Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Kov »

Pavelv- jo,jasně. S tím tlakem na doktory naprosto souhlasím. Nevěřím ale, že kdyby se pravidelně při operacích a pitvách nacházeli paraziti, že by se to zatloukalo, podepisovala se mlčenlivost personálu a kuly by se pikle, aby se to nevyneslo ven. Vem si jen kolik je tam personálu,kolik operací se všude denně provádí. A to je tu většinou řeč o parazitech,kteří v dospělosti dorůstají několika centimetrů, takže by je při operaci na beton nikdo běžně nepřehlídnul.

Jiří43
Stálý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Jiří43 »

Přiznám se, že ač mám po letitých zkušenostech ke konvenční medicíně značný despekt, nejsem nikterak nadšen ani z alter. postupů, tedy konkrétně z diagnostiky pomocí EAV. Absolvoval jsem léč. kůru u 2 lékařů, kteří tuto metodu "měření" při stanovování diagnóz používali, a z výsledků jsem byl dosti zklamán.

Osobně se ztotožňuji s názorem, který tady už byl zmíněn výše, tj., že je lepší si protiparazitární a následně další očistné kůry dělat dle potřeby a možností rovnou, bez nějakých doporučení vzešlých z "měření" EAV a podobných pofidérních metod. Stejně tak nemá smysl vylévat s vaničkou i dítě, tj. neignorovat konven. medicínu en bloc a využívat některé její diagnostické metody. Tím mám na mysli především biochem. rozbory a zobrazovací vyšetření pomoc MR. Kombinace těchto dvou diagnost. metod řekne často mnohem více a rychleji než opakované bzučení na EAV, jehož jediným výsledkem je mnohdy jen rel. značné ulehčení vašeho bank. konta..:)
Naposledy upravil(a) Jiří43 dne úte 03 bře 2015 20:18, celkem upraveno 1 x.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Jiří43 píše:,

Osobně se ztotožňuji s názorem, který tady už byl zmíněn výše, tj., že je lepší si protiparazitární a následně další očistné kůry dělat dle potřeby a možností rovnou, bez nějakých doporučení vzešlých z "měření" EAV a podobnými pofidérními metodami.
Můžeš nám tady přiblížt, jakým způsobem zjistíš potřebu dělat antiparazitální kůru? Konvenční medicína se zabývá pouze chlamydiemi, boreliemi, roupy, škrkavkami a tasemnicemi. A to musíš mít dochtora, který je parazitům hodně nakloněn. Jak zjistíš ty ostatní? jezdíš kvůli tomu k zahraničním lékařům? Nebo jasnovidně usoudíš, že teď právě je potřeba udělat kůru proti svalovci, jindy zase třeba proti vlasovcům,...

"Dum spiro spero"
Ciceron
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Zaznělo tu hodně věcí s kterými se mohu ztotožnit,ale jak to bývá,snad kromě pavla v je tam vždy nějaké ale.Kdysi tady prošla zmínka,už nevím od koho-měl přítele patologa a ten mu povídal (aspoň to tak psal)že v lidech,tedy mrtvých,je plno červů.
Taky vím z vlastní zkušenosti,že lékař mně po operaci slepáku řekl (tehdy jsem ještě věřila mudrům),že jsem jej měla velmi poškozený,a vůbec podivný.Parazitární vyšetření ,nebo vyšetření prvoků je určitě nenapadlo.Přitom zánět mého slepáku byl chronický,zbytečně jsem o něj přišla.
Ing. Bláhová někde popisovala případ chlapce s velice oteklou nohou.Velmi hodně oteklou,foto vypadalo hodně strašidelně.Mudři jej léčili dlouho,bez úspěchu,až Bláhova diagnostikovala filárie (já vím,Salvia),ale pomohla mu,chlapec je v pořádku.Naši mudři parazity neznají,nejsou v nich vzděláni,pouze ukonejšeni,že u nás nejsou.Nedává to žádný smysl,zvířata u nás je mají,tudíž nutně i my.V okolních státech je mají,jen u nás se tvrdí,že nejsou.Horší je to s diagnostikou.
Asi většinu pořeší dobrá imunita a dost Hcl v žaludku,jenže...

A ještě,chystám se preventivně na petrolej,už ho mám doma,ale zařadím ho až po jaterní očistě.
M.
Naposledy upravil(a) milnem dne úte 03 bře 2015 21:03, celkem upraveno 1 x.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Dovolím si citát:
"Pravdu má ten, kdo vyléčí"
Hippokrates

"Dum spiro spero"
Ciceron
Jiří43
Stálý člen

Příspěvek od Jiří43 »

V současné době se dělají už i rozsáhlejší biochem. vyšetření na parazity. Jde jen o to najít laboratoř, která to dělá a kde si tyto rozbory lze coby samoplátce nechat udělat. Žádného doktora, ať už nakloněného nebo nenakloněného, k tomu netřeba. Vyhodnocení vyšetření provede lékař v laboratoři..

