Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Mentální Ozdrava
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Re: Mentální Ozdrava
Slávku, dnes se mi Cesta povedla "on my own" Trošku jsem tu lavírovala s Ho´ponopono, s EFT kvůli těm brýlím, jichž se na čtení ne a ne zbavit... až jsem se dostala do pořádné lítosti. Tak mě napadlo : silná emoce, prožiju si ji, a pak zkusím, jestli mě to zavede dál. Chvíli to trvalo, ale řekla jsem si, že o nic nejde, nikam nespěchám, když se to nepovede, tak příště... a nakonec další emoce naskakovaly, až jsem se zase dostala do toho svého JÁ - bylo to trochu jiné než poprvé, ale taky moc pěkné. Zajímavé bylo, že jsem ještě nic "neviděla",nevěděla, necítila, ale pusa se mi sama začala roztahovat do velice širokého úsměvu! ( Ve vrstvě předtím jsem se taky nejdřív začala mračit a teprve pak se dostavila zlost!) Pak i slza štěstí ukápla... U "ohně" jsem to vyřešila raz dva, je neuvěřitelné, že člověk opravdu zná odpovědi těch druhých!!! Závěrečný dopis svému JÁ byl tentokrát mnohem delší než ten první. To je taky úžasná věc - musíš prostě psát, i když si myslíš, že tě asi nenapadne o čem - ale ono napadá.
Snad to trošku pomůže i ostatním, kteří musí "Cestovat" sami.
Tak ať se daří, opravdu to stojí zato. (Poznáte to podle svého nepřirozeně širokého, přešťastného úsměvu a pocitu, že jste v bezpečí, propojení se vším...)
kachna
P.s. Uvědomuju si, že teď můj příspěvek, vzhledem ke všem tady nad ním, souzní s tímhle :
Snad to trošku pomůže i ostatním, kteří musí "Cestovat" sami.
Tak ať se daří, opravdu to stojí zato. (Poznáte to podle svého nepřirozeně širokého, přešťastného úsměvu a pocitu, že jste v bezpečí, propojení se vším...)
kachna
P.s. Uvědomuju si, že teď můj příspěvek, vzhledem ke všem tady nad ním, souzní s tímhle :
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Většinou vědomí "pospává" a mysl s autopilotem vládnou. Když se začně vědomí probouzet a zostřovat, tak se začne i mysl uklidňovat. A toto všechno se postupně děje, když zbavíme autopilota virů (i pozitivních) a zůstanou v něm jen programy, které k němu patří.Fox_25 píše: co se stane když se začne probouzet vědomí?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Eric Pearl
Titulky přes CC. Kdo to nezná, jako jsem CC neznal já lajna kde je zvuk má znak CC v oválu, jen kliknout.
V anglických videích mluví i o vyléčení celebral palsy a v podstatě čehokoliv. I když výsledky nejsou 100% vysvětluje to v podstatě "osudem" pacienta, jeho karmickou volbou. Nicméně mi potvrzuje mnohá podezření, nejsilnější asi to, že tyto schopnosti jsou přenosné, na což mne přivedl William Bengston.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Rekonektivní léčení jsem zkoušela, každý u toho něco cítil, připadalo mi, že čím větší a starší problémy, tím bylo zvláštních "vjemů" víc. Jen jedna kamarádka hlásila zlepšení zdravotního stavu, ostatní nic nezaznamenali, nebo zlepšení nepřikládali zrovna tomuhle. Ale bavilo mě to a když někdo chce, máchám kolem něj rukama jako o život!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ono jde v podstatě i o Bengstona a více méně všechny kdo léčí rukama. ALE. Co nikdo nemá a mám pocit že ani Pearl to nemá vymakané kompletně, je odstranění vlastních mentálních bloků "Co vše nejde". Nicméně Pearl už do toho velice silně šlápl a prorazil jako jedinný o kom vím bariéru prakticky neléčitelnosti hodně dlouhodobých chronických stavů. Ještě se tutově dopracuje dál, než kde je teď. Osobně jsem si zaplatil seminář, protože bude v Torontě začátkem Listopadu. Tož se uvidí. Ono to bude pro mne zajímavé i jinak než pro ostatní .... a nejspíše i pro nějkachna píše:Rekonektivní léčení jsem zkoušela,...
