Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj všichni:-) nedá mi to nereagovat když slyším slovo dryják ve spojení s Ivermectinem.Také jsem jej brala nic naprosto nic jsem v těle nepocítila.
Myslím, že jsme pořád ještě dost ovlivněni strachem, když bereme něco ilegálně co nebylo schváleno pro lidi. Když ale máme dostat antibiotika, hormony či očkování, to je naprosto v pořádku, přesto že se jedná většinou o naprosto zbytečnou chemii.Bez antibiotik je to méně pohodlné a déle pocitujeme nepohodlí přirozené reakce těla na neharmonii.Bez očkování jsme přece velmi ohroženi a navíc je to přece normální :-)
Hormony ....... to je také nutnost , když chceme potlačit ekzémy nebo dokonce početí:-)
A co mobil nošený trvale na těle...to není dryák ?
Co je proti tomu všemu nějaký Ivermectin,který tělo opravdu zbaví parazitů kteří škodí ?
Někdy mám dokonce pocit že se u nás mnohem lépe zachází se s domácími mazlíčky než s námi lidmi.O ně se dbá aby neměli parazity .my je mít můžeme ,alespon bude víc důvodů proč nás léčit vším možným a nemožným a to až do konce života.Mějte se krásně Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

K tomu rozhodování mezi "doktorem" a vlastní cestou.
Pravdou je, že doktoři mají pořád náš respekt, i když k němu není žádný důvod.

Nicméně pořád máme možnost si oprávněnost jimi navrhovaného řešení ověřit několika prostými otázkami.
Takže v případě alergie třeba takovýmito:
Co mi to chcete předepsat za lék?
No, víte to je antihistaminikum.
Aha, a co to s tou alergií udělá?
Utlumí to nepřiměřenou reakci vašeho organizmu na alergen.
Aha, takže to ovlivní moji reakci - ale co to udělá s tou mojí alergií?
No, s tou to neudělá nic, ale nebudete mít ty potíže.
Ale kdybych neměl/a tu alergii, tak bych ty potíže neměl/a přece taky, tak by snad bylo lepší odstranit rovnou tu alergii, ne?
To sice ano, ale ta alergie je nepřiměřená reakce vašeho imunitního systému.
Takže já mám vlastně nemocný imunitní systém??
Ano, tak by se to dalo taky říct.
No tak proč mi dáváte léky na nějaké tlumení reakcí a nedáte mi raději nějaké léky na tu imunitu?
... !
- to jako že netuším, co na tohle doktor řekne, ale nejspíš se začne ohánět tím, že používá schválený postup a cokoli jiného kdyby předepsal, tak to nebude "lege artis", takže by taky mohl jako doktor kvůli tomu skončit, což by dost nerad. Možná že řekne i něco jiného, nevím.

Alternativní medicína nejspíš doporučí vyčištění a odkyselení celého organizmu a srovnání psychiky, což nemůže být na škodu při jakýchkoli potížích. Pak nejspíš doplnění scházejících minerálů jako je jód, draslík, hořčík a bór. Nejspíš taky změnu jídelníčku ve smyslu jeho aspoň částečného odklonu směrem k syrové zelenině a syrovému ovoci současně s omezením umělých sladidel.
Už tyhlety změny udělají v těle ne-li přímo revoluci, tak určitě docela znatelný posun správným směrem. Konkrétně na alergii, stejně jako na spoustu dalších "chronických" nemocí je účinná i autopatie a dá se využít i dalších metod.
Ovšem tahle cesta má značnou naději na to nestat se příliš populární, protože od člověka vyžaduje značné úsilí a současně změnu jeho zvyků. Když se k tomu přidá i relativně dlouhá doba, než to všechno "zabere", tak není divu, že většina lidí je ještě vděčná doktorům za to, že podle nich stačí "jenom dlabat prášky, když je zrovna pylová sezóna".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše:K tomu rozhodování mezi "doktorem" a vlastní cestou.
Sršíš. :good:

S laskavým pozdravem, Slávek.