Pokud jde o výběr konkrétní léčebné kůry, řídím se dle patologických symptomů a následných reakcí na léčebný prostředek. V této souvislosti bych rád poznamenal, že na parazity (obecně) zabírá docela dobře i fytoterapie. Musí se však aplikovat poněkud jinak, než je nám předkládáno v literatuře, která vychází zhruba posledních 30 let a kde jednotliví autoři od sebe vše jen s malými obměnami opisují.

Ostatně podobnou otázku, jako v předchozím příspěvku (od Ilema), mohu - na základě vlastních zkušeností - položit také. Co když mi vyšetření pomoci EAV nebo Salvií nic neprokáže nebo jsou zjištěny jen marginální patolog. odchylky ? Subjektivní, často chronické a vážné potíže však přesto přetrvávají ? Tak co mám dělat ? Obcházet jednotlivé léčitele a poradce, sypat ze sebe tisícovky, až dokud mi někdo z těchto géniů konečně něco zásadního pomocí výše zmíněných přístrojů nenaměří ? Který postup je spíše ten správný a rozumný, nechť si zodpoví každý sám..

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Jiří43 píše:Musí se však aplikovat poněkud jinak, než je nám předkládáno v literatuře
Můžeš se trochu rozepsat, nebo je to tajné?
Jiří43 píše: Obcházet jednotlivé léčitele a poradce, sypat ze sebe tisícovky, až dokud mi někdo z těchto géniů konečně něco zásadního pomocí výše zmíněných přístrojů nenaměří ? Který postup je spíše ten správný a rozumný, nechť si zodpoví každý sám..
Ano slyšel jsem, že nějaká laboratoř to dělá, ještě se mi ji ale nepodařilo objevit. Vyšetření prý dotyčného stálo 7 000,-. Vyšetření u HB mě stálo 500,-. Ráčí pane porovnat.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

Dnes mi praskla v oku žilka, část oka se zalila krví, tak jsem šel pro jistotu na vyšetření. Jsem asi divný že jsem zamířil k očnímu doktorovi a ne k fotografovi s kurzem a záhadným přístrojem :lol:
První jsem si nechal oko zkontrolovat a pak jsem se na doktorku vytasil z dotazem jak se má věc s parazity v očích. Říkám jí,že vidím proti světlému pozadí plavat v oku nitkové útvary, které mění tvar i počet a jestli je možné,že by to byli paraziti,co se usídlí v oku. Normálně mi odpověděla bez nějakého vysmívání či rozčilování se. Přeloženo mými slovy: Problém je ve sklivci. Tekutina v něm se jen minimálně vyměňuje(nebo spíš vůbec) případné degenerativní procesy způsobují tento problém. A je to tu zase. Slovo člověka,který se očima zabývá,věčně čučí do zvětšováků a mikroskupů proti vytestování jakéhosi přístroje a člověka,který tomu přístroji třeba i věří,ale o složení oka ví houbec a v životě ho neviděl pod pořádným zvětšením. Je na každém co si vybere....
Asi před měsícem jsem psal iridoložce(jak se sama nazývá) Kateřině Konrádové,která mimochodem taky ,,testuje". Psal jsem jí asi toto- když zvětšuje oko(jak to ukazovala na youtube), tak jestli tam v tom zvětšení(případně pod mikroskopem)vidí plavat ty parazity,že ona je ten člověk, který by to měl vidět na vlastní oči,jestli to může potvrdit? Ani neodpověděla. Je to asi moc konkrétní dotaz. :shock: :shock: Když jsem jí kdysi psal o nějakou radu ohledně zdravotního problému maminky, tak odpověděla druhý den. Asi už ji viděla u sebe na vyšetření, a přihlášenou do systému prodeje LR.