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
Máte někdo zkušenosti s vyléčením sociální fobie? Já mám tuto mentální poruchu, která dokáže spolehlivě zničit celý život a odsoudí vás k tomu, že budete navždy sami. Bez jakékoliv naděje na založení vlastní rodiny. Nevím jestli už sem se jako debil narodil nebo jestli mi ruplo v bedně v dětství. Znáte někdo bachovy esence či metodu RUŠ?
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
o RUŠ toho tady moc není. Člověk nemůže vědět jestli to není podvod nebo jestli to fakt funguje. Není to žádná sranda. 3000Kč není jen tak. Dneska jsou podvodníci všude a člověk snadno naletí.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ono je dobré ocenit jak často je rozdíl mezi dobrou a špatnou knihou ve čtenáři, ne v autorovi. Totéž se týká filmů, seminářů atd. Stejné je to ve fotbale kdy nezáleží jen na kvalitě přihrávky, ale i na jejím zpracování. Pokud koupíš seminář, riskuješ, že ti nic nedá. Pokud ho nekoupíš díky tomu, že ti někdo koho ani neznáš řekl, že metoda nic moc nepracuje, riskuješ že propásneš šanci svého života a nikdy se to ani nedozvíš. Votrava, co?Lopata43 píše: ... Člověk nemůže vědět jestli to není podvod ...
Je to i jako s autem. Dojdeš si koupit meďuráka a je tvůj. Možná se naučíš s ním jezdit jakž takž, možná výborně. Pokud nenajdeš ani kam vrazit klíč, nebo se v něm zabíš, neznamená to ještě že výrobce či prodejce je podvodník.
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
Máš pravdu, ani nikde jinde, proto ji asi praktikuje pouze ten, kdo byl na jejich semináři...Lopata43 píše:o RUŠ toho tady moc není...
Na různé fobie by měla být výborná metoda EFT, ale osobně jsem s tím žádnou nelikvidovala, tak nemůžu mluvit z vlastní zkušenosti. Mrkni na vlákno EFT, tam toho najdeš víc. Jestli "anglíš" , tak na netu je spousta videí s Faster EFT a řekla bych, že opravdu dobře napoví co a jak.
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Lopata43: Jo, jo, zkus EFT. Na strachy funguje perfektně a fobie je určitá forma strachu.
-
- Zasloužilý člen
Slavek Krepelka píše:... Ještě se tutově dopracuje dál, než kde je teď....
Na té jeho metodě se mi líbí to, že ji zveřejňuje a říká, že je tak jednoduchá, že se ji může naučit každý. Taky to, že tvrdí, že neléčí on, ale inteligentní energie, která skrz něj prochází...
??Slavek Krepelka píše:...Ono to bude pro mne zajímavé i jinak než pro ostatní .... a nejspíše i pro něj
zvědavá kachna
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ony ty jeho semináře nejsou o tom, že by při nich léčil lidi. Ony jsou o tom, že učí lidi jak to dělat jako on. Vem to takhle. Kristus sice zázračně léčil lidi zadara, ale nikdy nikoho nenaučil to dělat taky. Tenhle řízek naopak už asi ani neléčí, ale za režii a živobytí učí druhé, jak to dělat taky. V tom je úžasná síla.kachna píše: ... Na té jeho metodě se mi líbí to, že ji zveřejňuje a říká, že je tak jednoduchá, že se ji může naučit každý. ...
Tož to budeš muset dočkat času jako husa klasu, stejně jako já. Ještě se nic nesemlelo a třeba se ani nesemele a nemá cenu spekulovat co by kdyby. Až se semele, tak bude, dříve ne. OK. Jen tajová malá nápověda. Když dostal od pacientů ve své době nějaká podivná proroctví, dvě z nich byly velice závažná a velice mu zamotaly hlavu.kachna píše:?? zvědavá kachnaSlavek Krepelka píše:... a nejspíše i pro něj
a) You are reconnecting the strings (Znova napojuješ struny)
b) You are reconnecting the strands (Znova napojuješ, hmm, strand je šnůra smotaná z vláken, něco jako příze, nebo kabel z mnoha drátů) Takže jednotlivá vlákna a šňůry.
