Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Vitamin C
Re: Vitamin C
u mňa bola teplota po homogenizácii cca 30 stupňov, roztok sa neoddeloval. skús oba roztoky homogenizáciou schladiť a stráž teplotu. radšej homogenizuj na viac krát, aby sa roztok neprehrial. netuším na koľko presne môže maximálne stúpnuť teplota, ale skús roztok udržovať do 30 stupňov, to mám vyskúšané.
tak som zistil cenu že 25 kusov mi vyrobí za 175 eur... teda 7 eur za kus...mahatma píše:zistím v priebehu budúceho týždňa v spriatelenej farmaceutickej firme možnosť dodávky a samozrejme cenu askorbátu sodného v pharma kvalite, v sterilnom balení.
myslím, že by bolo optimálne 20g askorbátu v liekovke 50ml. stačí iba doliať aqua pro injectione, rozpustiť a môže sa podávať...
menej kusov nevyrobí, lebo najmenšie balenie AS s tými parametrami čo požadujem (sterilný, vhodný pre IV) ktoré vie objednať je 500 g.
to je dosť veľa, ale cenu že nevie urobiť nižšiu, lebo : materiál, sterilizácia obalov, sterilný box 1 pracovný deň, pracovník... zmluvná výroba s atestom by stála min. 800 eur
tak teraz rozmýšlam, či do toho ísť...
![Dont Know :dknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
![Dont Know :dknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
ale asi nie... za cenu okolo 5 eur tu bol kontakt na nejaký nemecký obchod s AS na IV podanie. síce iba 10g AS (7g vitamin C), ale dá sa kúpiť aj jeden kus.
takže tudy asi cesta nevede, ale skúsim ešte zistiť cenu AS v tejto kvalite a prenájom sterilného boxu niekde inde...
aký máte na to názor? má vôbec zmysel skúšať túto cestu?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je v obyčejných jablcích nebo citronech. Přesto má vitamín C takovou sílu, že dokáže porazit rakovinu.
Vysoká koncentrace vitaminu C pomáhá likvidovat nádory. Infuzně podaný vitamin C přitom dokáže některé nádorové buňky usmrtit, zatímco zdravé buňky chrání. Proto podle závěru amerického Národního onkologického Institutu snižuje nežádoucí účinky radio- a chemoterapie a zvyšuje kvalitu života onkologických pacientů. Intravenózní infuze
http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/c ... ?id=791142
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Téměř každý člověk umírá na své léky, nikoliv na svoji nemoc.“![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
Vysoká koncentrace vitaminu C pomáhá likvidovat nádory. Infuzně podaný vitamin C přitom dokáže některé nádorové buňky usmrtit, zatímco zdravé buňky chrání. Proto podle závěru amerického Národního onkologického Institutu snižuje nežádoucí účinky radio- a chemoterapie a zvyšuje kvalitu života onkologických pacientů. Intravenózní infuze
http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/c ... ?id=791142
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Téměř každý člověk umírá na své léky, nikoliv na svoji nemoc.“
![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
-
- Nový člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdar a sílu! Tak mám po scintigrafii i magnetické rezonanci. Naštěstí nikde nic, nádor je lokalizovaný jen na prostatu. S vitamínem C jsem se zakousl na 50 g denně v pěti dávkách po 10 g vždy s pasírovanými rajčaty (100 g dávka). Kromě silných větrů nemám žádné komplikace. Beru též vitamín B6 a hořčík. A teď to nejzajímavější: PSA se mi z původních 17,8 snížil na 14,6 po cca měsíci mojí "léčby". Můj onkolog to vymlčel a zařídil mi operaci u skvělého urologa, mám s ním schůzku v pondělí. Mezitím mě další kamarád protlačil do fronty k jednomu z nejlepších operatérů do nemocnice Na Homolce. Tam jedu zítra na pokec. Chci tyto ctihodné pány přesvědčit o přínosu vitamínu C a dojednat s nimi dva měsíce odkladu, kdy mi opět změří PSA a uvidí se, co nádor dělá dál. Moje okolí mě do operace tlačí, ostatně i já nejsem proti, ale nechci nic uspěchat. Co když se PSA dostane pod 4 mg/l, což je v mém věku fyziologická norma? A teď babo raď.
