Kouzlo elektro...pohonu je v té elektřině, kterou ze sítě koupíš za minimální peníz....vyrábět elektřinu na kole pro toto kolo je ... ...to si rovnou dej na kolo malý motorek..a budeš na tom energeticky lépe jedině snad, jako záložní zdroj pro delší cesty....
myslím, že ale takové kolo postrádá smysl martin11
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Elektrokolo
Moderátor: rival
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Elektrokolo
Zdravíčko, když tady tak pročítám ty komentáře, vzpomínám si na své první elektrokolo někdy v devedesátých letech, no žádná sláva to nebyla, spíš hrůza. Před časem jsem se k tomu vrátil a koupil jsem si elektrokolo od této společnosti a nemůžu si ho vynachválit, jsem moc spokojený.
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Pořád se do kanystru benzínu vejde víc energie než do stejného objemu akumulátorů.martin11 píše:Kouzlo elektro...pohonu je v té elektřině, kterou ze sítě koupíš za minimální peníz....vyrábět elektřinu na kole pro toto kolo je ... ...to si rovnou dej na kolo malý motorek..a budeš na tom energeticky lépe jedině snad, jako záložní zdroj pro delší cesty....
myslím, že ale takové kolo postrádá smysl martin11
.
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
Já už mám najeto na baterii přes 1000 km, zatím nepociťuji, že by kapacita byla nějak výrazně nižší a nijak mě to neomezuje ani nemusím plánovat kratší výlety. Je pravda, že většinou jezdím ale kolem 15-25 kilomtetrů..
Osobní trenér pro firmu Onefit