... HaFi byl navíc od malinka děsně hravej a neskutečně zvídavej, takže mi pořád neustále kouká pod ruce a sleduje, co zrovna dělám (což je děsně srandovní, když například sedí na židli vedle pracovního stolu a po celou tu dobu s převelikým záujmem sleduje, jak pájím elektronické součástky ...

... jinak mám s ním kouzelnou příhodu z doby, když byl ještě malilinkatej (bylo mu něco málo přes dva měsíce) na kterou hrozně rád vzpomínám ..... tehdy jsme s kolegy seděli v dílně, kde byla litá podlaha lehce špinavá a já nechtěl, aby se na ní HaFi válel, tak jsem to mý štěně poslal, ať si jde lehnout do pelíšku, kterýžto měl vedle v kanceláři ...... HaFi se na chvíli posadil, dal hlavu na stranu, potom zničeho nic rychle odhopkal do kanclu a po chvíli se zase objevil ve dveřích, za sebou v čumáčku táhnouce rvouce svůj malej pelech (červenej s vytištěnejma psíma kostičkama) ...

... takže teď po návalem momentální "rozněžněnosti" přidávám i pár fotek z doby, kdy byl ještě "malá zvědavá chundelatá kulička", co objevovala "velký svět okolo" ...

[youtube][/youtube]
... ale ty "psí voči" mu šli už tenkrát ... (nojono, ... mláďata, ty jsou sladký všechny ...