Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Příspěvek od kachna »

hanka píše:dcera? ..
Jé, já se asi nepřesně vyjádřila! Ty jsi moje setřička, ale moje dcera je taky Země 8. :D
P.s. Nečekala jsem takový pohotový příklad toho, jak je text ošidný - občas se někdo nevyjádří dost jasně, jiný to pochopí po svém... :D Jak říká Petr Ch. "šéf je žertéř", přičemž "šéfem" myslí to nebo toho nad námi - pojmenování si už každý dosadí sám. (Pro někoho Bůh, pro jiného vesmír, zdroj...)

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

kachna píše: Jé, já se asi nepřesně vyjádřila! Ty jsi moje setřička, ale moje dcera je taky Země 8. :D
:D .. vyjádřila jsi se přesně, to já jsem si to přebrala z hlediska astrologie, když o ní byla řeč :laugh: .. to mám ale štěstí, že jsem kvůli nedorozumění zase nenarazila :epray: ..
Díky, kachni, že to bereš z té humorné stránky.
Hanka

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

kachna píše:Hani a Slávku, .... tak zakopejte válečné sekery...
:) Já ji zakopat nemůžu. Nikdy jsem ji nevykopal a vykopávat nehodlám.
kachna píše: ... jsem totiž 5 - Země ...
To je něco, co neznám. Podle čeho to jde?

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Slavek Krepelka píše:...Podle čeho to jde?...
Podle : http://empatia.cz/astrologie-deviti-planet/kam-patrim
Po přečtení a poslouchání jsem si opravdu ledacos uvědomila a řekla bych, že to ve většině odpovídá skutečnosti.
Tak jaképak číslo jsi, Slávku? :D

zam4
Stálý člen
Dal: 15 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od zam4 »

hanka píše:.. je to můj přístup k životu,.....
Myslím, že jsi o sobě neřekla všechno, proto to rozladění ;) ...... Na sebechválu si moc nepotrpíš. Asi by jsi měla dodat, že tak, jako akceptuješ sebe, akceptuješ i jiné takové jací jsou (i manipulátory) .... a že máš pro všechny hluboké pochopení, proto se na nikoho nedokážeš zlobit, i když Ti ukřívdilil, všim jsem si toho několikrát ;) Člověk má jinému naslouchat nejen ušima, ale i srdcem, a to Ty děláš Hani, proto si Tě vážím. To jenom, co jsem zaregistroval.... :spirit:
Snad jsem teď znova něco nepohnojil....

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

kachna píše:jsem totiž 5 - Země a my děsně rádi radíme a máme prý většinou i pravdu! ;-) Co jste vy?
Já jsem pro změnu Země - 2

julietta
Starší člen
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Příspěvek od julietta »

kachna píše:( Takže Juli, když budeš chtít přijet, budeš vítána!)
Moc bych vám všem přála, abyste zažili podobné osvobozující pocity. ( I když cesta byla občas s velkým pláčem, bylo to úžasné.)
Kachni, ked čítam tvoje nadsene prispevky, hned by som prisla. Snad pride na to čas a možnosť . Dakujem , že môžem prisť. :)

Asi som teraz fakt v nejakej hlbokej vnutornej samote, navonok akože ok, ale vnutro je smutne, sklamane, lebo ked čítam Cestu, este aj tam vidim, ako mnohe mi vadí a nesedí.
Ako ked na mieste svojho zničeného domu sa Brandon citi šťastná, lebo kdesi v horach žije žena, za ktorou nikto nechodí...no super.
Celý život ma naši s niekym porovnavali a to robím stale aj ja sebe a dcere. Este aj teraz, ked sa mame sťažjem, tak povie, druhí sa majú aj horšie. :roll: fakt pomoc pri rieseni problemu ako vzdy, celý život, neskutočne úžasná. Normalne ma to vytočilo :ethink: :D

ja som drevo :) a to je cely môj ročník vlastne drevo :D

turtle22
Stálý člen
Dal: 59 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Příspěvek od turtle22 »

kachna píše: Kdybyste měli ještě nějaké otázky, pište. Jsem sice amatér...
Ty jseš takovej milej nadšenec! Rozhodně ti děkuju za nabídku. Já se však musím napřed ke knize znovu vrátit a načíst (a ještě ten LK a ještě tu Autop.).
Mě se zdá, že čím víc se snažím věci praktikovat, tím víc na mě vylézá kostlivců ze skříní, je to peklo. A taky tím hůř se věci v přítomnosti dějou - nic se nepovede. Nechápu proč, spíš bych si myslela, že to bude naopak.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

kachna píše: ... Tak jaképak číslo jsi, Slávku? :D
:D Prej strašný a to odjakživa. Samozřejmě že devítka a samozřejmě něco sedí jak :ptrain: na hrnec a něco vůbec. To je vlastností všech takových horoskopů. Taky prý patřím sem:
Obrázek
a vyjde to podobně. Dělaj si z toho ti dva pěknou živnost. Cesta je určitě podstatně užitečnější, pokud se provede pořádně.

