Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Zdravím všechny, chci toto fórum využití jako "deník" kde budu moci zapisovat mé zkušenosti s MMS. Pro začátek je mi 30let, 182cm, 98kg. Začal jsem hlavně kvůli neustále opakujícím se "virózám", které mi vždy sedly na krk. Doktorka při měření EAV a odběru krve mi defacto řekla, že mám v sobě už chronický zánět a doporučila mi Obenzym.... EAV ukazovalo jak viry tak bakterie.. Zároveň od dětství trpím potravinovou i klasickou alergii...
1-3 den jsem stihl 6 kapek (1 po hodině)
dne 4 den jsem zvýšil na 14 kapek (2 po hodině).
Zatím snáším bez jakýchkoliv problému, smrad i pachuť mi nijak extra nevadí, ale všiml jsem si první velké změny:
Mnohem větší citlivost chuti a vůní, prostě jsem vyšel ven a najednou jsem snad 10x intenzivněji citil všechny pachy a "smrady". A dnes v jedné jídelně mi "smrděl" oběd a i chuťově jsem to skoro nemohl pozřít... Dobré jídlo mi samozřejmě pořád chutná i voní :-) Pozorovali jste to někdo podobně?
Zatím snáším bez jakýchkoliv problému, smrad i pachuť mi nijak extra nevadí, ale všiml jsem si první velké změny:
Mnohem větší citlivost chuti a vůní, prostě jsem vyšel ven a najednou jsem snad 10x intenzivněji citil všechny pachy a "smrady". A dnes v jedné jídelně mi "smrděl" oběd a i chuťově jsem to skoro nemohl pozřít... Dobré jídlo mi samozřejmě pořád chutná i voní :-) Pozorovali jste to někdo podobně?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
Je důležité,jestli mamka o to bude stát a bude ti věřit,že jí pomůžeš nebo bude věřit doktorům,že jí vyléčí.Mluvil jsi s ní o tom?kappa píše: .... Nedávno jsem zjistil, že mamka má rakovinu jater a mms mě napadlo jako možná varianta léčby, ...
-
- Zasloužilý člen
nickator píše:..
Tak snad jseš ještě na živu Buď to máš špatně aktivované,nebo jsi slon.Proč navyšuješ tak rychle?O tom to není,že velké množství lépe léčí.Buď se nebo získáš averzi vůči mms a nebudeš moci k němu ani čichnout.Prečti si pořádně forum a stránky emms nebo knihu, ať jsi v obraze a nenavýšíš počet uživatelů,kteří tvrdí,že mms jim nepomohlo a bylo jim po něm zle.
Nevím jestli jsi správně pochopila, že beru jednu kapku po hodině a za den jsem dostal do sebe celkem 6 kapek. Pak jsem to navýšil na dvě kapky co hodinu a za den celkem čtrnáct.Bobina píše: ... Tak snad jseš ještě na živu ...
to v závorce (1 po hodině) jsem nemyslel 1x po hodině, ale 1 kapka po hodině... Takže jsem ještě řekl bych dost pod doporučením.
Obě knihy MMS i o CDS jsem přečetl.
Citace zkrácena SDK
Já myslím, že o to stát bude, ale stoprocentně jistý si nejsem. Mluvit s ní budu až o víkendu tak jí o tom řeknu. Jinak by pak bylo možné se s Vámi osobně setkat?Bobina píše:Je důležité,jestli mamka o to bude stát a bude ti věřit,že jí pomůžeš nebo bude věřit doktorům,že jí vyléčí.Mluvil jsi s ní o tom?kappa píše: .... Nedávno jsem zjistil, že mamka má rakovinu jater a mms mě napadlo jako možná varianta léčby, ...
-
- Zasloužilý člen
Nickator-tak to jo.tak je to spravne
Kappa-tak se s mamkou domluv.Psala jsem to proto,že mnozí z nás chtěli mamkám pomoci,ale přeci jen byly vychované v jiném režimu,kde mudři byli polobozi a oni jim bezmezně věří.Setkat se osobně můžeme,ovšem já nejsem ta pravá,abych mohla poradit úplně správně.Jsou tady daleko kompetentnější členové,kteří ti rádi poradí.Obrať se na člena jménem Batles.Ten ti může pomoci nejvíc
Kappa-tak se s mamkou domluv.Psala jsem to proto,že mnozí z nás chtěli mamkám pomoci,ale přeci jen byly vychované v jiném režimu,kde mudři byli polobozi a oni jim bezmezně věří.Setkat se osobně můžeme,ovšem já nejsem ta pravá,abych mohla poradit úplně správně.Jsou tady daleko kompetentnější členové,kteří ti rádi poradí.Obrať se na člena jménem Batles.Ten ti může pomoci nejvíc
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Kappa,
v Kanadě je k dostání velice účinný lék, jmenuje se 714X, info je na www.cerbe.com, v příloze na předešlé straně jsou podrobnosti. Zatím jde objednat.... zkusila bych ho, kdyby maminka MMS odmítla. A není drahý.
Sešla bych se s tebou, ale teď moc času nemám a taky nevím, co bych ti mohla povědět víc, než co mailem nebo telefonicky.