:D P.S. Nejsi Ty nakonec sršeň?

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Hela píše:Trigelm jsem viděla v prodejnách zdravé výživy apod. Cenu přesně nevím, myslím kolem 180 Kč za balení, ale na doporučenou dávku bude potřeba víc balení.
Moc se omlouvám, ale spletla jsem si Trigelm a Tranzit. Ta informace se týkala Tranzitu. :oops:

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Dostala se mi do ruky knížka "Revoluce v léčení všech nemocí" od Huldy Clarkové. Je to děs co se tam píše. :shock: Přestože věřím, že v sobě nějaké ty potvory máme, snažím se držet si od toho trošku odstup a úplně z toho neblbnout. Moje babička měla doma prase, kozu, půl dvoru podělaných od slepic,na konci dvora hnojiště plné much, kadibudku plnou much vedle domu, psa kterého nikdo nikdy neodčervil na dvoře, holuby nad vchodem do domu, kočku, koupali se v rybníku místo v chlorovaném koupališti a umřela v 75-ti. Toho se ani při tomto způsobu života plného stresů nedožiju.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Kov píše: ... Moje babička měla doma prase, ...
To bude asi tím, že zdraví se nerovná sterilitě, ale imunitě, a imunita zase závisí na výživě a prostředí jak fyzickém, tak mentálním. Je to ale velice komplexní záležitost jak historicky, tak současně.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:.. zdraví se nerovná sterilitě, ale imunitě ..
Souhlas.
A ještě jeden aspekt tam je - každý organizmus má své nepřátele.
Což platí nejen o člověku a zvířatech, ale taky o jejich nepřátelích.
A nepřátelé našich nepřátel jsou naši přátelé - a nebo aspoň spojenci.
A že zároveň s "nepřítelem" získáme i "spojence" je daleko pravděpodobnější tam, kde je "nepřátel" husto, než tam, kde jich nějakým nedopatřením živoří jenom pár.