Podle tohodle systému by všichni narození ve stejném ročníku měli více méně stejnou charakteristiku. Stačí zaběhnout ve vzpomínkách do let školních a nic není vzdálenější pravdě.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Slavek Krepelka píše:... Prej strašný a to odjakživa...
Gratuluju! :D
Slavek Krepelka píše:Cesta je určitě podstatně užitečnější...
Taky bych to ani neporovnávala :) , ale pokud by tohle někomu pomohlo uvědomit si, že vztahy můžeme ovlivňovat z různých pozic, tak proč ne. Kolikrát pomůže i maličkost. Můj zeť neumí hospodařit s časem - přečetla jsem dceři, že to je charakteristické pro jeho "planetu"; ona zase vyhazuje vše nepotřebné ( podle ní), taky to má v "popisu". No a hned jsou oba klidnější, protože "vědí", že za to ten druhý vlastně nemůže. :laugh: A je klid, pohoda - a o to jde, ne? :)
kachna

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

turtle22 píše:...Mě se zdá, že čím víc se snažím věci praktikovat, tím víc na mě vylézá kostlivců ze skříní, je to peklo...
Ber to tak, že to skládáme léta, teď tomu popouštíme "otěže", tak se to trošičku plaší. :D Nezoufej, určitě pro tebe existuje metoda, která ti pomůže. Už to, že hledáš, je výborné! A jestli můžu poradit : netlač na pilu, ale užívej si to, i všelijaké metody si užívej, ať je to co je to a poslouchej své tělo ( včetně intuice). Pokud budeš mít k něčemu odpor, nelámej to přes koleno.
Tak ať se daří!
kachna

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

julietta píše:... aj tam vidim, ako mnohe mi vadí a nesedí...
Juli, vždyť taky nemusí - je to její pohled na svět a její volba. Ty si z toho vyber to, co s tebou souzní, na ostatní se vy... :D
julietta píše:Celý život ma naši s niekym porovnavali...
Víš, jinak to neuměli a neumí, ale myslí to dobře, dřív se to holt takhle dělalo. Kdyby prošli jinou výchovou, měli jiné zkušenosti a možnosti se dozvědět o tom, jak je to pro jejich dítě ubíjející, nebyl by důvod, aby tohle dělali. Je jasné, že to do tebe taky "naočkovali", když ti to tak vadí. Až se z toho osvobodíš, bude ti to šumák! :laugh: A myslím si, že už to bude brzy! ;)
julietta píše:Este aj teraz, ked sa mame sťažujem... Normalne ma to vytočilo :ethink: :D
Neboj, už tě to dlouho vytáčet nebude. ;) Mě dřív taky mamka s přehledem dostávala, sice zase jinak, ale bylo to taky děsný. Teď už se na ni jen s pobavením usmívám, ji to za chvíli přestane bavit, maximálně se pohorší, že z ní mám legraci..

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Hela píše:Já jsem pro změnu Země - 2
Zdravím sestřičku! :)
Jak moc na tebe popis sedí? Na mě hodně, jen bych měla milovat práci s hlínou, zahradničit jako drak - ale opak je pravdou. Může to být ale i tím, že naši vždycky dávali přednost zahradě, aby lidi obdivovali a ostatní šlo stranou. Nevím.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

zam4 píše:Myslím, že jsi o sobě neřekla všechno...
Ahoj zame, můžu se Tě zeptat, jaké číslo jsi Ty? Jsi na mě tak hodný, že by mě nepřekvapilo, kdyby jsi byl můj „otec“, který chrání svoje „dítě“ :) .. Díky, je fajn vědět, že mám ochránce :lol:

Jsem už z té astrologie 9 planet celá zblblá. Očíslovala jsem celou rodinu a známé a výsledky zkoumání vzájemných vztahů jsem docela překvapena, protože mi to v mnoha případech dost sedí a vysvětluje, proč jsou některé vztahy mezi nimi takové, jaké jsou.. Jenom na mého muže mi to jaksi nesedí ( :ethink: .. že bych ho neznala? :) ), vztahově by ale mnohé vysvětlovalo.

Numerologicky metoda nejspíš nebude tak přesná, jak se tváří, ale mám radost, že místo číslic lze dosadit jiné veličiny, které se vztahují k jednotlivým energiím a tyto vztahy uplatňovat na nich. Čínská medicína a s ní spojena Energetická růžice mě lákala od raného mládí, co já se nad ní naseděla, ale nedokázala jsem ji používat v praxi (jsem samouk a tehdy byla ještě akupunktura u nás v plenkách). No, teď si ji zopakuji, třeba jsem už na ni konečně dozrála.

:bye: Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

kachna píše: Zdravím sestřičku! :) Jak moc na tebe popis sedí?
Taky zdravím sestřičky (i ostatní). Popis, který je uvedený na stránce http://empatia.cz/astrologie-deviti-pla ... vku-5-zeme na mě docela sedí, až na to obchodování. Ale podle toho, co píšeš, mám dojem, že máš ještě nějaký jiný popis – třeba to, že Země ráda radí (což mimochodem sedí) nebo o zahradničení (což taky moc nesedí), jsem tam nenašla. Jinak na tom asi něco je (i když mě ten způsob numerologického počítání trochu překvapil), protože cítím určitou spřízněnost s vámi sestřičkami, pokud jde o vnímání. Často jako byste mi mluvily z duše.

Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“