Ať žije a vzkvétá Svobodná Republika Králický Sněžník
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Baba nejsem a radit nechci.Jaara píše: Co když se PSA dostane pod 4 mg/l, což je v mém věku fyziologická norma? A teď babo raď.
Ale vezmi do úvahy, že nemůžeš věřit doktorům, když říkají že operace je jediná možnost - a už vůbec ne, když Ti budou tvrdit, že po operaci bude všechno v naprostém pořádku - to není nikdy ani když se nevyskytnou vůbec žádné komplikace, což je mimochodem velice řídký případ.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo mi netvrdil, že léčba bude bez komplikací, to přeci je jasné. Po operaci je cca 80% chlapů impotentních a cca 10% trpí inkontinencí. Že ovšem kromě operace znají i ozařování, je taky fakt. Na druhé straně ti nikdo nezaručí, že ten "můj" klidný nádor nezvlčí a nebude metastázovat jinam...poota píše:Baba nejsem a radit nechci.Jaara píše: Co když se PSA dostane pod 4 mg/l, což je v mém věku fyziologická norma? A teď babo raď.
Zdravím - poota
Ať žije a vzkvétá Svobodná Republika Králický Sněžník
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jaara píše: ... Na druhé straně ti nikdo nezaručí, že ten "můj" klidný nádor nezvlčí a nebude metastázovat jinam...
![Eusa Think :ethink:](./images/smilies/eusa_think.gif)
![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Vím, že se tu řeší vážné nemoci. Pan Hromada uvádí v tom článku-že mu zmizely vrásky a celkově omládl. Má někdo, kdo tady bere céčko delší dobu podobnou zkušenost?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Mam dotaz: da se rajcina nahradit stavou z mrkve? Jestli teda jde jenom o tu cervenou barvu?
Nejak mam mentalni odpor k rajcatove stave (je to divny, kdyz rajcata jim), tak me napadlo to Ccko smichat s mrkvovou stavou, tu piju tak jako tak kazdy rano...
Nojo, to mam problemy, co
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)
Nejak mam mentalni odpor k rajcatove stave (je to divny, kdyz rajcata jim), tak me napadlo to Ccko smichat s mrkvovou stavou, tu piju tak jako tak kazdy rano...
Nojo, to mam problemy, co
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Možná budeš první, kdo to vyzkouší? Test je celkem jednoduchý. Smíchávej se šťávou C tak, aby to nešlo moc do kysela. Pak jako daší štace je si vyzkoušet, jakou máš toleranci na množství.ceskymo píše:Mam dotaz: da se rajcina nahradit stavou z mrkve?
S laskavým pozdrevem, Slávek
-
- Nový člen
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: vokoun
Jako co? Vokoun? Oni jsou ve ve vokounech vitamíny?alhajda píše:To ale není odpověď.
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Slavku, dik, vyzkousim!
Alhajdo, mas pravdu, moc k veci to neni a me by zrovna todle taky zajimalo s moji vizazi indiansky babicky
Ale taky vidim, ze tu lidi resi horsi problemy - rakovinu apod. - tak nam asi nezbyva nez se do toho vrhnout, vyzkouset a poreferovat... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
Alhajdo, mas pravdu, moc k veci to neni a me by zrovna todle taky zajimalo s moji vizazi indiansky babicky
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
-
- Nový člen
No právě, pan Hromada píše spíše o elixíru mládí a až jakýmsi "vedlejším" účinkem bylo celkové zlepšení zdravotního stavu. Jak tedy můžeme věřit různým zázračným uzdravením, když to viditelné nedokáže nikdo potvrdit?