Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Dnes jsem byla na celodenní přednášce Spirit of the Health, kde byl Jim Humble (MMS) , Andreas Kalcker (CDS), Adrian Jones (černá mast), Elen Turková (paraziti), MUDr. Budařová (konopí).
Pokusím se sem dát svoje poznámky i odpovědi na dotazy lidí, bude to trochu chaotické...

Začínal Adrian Jones s jeho černou mastí, ta v podstatě účinkuje na všechny druhy kožních nádorů včetně melanomů.
Fantastické a rychlé výsledky, dokonce zmínil i případ, kdy účinkovala na nádor prsu, který byl hned pod kůží a šel nahmatat. Jinak na rakovinu prsu není mast vhodná.

A. Kalcker spolu s Jimem prezentovali hodně zdokumentovaných případů rakoviny, které byly vyléčeny jenom Protokolem 1000, doba léčení byla různá, od 14 dní do 4 měsíců
Jim dokončuje novou knihu, kde shrňuje veškeré poznatky, nasbírané za 18 let a při léčení asi 50000 lidí, které léčil osobně.

Zdůraznil pár základních pravidel:
-nikdy nic neměnit v případě, že se člověk cítí dobře
-pokud se člověk cítí špatně, snižovat dávku
-nikdy nebrat tolik, aby člověku bylo blbě

hodně lidí začíná i na 1/4 kapičce a zvyšuje po 1/4 kapičce třeba obden
v případě, že se zlepšení zastaví nebo se nám zdá, že MMS neúčinkuje tak, jak čekáme, existuje spousta kombinací Protokolů, dávek, způsobů aplikace atd.
velice důležité je při braní MMS nepoužívat ŽÁDNÉ potrav. doplňky, vitamíny, minerály, aminokyseliny...prostě nic....doplńky vykrmují nemoc

A. Kalcker pohovořil i o alkalizaci organizmu, jejich výzkum ukázal, že strava má při alkalizaci jenom sekundární význam
Tělo se alkalizuje dýcháním.... kyslík se dostane do krve.... ta ho roznese do kyselých částí těla, které se neokysličují stejně...kyselost je způsobena patogeny...čím škodlivější patogen, tím je kyselejší......patogeny se ničí kyslíkem....

50% kyselina citronová je zbytečně silný aktivátor MMS, jako nejlepší je 4% HCL
MMS se v žaludku zvyšuje o 5-40 ppm, proto bylo člověku často blbě
CDS se v žaludku nemění, proto se lépe snáší

chloritan sodný likviduje i candidu, ale jelikož ta se váže na parazity, pokud se neodstraní paraziti, tak se vždy vrátí
nebyl zaznamenám žádný vliv MMS na imunitu v negativním slova smyslu...pokud se něco objevilo, většinou to byla reakce na jiné přípravky nebo metabolické změny způsobené nemocí samotnou

Líbilo se mi přirovnání MMS (CDS) ke sportu... žádný amatér nepoběží rovnou maraton :)

Elen Turková zajímavě hovořila o parazitech, zaujala mě informace, že lék Ivermectin, aby měl účinek, musel by se podávat jednou ročně po dobu 15 let, což je doba, po kterou je vlasovec živ
Hodně doporučovala mořskou plasmu....není to žádná novinka, už před 1.SVV se ve Francii uvažovalo, že se bude podávat ve školách jako prevence nemocí, překazila to válka... ve Francii proběhl pokus na potulném psovi se jménem Sodík, kterému vypumpovali krev a nahradili touto mořskou plasmou, žil ve zdraví, až dokud ho nepřejelo auto............je to dobrá a účinná věc, ale přijde mi dost drahá

No a nejdelší přednáškou bylo konopí, to mě naprosto dostalo, hodně jsem o tom věděla, ale, jak je vidět, je to stále málo......
Bližší informace na http://konopnadoktorka.webnode.cz/

Dr. Simoncini na poslední chvíli odřekl účast z rodinných důvodů, tož tak... :)

Ucelené informace v adekvátní slohové formě budou v Nové Regeně, včetně semínek konopí pro předplatitele.

zorko
Nový člen
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od zorko »

sisa mna by zaujamalo co vraveli ze ktroy aktivato je najsilnejsi proti rakovina ci je to mms s citronovkou alebo s hcl? alebo cds nevyjadrili sa k tomu?

