Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sirius01
Stálý člen
Příspěvky: 79
Registrován: čtv 03 lis 2011 0:48
Bydliště: Brno-venkov
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sirius01 »

Krásné na tom je, jak si takoví žváčci fandí i přesto, že moc moudra ani odborných znalostí nepobrali. To je následek přebubřelého ega, chvástání a potřeby se vyžvanit na libovolné téma. Blahoslavení, chudí duchem. I na takové občas svítí sluníčko. Teď už vím, co znamená slovo "betasamec". Roztomilé je to.


S uctivým pozdravením HonzazMoravy
Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Kov »

Slávek-Ona se ta momentální situace vyhrotila po zveřejnění příběhu ženy, která odmítla chemo, spolehla se na MMS a detoxikaci a zemřela. Nepilý to popisoval tokto:
Na začátku prosince 2014 se obrátila na naši skupinu Verča s vážnou nemocí. Diagnostikována lékaři vážná rakovina plic. Po přeměření na biorezonančním přístroji se ukázaly i další velké parazitální a patogenní zátěže celého organismu. Klasickou léčbu chemoterapií Veronika odmítla. Věřila, že ji postupy detoxikace z nemoci vyvedou. Sama říkala, že dá k dispozici i lékařské zprávy, jak se z toho dostane. Detoxikace ji však hodně oslabila. Ztrácela síly i životní energii.
Parazitů i patogenů bylo v jejím těle hodně, postupně je Verča detoxikací
likvidovala, jen vznikalo také hodně toxické zátěže z mrtvých patogenů, které zatížily organismus a objevovaly se záněty v těle z tohoto odpadu.
Pomáhalo ji více lidí. Myslím, že měla k dispozici ty nejověřenější a nejúčinnější postupy, jak nemoc zdolat. Měla i obrovskou podporu rodiny. Okolnosti byly naprosto ideální k vyřešení problémů. Během detoxikace ji však bylo často velmi zle, zvracela, provázely ji bolesti.
U CDS2 nedokázala dosáhnout a držet účinné dávky pro tak vážnou nemoc. Ale zkoušelo se skoro všechno dostupné a účinné. Když už nešlo stavy a bolesti vydržet, odvezli ji do nemocnice. Tam nasadili nitrožilně ATB, kortikoidy a silné morfium. Už tak hodně oslabený organismus tuto zátež nevydržel. Desátý den v nemocnici nemoci podlehla.
Zanechala po sobě dvě malé a krásné děti a milujícího muže.
Věřil jsem, že má Verunka šanci nemoc zvládnout a nepodařilo se to. Bylo to velmi komplikované. Veškeré snahy byly nakonec marné. Bolí mne ten neúspěch, i když se můžeme utěšovat tím, že už je bez bolesti v nebi a obklopena světlem.
Nemyslím si, že by postupy detoxikace nefungovaly, ale nemáme v rukou absolutní moc rozhodovat o životě a smrti. Některé věci neovlivníme a jsou asi dané osudem a karmou, i když to u takové bytosti nechápeme.
Někdy se to podaří, někdy se to nepodaří. Hledáme klíč na vyřešení nemocí, ale nemáme ho, nemáme takový, který by byl univerzální pro všechny. Nezbývá, než se s prohoru smířit, i když je to těžké. Přeji sílu celé její rodině a hlavně dětem, kterým odešla maminka mladá a krásná.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Kov píše: ... Na začátku prosince 2014 se obrátila na naši skupinu Verča s vážnou nemocí. ... Přeji sílu celé její rodině a hlavně dětem, kterým odešla maminka mladá a krásná.
Hezky napsáno, děkuju.

Vzhledem k uvedenémo článku jistého pana Žváčka zde však přeci jen vidím problém. Od začátku Prosince nám uplynulo maximálně cca 10 týdnů. To, že paní odmítla chemo neznamená, že se do té doby nepodrobila např. ozařování a to dovede napáchat úžasné škody. Úmrtí během tak krátké doby znamená, že byla skutečně velice poškozena a je otázkou, zda jenom rakovinou. Tím chci říct, že informace je kusá, bez uvedení historie od prvních příznaků. V každém případě však vidím uvedený útok na MMS a Nepilého jako navýsost nevhodný a zavádějící.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Foxx5225
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 15 led 2014 16:47
Dal: 3 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Nachlzení - osobní zkušenost

Příspěvek od Foxx5225 »

