Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
hanka píše:což tehdy Anímala tak vytočilo, že jakožto dlouholetý člen pod jiným nickem ( původně pod nickem pepe, který byl jedním ze zakladatelů tohoto fóra) využil svého přístupu k soukromým údajům členů
... mmch, "Animal" (ani "pepe") nebyl zakladatelem fóra a rozhodně na FuP nikdy neměl žádná administrátorská ani moderátorská práva, tudíž nemohl mít přístup ani k žádným soukromým údajům !!!! ...... a pochybuji, že by mu je kdokoliv z moderátorů s patřičným oprávněním sdělil ....... zrovna jemu !!!!! ... ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Nemám důvod sypat si popel na hlavu. Všechno, co jsem napsala, je pravda, akorát jsem nepopisovala „časovou osu“…Šlo o stručnou zprávu.
Dobře, jestli to chceš podle časové osy, tak když jsi mě začal podezírat, že zam4 je mi blízký, ještě jsem nevěděla, že se jedná o mého souseda, kterému jsem předtím prodala Super ravo zapper – neřekl mi o tom, že tady přispívá. Navedl mě na něho až Tvůj odkaz na jeho prodej Rava (zjistil, že ho nemůže z vážných zdravotních důvodů používat, proto ho prodal). Nesleduji na fóru všechny příspěvky ve všech vláknech.
Ostatně, tohle zveřejnění mojí SZ Tobě, neodhaluje nic, co by mělo zničit moje „dekórum“ před ostatními členy fóra. Za to, co jsem Ti napsala, se nestydím, tenkrát jsem si ještě myslela, že si píšu s přítelem a příteli člověk obvykle otevírá více ze svého nitra .... Jestli by se někdo měl stydět, já to nejsem, Anri.
Když už píšeš o tom „nesnášení“, tak já také nesnáším pár věcí – zejména urážení a snižování důstojnosti lidí a už vůbec ne, když se tak děje kvůli hloupostem. K dědovi Slavíkovi jsi se zachoval velmi sprostě. Nemohla jsem uvěřit svým očím a musela jsem se znovu ujišťovat o tom, že vidím správně. Možná, že děda Slavík Ti nesedí pro svůj názor, ale hovořit k někomu (ještě k tomu o mnoho staršímu!) takovými slovy, jaké jsi použil Ty, a to jenom proto, že má jiný názor, je sprosté. A také jsem svým příspěvkem chtěla vyjádřit názor, že nesouhlasím s tím, aby člověk, který se zastal dědy Slavíka a o kterém Ty se pouze DOMNÍVÁŠ že to podvádí děda Slavík, dostal doživotní ban. Svým příspěvkem jsem chtěla také doložit, jak lehce může dojít k omylu díky nějakému podezírání. Mně jsi o správnosti banu Detektorovi kvůli jeho odlišnému názoru než máš Ty, nepřesvědčil. Věřím dědovi Slavíkovi, že Detektor je jeho zeť.
Hanka.
Všechno je tak, jak má být. "Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F) píše:mmch, "Animal" (ani "pepe") nebyl zakladatelem fóra a rozhodně na FuP nikdy neměl žádná administrátorská ani moderátorská práva, tudíž nemohl mít přístup ani k žádným soukromým údajům !!!!
Anri tady jsi kapánek přestřelil. Hodně dlouhou dobu to tady z dálky sleduji tak vím že Animal alias pepe alias pepo.bn (dokud ho někdo hodně nenasral a muselo to bít hodně zlý když ke dnu 20 dub 2008 zmazal všechny své příspěvky) založil a taky moderoval tady tuhle http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=31 část fóra.
... moderátorem Tebou zmíněného vlákna byl "pepo.bn" a nikoliv "pepe" ...... nebo Ty máš snad důkaz, že tyto dva nicky patří jednomu samému člověku ??? ... ...
... mmch, ... "vláknoví moderátoři" nevidí do jiných oddílů (= vidí pouze do toho, ke kterému mají oprávnění) ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
A(&F) píše:nebo Ty máš snad důkaz, že tyto dva nicky patří jednomu samému člověku ???
Anri jelikož na fóru operuješ jako globální moderátor, nedělej tady ze sebe vola. Nejeden z "páprdú" z fóra ví že npř. i vlákno http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=70&t=2819 založil pepo.bn a dopsal ho jako pepe.
A(&F) píše:... mmch, "Animal" (ani "pepe") nebyl zakladatelem fóra a rozhodně na FuP nikdy neměl žádná administrátorská ani moderátorská práva, tudíž nemohl mít přístup ani k žádným soukromým údajům !!!!
Děláš přesně to, co tak strašně nesnášíš, Anri - lžeš, jako když tiskne... Každý ze starších členů fóra dobře ví, že Animal, pepe, pepo.bn ... (nechce se mi vzpomínat na další nicky, které používal) je jedna a tatáž osoba ....feedback má pravdu.. ..
Všechno je tak, jak má být. "Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Tvoje slova mi sice nestojí za odpověď , ale slušnost je slušnost ... takže
Žiadam pána globálneho moderátora, aby môj príspevok zmazal! Zabudol som, že tu sa iba teoretizuje a nič prakticky nerieši (ako ostatne aj v iných vlákach tohoto fóra). Odporový ohrev sa totiž dá jednoducho zameniť za indukčný, ale to niekomu asi nedošlo... Hlavne, že admin môj príspevok schválil... Už sa ani nečudujem, že veľa schopných "koumákov" sa odmlčalo...
To f.mravenec:
je úsměvné, že za praktické řešení považuješ odkazy na cizí videa - a neméně úsměvné je, že se urazíš, když se po Tvém prvním příspěvku, do kterého jsi celkem nic vlastního nepřidal, neposadíme v údivu na zadek.
Tvůj příspěvek bych sice mohl smazat, ale myslím že je mnohem lepší ho tu nechat - na základě příspěvků si každý může udělat svůj názor na osobu pisatele.
poota píše:To f.mravenec:
je úsměvné,.................
Zdravím - poota
Ale, ale pánové, nebuďme malicherní, veď správně po slovensky sa taktiež hovorí " mrauko Ferko a chrobák Vreco", takže jaké pak copak, že....... / jazyková úprava pohádek pro děti do 3 let / ................
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.