Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chemtrails

Příspěvek od děda Slavík »

Prohlížel jsem si oblohu a tu obrovskou plochu, která je zaneřáděná chemtrajls. Není již skoro ani kousek čistý. Až ti darebáci pochcípají a záměrně píši POCHCÍPAJÍ, protože to nejsou normální lidi. bude mít příroda velký problém se očistit.
Bude to nějakou dobu trvat, ale zvládně to.
A to je na tom to pozitivní, které někomu ve strachu scházelo.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kdybychom žili v tom starém normálním světě, bylo by dnes nádherně slunečno. Přírodu ale ovládají šílenci a tak máme oblohu potaženu chemickou dekou a dýcháme jedy. Bude tomu tak po celou zimu. Budeme poslouchat vysvětlení, že se jedná o smog, protože nějaká babka topí na Vysočině uhlím.
Za komunistů topili všichni uhlím. Byla plná zaměstnanost a veškeré podniky používaly také uhlí. Na uhlí jely vlaky, elektrárny, prostě vše. Smog byl občas na Ostravsku a v Praze. Na vesnicích NIKDY. Dnes je i na horách. Jenže skutečný původce není uhlí, ani auta, ani letecký provoz, ale ta chemodeka, která je vytvořená uměle z mikročástic hliníku, baria, zinku, arsenu a dalších jedů.
Proto věčná sláva velkému bratru za jeho péči o celý svět.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
ZdeněkF
Stálý člen
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od ZdeněkF »

Tak mám dojem, že žijeme v jiném světě.
Stačí se podívat na staré zimní snímky z kteréhokoliv města a ta deka je tam krásně vidět.
Pokud byla vesnice v dolíku (a to je jich většina), tak nad ní visela deka, že z dálky vesnice nebyla vidět.
Na Ostravsku bylo ve vzduchu tolik oxidu siřičitého, že už nebyl cítit čichem, ale chutí.
V 60. letech bylo v Mostě běžné, že jsme viděli slunce naposled v listopadu a pak zase až v březnu, mezitím byly smrduté mlhy, že nejezdily autobusy, nebo jely krokem a před nimi pěšák, který zkoumal silnici.
Pamatuji situaci, že na nás v Mostě zvonil nešťastník, který zabloudil v mlze a ptal se, kde je.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ZdeněkF píše: ... Stačí se podívat na staré zimní snímky z kteréhokoliv města a ta deka je tam krásně vidět. ....
Jo, jenže ta deka visela blízko nad zemí a byla způsobena polutanty produkovanými na povrchu zemském. S chemtrailama je způsobována shora a aspoň ty vesnice, které dnes už povětšinou netopí uhlím a dřevem, již zahalené v hávu vzdušné kondensace nejsou. Visí to hodně vysoko nad nima. Není dobré si plést pojmy a průjmy.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Mostecko, Duchcov, Chomutov a vůbec tam co byly povrchové doly, se celoročně valil kouř a mlha z jámy. Dnes je tato těžba pryč a deku májí o to jedovatější. Ostravsko bez průmyslu a je na tom stejně.
Taky se podívej na staré fotky, kde je jiskřící sníh, miliony mrňavých hvězdiček a na podzim nádherně slunečno se šustícím listím pod nohama. Tohle vše už je dnes jen na těch starých fotkách.
Včera byla dečka celkově slabší a slunce ji snadno prosvěcovalo. Sem tam nějaká stará rozplizlá čára. Navečer, když slunce zapadalo, a byl to hezký pohled na čtyři provokativně letící letadla kousek od sebe a jejich v slunci zářící plné čáry chemtrajls, které se na konci pozvolna rozšiřovaly v nádherné chuchvalce jedovatého prachu, který se později (v noci) spojil do jedné deky.
Takže ty podzimní mlhy jsou a byly normální doprovod podzimu. Běžná součást přírody u nás. Chemtrajls je ale něco jiného, má jiný původ, důsledky a hlavně jiný cíl.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

Narazil jsem na zajímavou stránku, potvrzující zainteresovanost BTS do systému fixace chemodeky, pod položkou forum a chemtrails na straně 2 je zajímavý výklad jednotlivých typů sprejování.

http://orgofoto.webnode.cz/stozary-a-veze/

sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

jandera píše:Narazil jsem na zajímavou stránku, potvrzující zainteresovanost BTS do systému fixace chemodeky, pod položkou forum a chemtrails na straně 2 je zajímavý výklad jednotlivých typů sprejování.
http://orgofoto.webnode.cz/stozary-a-veze/

Dekuju lidičky.....oceňujete moje stránky.....WWWAAAUUUU!!!! :-)
Preji krasny den...