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Zorko, říkali jenom, že 50% kyselina citronová je zbytečně moc silný aktivátor, že je lepší 4% HCL.
Myslím, že to jednoznačně nelze říct, toto je pro rakovinu lepší než toto. Je potřeba vyzkoušet, každý je jiný, na dva lidi se stejnou diagnózou nemusí fungovat stejná věc.
Taky v případě CDS Andreas říkal, že flaška, kde je CDS, by měla být naplněná až nahoru, neměla by tam zůstávat velká vzduchová bublina, protože se tam plyn drží a při každém otevření uniká a tím se snižuje účinek.
Na tu rakovinu jsem byla překvapená, že lidé jsou úspěšní i s malými dávkami, ale skutečně po deset hodin denně. Neplatí, že čím větší dávka, tím lepší. Limitem je vždy nejít za hranici nevolnosti.
Možná by bylo dobré si najít na jeho stránkách vyléčené případy a zkouknout, co a jak lidé používají a tak se inspirovat.....

= kyselina

elcoro
Nový člen

Příspěvek od elcoro »

Dobry den.
chcem poprosit skusenejsich o radu. Prave studujem knihu prevrat v leceni nemoci. Este to nemam uplne dostudovane.
mame mojej priatelky diagnostikovali lymfom , cize ma rakovinu a je to cca okolo 85 % rakovinotvornych buniek. Teda neviem co to presne znamena , ale vraj to je vysoke stadium. Hoci pred mesiacom mala uplne dobre vysledky.
chcem sa teda opytat,
co presne mam objednat?
Ake Nazvy jednotlivych zloziek?
Mame pouzivat protokol 2000?
Je to mozne uzivat mms aj pri chemoterapii?
Pripadne ine poznatky co by som mal vediet.
Za odpovede dakujem . Dufam ze este nie je neskoro.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Nikdy není pozdě.
Protokol 2000 je vhodný i při chemošce.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Jeden velmi dobrý lékař,který již dávno léčí alternativně mi řekl,že nejhorší je kombinovat alternativní a klasickou léčbu.Člověk by se měl rozhodnout pro jedno-to rozhodnutí je asi nejtěžší.Ta chemo přeci zničí úplně imunitu a organismus pak nemůže bojovat.Jiří ty máš nejvíce zkušeností a úspěchy-co myslíš?

nevím co se stalo,ale najednou mi vyskočily všechny emaily od J.Sisky-jsem z toho tedy vyděšená,ale zřejmně to sem mám napsat :ethink:
Ja metodou Dr. Ratha len doplnam CDS a MMS2, ktore je silnejsie a rychlejsie ucinkujuce, ako metoda Dr.Ratha.Metoda Dr. Ratha je vhodny doplnok k CDS a k MMS2.
V tomto obdobi, pokial mi nepridu doplnky z USA, uzijem rano cca 3 g vit.C a 1,6 g L-lyzinu/ nasej vyroby/ a k tomu dalsie vit. a mineralne doplnky, o ktorych som Vam uz pisal.Cakam vsak na doplnky , ktore som si objednal podla Dr.Ratha v USA:
Doplnky, ktore doporucuje Dr.Rath, mozno kupit tu :
http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Lysine ... lets/10523
http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Prolin ... Vcaps/6671
http://www.iherb.com/Now-Foods-EGCg-Gre ... caps/11598
Ked ich dostanem, tak ich uzijem hned rano a potom budem cca po 2 hod. pokracovat v uzivani CDS a MMS2.
Davkovanie, ako doporucuje uzivat tieto doplnky RNG , so som Vam uz predsa poslal.Asi necitate dobre prilohy k mailom.
Nazor RNG
Proti sireniu sa rakovin treba podporiut tvorenie kolagenov branim vitaminu C( 10 gramov, da sa dostat ako prasok a rozpustit vo vode, ten roztok pit postupne cely den, moze sa ochutit napr nesladenymi koncentratmi z roznych ovoci, najma granatove jablka, ktore obsahuju v kostkach velke mnozstvo elagitaninov, kde napre pri rakovine pluc davka 2 x 200 mg je velmi napomocna, zrejme aj pri inych rakovinach) a aminokyseliny L-lysinu, minimum 2- 3 gramy, dlhodobo.

