funguje to prý i na zvířata, tak být placebo nemůže. Buď to funguje nebo je to podvod. nic mezi tím neexistuje.Slavek Krepelka píše: No, ono to patří taky pod placebo efekt a všechny mají společný jmenovatel stejně jako chemikálie.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mentální Ozdrava
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
Re: Mentální Ozdrava
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Zvířata se na rozdíl od lidí mentálním "silám" nemohou bránit. Proto u nich pracuje aj to, čemu se říká placebo. Jenže u placebo nejde jen o "víru" pacienta. Zrovna tak tam jde o "víru" , či vědomost léčitele. Je to vždy dvousměrka a jak do jednoho směru postavíš bagr, nic jím neprojede kromě snad vlaku, ale je z toho pak dost karambol. Pokud s tím máš až takový problém, objednej se třeba k Petrovi Velechovskému. Asi potřebuješ dost pomoc, protože jsi ve stavu, kdy Ti stojí v hlavě a vůbec v těle na příjmu ten bagr.Lopata43 píše: .... funguje to prý i na zvířata, tak být placebo nemůže. Buď to funguje nebo je to podvod. nic mezi tím neexistuje.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
takže bych se měl smířit s osudem. A věřit axiomům v mé hlavě. nejsi dost dobrý. žádná tě nebude chtít. nestála by o tebe, nezvládneš to. ztrapníš se. bude si o tobě myslet že seš idiot. nejsi dost zajímavý. jsi příliš obyčejný, jsi nudný, jsi trapný, jseš horší
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Je zajímavé, jak jsi si má slova vyložil přesně obráceně a sebedestruktivně. Naopak. Nabídl jsem Ti možnost si nechat pomoct. Topíš se a vidíš jen těsně kolem sebe, ale něco Ti brání sáhnout po nabídnutých rukou. Možná je to "chlapská pýcha", možná beznaděj, to je jedno co to je, ale něco to je. To je ten autopilot. Nevěříš si a tohle je výsledek. Jenom kolem sebe zoufale máváš rukama. Někdo se na Tobě zatraceně podepsal a to není Tvá vina a nejsi to Ty. Řešit to ale nějak budeš muset Ty a nechat si pomoct není ani ostuda, ani slabost. Je to cesta nejmenšího odporu. Pokud to nejde bez osobního styku s někým, kdo ví co dělá, pak snad tedy se s někým takovým domluvit a nechat ho na sobě zapracovat. Už to, že se tu vyskytuješ by Ti mohlo napovědět, že voláš o pomoc, tož si himlhergot pomoct nech.Lopata43 píše:takže bych se měl smířit s osudem. ....
-
- Stálý člen
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Dokud budeš vozidlo života řídit s očima zapíchnutýma do zpětného zrcátka, vždycky si znova natlučeš.Lopata43 píše:byl sem na RUŠ i EFT koupil sem si bachovy esence...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Tohle mi "náhodou" přišlo do cesty :
Dovolím si zdůraznit tahle její slova : řiďte se svojí intuicí a video berte jen jako jeden z mnoha možných postupů.
kachna
Dovolím si zdůraznit tahle její slova : řiďte se svojí intuicí a video berte jen jako jeden z mnoha možných postupů.
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Jestli můžu doporučit přečíst články Pavla Kartepy nebo možná spíš rovnou jeho web a objednat se k němu....Lopata43 píše:byl sem na RUŠ i EFT koupil sem si bachovy esence...
http://www.matrix-2001.cz/autor/981-karpeta-pavel/
http://www.ragauian.cz
Myslím, že by bylo lepší se na někoho obrátit, než to zkoušet sám, aspoň tak se mi to jeví.
-
- Stálý člen
ale já mám sám sebe rád. akorát vím, že jsem horší než ostatní. Neumím představit, že by mě někdy nějaká dívka chtěla. Na světě je přece tolik lepších než já. Tak proč by proboha chtěla mě? A život to jen potvrzuje. 28 let a nikdy ani náznak toho, že by se na mě nějaká dívala. A to nejsem škaredý,. Naopak někdy když se dívám do zdrcadla tak si říkám, vypadám dobře. Sice ne vždy alě občas jo. Mám se rád ale vím že su trapný, nudný, divný, horší než ostatní, ten co to pokazí, to co to nezvládne, ten o kterého nikdo nestojí.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Kdopak asi ti tohle nasadil do hlavy!?!? A protože to v hlavě máš, vyzařuješ to a okolí to tak přijímá a chová se podle toho. Až se ti podaří změnit názor sám na sebe, změní se reakce i tvého okolí. (Fakt to tak funguje, říká se to i v Tajemství, které jsi zavrhl...) Možná není špatný návrh od Slávka či Turtle dát si pomoci někým jiným, samotnému ti to bude trvat asi déle... ale nemusí, to předem nikdo neví. Už tím, že hledáš a chceš to změnit, děláš daleko víc než ten, kdo jen nadává a trápí sebe i své okolí. Jsi prostě na dobré cestě, tak ať se daří!Lopata43 píše:... vím že su trapný, nudný, divný, horší než ostatní, ten co to pokazí, to co to nezvládne, ten o kterého nikdo nestojí.
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
A proč by měla? Co y si s takovou plačkou počala? Je to přesně jak i to řekla Kachna. Ten Tvůj problém z tebe čiší i na skle a cejtí to i chlap, nemluvě o ženskejch. Máš v hlavě ne brouka, ale dinosaura. Dej si ho oddělat, nebo Tě oddělá on. Tady a kdekoliv brečet a vinit kde koho z Tvého problému pro Tebe nic neudělá. Ono může být pravda, že jsi si ho nepořídil, ale je Tvůj. Stejně jako Ti někdo ten ruksak pomohl hodil na záda Ti ho někdo zase může pomoct shodit a asi to bude muset být osobně.Lopata43 píše: ... Tak proč by proboha chtěla mě? ...