Ahoj kolegové,
rád bych přidal svou osobní zkušenost s MMS vs nachlazení.
Do doby, než jsem se dostal k MMS (duben 2012) jsem trpěl na časté - velmi časté nachlazení. Od této doby, když už jsem něco takového chytil to byl vždy rychlý proces. Mluvím o MMS1 (aktivace kys. citronovou 50%) (koupele, inhalace, a samozřejmě orální protokoly).
Avšak v prosinci 2014 se mě chytil nějaký "prevít", na kterého stále nemohu vyzrát - klasický průběh nachlazení, bolest v krku, rýma, tlak na čele (dutiny).
V polovině ledna mi to nedalo, navštívil jsem lékaře, aby mi udělal krevní odběry - výsledek ok, vše jak má být, a prý je to "jen virové".
Dal jsem si týdenní "dietku", kdy jsem byl pouze na okurkách, mrkvi a jiné zelenině + cca 1x denně 6kapek MMS. Mimochodem, zkoušel jsem i CDS (50-75ppm), ale u něj jsem nepozoroval žádný efekt, stejně jako u MMS v žel. tobolkách :dknow:
Stav se časem celkem srovnal, ikdyž jsem stále cítil, že se ve mne něco tluče.
Teď v úterý (24.2) večer jsem cítil onen pověstný knedlík v krku, dal jsem na noc 6kapek, po hodině dalších 6. Ráno to nestálo za moc, celou středu pokračování mms (Klářin postup). Do toho proplachuji dutiny slanou vodou (praktikuji nepravidelně 3 roky - super věc :) ) Jedl jsem jen zeleninu (okurky, mrkev) a lehký drůbeží vývar. Piju čistou vodu.
Dnes, čtvrtek ráno, bolest hlavy, rýma a bolest v krku.

Nenepadá mne, proč udělat jinak, aby zas MMS učinkovalo? Co zkusit MMS s DMSO natírat na kůži? Popřípadě nějaké doporučení, jak postupovat? Nemusí to být MMS, rád "otestuji" i jiný způsob :)

Budu rád za každý názor...

díky.


Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Bobina »

letos je to nějaký houževnatý virus.Každému se to vrací a někdo se z toho dostává i měsíc.Mně osobně pomáhá CDS,piju po půl hodinách půl dcl celkem 8hodin.Podotýkám,že už jak na mne jde zimnice a bolest v krku ihned piju CDS,takže to podchytím včas.Po té,je průběh virozy velmi mírný,takřka bez příznaků.Jinak já osobně mms nějak nemohu-nevím proč :ethink: nějak mi nesedí.


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od MIRKO »

Úterý 24.2. ...taky to na mne vlezlo.


Ráno ještě v pohodě,na oběd jsem taky ještě nic nepozoroval.Kolem 15.00h mě začalo pobolívat mezi ušima, v 17.00 mě už bolela
pořádně hlava i ,,celý člověk,,.Nejdříve jsem myslel, že je to herxka na MSM,které beru, ale když mi vůbec nechutnalo jídlo tak :idea: .V 18.00 jsem nasadil 6g ascorbátu, do postele jsem jsi dal termofor a začal se pořádně potit.Zajimávé je, že jsem neměl absolutně chut na horký čaj, ale do půlnoci jsem vypil asi 2l pramenité vody s citronem /asi jsem byl přehřátý/ :ethink: .O půlnoci jsem nasadil klasickou Kláru...6+6 kapek po půlhodině.Ráno dalších 6g ascorbátu.Normálně jsem šel do práce a byl celkem v pohodě...oběd mi již chutnal.Večer již vše ok. :D


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

Poslední čtyři roky, se Ota Nepilý nepřetržitě ve svém volném čase věnuje studiu a praktickým účinkům oxidu chloričitého, tedy MMS a CDS. Aktivně se účastnil zavedení nové CDS2 a MMS s hydrogensíranem sodným do praxe. O výsledcích a poznatcích z problematiky MMS a CDS píše na internetu a příležitostně o těchto tématech i přednáší..
Koho to zajímá je zde odkaz na jeho článek: :D
http://www.kanal22.cz/clanky/rozhovory- ... zivot.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opakování je matka moudrosti.
:laugh: :laugh: :laugh:


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Nachlzení - osobní zkušenost

Příspěvek od jani »