Zdravím - poota

Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

Slávek, Poota- J.j. Souhlas.
Známá,která mi tu knihu půjčila, má chovnou stanici psů a dala tu knihu přečíst matce. Ta prý pár měsíců tak vyváděla (případné nemoci vnuků vs ti psi),že s ní nebylo k vydržení. Ta kniha opravdu svádí k panice a strachu. Otázkou je,jestli ten vzniknuvší stres(u relativně zdravého člověka) není ve svém důsledku horší než ti paraziti co v sobě máme. V každém případě je potřeba odstranit nebo aspoň utlumit ty potvůrky a pak řešit příčina-důsledek a co s tím.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Kov píše: Otázkou je,jestli ten vzniknuvší stres(u relativně zdravého člověka) není ve svém důsledku horší než ti paraziti co v sobě máme.
Ten stres je mnohem horší, protože všem nemocem "usnadňuje" cestu, pokud je přímo neprodukuje.
Dotyčná matka si z knihy vybrala nesprávnou část a soustředila se jenom na ni. Takže jí unikl fakt, že paraziti se nastěhují do těla, které je něčím oslabené - třeba stresem nebo chemickými látkami.
Jednou cestou, jak se jich zbavit, je parazity pozabíjet - je to proces velice zdlouhavý, protože u nás nejsou k dostání vhodné léky a také antihelmintika většinou nepůsobí na všechna vývojová stádia daného parazita. Navíc na tento "boj" jsou paraziti geneticky vybaveni mnohem lépe než člověk, což souvisí s jejich kratším vývojovým cyklem. Navíc i v případě naprosto dokonalého vyhubení všech parazitů v těle je nemožné zabránit jejich dalšímu usídlení se, pokud v těle zůstávají nezměněné podmínky.
Druhá cesta je úplně stejně zdlouhavá, ale podstatně levnější a spolehlivější.
Především si uvědomíme, že s tou svojí "zoologickou zahradou" už žijeme zřejmě velice dlouho a kromě různých drobných potíží, které nám nejspíš způsobuje právě ona, jsme o ní ani nevěděli. Takže se dá říct, že na rozdíl od jiných nemocí "se s tím dá žít", takže není žádný důvod k panice.
Dalším krokem by mělo být zbavení se "chemických" vlivů, které naše tělo zbytečně oslabují, podle Huldy hlavně benzenu. Pak si vyčistit pokud možno celé tělo, aby všechny orgány pracovaly tak, jak mají. Upravit stravu tak, aby byla méně okyselující, to znamená zařadit mnohem víc syrové zeleniny a syrového ovoce. Udělat si pár půstů a nebo hladovek. Prospěšné jsou i klystýry a urinoterapie, doporučil bych i autopatii.
Ona tahle cesta je cestou ke zdravému tělu, takže můžeme být parazitům vděčni za to, že nás k něčemu takovému vlastně dokopali. Výsledkem tohoto celého procesu je celková změna našeho tělesného prostředí, které se tím změní z prostředí parazitům příznivého na prostředí parazitům nepříznivé. Nemusí to ani být změna tak drastická, aby naši podnájemníci začali houfně umírat - úplně stačí, když jim vezme chuť na jejich množení a nebo jim jenom neumožní zdárně dokončit celý jejich vývojový cyklus. V tom případě se prostě další generace konat nebudou a až vymře současná generace, tak bude pokoj. Další výhodou této cesty je to, že není potřeba obávat se další invaze.
Takže stačí jenom trocha trpělivosti - a hlavně nezmatkovat.
Tato cesta má ovšem i svoje nevýhody a to docela závažné. Především vyžaduje změnu myšlení a taky si uvědomit, že současného stavu jsme se dopracovali svým chováním a jednáním, které když nezměníme, budeme i přes všechny procedury dříve či později zpátky tam, kde jsme dnes.
Takže je nutné se rozhodnout k radikální změně nejspíš všech svých zvyků. Pak je taky nutné to zrealizovat, ale ne jako nějakou jednorázovou ozdravnou kúru, ale jako styl pro zbytek svého života. A to je podstatně těžší, než se nějakou dobu ládovat práškama a těšit se na své byť jenom dočasně obnovené zdraví.

Zdravím - poota

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Krásně jsi to poota napsal. Jen mě u čtení napadlo, že krom očisty těla by měla jít očista mysli, duše, nebot platí ,že ve zdravém těle sídlí zdravý duch. A jak jsi psal, bez oslabení fyzického těla směrem shora....z mysli...není toho mnoho už dalšího.Většinou si jako tvůrci své reality tvoříme celý svůj svět a pak se divíme :dknow: :help:
Takovou mocí vládneme a tvoříme ,jen si to uvědomit.

John.D.
Stálý člen
Dal: 172 poděkování
Dostal: 80 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John.D. »

Ahoj všem bojujícím,

k přečtení tohohle vlákna mě přivedly problémy s pokožkou nejvíce v oblasti hrudi. Mám sem tam pupínky vypadající jako malé uhříky, nebo spíš dětské potničky, které obtěžují svěděním. Takže se někdy přistihnu, že se škrábu na hrudi a trvá to už tak víc než 1/2 roku.

Bohužel jsem tady o tom nic konkrétnějšího nenašel. No budu muset zalovit o informace ještě jinde, teda pokud s tím nemáte někdo zkušenost. Zkouším to vyhnat koupelemi s aktivovaným MMS a DMSO. Teď už jsem na 2 čajových lžičkách. A myslím, že to bude asi hraniční dávka, neboť už při tom začínám cítit sliznici. Nicméně, nemá to po měsíční aplikaci valný výsledek.

Je jasné, že každý máme nějakého podnájemníka. Dost by mě překvapilo, kdyby se našel někdo úplně čistý a ještě po delší době od očisty si užíval této čistoty. Každý jsme jiný a i proto se každý jedinec se svými breberkami pere jinak.

