Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Nový Globální moderátor (moderátorka)

Nemoderovaná část fóra.
Odpovědět
mahatma

Re: Nový Globální moderátor (moderátorka)

Příspěvek od mahatma »

martin11 píše::bye: hele všichni čtoucí a zamotaní a namočení do této diskuze....
Martin, myslím že takéto niečo čo navrhuješ nie je možné...
Anriho, aj mňa + kohokľvek ďalšieho kto sa Anriho zastal napádali a neoprávnene banovali za vyslovený názor aj moderátori, nielen suita okolo SDK
NAVAR to zhrnul asi najpresnejšie :
NAVAR píše: To že se něco namete pod koberec neznamená že je uklizeno a dokud se to nevyřeší tak s prominutím ty "vlčí" chcanky a křepelčí "sračky" budou smrdět na FUP nadále.
to, že nereaguje administrátor a zakladateľ tohoto fóra, to mi je naozaj divné...
volám po systémových zmenách aby podobné situácie (kde jedna skupina členov s podporou moderátorov niekoho napáda) nemohli nastať...
rovnako aby moderátori nemohli neobmedzene řádit s príspevkami tak ako v poslednej dobe... ale Rival to má zjavne u :ptrain:

Peter11
Zasloužilý člen
Dal: 85 poděkování
Dostal: 173 poděkování

Příspěvek od Peter11 »

martin11 píše: " v očích Křepelky jsem tenkráte viděl, když uslyšel martin11...aha, to je ten zoufalec, co nic neví a hrabe se do magnetizmu... s tím si nemám co povídat....no a tak jsme si nic nepovídali....možná, že to i bylo takto lépe. Asi by ho nikdy nezajímala "puf-puf" lodička nebo "vrtulka" nebo jakákoliv jiná blbost, co jsem na setkání vždy přivalil..bylo citelné, že si opravdu nemáme co říci...no tak jsme si nic neříkali...
O "odbornosti" SK jsem si udělal obrázek hned na začátku. Viz snůška blbostí http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 624#p62624 . Lituji že jsem se k tomu nevyjádřil více od plic. Bohužel na základě těchto a jiných pitomostí ho místní "akademická" skupina přijala mezi sebe a umožnila získat neomezenou moc. Přiznejte si všichni, že se vám moc líbilo jak dokázal zatočit se všemi "rozvraceči" a "nepřáteli" fóra. Pitomci a blbečci vám nevadili. A ejhle pár let je pryč, do pitomců a blbečků už nebylo komu nadávat tak se museli vytvořit další. Tentokrát z vlastních řad.
Nejdřive si všichni přiznejte svoji odpovědnost za současný stav, hledejte příčiny především v sobě.
Pak učiňte fórum otevřeným jako bývalo na začátku a zrušte hierarchii vytvořenou za účelem honění ega některých členů.
Rival je šéfem jestli se vám to líbí nebo ne. Všichni ostatní jsou jenom účastníci. Název "Veřejné fórum" je směšné pokud má skrytou část.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

...viz mahatma výše...no myslel jsem to dobře....křepelka za oceánem, vlčice v lesích....hanka to nějak zkousne a zbytek světa si dá panáka, nebo dva...a bude....někdo musí ustoupit...si myslím....
...vítězem může být i poražený...je vítězství a vítězství...a to za cenu velkých ztrát se mě osobně moc nelíbí...
s křepelkou ani vlčicí jsem kamarád nebyl....s anrim, Ilemem, bendou, pootou...a dalšími bych si dále přál. :idea: ...je na nich jestli se se mnou budou, třeba na setkání ještě bavit...vnucovat se nebudu..názory nezměním :devil: . :pivko: martin11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
mahatma

Příspěvek od mahatma »

martin11, čo sa týka ľudí, s tými nemám problém... problém mám so systémom ktorý tu funguje... ten sa snažím zmeniť, ale naráža to na urputnú snahu udržať tu za každú cenu "nenahraditeľných" presúvačov, vracačov na prepracovanie, skrývačov a napomínačov, ktorí robia čo sa im zapáči bez akejkoľvek kontroly...navyše bez jedinej možnosti zjednania nápravy (sťažnosť u admina), lebo admin na celé FuP z vysoka serie...
pokiaľ sa nezmenia pomery tu na FuP, alebo kým mi admin nezruší registráciu, tak nebudem prispievať ničím iným, ako návrhmi na zmenu situácie na fóre.
nevidím na to dôvod, keď admin odmieta robiť to čo robiť má, lebo to nemôže urobiť nik iný okrem admina...

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

hm, tak jo..... :(

m11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

mahatma píše:.... alebo kým mi admin nezruší registráciu, tak nebudem prispievať ničím iným, ako návrhmi na zmenu situácie na fóre. ...
Tvé urgované žádosti na zrušení registrace bylo vyhověno.

Peter11
Zasloužilý člen
Dal: 85 poděkování
Dostal: 173 poděkování

Příspěvek od Peter11 »

Rival píše:
mahatma píše:.... alebo kým mi admin nezruší registráciu, tak nebudem prispievať ničím iným, ako návrhmi na zmenu situácie na fóre. ...
Změny zřejmě nebudou žádné. OK :bye:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

... Rivale, všichni tu už hodně dlouho (ne)trpělivě očekáváme nějaké Tvé rezumé, které by již konečně ukončilo neustávající lhaní některých "zvlčilých členů" ...... a jediné, na co se zmůžeš, je pouze na to, že po cca 1,5 měsíci konečně zrušíš registraci mahatmy ??? ... :ewhistle: ...

... congratulejšn ...... fakt chlapskej přístup ... :bad: ...

... :| ... Anri ...