Foxx5225 píše: Jedl jsem jen zeleninu (okurky, mrkev) a lehký drůbeží vývar. Piju čistou vodu.
Dnes, čtvrtek ráno, bolest hlavy, rýma a bolest v krku.
Nenepadá mne, proč udělat jinak, aby zas MMS učinkovalo? Co zkusit MMS s DMSO natírat na kůži? Popřípadě nějaké doporučení, jak postupovat? Nemusí to být MMS, rád "otestuji" i jiný způsob :)
Budu rád za každý názor...
díky.
ahoj kolego.
Já už asi rok nedám dopustit na DMSO, mám s ním přímo luxusní výsledky a nějaké "marodění" jde stranou, přitom mi i lehunká rýmečka dříve sedala na prudušky a z toho byly zápaly plic, záněty močáku s hematuriemi, angíny v šíleném stavu. Od loňska nic z toho neznám.
kluk trpívá na jakési divné virové napadení krku, má ho vždycky celej kropenatej a občas i s puchejřama, to dáme okamžitě štávu z česneku a tinkturu ( habanero, birds eye,cayen) je to megabrutus síla, ale s učinkem prakticky ihned, na to 5kapek až 2ml DMSO do koloidního stříbra a na krk fláknem priznicův obklad - ledovou osušku na krk,na to suchej huňatej ručník a aby to nepadalo, stáhnem to širokou gumou ( žádnej igelit jak špatně doporučujou mudrci, kteří nemaj o pravém priznici ani páru ) toto nechat 2 hodiny min. Za den a půl je po angíně :jump:
Jinak jakékoliv bolesti ( zuby, prudušky, plíce, srdíčko, svaly, naraženiny... ) řešíme natíráním dmso, popřípadě s ricinovým obkladem, já už zvládám DMSO neředěné, občas trochu místo zčervená a chvilečku pálí, ale "to se vsákne". Naprostým luxusem je pro mě (ne)tvorba oparů, jak toho zmetka cítím, že se dělá, potřu ho čistým DMSO, pak ještě několirkát on se prakticky ani nerozvine, jakoby ho spálím hned v začátku a to jsem na oparusy trpěla moc, s průběhem 14 dní a více.
Jediná nevýhoda toho zázračného DMSO je fakt příšernej puch jak vod ropuch. Manža je názoru, že i kdyby byl na posledním tažení, tak to do sebe ani na sebe nadá - rači si týden betelně rýmoval, ale nás nenakazil, my brali s klukem kapku do KStříbra, to člověk až tak nepáchne, při třech už puch jede naplno.
MMS mi bohužel na záněty nikdy nepomohlo, až teda na močák, kdy jsem na radu Milnem dělala sedací koupele v době, kdy jsem ještě neměla DMSO (+ další děsný podpůrný aplikace). Jinak DMSO působí jako zesilovač účinků druhých věcí, takže to mmsko by mohlo ještě podpořit. Já touto kombinací léčím otlak u morčína, ale poslední dobou na vyhojení hluboké rány jen čisté dmso nebo se stříbrem.
Možná bych v tvém případě ještě zkusila do sebe cpát několikrát denně jablečný ocet min. 2 lžíce, já při zánětu močáku do sebe nacpala 50ml ve vodě naráz, řezačka po půl hodině relativně ustala, k tomu asi 5ks jalovčinek, pak už jsem jablečnák dávala jen po 25ml ve vodě, není to moc velká ňamka,ale dá se a hlavně účinkuje. Fakt je, že i moji známí se plácaj v současných virozách i opakovaně ....
Jo a denně do sebe peru aktivní uhlí -večer a křemelinu - ráno, myslím, že je to slušnej preventivní detox spolu se samozřejmými (čurino)klystýry.
Do vlákna o DMSO hodím příspěvek, co jsem nedávno vyhrabala s nadšením.


John.D.
Stálý člen
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 20 úno 2014 13:27
Bydliště: Ostrava
Dal: 172 poděkování
Dostal: 80 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nachlzení - osobní zkušenost

Příspěvek od John.D. »

Foxx5225 píše:Ahoj kolegové,
rád bych přidal svou osobní zkušenost s MMS vs nachlazení......Nenepadá mne, proč udělat jinak, aby zas MMS učinkovalo? Co zkusit MMS s DMSO natírat na kůži? Popřípadě nějaké doporučení, jak postupovat? Nemusí to být MMS, rád "otestuji" i jiný způsob...
Ahoj Foxxi, vím přesně o čem mluvíš. Zažil jsem úplně stejný stav. Dlouho jsem si s tím lámal hlavu. Na konec, jak to tak chodí, tak odpověď přijde sama.Hledal jsem a našel. Obyčejné céčko. Lidmi trochu opovrhované, lékaři zatracované. Přečetl jsem Tuhárského, ve vlákně o Céčku najdeš víc, a pochopil jsem, že mlátit všechno jenom MMSkem atd... není varianta. Časem se dostaneš do kolotoče, který nemá vypínač. :) Je to potřeba posílit. Dneska už Céčko nenajdeš ve stravě, ani v citrónu. Nemáš kde ho vzít. A tělo ho potřebuje pro imunitu jako blázen. Především imunita si musí poradit, až když to nezvládne, tak nasadit něco jiného. V době nástupu nachlazení jsem na sobě vyzkoušel, že i 45gramů Céčka tělo ústně v pohodě zvládne. A výsledek je stejný jako u MMS. Na druhý den o 50% lepší. Nechci plevelit, pročti i jiné vlákna, hledej. Každý má svou cestu.

