Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
Palo píše:....Přístup na stránky však někdo uvedl na internetu. ...
Je to smutné, ale kdyby se snad ještě našel někdo, kdo by v tom byl ochoten pokračovat, vyřešilo by to unikátní přístupové heslo na jedno použití. Potenciální kupec by jej obdržel v případě potřeby u poradce (vytištěné třeba na samolepkách). Vybraní prověření jedinci by mohli mít heslo "univerzální". Sice by to byla zřejmě sofwvarová komplikace, předpokládám ale, že řešitelná.
Díky Palo, že jsi se ozval. Jenom nechápu, proč si majitel stránek antihelm.cz v nějakém časovém intervalu to heslo na těch stránkách neměnil, protože svým způsobem je to i jeho hloupost. Tak vám nevím, ale těch "náhod" je poslední dobou na můj nos nějak moc a muselo se to "vařit" už delší dobu, viz to pdfko na str. 11-13, co tady hodil MIRKO, protože ta autorka je poměrně informována. Zřejmě to také vzniklo tím, že mnoho lidí to do sebe souká jen tak na náhodu, což je samozřejmě totální blbost a sháněli si to a užívali pouze na vlastní pěst, nebo zkoušeli dávkování co to dá, což je o to horší. Možná se taky někdo nedůvěřivý obrátil přímo na Krajskou hygienu, aby se zeptal na názor jiné strany a tím se někdo toho chytil. Výsledkem všeho je ale to, že teď už to tak snadno sehnat nepůjde.
Nicméně aby toho nebylo málo, další udání přišlo před nedávnem i na firmu Joalis, což je výrobce Salvie a informačních preparátů tzv. Jonášovek. Paradoxně je známo i jméno osoby, která tu smečku na ně poslala, že by začal EU hon na čarodějnice?
wohpe:
Určitě máš pravdu, ale už se v oblasti alternativy pohybuji poměrně dlouho, i když nejsem žádný léčitel, detox. poradce, nebo prodejce potravinových doplňků, natož nějakých léků, pouze mě k tomu dohnali mé zdravotní problémy před lety, tak jsem se o tuto oblast začal aktivně zajímat a už jsem se v této oblasti setkal s různými vykuky a ne vždy se jedná o ryze čestné úmysly a proto není tady na místě pouze slepá důvěra. Někdy je potřeba být prostě nekompromisní. V případě tohoto fóra to samozřejmě může poškodit i nějakého nového člena, ale bohužel jinak to asi nepůjde, protože většina lidí se tady osobně nezná a jsou tady anonymně, čili se nedá se 100% jistotou odhadnout čestné úmysly nového člena tohoto fóra, nebo nějaký provokatér-informátor. Možná by ses divila, kolik lidí se tímto způsobem prostě baví. To, že někomu tím mohou ublížit je jim už jedno, protože jsou přesvědčeni o tom, že co dělají je správné nebo je to prostě legrace.
cimirek:
Tohle používají běžně SW aplikace, čili stačí mít pouze generátor hesel, který dle zadaných početních algoritmů generuje hesla, která aplikace bere. Nicméně ani to není jistota neprolomitelnosti a záleží to hodně od délky a složitosti hesla. Samozřejmě pokud by se ten generátor hesel dostal někomu cizímu do rukou je vše tam, kde to bylo. Ideální by bylo, kdyby ten generátor hesel měl pouze provozovatel stránek a pouze detox. poradci vždy poslal na email jednorázové přístupové heslo pro konkrétní osobu na základě napsaní adresy žadatele, tedy jeho jména jako loginu. Taková stránka by měla mít ale určitě i logování přihlášení, tj. IP adresa, zadané heslo a login, datum a čas přihlášení. Bylo by dobré, aby ten čas byl zobrazen po úspěšném přihlášení někde na viditelném místě stránky. Pokud si nějaký takový adept pořídí screenshot, bude se přesně vědět, kdo a odkud byl. Pochybuji totiž, že někdo z těchto informátorů bude vyhazovat peníze za něco, čemu nevěří, takže by se ani na osobní návštěvu za detox. poradcem nevypravil, natož aby mu za jeho služby platil. Je to sice trošku složitější, ale dostatečně jištěné. Myslím, že šikovných programátorů je celkem dost, kteří by toto vytvořit zvládli. Jednoduchší způsob mě nenapadá, který by byl dostatečně účinný.
Craft píše:Díky Palo, že jsi se ozval. Jenom nechápu, proč si majitel stránek antihelm.cz v nějakém časovém intervalu to heslo na těch stránkách neměnil, protože svým způsobem je to i jeho hloupost.
Než se na to přišlo, bylo už pozdě a již existovalo zde zmíněné PDF-ko.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ono by úplně stačilo, kdyby měli poradci svůj vlastní objednávkový formulář, který by vygeneroval kód, který by obsahoval vše, co se má objednat.
Na e-mail klienta by pouze přišel link na potvrzení objednání s celkovou částkou, který by klient pouze odeslal.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ahojte, takže dnes som bola na meraní u pani Varinskej, našla mi celú zoo, dala mi Manoverm na pásomnicu, nevravela, že mám súčasne užívať aj MMS a kvapky Joalis, veď Bláhová píše, že najprv sa majú likvidovať malé cysty, ktoré ja mám na mozgu a potom veľké červy, ako to teda je, ja už som zúfalá, už som bola u dvoch poradcov a teraz dnes u tretej.Poradťe, lebo som naozaj už z toho zúfalá a zmätená.
Zaznamenal jsem zvláštní reklamu ...... wurm-ex ..... nejako sa mi to nepozdáva...... ani zbla ke složení, pachatel je nová SRO se jměním 10 Kč..... asi jako prodavač zmrzliny uprostřed pouště...... :-(
Chcela by som sa prosím spýtať na informatika. Aké máte s nimi skúsenosti? K protiparazitárne liečbe sme dostali aj informatiká. Zaznamenali ste niekto pri užívaní zhoršenie stavu? Nemyslím teraz typické detoxikačné príznaky, ale zhoršenie na vrub problému, ktorý ste chceli liečiť. Máte niekto takú skúsenosť?
Reakce na informatika, stejně jako na jiné druhy detoxikace, mohou být různé. Pokud jsou hodně silné, je možné snížit počet kapek, nebo 2-3 dny vynechat, než se stav zlepší. Když jsem odstraňovala ze svého těla těžké kovy, bolely mě asi půl roku dásně.
Éterický olej při vnitřním použiti zjemní mimo jiné zhrublou kůži (působí také na lymfatický systém). To můžu potvrdit po jednom použití. Obsahuje tymián, túji, Jalovec, hřebíček a šalvěj. Je to síla, viz odkaz. http://www.karelhadek.eu/uvod-1/casopis ... cle-id=464
Ahojte, potrebujem poradit.Môžu MMS kvapky ovplyvniť účinok liekov, konkrétne antidepresíva a xanax?Robím si aj kúpele a užívam 3x denne 3 kvapky a vždy ráno mi je strašne zle.Pred dvoma mesiacmi som znížila dávku, mesiac mi bolo ok, ale potom som si ju musela zvýšiť a od vtedy mi nie je bohvie ako lieky užívam ráno a MMS si dávam večer.Nemôžem ani začať s Joaliskami a ďalšími liekmi, pokiaľ nevysadím xanax a nebudem ako tak ok.Ďakujem za každú odpoveď