Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od jao »

Obrazová pamäť mozgu je dokonalý počítač. Aj pri degenerácii oka, alebo úplného zlyhania stereo videnia dokáže chýbajúce informácie z oka dopočítať a vygenerovať obraz. Skúste si otvoriť oči v úplnej tme a rýchlo pohybujte zrakom zľava doprava a naopak. Mali by ste vidieť pohyb svetla, alebo podobné obrazce. A keď sa k tomu vytváraniu obrazu ešte pridá chémia, hviezdičky sú len začiatok kúzla :-)
Parazity by sa mali z oka vyhnať a potom ich zabíjať. Ak sa vyzabíjajú v oku, je potom obtiažne ich odtiaľ dostať a môžu spôsobovať iné komplikácie.
Ak trvalo vidíte niekoľko mušiek pri každom pohybe oka, je to na zbláznenie.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Milenium
Stálý člen
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Příspěvek od Milenium »

Takže pokud jsou ty malé tmavé útvary motající se nám do obrazu paraziti v oku, jak je z něj vypudit? Zabít je přímo v oku mi přijde také nebezpečné.

Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

někdo tu o tom již psal :ethink: ále nevim kde :(,že bral antihelmika a pak měl v očích takové tmavé chuchvalce

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj jedna z nich co se ozvali jsem byla i já. Ale chuchvalce , nebo přesněji plavoucí stočené černé nitky jsem měla ze dne na den v levém oku po 40denním užívání MMS které se postupně zvyšovalo z 8 x 1 kapka po hodině na 8x 3 kapky po hodině. Jak mi tu někdo vysvětlil , MMS parazity vyhnala do oka , nebo je zabila a oni se pustili a ted plavou.Plavou mi tam dodnes v tom levém oku. Parazitoložka mi v tom oku našla filárie a roupy. Už jsem čistá ale mrtvolky tam plavou dosud.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Milenium píše:Takže pokud jsou ty malé tmavé útvary motající se nám do obrazu paraziti v oku, jak je z něj vypudit? Zabít je přímo v oku mi přijde také nebezpečné.
Také jsem o tom přemýšlela , doktoři ti samozřejmě řeknou ,že s tím nic nenadělají. Dala by se na to použít čistě Bioinfo technika ....vizualizační......třeba tahání černých nití(vidím jejich klubko, najdu konec a tahám do nálevky -trychtýře a splachuji vše co tam nepatří z oka ven).prostě práce s myšlenkou, kterou si tvořím svou realitu. Chce se tomu asi věnovat intenzivně a často, pokud to má rozpustit ty mrtvolky. Nebo si vymysli svou metodu, fungovat by mělo vše. Já to ještě nezkoušela .Lenka

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

http://www.novinky.cz/domaci/341391-ryb ... udive.html
tak prý rybám to neškodí ...... cha cha - a rybu, pokud skvrna nezasáhne do svaloviny, lze jíst.. . No dobrou chuť

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Vrátil jsem se v pátek z dovolené z Rumunska. Když jsem tak seděl s místními venku u stolu a odháněli jsme hejna much od jídla, pili vodu z jejich studny(i když 20m na jednu stranu od ní bylo trvale 25 slepic a 20m na druhou stranu měl soused 3 prasata), tak jsem si vzpoměl tady na to vlákno a na problém parazitů. Babička domácích žije celý život mezi zvířaty,od malička pásla krávy,poklízela prasata,slepice atd. Nyní je jí 82 a brblala,že jí začínají bolat prsty na jedné ruce. :D Viděl jsem po Rumunsku spousty hodně starých lidí,kteří vlekli na zádech nůši s dřevem a za sebou vedli na řetězu krávu z pastvy.
Nechci tím říct,že ten problém neexistuje,ale mám dojem, že je potřeba ho řešit nějak jinak než do sebe lít chemii. Tu až když je to akutní. Už jsem tu kdysi psal kolik zvířectva měla moje babička a dožila se věku,kterého mnozí z nás asi ani nedosáhnou. Problém podle mě bude v imunitním systému, v pohybu a taky ve stresech, ne se odizolovat od světa a zvířat.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Kov píše:........ Nechci tím říct,že ten problém neexistuje,ale mám dojem, že je potřeba ho řešit nějak jinak než do sebe lít chemii. ....... Problém podle mě bude v imunitním systému, v pohybu a taky ve stresech, ne se odizolovat od světa a zvířat.
Ahojky, naprostý souhlas.
Má babička měla ke konci života jen slepice a když jí bylo všelijak tak říkala " copak ty slépky za to možů že já nemožu" překonala se, vstala a šla na dvorek. Dožila se 92 roků stejně jako můj otec. Myslím si že pohyb je základ života, nebyli jsme stvořeni na sezení u telky nebo PC...
Jináče sem oprášil HCl terapii a každy den si před jídlem dávám do vody k pití 4-6 kapek 4% HCl. Nechci provokovat ani kecat, ale fakt to podporuje imunitní systém a opět se cítím líp.
Jak psala sisa "Jediný doktor který tě může uzdravit je tvůj imunitní systém" :hip:
H.v.

lossonkos
Nový člen

Příspěvek od lossonkos »

