Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Boty
Peter napsal:
Chceš se pochlubit, ale nevíš jak.
Tak to mně tedy vůbec nesedlo.Nepotřebuji se chlubit,jsem si dost samostatný,chtěl jsem pomoci jen těm potřebným a co si to zaslouží.Myslet si o mně můžeš co chceš,ale je to tak.
Chceš se pochlubit, ale nevíš jak.
Tak to mně tedy vůbec nesedlo.Nepotřebuji se chlubit,jsem si dost samostatný,chtěl jsem pomoci jen těm potřebným a co si to zaslouží.Myslet si o mně můžeš co chceš,ale je to tak.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Boty
Peter napsal:
Hláškama "Já už vím" nikomu nepomůžeš.
Co to je?Nepamatuji se!Jen si hodně pamatuji jak jsem dal video ,zařízení na kotel při provozu a Peter se vyjádřil:to video si může natočit každý-to mně stačilo.Jinak vím že vím už druhý rok a je mně teplo i za míň peněz,kdo chce kam,pomozme mu tam.
No, abych to tedy ukončil k Tvému obrazu:nic nemám,Free energie je blbost,videa jsem nenahrál,nic jsem do vodíku nikdy nedělal atd.Ree:kdo chce kam,pomozme mu tam.
Pokud to cítím tak jak to cítím,připravte se,že veřejné forum opustím a vše začnu mazat!!! Včera to byl Mim,dnes to budu asi já a zítra to bude ten další,který je taky nejdál
Rivale- připrav se,bude cirkus!!!!!!!!!
Dávám Vám Ultimátum do 21.10.07 abych se spojil i s ostatními,kteří jsou nejdále a smažem všechny své příspěvky a dělejte si tady co chcete.
Pozor!Já nejsem uražen ani se nehádám,jen cítím situaci tak jak je.
Co to je?Nepamatuji se!Jen si hodně pamatuji jak jsem dal video ,zařízení na kotel při provozu a Peter se vyjádřil:to video si může natočit každý-to mně stačilo.Jinak vím že vím už druhý rok a je mně teplo i za míň peněz,kdo chce kam,pomozme mu tam.
No, abych to tedy ukončil k Tvému obrazu:nic nemám,Free energie je blbost,videa jsem nenahrál,nic jsem do vodíku nikdy nedělal atd.Ree:kdo chce kam,pomozme mu tam.
Pokud to cítím tak jak to cítím,připravte se,že veřejné forum opustím a vše začnu mazat!!! Včera to byl Mim,dnes to budu asi já a zítra to bude ten další,který je taky nejdál
Dávám Vám Ultimátum do 21.10.07 abych se spojil i s ostatními,kteří jsou nejdále a smažem všechny své příspěvky a dělejte si tady co chcete.
Naposledy upravil(a) Iv dne ned 14 říj 2007 19:21, celkem upraveno 4 x.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Boty
Na vstupu wattmetr, na výstupu množství plynu a bude jasno.Peter píše:Myslíš že tímto HODNĚ pomůžeš všem potřebným? Jakým právem nabádáš jiné aby smazali svoje příspěvky? Urazil jsem snad tvoje velké EGO?Iv píše:Peter napsal:
Zatím jsi ničím nedoložil efektivitu tvého zařízení. Na vstupu wattmetr, na výstupu množství plynu a bude jasno.
Mimochodem. Na fóru je víc lidí kteří jsou asi dál než ty. Jenom vrozená skromnost jim brání se velkohubě prezentovat.
Teď se strašně uraž, smaž svoje příspěvky a ukaž potřebným jak jim pomůžeš.
Jsme v boxovárně, takže bys měl unést i tvrdší slova.
Taky špatná rovnice!!Někteří vědí co mám na mysli.Jinak všichni promiňte za mé velké EGO,velkou Hubu a když jsou tady lidi kteří jsou dál,tak už mé příspěvky nepotřebujete!
Tak to je silný kafe,to jsi neměl!Jakým právem?Přece se Tě nebudu ptát,jestli mám s přáteli komunikovat,nebo ne,nejsme už na vojně!
Naposledy upravil(a) Iv dne ned 14 říj 2007 20:23, celkem upraveno 2 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Smutek....
Sorry pánové, že se vměšuji. Z toho co se tu občas děje je mi smutno. Jak už někdo tady na fóru psal, patří to tu snílkům. Každý kdo sem zabloudil, více či méně věří ve volnou energii. Ti, co nezkončili jen u hledání na netu, investovali čas, peníze a pokusili se něco sestavit. Někteří úspěšně, jiní mají ještě kousek cesty před sebou. Trpělivost růže přináší. . . Pokud někdo oznámí úspěch, nemůže ho nikdo nutit aby dokázal že to funguje! To je jakoby se ocitnul před tribunálem a měl se hájit. Proč? Za co? Za to že se to jiným nedaří? Vždyť nic neprovedl. Kdo mu chce věřit věří, kdo nechce, ať nevěří, a na této úrovni by to mělo zůstat. Všechny, kterým se nedaří bych chtěl poprosit o trochu shovívavosti a sebeovládání. Vaše rozhodnutí něco replikovat bylo svobodné.