Někdy máš pocit, že jsi konečně našel, to co jsi hledal. Ale cesta vede dál a zase dojdeš na křižovatku :)

Držím palec.


Mějte se krásně :)

John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
Foxx5225
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 15 led 2014 16:47
Dal: 3 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Nachlzení - osobní zkušenost

Příspěvek od Foxx5225 »

Díky moc všem za názory. Situaci jsem zkusil řešit dávkami čerstvého česneku a cibule - musím uznat že pokrok celkem je.. Dnes odpoledne jsem přešel do fáze suchého kašle, na který zkusím nasadit Priznicův obklad.

Jinak - už mám "zaděláno" na jablečný ocet, jehož účinky VS imunita bych rád prubnul..

Co se týká Céčka, mám od Jardy Zajíčka, ale beru spíš jako prevenci - chaoticky. MMS jsem měl jako "jistou první pomoc".

zatím... Foxx :good:

Edit: ... odstraněna přebytečná citace ... A(&F) ...


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jani »

Na jakýkoliv typ kašle velmi dobře zabírá čaj z omanu kořene, 1lžička na hrnek, vařit 3min. pak 15 min. louhovat, scedit a vypít za tepla, 2-3x denně.
Mně se ještě osvědčily inhalace KStříbra přes UTZV inhalátor. Ten domácí jablocet se dělá měsíc, než se ti udělá, tak si můžeš koupit osvědčenej a kvalitní - obsahuje právě i matečnou kultruru - v DM drogerii, cena kolem 45kč.
Tak at je brzy dobře :jump:


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

Já používám :lol:
http://www.recepty.cz/recept/cibulovy-c ... eni-151380
A nebo:
http://www.recepty.cz/recept/cibulova-s ... asli-13464
.............................................................................................
Kdo kope jámu, padne do ní, a kdo valí balvan, na toho se zvrátí. :jump:
http://www.rceni.cz/prislovi


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jani »

Já používám takto: nadrobno nakrájet cibuli, přelít ji medem a nechat ji pouštět štávu, pak se popíjí bud jen štáva nebo se to dá sníst všechno komplet, med používám výhradně medovicový, ostatní druhy mě dráždí ke kašli a asi i trošku alergizují. Loni bylo málo medovicového, ale i tak jsem si stihla zamluvit 12 sklének, no ale asi s tím na letošek nevyjdu. Ráda si namáčím různé semínka - slunečnici, mandle, apod. a pak to zobkám ochucené medíkem. Vynikající jsou i sušené ořechy namáčené v medu, to prej nějak podporuje funkci mozku ( plísen v ořechách je samozřejmě druhá věc :-( ). Cukr nejím vůbec, koupila jsem xylitol - březový cukr a mám taky pocit, jakoby mě alergizoval ve formě lehkého zhoršení dechu. Medíky jsem zkoušela hodně druhů a u různých včelařů, až mi ten jeden sedl, takže jednoznačně nejde říct, že někomu med nevyhovuje, určitě si taky každý najde ten "svůj".
Je to jen reakce na mimotéma o mms, tak kdyžtak prosím o přesunutí do vhodnějšího tématu, at se to tu neplení.


Foxx5225
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 15 led 2014 16:47
Dal: 3 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Foxx5225 »

Přátelé, tak se zdá, že kombinace cibulového čaje, který je mimochodem výborný chuťově i bez jakéhokoli dochucení (večer cca 0,75l a odkašlávání se dostavilo hned ráno :) ) a vitamínu C s jedlou sodou a rajčaty (10g/den) zabrala dokonale. Cítím se naprosto svěže.

http://www.recepty.cz/recept/cibulovy-c ... eni-151380

Co se týká MMS, teda spíš CDS, protože MMS mě začalo kopat už když ho jen zacítím, používám jen na čištění zubů - na něj nedám dopustit :)
A MMS do koupele :)

díky za rady!


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Lejbl, nikdo neodpovídá, zkusím já.
Dle mého názoru jdeš na to dobře, zkombinovala bych MMS, Budwigovou + úpravu stravy a počkala bych s nasazením zbytku.
Mrkla bych taky na přílohu u tohoto příspěvku...... :-)
No a nezapomněla bych se poradit s uživatelem Batles pomocí SZ.
CANADA.pdf
Držím palce a neboj, není všemu konec.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“