Dobrý den všem
Mám takový menší dotaz,moje maminka už pět let podstupuje nejrůznější chemoterapie a ozařování (rakovina prsu,metastáze jater,metastáze okohybných svalů atd. ....)
Před zhruba 4 měsíce jsme s chemo sekli...přišlo rapidní zhoršení zdravot. stavu (mamka je jak za groš kudla a sotva se dobelhá do kuchyně).Nicméně jsme se dostali k CDSku,ale po něm ji bylo strašně špatně i když by to tak být vůbec nemělo (těžké průjmy,únava,strašné bolesti břicha,zvracení atd.) jeden den to dokonce vypadalo že budeme muset volat sanitku,jak na tom byla špatně.Takže jsme CDS přestali brát a dozvěděli jsme se o parazitech,kteří by mohly být příčinou.Po vyšetření jsme s hrůzou zjistili co toho mamka v sobě má,takže jsme začali s léčbou...v neděli nasadila albendazol a každý den pije čaj marco.Průjem se opět dostavil (ale to mi je jasné,že se ty potvory musej nějak dostat ven),ale to hlavní na co jsme se chtěla zeptat je CDSko,bylo nám totiž řečeno,aby mamka do sebe dostala aspoň co snese,jenže v tomhle stavu si myslim,že by bylo nejlepší ještě chvilku počkat,než se aspoň část těch hajzlíků zahubí (bojím se,že by toho na ni mohlo být víc než dost,přitom jak je chudák slabá).
Předem děkuji za rady :)

Sasanka
Nový člen

vlasovci, motolice

Příspěvek od Sasanka »

Poradí mi prosím někdo, jak se zbavit vlasovců?? tedy spíš dávkování Ivermectin+Hetrazan, to zřejmě spočítám dle váhy, ale kolik brát dní a jak často opakovat, jaké dělat přestávky mezi jednotlivými opakováními atd.

Popřípadě to stejné na motolice jaterní, brala jsem Praziq+Albendazol, 2týdny, ale nezničila :( tak se má zřejmě opakovat a to netuším právě, jak dlouho brát a kolikrát opakovat...... díky za každou radu, motolice mám i 5cm dlouhé :( ve stolici

pito
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: vlasovci, motolice

Příspěvek od pito »

Sasanka píše:Poradí mi prosím někdo, jak se zbavit vlasovců?? tedy spíš dávkování Ivermectin+Hetrazan, to zřejmě spočítám dle váhy, ale kolik brát dní a jak často opakovat, jaké dělat přestávky mezi jednotlivými opakováními atd.

Popřípadě to stejné na motolice jaterní, brala jsem Praziq+Albendazol, 2týdny, ale nezničila :( tak se má zřejmě opakovat a to netuším právě, jak dlouho brát a kolikrát opakovat...... díky za každou radu, motolice mám i 5cm dlouhé :( ve stolici
Tady je něco:
http://www.shift-centrum.com/antiparazi ... ovani.html

Taky jsem se ze začátku chtěl toho zbavit sám, ale možná by stálo za zvážení se k někomu kdo má diagnostiku na Salviii atd.. a zabývá se parazity přihlásit? Pokud máš zájem seznamy poradců se nechají vyhledat, ale mohu v tom i poradit kde se pídit. Jedná se o komlexní problém a proto se to nazývá řízená či systematická detoxifikace. Stojí to nějaký ten peníz extra....ale zase se nevyhodí zbytečně peníze za léky když to nemá předpokládanou efektivitu. Tady je odkaz který by stálo za to asi vidět a udělat si představu o komlexnosti toho co asi sama nevyřešíš, protože s tím zkrátka nemáš dost zkušeností:

mahatma

Příspěvek od mahatma »

po rokoch "práce" s parazitmi prichádzam na to, že úplne sa ich zbaviť asi nie je možné...
vajíčka a niektoré vývojové štádiá (hlavne v cystách) prežijú asi všetko...
považujem za dôležité zlikvidovať parazity ktoré sa dajú, zlikvidovať plesne, doplniť chýbajúce vitamíny, minerály a stopové prvky, odkyseliť organizmus, zbaviť sa ťažkých kovov.
za najdôležitejšie považujem posilniť imunitný systém, aby dokázal dlhodobo parazity držať pod kontrolou + podľa potreby raz za čas cielená likvidácia neřádov čo sa premnožili...

feedback
Stálý člen
Dal: 14 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od feedback »

mahatma píše:po rokoch "práce" s parazitmi prichádzam na to, že úplne sa ich zbaviť asi nie je možné...
Pokud člověk žije nejen že to není možné ale pro ty co si svoji energii doplňuji trávením jídla také není ani žádoucí. Je zcela přirozené že hodně parazitů v našem tele nejde proti nám ale spolupracují symbioticky s naším organismem.

mahatma

Příspěvek od mahatma »

feedback píše: Je zcela přirozené že hodně parazitů v našem tele nejde proti nám ale spolupracují symbioticky s naším organismem.
omyl... parazit vždy žije na úkor hostiteľa. symbiot žije vo vzájomne prospešnom vzťahu... to je základný rozdiel medzi parazitom a symbiotom...

skús napísať, v čom sú podľa Teba človeku prospešné : svalovce, motolice, škrkavky, mrle, pásomnice a ďalšie parazity...

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

mahatma souhlasím.Vždyt paraziti se usadí vždy v naší největší slabině , v místě které jsme si oslabili v souvislosti s našemi myšlenkami a emocemi a pak to místo ještě víc dostávají do neharmonie.Pokud se parazit nepřemnoží, zdádlivě necítíme jeho činnost.Časem se ale projeví.
Já měla léta filárie. Nic jsem nepocitovala , protože jsem ani netušila že třeba bílé skvrnky bez pigmentu jsou jejich dílo.Pak se mi objevili ve sklivci v jednom oku, kde je vyhnala MMS a to už mi začali vadit fest.
Roupy...opět jsem naprosto netušila , že je mám.Dostali se mi do levého ucha jak cestovali a levého oka .Ucho mě bezdůvodně bolelo při čištění.Po antihelmitikách bolest zmizela. takže paraziti časem všichni dají o sobě vědět,jen my to nespojujeme protože nevíme .Lenka

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“