Původní zpráva -------------------
Od: Slavík, Svatopluk
Přijato: 2.6.2013 20:21
Komu: CRM - www; CRMWWW@czech-tv.cz; CRMWWW@czech-tv.cz
Předmět: Připomínka k pořadu: Máte slovo s M. Jílkovou
Připomínka k pořadu: Máte slovo s M. Jílkovou
--------------------------------------------------

Odesláno: 02.06.2013 20:21:14
Požaduji odpověď: ne

Jméno: Svatopluk Slavík
E-mail: dedaslavik@centrum.cz
Předmět: Máte odvahu v současné demokracii?

Máte odvahu odvysílat něco podobného jak to udělala TV Prima 26.9.2009? Byla to reportáž o CHEMTRAILS.
Dnes je veřejně známo, jak nebezpečné svinstvo a z jakého důvodu nám letadla OSN sypou denně na hlavu. Také se ví o tom, co to dokáže ve spolupráci s HARP.
Lži ministerstva Živ. prostředí a pánů "vědců" již neplatí. Stačí se podívat na oblohu, ryby, včely a na naše zdraví a víme o čem je řeč. Zadejte si do vyhledávače slovo CHEMTRAILS a HARP. abyste byli v obraze.

Zdravím, dědek z Moravy

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Cos taky čekal.
Jinak zrovna ten její pořad považuji za jeden z nejhorších a taky nejzbytečnějších, a to i přes to, že ona se tváří jako že spasí celý národ.
To jenom aby Ti nebylo tak moc líto, kdyby se Ti ozvala, že na tohle téma zrovna nemá čas ;)

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Já spíš čekám nějaké mrzutosti, co si to dědek z Moravy dovoluje.
Dnes je ve zprávách povídání o tom, že záplavy a další přírodní legrácky jsou vlivem silného tání ledovců. To by znamenalo, že CHEMTRAILS sice ve dne brání slunci tak hřát, ale v noci, když se teplo má vyzářit do prostoru a nastat ochlazení, tak CHEMTRAILS působí jako DEKA A TEPLO UDRŽUJE.
Bylo to cítit na jaře, kdy jindy ve dne bylo třeba 15°C a ráno na nule, ale teď pod tou dekou bylo ve dne taky těch 15°c, ale ráno 10°C. Tedy celkové OTEPLENÍ.
Je zajímavé, že současné deště to mají načasované na dobu posledního týdne v květnu a prvního v červnu, KDYŽ KVETOU OBILOVINY.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Před chvilkou jsem si dočetl několik článků o "octování". Všichni psali o tom, že to spolehlivě funguje proti přívalovým dešťům. Přívalové deště byly vždycky. Jen se jinak jmenovaly. PRŮTRŽE MRAČEN. Tak to to by mně nevadilo. VADÍ MNĚ ALE SPAD TĚCH JEDOVATIN NA NÁS A NA CELOU PŘÍRODU.
Otrávené je a bude vše. Snad každý má strach z hliníkového nádobí a příborů, ale hliník kterým nás práškují kombinovaný s dalšími jedy, to NECHCE NIKDO VIDĚT.
Ocet jsem skoušel dvakrát. Ne proti dešti, ale vzduch byl nasycený tím práškem, že ani nebylo vidět les. Byl jako v mlze a na jazyku divná škrablavá chuť. Postříkal jsem octem kameny na dvoře a houby se dělo.
Jen mně to připomnělo základní školu, kde soudruh učitel nás seznamoval se stoprocentně spolehlivou metodou proti atomovému záření- BÍLÉ PROSTĚRADLO POSTŘÍKANÉ OCTEM.

Dnes, sobota 8.6 abych měl skutečně jistotu s tím octováním a nebyla to jen nějaká náhoda, udělal jsem další pokus.

Je bezvětří, obloha šedivá, jako kdyby vybouchla někde sopka a nahoře bylo plno popílku, kluci s práškovacími monstry přidali další tři čáry. Asi mají na sobotu příplatek.

Na kameny na dvoře jsem vylil dva litry octa. 22 Kč je fuč. Za hodinu byl ocet vyschlý (částečně ve stínu) a mimo toho, že další dva darebácí přidali dvě čáry CHEMTRAILS se nestalo vůbec nic.
Teď je to asi čtyři hodiny po "octování" a obloha je beze změny, čáry jsou široké, objevují se normální mráčky.
OCTOVÁNÍ JE JEN UKLIDŇUJÍCÍ POHÁDKA.

Po celkem čtyřech pokusech v bezvětří a v různé době mám ověřené, že pokud se něco děle, dělo by se to i bez octa.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Darebáci a jejich ČÁRY.jpg
Je neděle a mohl být nádherný červnový den. KDYBY.... Kdyby ti kluci s práškovacími letadly dali aspoň v neděli pokoj. Jenže oni mají patrně parádní příplatek za svou zločineckou činnost v neděli a tak dopoledne si udělali přípravu a odpoledne bylo šedivo a dusno.
Takle to u nás bylo v době přípravy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

