... mno, ono ani s tím estrogenem to není tak žhavý, jak jsi to popsal, jelikož kotva zároveň zajistí správnou úroveň těchto hormonů v organismu ...Kov píše:... testosteron a jeho deriváty nejsou rozhodně tak hrozné, jako například estrogen a to ani ve vyšších dávkách..."
... teď už je doufám všem jasné, že vlivem užívání kotvy rakovina nejenže nemůže vzniknout, ale že kotvičník přímo působí coby prevence nádorových onemocnění (saponiny, fytosteroly, flavonoidy, atd.) a dokonce při těchto onemocněních může působit (a zřejmě působí) i jako lék ... ...
- http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17202593
- odkaz na pdf o účincích TT na rakovinové buňky ... ke stažení zde ... (přímý odkaz díky použité syntaxi nefunguje, proto tato forma) ...
... jinak co vím, tak zde na FuP jsou minimálně 2 pánové, kteří si pouhým užíváním odvarů z kotvy vyléčili rakovinu prostaty ... ...
... ... Anri ...
-------------------------------
PeS: ... mmch, Kove, tu zmíněnou diplomku + několik dalších prací a studií jsem měl "připraveny", pokud bys dál trval na svých "zkratkovitých tvrzeních" ... ...
(na tu diplomovou práci jsem dokonce v sobotu odpoledne odkazoval Sisu, když jsem ji "uklidňoval po telefonu" ... ) ...