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Jiří43 píše: Co když mi vyšetření pomoci EAV nebo Salvií nic neprokáže nebo jsou zjištěny jen marginální patolog. odchylky ? Subjektivní, často chronické a vážné potíže však přesto přetrvávají ? Tak co mám dělat ?
U detoxikačních poradců je velmi důležité, kterého si vybereš. Nehledě na to, že není snadné naučit se pracovat se Salvií takovým způsobem, aby dávala adekvátní výsledky, určitá část poradců parazity záměrně ignoruje, protože to tak chce Jonáš. Ten tvrdí, že jeho systém Joalisů se obejde bez odstraňování parazitů.
Takže, než půjdeš k nějakému poradci, přesvědč se, jestli měří i parazity. Musí to měřit i pomocí léků. Potom možná změníš názor.
Právě ty subjektivní, často chronické a vážné potíže, které přetrvávají i tehdy, když Salvia ukazuje, že je všechno v pořádku, ukazují jednoznačně na parazity. A taky na to, že je detoxikační poradce nezměřil, nebo jen pro celé tělo. Paraziti se musejí měřit jednotlivě pro každý orgán zvlášť. Je to časově náročné, takže pokud kontrola na Salvii trvá 20 min nebo půl hodiny, nemá cenu vyhazovat za takové měření peníze.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Já mám dojem, že největší problém je ve "specializaci" na určitou část řetězce, který vede k nějakým potížím, vnímaným jako nemoc. Za nejzrádnější považuji právě to, že přerušením kteréhokoli článku tohoto řetězce zpravidla dochází i k trvalé nebo dočasné likvidaci potíží, což se považuje za "vyléčení".
Jako příklad si vycucám z prstu takovýto řetězec - zážitek v dětství vytvoří zvýšenou vnímavost pro negativní jevy v okolí, což vytváří stres, který jedinec vyrovnává nevhodnou a nadměrnou stravou, která má za následek jeho sníženou fyzickou odolnost a současně i sníženou imunitu, následkem čehož se v něm radostně usazují rozličné plísně, které připraví vhodnou půdu pro usazení menších a posléze i větších parazitů, což jedince konečně dovede až k tomu, že "by s tím měl něco dělat".
Dál už není nutné ten řetězec natahovat, pochopitelně může být mnohem delší a také se různě větvit.
Zlepšení zdravotního stavu lze docílit likvidací kteréhokoli článku - tedy třeba najít spojitost mezi příznaky a velkými parazity a ty parazity prostě vymlátit. Tím zmizí to, co dělali velcí paraziti, ovšem bude to dočasné, protože jinak se nic nezměnilo a je jenom otázkou času, kdy se na "nevyužitý" příhodný terén nastěhují další a nejspíš titíž velcí paraziti. Dejme tomu, že válka s parazity se vedla důsledněji a hned po velkých parazitech jsme vymlátili i ty malé - dá se předpokládat, že "úspěch" bude trvalejší, ale stejně se po nějaké době době ti malí paraziti zase objeví a po nich i ti velcí, protože plísně, houby a kvasinky jim pořád "drží místo". Takže postupujmež v řetězci dál a třeba k imunologovi, který dokáže "nahodit" i tu imunitu, která pak dokáže tělo ubránit proti různým oslabujícím nákazám - ovšem "pod sebou" bude mít stále tytéž podmínky, které ji už jednou dokázaly oslabit a je jenom otázkou času, kdy ji udolají znova. Takže znova na trať a tentokrát k detoxikačnímu poradci. Ten se zaměří na pročištění všech orgánů, fyzický pohyb a dokonce hrůzohrůz změní jídelníček, čímž docílí radikální změny našeho prostředí. Dokonce pokud začneme u tohohle poradce rovnou, tak za nějaký čas vychcípou plísně, malí i velcí paraziti jaksi úplně sami, protože už nebudou mít podmínky, které ke svému životu vyžadují.
Zní to jako idyla, ale tak jednoduché to není - pořád ještě nám zbývají ty stresy, které nás nutí vrátit se k předchozímu způsobu života, a pokud se k němu nevracíme, vzniká nám další stres. Takže se dostáváme k tomu, že by to chtělo docílit odklon od toho negativizmu, který má příčinu v našem podvědomí. Tím se dostáváme k tomu, že vlastně nejlepší by bylo, kdyby nám někdo pomohl zlikvidovat vzpomínku na ten zážitek z dětství, který nás směruje k tomu negativizmu a dál už by se to mohlo "čistit" všechno tak nějak samo - tedy kdyby se s tím "léčením" začalo dřív, než se ty všechny zátěže dokážou projevit fyzickými změnami na orgánech.
Celým tím dlouhým povídáním jsem chtěl jenom ukázat, že kterákoli metoda může být sice stoprocentně úspěšná, ale řeší jenom problémy, které jsou v tom řetězci "nad" tím "jejím" článkem, jehož obnovení ale stejně nedokáže zabránit, takže pokud to není zrovna ten článek úplně první a základní, tak se problémy dříve nebo později znovu objeví.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jiří43
Stálý člen

Příspěvek od Jiří43 »

Ilem píše:Ano slyšel jsem, že nějaká laboratoř to dělá, ještě se mi ji ale nepodařilo objevit. Vyšetření prý dotyčného stálo 7 000,-. Vyšetření u HB mě stálo 500,-. Ráčí pane porovnat.
A kolikpak tě stály special léky od HB resp. celá její "protiparazitární" kůra, tj. vč. dalších kontrolních vyšetření ? To jen abychom byli při tom srovnávání korektní, pane..

Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

Hela- mám dotazy k výše napsanému:
1)Přístroj vyšle signál,dostane odraz, ten přiřadí v databázi frekvencí a nalezené vypíše na obrazovku PC. Poradce to přečte z obrazovky. Proč je důležité vybrat poradce?
2) Provádí měření léky? O tom jsem neslyšel, můžeš mi to prosím nějak přiblížit?
3) Píšeš o problémech ve vztazích poradců. Necítíš za tím boj o prachy a ne o pravdu?
4) Pochopil jsem jak by měl teoreticky biorezonanční přístroj fungovat. Co mi zatím uniká je teorie,jak je naváděn vyslaný signál-frekvence k jednotlivým orgánům? Signál se podle mě šíří buď úplně volně,pak určitým směrem vysílací anténou nebo po vodiči-kabelem.
Ilem-vyšetření za 500kč? :dknow: Promiň,ale tomuto nevěřím.
Poota. Moc dobře napsáno! Hnízdil kdysi v jedné přednášce říkal, že k němu např. dojde člověk s problémy, on že mu řekne co byl měl a neměl dělat a ten člověk mu na to odpoví, že to vlastně věděl, že k němu vůbec nemusel chodit. Myslím, že to většina z nás ve skrytu duše ví, ale potřebuje k činům nějaký impulz, trošku popostrčit,aby zjistil, že je opravdu zle, zatím co on sám se utěšuje, že je sice špatně,ale dá se to nějakou zázračnou meducínkou zalepit. Jen ji najít... Já například ,,tak nějak vím", že moje problémy jsou následkem dřívějšího nezřízeného života a 20-ti let stresu z podnikání. Ovšem dokopat se k tomu,abych si úplně odepřel kafe, alkohol, tatarskou,atd, přestal se stresovat a udělat si volný čas, to je nad mé síly. Je to rozjetý vlak ze kterého se hodně špatně vyskakuje.

Hela
Zasloužilý člen

Příspěvek od Hela »

Přístroj Salvia je poměrně jednoduchý. Používá se k němu sonda, kterou se mačká bod na dlani. Je potřeba umět najít ten správný bod a naučit se mačkat bod vždycky stejným přítlakem. Člověk musí změřit minimálně 100 lidí, aby se mohl na výsledky aspoň trochu spolehnout.
V přístroji je miska, do které se vkládají léky nebo ampulky se zátěží, event. ampulky s nahraným orgánem, nebo preparáty. Může se tím zjišťovat i vhodnost určitého jídla pro daného člověka. Ale většina lidí používá počítačový program a do misky vkládá jen preparát, jestli je pro člověka vhodný, a taky vzorek léku.
Pokud jde o vztahy, nebudu to komentovat.
Signály se v těle šíří stále. Jinak bys ani nepohnul malíčem. Ale podrobně ti to nevysvětlím.
Vyšetření 500 Kč je normální. Já platím i míň. Záleží na poradci a na době, kterou člověku věnoval.

Hela
Zasloužilý člen

Příspěvek od Hela »