Dokud si budeš jen stěžovat, bude pingl růst a bude čím dál těžší. Ženský se povětšinou koukaj kdo jim přijde, že se postará a o koho se opřít, přestože někdo zavedl módu, aby se na svět tvářily jak příď ledoborce. To je jen "cool" maska, kterou celkem snadno smáznou slzy, nebo vztek. To záleží na nátuře. Hledaj strom a nejsou slepý, aby si ho spletly s křovím. Dokud se jako křoví vidíš a tváříš Ty, máchaje větvičkama ve vánku se klátíce na všechny strany, vidí Tě tak i ony. Na to nechytíš ani chůvu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Ať už s tím souhlasíš, nebo ne, jsem přesvědčená, že ty Bachovky zabraly. Je to vidět na tom, že jsi o svých problémech začal psát. Ty pocity, že jsou ostatní lepší než ty, měl občas snad každý, hlavně v mládí. Je to následek výchovy. Je tady pár metod (Léčebný kód, Cesta), které člověku umožní si uvědomit, kde k těm nesmyslným názorům přišel. Často přijde na to, že v dětství stačila hloupá poznámka rodičů nebo prarodičů a problémy, které se mohou táhnout i desítky let, jsou na světě. Metod, jak se toho zbavit, je ale dost – dokonce je znáš, jak píšeš (RUŠ, EFT). Tak je používej. To, že jsi absolvoval kurz, nebo si přečetl knížku, nestačí. Je potřeba to používat. Třeba faster EFT je rychlé a účinné. Dá se použít okamžitě, když si uvědomíš problém.Lopata43 píše:tak už 40 dní beru bachovy esence a ukazuje se že je to pěknej podvod
Jinak mám dojem, že jsi zralý i na homeopatii (i když jsi ji zavrhl). Dobře vybraný lék udělá své. Ani si nevšimneš, a začneš reagovat jinak, i když třeba ne hned ze dne na den. (A nemusí to být ani drahé - viz vlákno Homeopatie).
Ještě něco. Vždycky, když máš dojem, že ti něco chybí, zeptej se: "A opravdu to chci? A co opravdu chci?" Možná přijdeš na to, že to vlastně vůbec nechceš. Jen máš dojem, že bys to měl chtít nebo mít, protože to mají ostatní a protože je to "normální". (I tohle je program, kterého je potřeba se zbavit.) Pokud se člověk srovnává s ostatními, bývá většinou nešťastný, protože je vždycky spousta lidí, kteří jsou v něčem lepší, mají něčeho víc, jsou šťastnější atd., atd.
-
- Stálý člen
byl sem na terapii RUŠ i EFT ale moje podvědomí mlčí žádné zapomenuté vzpomínky, které to způsobily se neobjevily. Odmítá se mnou jakkoliv komunikovat. Vím že EFT i RUŠ nejsou nesmysly protože jistý efekt sem zaznamenal ale jinak nic.
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Já se včera znova začetl do Norbekova a po těch třech letech je to pro mne velice nová kniha. Mezitím jsem se něco dalšího dozvěděl, něco ze sebe dostal, něco dokoumal a vidím ji zase velice jinýma očima a líbí se mi to ještě víc než poprvé. "narazila kosa na kámen" tedy pan Norbekov. Kdo si chce na sobě zapracovat, určitě by mu pomohlo si to přečíst a několikrát a napovícé se věnovat detailům a tomu, co on sice neříká vysloveně, ale přeci jen říká. Cimírek sem kdysi dal odkaz na ulož to. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 740#p55740turtle22 píše:Podle mě jseš zralý na vedení zvenčí, ...
Ono je to především o mentálních brýlích, kterýma koukáme na svět a co se s tím dá vše vyřešit a hlavně jak na to a proč. Tímto vzdávám osobní dík Jardovi Ovčákovi, že Norbekova zmínil a Cimírkovi, který ho vydoloval. Já naivka jsem Norbekova koupil aj papírovýho v Anglině a dal dětem na hraní. Jenže to už byli oba velký pacholci a už jsem je hold nemohl nutit "pít", takže mohu jen doufat, že knihu snad nevyhodí a ke stáru na ni narazí, jestli to tedy ještě přečtou. Oba mí pitomci si nechali radši udělat laser (dopadly skvěle) Za Kanadských 4000 každý, než by trochu pohli prdelí. Takhle je to prakticky se vším a s každým. To ještě měli šanci se začít dívat jak na sebe, tak na svět, hodně jinak než kdejakej sériovej blbec
Navíc, dnes už díky Kačence vím, že se dost z těch věcí dá pokrátit metodou Roba Wiliamse zmněného výše a jeho prací s podvědomím, čímž se to celistvé zdraví stává dostupné i relativním lenochům. Hlavně si Williamsem na pevno nasoukat do hlavy "Nic neodkládám", "Nejsem líný", "Nevymlouvám se na druhé". To do začátku ukrutně pomůže a definitivně to funguje, od to člověk provede přesně podle návodu.
Mimo téma (offtopic)
Ještě kdyby to tak fungovalo na komp. Očividně má sklerózu, svévolně mi vynechává písmenka a píše si chvílema jaký chce a kdy chce a to i když napíšu mezeru.