sisa píše:Poo, já ti nějak nerozumím.
Myslela jsem, že do diskuze patří i opačné názory. Nebo pochybnosti. Myslím, že bychom poznali, kdyby někdo chtěl rozvracet vlákno. Pak bys mohl nastoupit ty.
Bohužel tento jev je běžně pozorovatelný i kolem nás, radši všechno preventivně zakážeme, okleštíme, presumce neviny už neplatí, vina se neprokazuje kriminálníkovi, ale nevinný musí prokazovat svoji nevinu.
Nezlob se na mně, ale, proč máš určovat o čem mohu a nemohu mluvit a jaký názor si mohu vyslechnout a jaký ne? Náhodou mě zajímají i názory lidí, kteří v chemtrails nevěří. Pokud diskutují slušně, o co jde?
Děkuji.
Já tady nepropaguju žádnou cenzuru nebo zákazy něco prezentovat! Pokud si to někdo takhle vykládá, tak jsme si vůbec nerozuměli.
Takže znova a pomaleji.
Vlákno "Chemtrails" a v něm se diskutuje o tom, co to je, jak se to dělá, co to dělá, čím to škodí, jak se tomu bránit atd. Podle mně je v tomhle vlákně jakákoli pochybnost o existenci chemtrails
mimo téma!
Vlákno "Jsou či nejsou chemtrails" a v něm se snášejí argumenty, podle kterých chemtrails jsou a nebo nejsou, jestli se provádějí a nebo ne. Podle mně je v tomhle vlákně zase mimo téma to, jak se provádějí, čím škodí, jak se jim bránit atd.
Takže pokud to někdo pochopil tak, že mi jde o to, aby se v každém vlákně našlo hlavně to, o čem to vlákno je a má být a ne aby tam byla většina toho, co patří někam jinam - tak ten si může "do notýsku" namalovat velký červený puntík.
Zdravím - poota