Taky jsem jedna z těch, co jim "čáry na obloze" vadí a na chemtrails věřím. Dřív jsem octovala a musím říct, že se mi zdálo, že ve většině případů to pomohlo, ale ne vždy. Asi před měsícem a půl jsme na zahradě vztyčili menhiry - a dějou se věci! ;-) Můžou nad námi čárovat jak chtějí, ohromný kruh čistého nebe zůstává. Občas se musím až smát, jak se marně snaží, ale zase na druhou stranu vím, že to svinstvo někde spadne... takže to až tak veselé není.
A jak nás vztyčení menhirů napadlo?
http://www.petr-chobot.eu/cs/novinka/ob ... ych-zaricu
Takže - kdo máte možnost, posilujte území, opravdu to pomáhá. Připadá mi, že i lidé se tu k sobě začínají chovat lépe, ale nerada bych to zakřikla, ještě počkám na delší období.
Mějte se fajn a ať vás deště neohrožují!
kachna
P.s. Dnes jsem náhodou narazila na tohle :
Pozor! Jen pro silné nátury! Mně je z toho kapku šoufl ;-(((((

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše

Můžou nad námi čárovat jak chtějí, ohromný kruh čistého nebe zůstává. Občas se musím až smát, jak se marně snaží, ale zase na druhou stranu vím, že to svinstvo někde spadne... 
Ocet nefunguje, na šutry taky nevěřím. Ocet jde odskoušet snadno. Dvě flašky a je to. Ale kde vzít dvoumetrové balvany v podobě jehlanu??? I kdyby to nefungovalo na zahradě to udělá kus parády.
Nechceš poslat fotku "toho vašeho" a radu JAK NA TO??

Kluci, do toho.
kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Dědo Slavíku, tady je odkaz na fotky našich "fešáků" : http://1kachna.rajce.idnes.cz/menhiry/# ... aro024.jpg
Umístili jsme je podle rad Petra Ch. - protože máme čtyři vysoké, tak přesně na světové strany. Uprostřed by měl být nejvyšší, ale protože se nám zalíbily zrovna tyhle kameny, museli jsme vycházet z toho, co bylo - máme uprostřed nejnižší, na kterém se dá sedět. Energii z nich opravdu cítíme, i když nejsme zatím na tyhle věci moc vnímaví. Jedna naše známá o nich řekla, že mají energii jako "atomová elektrárna", ale to neumím posoudit. Je nám s nima fajn, líbí se nám a dělají nám dobře.
Jo a nezakopávali jsme je, muž jim udělal základy z betonu a šutrů ( asi 80 cm hluboké), na to je nalepil speciálním kamenickým lepidlem. Protože mají rovné základny, šlo to výborně a stojí, ani se nehnou. Umístit je muselo auto s "rukou", bylo to vzrůšo, jestli projede vratama....
Kdybys měl další otázky, sem s nima. ;-)
kachna

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Paráda - a muži vyřiď, že oceňuji i základy v nezámrzné hloubce :good:

Zdravím - poota

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Díky, ráda vyřídím! Bude rád, že ho taky někdo ocení. ;-)

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Doufám, že to neznamená, že jsem jediný, kdo to ocenil :shock:

Jestli jo, tak jsi zmeškala svou příležitost - muže můžeš využít, ale potom ho musíš náležitě vychválit!
Teda pokud chceš, aby fungoval i příště a taky nadále :lol:

Zdravím - poota

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Díky za fotky.
Je to veledílo. Takové šutry se jen tak neseženou. Četl jsem nahonem různá povídání, abych se neopozdil a tam jsem se dozvěděl, že nejlepší je žula, ale fukční i pískovec. Napadl mne tedy "balvan" v přesnějším tvaru pyramidy (spojit účinek menhiru a pyramidy) z BETONU. Je to něco mezi pískovcerm a žulou.
Jenže mně odradily dvě věci. Na fotkách nevidím nádherně modrou oblohu (kterou dokáže každý foťák vykouzlit) ale jen známou šedivku po chemtrajls.
Silnější důvod PROČ NE je původ menhirů. Pohanské náboženství a tedy spojitost s démony. Stejný původ má i chemtrails a HARP. Démoni (mimozemšťané), kteří usilují o světovládu a vyhubení několika miliard neproduktivních obyvatel země. Poslední jejich rána bude čipování, které bude mít i program "červeného tlačítka". Nebudeš vyhovoivat, zemřeš.

Dát si na zahradu jakýkoliv symbol pohanství, nebo jakéhokoliv náboženství, může fungovat, ale za cenu, že si nasadím démona do baráku a nastanou POZVOLNA PROBLÉMY.

To je můj názor. Ocet jsem vyzkoušel jako nefunkční, ale tohle nebudu praktikovat. Černé helikoptéry nespí.

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše: Pohanské náboženství a tedy spojitost s démony.
Doufám, že nechceš propagovat takové zpozdilosti, jako že jediné "správné" náboženství je křesťanství a že nejlepší církev je římskokatolická nebo řeckokatolická či jakákoli jiná a že všechny ostatní jsou jenom sekty a bludařství. S tím bys u mě tvrdě narazil, protože jakoukoli dnešní církev považuji za mnohem bližší Satanovi než Kristu.
Za daleko "křesťanštější" považuji takové nauky a systémy, které vycházejí z přírodních principů, které uctívají sice pod rozličnými jmény, ale v konečném důsledku jako projev jediné tvůrčí síly. Respektování studánek, stromů a nebo kamenů považuji za mnohem míň bludařské, než naslouchat promyšlenému oblbování vypaseného kněze, který v honosném chrámu káže svým ovečkám o kráse chudoby a mravní čistoty.
Ale to už by bylo do jiného vlákna.

Zdravím - poota

minsc
Starší člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Příspěvek od minsc »

děda Slavík píše:Černé helikoptéry nespí.
Reklama firmy, která u nás dělala "upgrade" jednoho z meterologických radarů...i když není černá, líbí se mi ten slogan "učiň počasí svým spojenecem".

http://www.vaisala.com/en/defense/Pages/default.aspx

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“