Hodně lidí se s parazity už narodí. Následkem toho má sníženou imunitu, protože paraziti vypouštějí do těla toxiny. Pokud dítě získá parazity už od matky, považuje je tělo za normální a nebojuje proti nim. Tady právě nastupuje informační medicína, která dá tělu informaci, že takhle to být nemá.
Další parazity nabere dítě v raném dětství, když leze po zemi a všechno ochutnává. Pak jen stačí, aby nemělo od matky dostatek ochranných látek, které jsou (nebo by měly být) v mateřském mléku, nebo aby bylo dítě jinak oslabené, a další paraziti mají cestu volnou.
Toxiny, které paraziti vypouštějí do těla, působí na psychiku dítěte. Následkem toho je vystresované a není schopné přijímat vnější okolnosti v takové pohodě, jako jiné děti. Negativní emoce se ukládají do těla.
Tím nastává koloběh, ve kterém se během let a různých životních trablů postupně zhoršuje psychika a následkem toho fyzický stav. Následkem špatného fyzického stavu se zase dále zhoršuje psychika. Samozřejmě k tomu přispívají další věci, jako nevhodná strava, chemikálie ve vzduchu i v jídle, očkování, léky, které neléčí, ale potlačují příznaky, stres z toho všechno, apod.
Je-li člověk ve špatném psychickém a fyzickém stavu, nezřídka se začnou přidružovat i další, třeba existenční problémy (protože unavený nebo nemocný člověk není tak výkonný, jako zdravý), nebo problémy v rodině.
Situace se stává neudržitelnou, je potřeba ji začít řešit. Řešení se nabízí, lékař. Ten na to přece má školy, je to odborník, navíc placený z našich daní. Je to jeho poslání, složil Hippokratovu přísahu.
Spolehne se tedy na lékaře, jako když dá auto do opravny. K tomu jsme všichni byli vychováváni. Pak párkrát narazí. Lékař-odborník mu vysvětlí, že aby se udržel alespoň v tom stavu, v jakém je, musí brát celý život prášky. Nebo že lidé přece všichni stárnou a ta nemoc je v jeho věku normální. Nebo že je jeho nemoc neléčitelná. Nebo že by měl jít k psychiatrovi, protože mu vlastně nic není.
Tady má člověk, obvykle už dospělý, 2 možnosti. Buď trvá na svém názoru na lékaře-odborníky a dál je obíhá hledaje pomoc, která nepřichází, až nakonec předčasně zemře s pocitem, že lékaři pro něj přece udělali všechno, co mohli.
Ale jsou lidé, kteří se s tím nespokojí. Je doba internetu. Najít cokoli není problém. Problém je spíš si vybrat z toho nepřeberného množství informací přesně tu, která je tam pro mě. Ale ta se obvykle nějakým způsobem nabídne. (Říká se tomu synchronicita.)
Takže člověk začne hledat. Zjistí, že je potřeba upravit stravu. Upraví tedy stravu. Situace se zlepší, zhubne, cítí se líp, fyzicky i psychicky. Ale pořád to není tak, jak by chtěl. Začne pátrat po psychických příčinách nemocí. Objeví spoustu zajímavých knih na tohle téma, třeba Miluj svůj život, Nemoc jako cesta, Nemoc jako řeč duše. Udělá si kurzy Silvovy metody, reiki apod. Situace se zase zlepší. Uvědomí si, že celý život žil ve stresu a ve strachu. Teď se mu trochu ulevilo. Ale pořád má zdravotní problémy, bývá často nemocný, z nemoci se nemůže vyhrabat.
Uslyší o informační medicíně. Nechá se změřit. Poradkyně mu řekne, že nic moc. Najde spoustu zátěží téměř všude. Člověk tedy začne užívat informační preparáty, zbavovat se těžkých kovů a chemikálií. Situace se zase zlepší. Už nebývá tak často nemocný, případné nemoci jsou výrazně kratší. Ale pořád to není ono. Pak se doslechne o parazitech. Nechá se změřit u své poradkyně. Bez parazitů. Ale člověku to vrtá hlavou. Co když to ta poradkyně neumí změřit?
Ale je tady jiná poradkyně, která to prý umí. Přihlásí se k ní. Naměří mu zoologickou zahradu. V tu chvíli člověk pochopí, proč je mu pořád tak mizerně (i když výrazně líp, než před 20 lety). Začne parazity postupně likvidovat. Někteří odejdou hned po první dávce léku, někteří jsou odolnější. Postupně zlikviduje téměř všechno, co mu poradkyně zpočátku naměřila. Ale pořád to není ono. Poradkyně mezitím objevila další parazity. Seznam zátěží se rozrostl. Hledají se léky, kterými tyto parazity odstranit. Léky je těžké sehnat, protože u nás přece paraziti nejsou. Pokud nějaký parazit v těle zbude, rychle se domnoží. Dávky je třeba opakovat. Leze to do peněz. Spousta lidí se už dávno vyléčila, i když měli horší problémy, ale u člověka pořád přetrvávají vlasovci. Ti jsou nejodolnější. Pak se zjistí, že existuje symbióza mezi vlasovci a prvoky. Dokud má člověk nějaké prvoky, nezbaví se vlasovců. Bere další léky. Je to proces. Ale člověk vidí světlo na konci tunelu.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Jiří43 píše:,A kolikpak tě stály special léky od HB resp. celá její "protiparazitární" kůra, tj. vč. dalších kontrolních vyšetření ? To jen abychom byli při tom srovnávání korektní, pane..
Léky mě zatím stály cca 3000,- kontrolní vyšetření ještě nebylo. Antihelmetika od parazitomilovného Mudra jsou zadarmo?

"Dum spiro spero"
Ciceron
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“