----------------------------
PeS. ... vypadne z Tebe v dohledné době vůbec něco ??? ...... já jen, abychom tu nečekali zbytečně ... :? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Rival píše:
...tím se asi problém nevyřeší.... :ethink: :smoke:

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Rival píše:
„Jak primitivní!“ „ Ale jak účinné!“ ………
To je z filmu ale taky z FUP. Ve filmu mi to připadlo zábavné, na FUP ubohý.
Něco řešit na to je času dost od 8. března ale někoho „odšmiknout“ jak Von Kratzmar je mnohem jednodušší že?!.
Rivale to jsi „posral“, na místo toho abys udělal to co mahatma napsal před slovo „alebo“ jsi zvolil cestu „teflona“ – proklouznout nedotknut.
To že ti za to fórum nestojí, to chápu… Ale zřejmě ti za to nestojí ani lidi na fóru, protože jsi se za dva měsíce nebyl schopen kloudně vymáčknou a ni těm lidem napsat „seru na fórum, kašlu na vás na všechny“ tak to jsi udělat mohl, ušetřil by jsi tím ostatní dost času. Nikdo by ti hlavu neutrhnul a písek ti jí stejně neschová.

PS:
Pštros s hlavou v písku nejenom že se neschová, on dokud jí tam bude mít tak se ani kloudně nenažere a dobře mu tak!

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

NAVAR píše:... Rivale to jsi „posral“, ...
Fakt neuvěřitelný. Mahatma dávno o zrušení registrace požádal a nyní při prudérním nátlaku typu BUĎ A NEBO je správné udělat jako co? Že jste (třeba ne tolik přímo Ty, Navare, ale ta vaše "skupina") poblouznění nějakým asi hodně nekvalitním halucinogenem, to je jedna věc, ale Rival žádnej pitomec není a myslím, že asi dobře chápe, jak to tady je. Nebo až bude mít čas, si ty všechny výplody přečíst, určitě mít lepší obrázek bude.

A klidně se můžete pokusit zbagatelizovat má slova tím, že mě nazvete řiťolezcem s indulonou (to je hlavně směrováno na Anriho), i když vám asi je docela zřejmé, že nic podobného nemám zapotřebí a reaguji v celé této věci sám za sebe. Ale nebyl by to zdaleka jediný nečistý tah od vás a mě to opravdu nevadí, protože ten, kdo do téhle věci lépe vidí, tak je mu jasné, jak to je, kdo špinavě slovíčkaří a kroutí se jako had a já pak opravdu nemusím chodit po lidech a vysvětlovat, že tady nikomu do zadku nelezu. Vaše (přesněji hlavně Anriho) špinavá hra mne prostě a jednoduše zasáhla, už od samého začátku. Až takhle prosté to je a řekl bych, že lidi to docela dobře chápou.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... opět ta stejná písnička ... :roll: :roll: ...... fakt "Anriho špinavá hra" ?? ...

... víš co Bendo ?? ... s takovejma kecama di do <-> ...

... s pozdravem Anri ...

------------
PeS: ... anebo když seš taková "vědma", napiš sem tvou domněnku, proč jsem to celý vlastně "rozehrál" ...... ať se pobavíme ... ;) ...

... předpokládám, že nějakou "teorii" máš dávno vypracovanou, neb jak jsi ve http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=137566#p137566 napsal: ...
adam.benda píše:Jsou tu i jiné možnosti, ale i v těch vidím jakousi rafinovanost zmíněného pána a je mi z toho docela zle.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Vlčice
Zasloužilý člen
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Příspěvek od Vlčice »

Rivale, děkuji

Vlčice

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Se zájmem sleduji, jestli se tu už konečně začne rýsovat nějaký "Nový Globální moderátor nebo moderátorka", kterému či které bych mohl předat to "převozníkovo veslo" - a kde nic, tu nic. Jenom samé handrkování a i mluva už poklesla na silně kanalizační úroveň. Přitom je to s podivem, protože právě tyhle manýry tu dost lidí přičítalo pouze a výhradně tomu, jak przní fórum globální moderátoři svým přesouváním, vracením, banováním a vůbec veškerým svým neblahým vlivem.
V současnosti funguji jako jediný globální moderátor a od svého zdočasnění se věnuji jenom tomu nejnutnějšímu. Takže sice stále čtu všechno (což mi bylo dost nepochopitelně, aspoň pro mě, taky zazlíváno jako součást jakéhosi teroru), ale nechávám vše plynout dle vašeho přání, tedy bez jakýchkoli moderátorských zásahů a předpokládám, že i k plné spokojenosti všech odpůrců zásahů do jejich práva psát si cokoli kamkoli.
Pokud bych měl i já najít nějaké uspokojení, tak snad jenom v tom, že se mi plně potvrzuje to, že bez nějakého usměrňování nejste ani schopni udržet již dosaženou úroveň fóra a místo jejího pozvedávání ji zcela bezohledně strháváte prudce dolů.
Myslím, že nebudu vůbec přehánět, když napíšu, že na těch šesti stránkách tohohle vlákna se nenajde ani šest příspěvků, které jsou skutečně k jeho tématu. Takže k něčemu takovému má směřovat skutečně svobodné fórum s radostnou atmosférou po kterém tu tak voláte?

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... ad "kanalizační mluva" ...

... ano, přiznávám, že tuto jsem v mém předchozím příspěvku vůči a.b. použil zcela záměrně, jelikož zde pořád dokola mele tu svou "obehranou písničku" ...

... kdy pokud se odpovídá "do kanálu", tak než vést předlouhé akademické rozpravy (které stejně nikam nevedou), často je mnohem efektivnějším způsobem odpovědět protistraně způsobem, jemuž plně porozumí ...

Odpovědět

Zpět na „Hyde Park nebo Kanál ?“