To mě přivedlo k takové hypotéze, jestli dovolíte. Kdo nechce, ať to přeskočí :)

Domnívám se z mých zkušeností a pozorování, že to celé o parazitní zátěží a nemocech je trošku, jak já říkám, o "levlech". Tedy každý jedinec žije, nebo možná je předurčen žít, v jakémsi "levlu".
Abych to jaksi přirovnal. Když si představím budovu s patry, tak by to bylo tak, že každý level je jedno velké poschodí kde daný jedinec přežívá. V přízemí jsou lidi, kterých je bohužel asi nejvíce, kteří se dokáží bavit jen o tom, co je v televizi, kde sehnat nejlevnější šunku, kde mají nejlevnější rohlíky atd... Nádávají na vše a jsou plní negatívní energie, kterou ještě šíří mezi ostatní a snaží se je ovlivnit svými tlachy.
Další patro, či level je už pro lidi, kterým se buď podařilo použít hlavu a myšlenky nasměrovat jiným směrem tak, že se ze spodního patra vyhrabali do patra vyššího. Tito lidé už se dokážou na věci dívat i z jiných úhlů. Dokáži si utvořit i vlastní názor, nebo ho zatím jen přeberou od médií jen proto, že se jim hodí do krámu.
Třetí patro je už o lidech, kteří si názor utvoří za pomocí svých zkušeností. Nenechají se oblbnout mainstreamem a raději, než něco řeknou, ověří si informace i u jiných důvěryhodných zdrojů. Jsou schopni oponovat na logických základech a principech.

Takhle by se dalo pokračovat až do nejvyššího patra ( levelu ), kde už není moc lidí. Není tam rozhodně nabito, snad zatím :) Ale tito lidé se už dokážou živit třeba pránou, mají mysl čistou. A rozhodně nesrovnatelný život s nižšími patry.

Je na každém jedinci, které patro si vybere pro svůj pobyt na této planetě a jestli procitne a vzbudí v sobě touhu se dostat do vyššího levlu. A to i v tom případě, kdy ho rodiče do spodního levlu uvedou narozením. Nemusí v něm zůstat, může se dostat k informacím a začít přemýšlet o vyšších levlech.

S každým takovým levlem je spojeno jídlo, pití ( teda až na ten "posvátný" level poslední ), myšlení a mnoho dalšího včetně parazitů. Jakmile se člověk začne čistit od balastu, začne přemýšlet o různých věcech, které doposud dělal špatně. Začne se čistit i duševně. Řekne si: "Aha, to vepřové maso, nebo tatarák mi asi nedělá úplně dobře, zkusím to aspoň na chvíli odbourat. Když už jsem se tak vyčistil, nebudu do sebe přece zase házet to, co mě dostalo, co mi školdilo. Vepřové jen pro příklad:). Přeměna nebude krátkodobého charakteru. Pokud tato změna a změna různých postojů a názorů je dostatečná posune se dál. Začne se obklopovat lidmi z výšího levlu a sbírat jejich zkušenosti a začne o nich přemýšlet. Něco i vyzkouší a udělá si svůj názor. Možná zjistí, že vyšší level je fajn, ale nechce tam být proto, že třeba ještě není připravený. Až po čase se zase koukne a ejhle, je tady fajn...

Z toho mi vyplývá, že čím nižší je level, tím je více parazitů. Samozřejmě, vyjímky jsou možné. Je plno nemocí, které tě hodí i o několik pater níž. To je samozřejmé, ale pokud tě vlastní negatívní myšlenky v tom levlu nedostanou na kolena, tak se po čase zase dostaneš z5. Využiješ svou hlavu pro odstranění neduhů. Prolouskáš mraky informací a vyzkoušíš kde co, aby jsi se do svého levlu dostal z5. K tomu velké díky za toto fórum.