Ja ten C vit. vsak musim uzit rano, resp. doobeda, aby som neblokoval CDS a MMS2.L-prolin sa uziva v polovicnej davke voci L-lyzinu. Oba doplnky sa uzivaju na prazdny zaludok.Ten extract sa uziva 1 kapsula denne s jedlom.
Siska.
Naposledy upravil(a) Bobina dne úte 19 kvě 2015 20:14, celkem upraveno 1 x.

pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Příspěvek od pavelv »

sisa píše:Taky v případě CDS Andreas říkal, že flaška, kde je CDS, by měla být naplněná až nahoru, ....
Siso, dik za informace. Jakymsi omylem jsem tam nesel. Jeste dotaz, bavili se tam taky o CDS2? A pripadne co k tomu rikali. Dik, Pavel

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Pavle, prošla jsem poznámky, nic nového jsem nenašla, ale netrpělivě čekám tu Novou Regenu, pak všechno oskenuji a dám sem.
Tam nebylo moc času na dotazy, většinou se řešily konkrétní případy.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

elcoro
Tady koupíš, co potřebuješ a najdeš tam i všechny potřebné informace o dávkování. Kdyby ti něco nebylo jasné, zeptej se. :-)
http://www.czmms.info/index.php/kde-koupit-na-slovensku

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Bobina píše:Jeden velmi dobrý lékař,který již dávno léčí alternativně mi řekl,že nejhorší je kombinovat alternativní a klasickou léčbu.Člověk by se měl rozhodnout pro jedno-to rozhodnutí je asi nejtěžší.Ta chemo přeci zničí úplně imunitu a organismus pak nemůže bojovat.Jiří ty máš nejvíce zkušeností a úspěchy-co myslíš?
Ano, je to pravda.
U lidí bez chemošky vidím na přístrojích pozitivní odezvy již za 4-6 týdnů, no u lidí po chemoškách je ten pozitivní efekt vidět až tak za
půl roku! Je to děsivé.
Po chemoškách také zjišťuji diagnozu Toxic hepatis vysokého stupně (lidově otrávená játra). Tihle lidé mají až neskutečně zpomalený metabolismus. Je to pak už jen závod s časem. No přesto i různé variace MMS dělají svou práci.....
Batles

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Tak to jsem ráda,že se nemýlím :) Snad se toho dočkám,že tu chemo zakážou úplně. :bye:

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Opravdu nevím, co si mám o tom myslet. Je li to pravda, je to velké zklamání.

http://www.orgo-net.blogspot.cz/2015/05 ... .html#more

Při raku je snad možné přislazovat glukopurem, nebo javorovým sirupem.....Medem určitě ne.

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Batles- Ať se udělá rozbor čehokoliv, vždy se najdou látky zdraví prospěšné, neutrální a škodlivé. Pak záleží na tom,jak je článek pojat a kterou tu skupinu látek ,,je třeba" zdůraznit, a jak má článek nakonec vyznít. Vždyť i v tom medu jsou sice možná plísně,ale na druhé straně med působí protiplísňově a antibakteriálně. Záleží na poměrném množství těchto látek a hlavně na podání v článku.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

No, já nějak intuitivně nevěřím ničemu, co doporučují oficiální média. To s tou stévií mě vůbec nepřekvapuje.
Ať si každý říká, co chce a veří, čemu chce, já se přikláním k názoru, že snižování počtu populace na Zemi probíhá dnes a denně a to všemi prostředky, potravou, vzduchem, vakcinací......... a natvrdo válkama.

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Klesá spotřeba cukru :lol: ,tak je stevie :ptrain:
--------------------------------------------------------
Každá rostlina má určité protilátky - to kvůli hmyzu,plísním atd.Na druhou stranu látky(vit.C a jiné),které to neutralizují.
Proto se nemají tepelně upravovat, protože se mohou změnit na jedovaté. Perspektivně se zničí ty prospěšné. Vitamin C je velice důležitý,likviduje dusičnany atd.Jíst pokud možno co nejméně upravované :)

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“