Vždycky si říkám že "cesta z pekla trvá minimálně tolik kolik cesta do pekla"....deʒa vy píše:NAVARE prešiel som si to pdfko a naozaj je to tam zaujímalo a relatívne dosť podrobne vysvetlené. Jedine čo ma na celéj tej procedúre s predózovavaním sa s vitamínom C zaráža je že v prírode sa prirodzene nenachádzá v žiadnej známej prirodzenéj potravine koncentrovaná v tak velkých (doporučovaných) množstvách k pomeru k dennej dávke. Zjesť za deň 15kg pomarančov tak to je na riadnu sračku ak by to vobec človek prežil. Príroda si bežne nerobí srandičky a kedže nič nieje zadarmo (ani "skratky") mám za to že v tej procedúre s predozovavaním sa s céčkom bude niekde nejaká zrada ktorá zatial ešte nevyplávala na povrch...
Ovšem co mám zkušenost tak pokud je člověk opravdu nemocný tak vitamín C tělo z velké části spotřebuje.
Rozumnější je však zřejmě to rozprostřít na více dávek častěji tzv, "rampování". Jak začne plynatost tak je to myslím špatně.
Osobně bych si dal při "hurá" stylu pozor na ledviny a třeba i zauzlení střev atd.