V dubnu, jdu na to setkání Spirit Of Health Prague 2015:
- přednášející: James Humble, Dr. Andreas Kalcker, K. Riviera, Dr. Tullio Simoncini, Adrian Jones, Leo Koehof, Dr. Leonard Coldwell, Mgr. Eleni Turkova.....
Doufám, že se dozvím nějaké nové věci.
v Kanadě je k dostání velice účinný lék, jmenuje se 714X, info je na www.cerbe.com, v příloze na předešlé straně jsou podrobnosti. Zatím jde objednat.... zkusila bych ho, kdyby maminka MMS odmítla. A není drahý.
Sešla bych se s tebou, ale teď moc času nemám a taky nevím, co bych ti mohla povědět víc, než co mailem nebo telefonicky.
V dubnu, jdu na to setkání Spirit Of Health Prague 2015:
- přednášející: James Humble, Dr. Andreas Kalcker, K. Riviera, Dr. Tullio Simoncini, Adrian Jones, Leo Koehof, Dr. Leonard Coldwell, Mgr. Eleni Turkova.....
Doufám, že se dozvím nějaké nové věci.
-
- Zasloužilý člen
antidepresiva snižují účinek MMS.Je to i obráceně,že MMs snižuje účinek antidepresiv?
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Děkuju za rady a za uklidnění Ten otok splaskl a na ucho slyším. Měla jsem "jen" zánět zvukovodu, ne vnitřního ucha. Zítra s tím jdu na kontrolu, tak snad to bude dobrý.sirius01 píše: Držím palce.
Ještě jednou díky.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Tak pokračoval jsem 4-6 den MMS 2 kapky po hodině. Cítil jsem se fyzicky velmi dobře.
Ale co nestalo.... Dnes v noci mě ze spánku probudil totální panický atak. Po hodině jsem sice usnul, ale teď stálá úzkost, pocení rukou, nohou atd... Kdo ví o čem mluvím tak pochopí.
Pro upřešnění jsem tyto problémy začal mít cca před 4-5 lety. Nasazený citalec, po měsící panické ataky přešly. Nebo se absolutně minimalizovaly. Citalec jsem bral cca 4 roky, 20g, pak poslední rok 10g tu nejmenší a poslední půl rok jen polovinu tabletky nepravidelně. Asi 5 měsíců jsem vůbec nic již nebral.
Může to být naprostá shoda náhod, protože panické ataky se můžou vracet po delší době a nebo myslíte, že to má co společného s užíváním MMS a hubením potvor, které tohle můžou způsobovat?
Ale co nestalo.... Dnes v noci mě ze spánku probudil totální panický atak. Po hodině jsem sice usnul, ale teď stálá úzkost, pocení rukou, nohou atd... Kdo ví o čem mluvím tak pochopí.
Pro upřešnění jsem tyto problémy začal mít cca před 4-5 lety. Nasazený citalec, po měsící panické ataky přešly. Nebo se absolutně minimalizovaly. Citalec jsem bral cca 4 roky, 20g, pak poslední rok 10g tu nejmenší a poslední půl rok jen polovinu tabletky nepravidelně. Asi 5 měsíců jsem vůbec nic již nebral.
Může to být naprostá shoda náhod, protože panické ataky se můžou vracet po delší době a nebo myslíte, že to má co společného s užíváním MMS a hubením potvor, které tohle můžou způsobovat?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Myslím, že to není náhoda. Mikroorganismy dostaly panický strach, že je zahubíš, a přeneslo se to na tebe.nickator píše: Dnes v noci mě ze spánku probudil totální panický atak...Může to být naprostá shoda náhod,...nebo myslíte, že to má co společného s užíváním MMS a hubením potvor, které tohle můžou způsobovat?
Pro tyhle případy je dobré mít doma homeopatikum Aconitum napelus CH 15. Je na náhlé, šokové situace.
Taky se doporučují Bachovy krizové esence - Resque remedy, které člověka uklidní.
-
- Zasloužilý člen
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Bobino, zkoušela jsi na deprese Autopatii? Autopatie z Prány by Ti udělala moc dobře...Bobina píše:.... mně se vrátily deprese
Hanka
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
Mám hrůzu vysadit prášky,už jsem to zkoušela několikrát a vždy se to vrátilo a už to nechci zažít.Zkouším kde co.teď jsem šla do vlákna o stresu a mám v poznámkách eleutrokok,B5,dobromyslový koncentrát-ale tam je třezalka a ta se s antidepresivama nesmí.ještě nemám vlákno dočtené.Když tak mě přesuňte do patřičného vlákna ať to tu neplevelím.Ty nejhroznější stavy,když jsem nejedla,nemluvila a nevstala z postele už nemívám.beru hořčík a různé jiné.O autopatii jsem přečetla celé vlákno,dokonce jsem si koupila i sterilní lahvičky,tak to musím tedy zkusit i Pota mi to radil.Já pořád prostě nechápu,proč mám deprese,když mám úplně všechno co si můžu přát. nemám prakticky žádné problémy,jen běžné starosti jako každý.Mám tak hodného muže i děti.Psychiatr říká,že o tom moc přemýšlím,ale jak o tom nemám přemýšlet?Mne to hrozně štve.