No a já si dovolím tvrdit, že o tom vím daleko víc než kdo jiný o co vlastně jde. Alfou omegou je, že jde o mechanicko dynamické principy tkaniva všech polí od gravitačního jakožto všeobecnosti přes aury, elektrická, magnetická, orgonová atd. pole pěkně se prolínající s částečnou autnomií, ale přesto otevřená, včetně zauzlování těchže do hmoty a navíc vše nahrané jak gramofonová deska stabilníma informacema a přenášející informace dynamicky včetně vln mobilů a světla jednak vlněním a jednak okamžitě změnou stavu jednotlivých vláken a šňůr u telepatie. To je ale jenom špice ledovce a sem to ani nepatří. Půjde to, jestli ho to bude zajímat ode mne, i když odpověď stále ještě hledá, anžto věda je na toto téma v jak Custer u Little Big Hornu. Jinak by se taky dalo říct, že jde o strukturu boha a jeho dynamiku a inteligenci, stejně jako jeho díry ve vědomostech a zvědavost, co bude zítra, nemluvě o tom, že je ten bůh mnohapatrový, vlastně nekonečně patrový, fraktální.
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
lopata, tak ako ti píše kachna, na soc.fobiu je vhodne eft faster. Mne dost pomohlo, ked som mala verejne vystupovat, tak ma rozbolela hlava a navalila sa mi červen do tvare.Lopata43 píše:o RUŠ toho tady moc není. Člověk nemůže vědět jestli to není podvod nebo jestli to fakt funguje. Není to žádná sranda. 3000Kč není jen tak. Dneska jsou podvodníci všude a člověk snadno naletí.
Robila som podla tejto stranky, ktoru dal na EFT cimirek.
skus sa s tym pohrat a daj vediet ako ti to ide. Ja som si ho najskor nahrala na mobil a potom som si nahovorila svoju verziu. Ale postupuj, ako tebe vyhovuje.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Míval jsem fobii na pavouky. Nevím přesně proč, ale mám pocit, že to vyplynulo z mého prožitku. Bylo mi cca 3-4 roky a iďa lesem s rodiči, kteří mne vzali na houby, náhle mne něco zastavilo. Podívaje se co, měl jsem pár cenťáků před obličejem masivního křižáka visícího na niti. Začal jsem hystericky řvát a vzalo to rodičům dost konejšení, než jsem se jakž takž uklidnil. Teprve snad kolem 18-20ti let jsem se nad tím hluboce zamyslel a učinil jsem racionální rozhodnutí, že to je volovina. Nebylo to na fleku, ale postupně jsem si během snad dvou let mou fobii vymluvil z hlavy.julietta píše: ... Mne dost pomohlo, ked som mala verejne vystupovat, tak ma rozbolela hlava a navalila sa mi červen do tvare. ....
Před nějakými 10 lety se mi stalo něco poněkud podobného u doměčku. Jdu mezi dva cedry koukaje po houbách a něco mi zakmitalo před obličejem. Seděl tam v síti relativně malý křižák. Učinil jsem pokus a vyrazil rukou, roztaženou dlaní proti síti s tím, že jsem zastavil těsně před křižákem. Křižák síť rozkmital. Učinil jsem tak ještě párkrát a pokaždé se stejným výsledkem. Samozřejmě jsem ho nechal na pokoji a cedry obešel.
Velice mne pobavilo, že tak malý tvor mne, nepředstavitelného obra upozornil že tam je a má tam své zařízení. Jestli se mne jen snažil upozornit, nebo zastrašit, to samozřejmě nevím, ale když jsem si to otočil a představil si sebe jako toho pavouka a pavouka jako mne, že se mi blíží k mému živobytí, nedovedl jsem si představit, že bych se zachoval jako on a neutíkal až by se mi všech osum nohou zapletlo do vánočky. Docela mne poučil o tom, jaký jsme my lidi, "páni tvorstva" proti těm všem "nízkým" tvorům poserové. Proč? Kdo to do nás nahustil a proč si to necháme líbit a celý život žijeme s fobiemi, které jsou naprosto iracionální?
Máme tady pár hezkých popisů Cesty. Co nám vlastně říkají? Když se něčeho bojíš, vlez do toho. Prožij si to a shledáš, že je blbost se bát věcí a situací, jejichž neurčitá, předpokládaná nebezpečí jsou jenom v naší hlavě.