Když se kouknete třeba na pisatele Jayo. Ten to vzal hopem a já mu fandím. Jen to potvrzuje mou doměnku. Začal se zbavovat balastu a přešel na zdravou stravu. Z posledních příspěvků je vidět, že i breberky ho opouštějí a to jak tvrdí, bez antihelmetik. Mi po těch všech hřebíčkových, MMS1 a 2 kůrách atd. taky přestalo maso chutnat, kdyby jen to.... Hlava tvrdá je trochu problém :) Několikrát mi bylo u oběda tak zle, že šlo maso málem zase z5 stejnou cestou, než mi to došlo. Člověk je asi od přírody tvor hluchý, neboť neslyší volání svého těla. Někdo to i ignoruje a cpe se naučenými a pro něj zaručeně dobrými potravinami, které ho v tom levlu prostě zachytí a ne tělo, ale brerky si potom říkají na co budou mít chuť :)

Jasné je, že když jedinec zjistí, že zlepšením stravy se může spousty problémů zbavit, nepomůže mu to ani zdaleka tak, jako když změní i své myšlení a postoj k životu.

Díky všem matadorům tohoto fóra za podnětné informace a sdílení zkušeností.

Ostatním přeji brzké výsledky jejich snažení.

PS: Trvalo mi skoro měsíc, než jsem se prokousal od první strany až sem, :) a vzhledem k tomu, že mi nefunguje výběr strany, jsem musel pokaždé odklikat z první strany třeba až na 158 stránku, což zabere tak 10 minut :). Některé věci, třeba i hledání a tento přechod na požadovanou stránku, by chtěly vylepšit. Ale to je asi na SZ Rivalovi.

Mějte se krásně :)

John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

John-moc pěkně jsi to popsal. Jsem hubený, tak jsem si vždycky říkal,co bych si nedal sladkého-jak já s tím teď bojuju!!!! Trochu mi s tím pomáhá,že když neodolám, a dám si sladké, tak mi je pak do večera blbě. To samé je po mastném a to i po takovém jídle jako jsou, dle mého zdravé, sardinky. To má na svědomí zřejmě CDS-ko. Nicméně se mi podařilo jídelníček upravit celkem slušně. Je to ale boj,který mi zatím přináší víc stresů než radosti. A jak příjdou horka, tak si neumím zatím představit večerní posezení bez piva. Tvrdý chlast a víno nemusím vůbec,ale to pivko....to bude velký problém.

John.D.
Stálý člen
Dal: 172 poděkování
Dostal: 80 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John.D. »

Díky Kove.

S pivem si hlavu nelámej, taky je plné vitamínů, teda pokud nepiješ ty eurosračky typu Ambrosius a pod. Taky mám rád pivko, i když teda jen o víkendech na chatě, kde to tak nějak pod horama prostě patří k sobě a k relaxu. Ve městě mi nechutná ani osvědčené značky. Ono si to tělo řekne samo, kdy to už nechce. Stejně jako s jinými potravinami a tekutinami. Akorát závislosti jsou trochu problém, ty jsou většinou v mozku a receptory jsou na ně zvyklé a dožadují se dávek. Proto abstinenční příznaky. Tam to holt bude chtít asi radikálnější řešení.

Mějte se krásně :)

John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

Kov zkus se podívat na Histamínovou intoleranci :ethink: třeba to bude tvůj problém :|

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj , souhlasím tak nějak přibližně s tím podobenstvím od John.D. o levlech a patrech. Už o tom dlouho přemýšlím .
Paraziti jdou také hlavně do té časti těla , která je nejvíc oslabená - neharmonická.
Paraziti mají nějakou vibraci a žije se jim dobře v podobném prostředí.Přitom ale to nemusí nutně znamenat , že všichni co mají nějaké parazity jsou duchovně někde nízko . Myslím si že to nemusí být přímá úměra. Je to i o stylu života , škole , kterou si mají projít.
Další názor , který jsem slyšela je , že člověk, který je plný parazitů může znamenat , že na mentální úrovni na něm také někdo, něco parazituje.Parazit významem je něco jako příživník,a pokud si toto necháme líbit na jemnohmotné úrovni, zcela jistě se to promítá i do fyzického těla.
Je to minimálně k zamyšlení :) :dknow: :bye:

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“