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

Dnes čekáme dle predpovedi silny vitr. Tak jsem kouknul na radar a nevidim oblačnost nebo vyvoj pocasi, ale jen elektromagnetické siločáry podpořené radiací, tak uvidime jak silne v etheru zatopí :-(
Dle snímků jsou aktivní zatím radary v severní časti Nemecka, ale dalsi se urcite pridaji v pravou chvili. Ty potom dosahnou až na strední čechy. I nasi slovenští přátelé maji slušny kousek u Bratislav. Radar "malý javorník" u kterého probehl upgrade na typ nexrad. Takový potom vyniká svou výhřevností :-(
preji krasny den bez škod napáchaných klimateroristama.
Sysel

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Dnes více veseleji je 6.12 a stále na zahradě kvetou růže a to už tady nedávno bylo ráno -9 st.C (foceno před chvílí, že by na těch orgonitech něco bylo). Trochu to tady pofukuje a tak čistá obloha už tu dlouho nebyla, tak snad to jěště chvíli vydrží at jim to svinstvo pořádně rozfouká. A kde fouká více, tak hlavně žádné škody, pevné nervy a na silnicích nespěchat.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Jandero, co to máš za odrůdu?? -9°C spálí růže na tabák. Nejsou to umělé od Vitnamců????

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

No tak umělé bych nesnes doma natož v zahradě, myslím že to je stromková "Bad Birnbach" stáří 3 roky květy do 4 cm, výška 70 cm, krytá ze severní a východní strany, ale jěště před 14 dny byly květy i na pnoucích, ale ty květy ten ranní mráz nevydžely. Při celodenních mrazech půdu zakreju chvojím a moc nestříhám. Ale letos se květiny i doma v květináčích opravdu předvádějí za oknem mám kaly bílé (mají okolo 70cm, několik let zpět max. 55 cm) a z jednoho trsu bylo i 7 květů a kvetou do ted nyní má 2, sotva to odkvete tak už raší další. Jsem přesvědčen že to mají na svědomí orgonity, mám je v každé místnosti a na zahradě zakopané "orgonitové pole".

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše

Jsem přesvěsčen že to mají na svědomí orgonity mám je v každé místnosti a na zahradě zakopané "orgonitové pole".
Možná na tom něco bude. Protože při takovém mraze zmrznu i já. Dej návod, jak ty tvoje orgonity lze snadno ALE HLAVNĚ LEVNĚ VYTVOŘIT. Ten prcek přírodního krystalu křišťálu stojí 500 Kč a víc A to pochopitelně nemám. Obyčejný křemen bych měl. Ten nestačí nějak upravit???
Ocet nefunguje. Mám tříkrát vyzkoušeno za bezvětří. Jednou na betoně a po druhé v plastové nádobě a po třetí ve velké plastové vaně s přídavkem kyseliny citronové. NIC SE NEDĚLO.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Odkaz na na funkční orgonit (pro mě vyzkoušené) zašlu jako soukromou zprávu, nechci dělat reklamu a asi bych porušil nějaká pravidla. Myslím, že bez zkušeností s výrobou je to nejisté a finančně se to nemůže vyplatit. Tady ocet (nebo ředená kys. octová) stále funguje, na kruté mrazy jsem zakoupil samoregulační metrový el. kabel ten hodím přímo do škopku se 2 až 3 litry, kabel to neohřívá pouze temperuje protu zámrzu, ale zatím jedu stále přes zvlhčovač.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Počkám na mejla od tebe, zkusím to. I když po přečtení nějakých stránek před chvlkou to na mne dělá dojem jako dobrý kšeft výrobců v podobě kouzelného amuletu. No, ono se zneužít dá cokoliv. Zkusím a uvidím jak to funguje u těch velkých stromů.
Zatím dík.

Kluci, do toho.
Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

Ahoj kamarádi! Děda Slavík si právě ode mě objednal pár TB :lol: :lol: To je psina, jak je ten zaprděnej internet malej. Dokonce i ta republika - k dědovi to mám co by mopedem dohodil. 8)

Ad ocet, já taky neměl nic moc výsledky, ale rok a půl jsem psal o 99% kyselině octové, co se koupí prostě v barelu, než to dva borci koupili. Prý už při přelívání se udělala masivní modrá díra v mracích. No, já bych to musel vidět na vlastní oči. První návod na octování jsem viděl ty naprosto trapný videa nějakých američanů a od té doby se nemohu zbavit dojmu nesmyslu. Ocet se prý používal na rozhánění mraků kolem Moskvy, samozřejmě v dobách tuhého SSSR. Prý to fungovalo, ale muselo kolem města jezdit několik/mnoho cákajících cisteren.

Ad orgonit, no, já tomu moc nerozumím... :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“