![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
Zdravím - poota
Ví někdo - třeba Ty, půto, jak je to ve srovnání s MSM? Fungovalo by taky tak?poota píše:Na klouby u naší kočky se nám výborně osvědčil Colafit.
Tady mně to nedá. Jeden příklad ze skutečnosti: Moje bývalá přítelkyně měla dva kocoury. Evropsýho a ragdola. A taky měla takové velké, vystouplé černé znaménko (či co - útvar) na svém pravém boku. To znaménko bylo ve tvaru Afriky. No a jednou se koukala na TV - samo, že s kocourama. Hladila černého a zjistila, že má na pravém boku cosi vystouplého čeho si nikdy nevšimla. Foukla do chlupů a uzřela útvar, který jí připomněl ten její. Koukla se, aby to zkonfrontovala a ten její už nebyl vystouplej a byl světlej - bylo z toho zřejmé, že mizí. Když jsem se seznámili a ona se dozvěděla čím se zabývám, ptala se, zda je možné, aby Mikšík to znaménko od ní přejal. Nevím, ale ať si každý bytvoří svojí vlastní doměnku. Vypadá to tak... Můžeme na to mít rozličná vysvětlení, ale pozorováním se člověk dozví víc. Když už si to pojmenuje a zaškatulkuje, ztratí zájem o pozorování a protože se realita posouvá v rámci transformace, zůstane stát. Tedy - pozorujme! Nemusíme pojmenovávat. Text, který jsem označil tučnou kurzívou jsem napsal proto, abych upozornil na fakt, že každý pozorovaný i napozorovaný děj funguje v závislosti na dalších návaznostech, které jsou (asi) téměř nekonečné. A že každého z nás se nejúžeji může týkat jiná návaznost.Bobina píše:Je prokázáno, že domácí zviřátka velice často přijímají od svých páníčků tytéž choroby
To je nádhera!!!!!!!!!poota píše:Mimo téma (offtopic)V dobách mého útlého mládí mi otec říkával: "Nezpívej si u jídla .......... ...... ..... pověra je hůl a kdo jí věří je vůl!
Nevím, nezkoušel jsem to.tykadelik píše:Ví někdo - třeba Ty, půto, jak je to ve srovnání s MSM? Fungovalo by taky tak?
Samozřejmě že můžeš, jenom nevím, proč se na to ptáš zrovna mně, když autorem je sám živottykadelik píše:Mohu si tento text dát na svůj Facebook ...
Za 11 let, ve kterých nám kočka Albínka dělá doma nevtíravou společnost, mě několikrát vyrušilo její hluboké zamňoukání zakončené výhružným vrčením.poota píše: Například mám i důvodné podezření, že kočky vidí lidskou auru - ovšem nemám to zatím stále ještě ověřené natolik, abych to mohl prezentovat jinak než jen jako velice pravděpodobné.
Zdravím - poota
Ovšemže mají, ale jenom do té doby, než jim řekneme, že žádní skřítci, víly ani duchové nejsou, takže je ani vidět nemohou.Vlčice píše:Mám důvodné podezření, že podobnou schopnost mají i hodně malé děti.