Ještě jsem narazil na jeden produkt ale ještě zajímavější popis produkce cukru a chemie s tím spojené.
http://organichni-producty.com.ua/index ... ct_id=2606
Strojový překlad bez korekce zde:
Sacharóza v těle je rozdělen na glukózu a fruktózu. Glukóza se převede na glykogen - základě dodávek energie každé buňky našeho těla. Takže, přírodní cukr - cenným zdrojem životní energie. "Bílá smrt" to dělalo naše průmyslníky, kteří ve snaze o ekonomických ukazatelů ztracených ekologický význam jejich práce ...
Víte, že se produkce cukru o sobě známými způsoby používají dezinfekční prostředky: formalin, bělidlo, jedy aminové skupiny (Wazzin, ambizol, stejně jako kombinace výše uvedených látek), peroxid vodíku a další?
Dezinfekční prostředky se používají k zabíjení mikroflóru v roztoku cukru pro dezinfekci vody vstupující do výroby. Toxické účinky toxických látek vzhledem k reakci sloučenin toxinů organických molekul za vzniku komplexní látku více toxický než původní. Například, bělidlo nebo bělidlo (CaCl2O) ve vodě reakcí s molekulou za vzniku aminů Dioxiny. Toxicita dioxinů výše toxicity chloru 107 krát, 67 krát vyšší, než je toxicita kyanidu draselného a 500 násobku jedu na krysy - strychnin (aby Coca-Cola Company v Belgii měl velmi vážné problémy vzhledem k tomu, že její produkty byly detekovány Dioxiny) ,
Formaldehyd je mutagen a karcinogen zakázán v použití ve styku s potravinami. A naši majitelé cukru ročně obdrží dočasné povolení pro používání těchto látek v potravinářském průmyslu. Při kontaktu s sacharózou až 11% ze svých spojených s formaldehydem, a část sloučeniny zůstává v cukru.
Odpařením na snížení rozsahu v cukrovém sirupu se přidá decalcifiers (typ chelatační Antipreks). Molekula zachycuje iontů chelátor vápníku, hořčíku, atd, neutralizovat jeho kladný náboj. V důsledku této molekuly se nedrží otopné plochy, ale zůstává v roztoku, a je uložen v cukr a melasu. A cukr dostane do našeho těla. U lidí, chelatační snadno do krevního řečiště a hromadí se ve velmi tenkých kapilár. Pokud snížíte pravděpodobnost kapilární cévy ucpání prudce zvyšuje (krevní sraženiny). Důsledky trombózy u lidí, zejména v lidském mozku, jsou známé - mrtvice.
Kromě toho, aby se snížilo povrchové napětí viskózních roztoků používaných povrchově aktivní látky (detergenty - fosforečnan sodný). Chcete-li snížit pěna používaná jsou odpěňovače, flokulanty - látky, které zvyšují ukládání částic ... a teď na otázku:? Myslíte si, vrhnout se do sklenice čaje, čisticích prostředků, Domestos, komety či formalínu používaných pro konzervaci mrtvoly ..
Největších vědců naší doby BV Bolotov byl vyvinut komplex opatření, což umožňuje zcela eliminovat použití chemických látek při výrobě cukru, a, v důsledku toho, aby byla zaručena naprostá absence těchto látek v konečném produktu. Při použití této technologie a využívání produktů vyrobených v souladu s jeho předpisy, sanitární a epidemiologické stanice má oprávnění a toxikologie Research Institute.
Je to přirozené, šetrné k životnímu prostředí cukru si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě!
Mimochodem, v domě tohoto cukru a zemního vanilky (to lusky si můžete koupit také v našem internetovém obchodě: existují druhy - Indian madagaskarské vanilky a vanilka bourbon Extra třída), je velmi snadné na přípravu jídel vanilkovým cukrem cukrovinky mistrovská díla. Pro informaci: všude prodej levných "vanilkový cukr", aby tento vanilkového cukru, nemá nic společného; Tento produkt positiveness škodlivé, protože při jeho výrobě do běžného cukru, smíšené do syntetického náhražka vanilky. -. Vanilky, která, bohužel, je karcinogenní, t K Získává se z ropných destilátů. Ale pro současnost, a co je nejdůležitější, 100% přírodní vanilkový cukr stačí ponechat vanilkový lusk v pevně uzavřené nádobě s cukrem. On byl brzy promočený dostatečně silný zápach vanilky. Vanilla lusky se sice ztrácí pouze část jejich chuti, a může být použit později o dalších 6 měsíců.
Natural, šetrné k životnímu prostředí cukr již získal spotřebitele. Na trzích, Boryspil okres, za stejnou cenu za cukrovaru Starinskaya vždy obrátit. Na závěr skupinového Laboratorní procento sacharózy v cukru nad normou (mimochodem, třtinový cukr, které se doplňují polovinu toho, aby si stejnou sladkost než Buryakova cukr), a na uzavření nezávislého moskevského laboratoři cukru závodu byl jedním z nejlepších, předložen k testování podobných výrobků!
Stránky Bolotova zde:
http://boris-bolotov.org.ua/index.php
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.