Měli bysme být rádi, že jsme našli místo, kde jsou další lidé podobných názorů a smýšlení.
Chtěl bych Iva požádat, aby jěště zvážil své rozhodnutí. Pokud smaže Iv, Mim, Lajos, Karel m, Peter, Gewo, La, Novák a já nevím kdo ještě, všechny své příspěvky, můžem to tu rovnou zabalit.
Jestli jsem se někoho dotknul, tak se omlouvám, nebyl to účel, tento příspěvek je psán za přispění uno litro vino rosso.
Měli bysme být rádi, že jsme našli místo, kde jsou další lidé podobných názorů a smýšlení.
Chtěl bych Iva požádat, aby jěště zvážil své rozhodnutí. Pokud smaže Iv, Mim, Lajos, Karel m, Peter, Gewo, La, Novák a já nevím kdo ještě, všechny své příspěvky, můžem to tu rovnou zabalit.
Jestli jsem se někoho dotknul, tak se omlouvám, nebyl to účel, tento příspěvek je psán za přispění uno litro vino rosso.
Naposledy upravil(a) tbest dne ned 14 říj 2007 23:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
tbest
Ve tvém příspěvku je napsáno úplně vše co bych chtěl sám říct, k této trochu nešťastné kolizi a připojuji se se s žádostí na Iv o zvážení hrdelních rozhodnutí(vzpomeň si kolikrát jsem se také nechal unést).
Nebudu to ani dál rozebírat, jsem občas slon v porcelánu.
Nebudu to ani dál rozebírat, jsem občas slon v porcelánu.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Iv
Fajn - DOKONANO!! Chtěl jsi to,máš to mít!!!!!Nebudu se tady hájit,Ti lidé,kteří ještě uvažují to snad pochopí,těm ostatním se opravdu,ale opravdu omlouvám a jak řekl jeden pisatel:nemíním Tě o nečem přesvědčovat-prostě to existuje a já tím topím,ale není to o m3 plynu,jseš úplně vedle.Peter píše:Udělal jsi na všechny tohle
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Iv
Zase fajn Už to jede....mazání .Ale jasně Ti říkám,že jsem vůl,spokojen?A nepřehazuj to do humorné stránky.Šlo mně i o Mima a jiný,kteří by následovali v útocích.A ti ostatní ať si platí za teplo a poděkují neomalencům,jako jsi Ty.Peter píše:Vím že to není o m3. Nesneseš ani trochu popichování. Přečti si čím to začalo.Iv píše:Fajn - DOKONANO!! Chtěl jsi to,máš to mít!!!!!Nebudu se tady hájit,Ti lidé,kteří ještě uvažují to snad pochopí,těm ostatním se opravdu,ale opravdu omlouvám a jak řekl jeden pisatel:nemíním Tě o nečem přesvědčovat-prostě to existuje a já tím topím,ale není to o m3 plynu,jseš úplně vedle.Peter píše:Udělal jsi na všechny tohle
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
Re: lobbovanie
mozes napisat konkretny zakon ktory o tom pojednava ze ta zdania na 3x?Y píše:Na Slovensku nás všetkých zdania podľa výsledného produkutu vodík majú na háku. Čítaje návrh zákona o spotrebnej dani zo zemného plynu, elektriny a uhlia. Každý z vás komu už beží koge bude platcom ďalších troch daní, alebo kým to porieši bude mať navyše riadne starosti. Česi netešte sa ! Je to implementácia smernice EU z roku 1992. Je ultimtívna. A keby niektorým machrom nestačilo, už teraz je v návrhu zvýšenie sadzieb o 100% od 1.1.2010. Z takej 500 kW koge je to 1 mil. Sk iba za výrobu elektriny, za jalovú spotrebu ďalší balík, za teplo Ďalší, dane zo zisku ďalší a t ď. Vyzerá to tak, že deň daňovej slobody za bežný rok bude až na budúci rok vo februári. Každý z vás kto postaví hociktoré tu prezentované zariadenie ho bude chcieť použiť vážne. Použitie v aute je detská hračka oproti ostatným možnostiam využitia. Takže hurá do parlamentov a lobbovať a kandidovať. Ináč je to mlátenie prázdnej slamy. MillMAx má žiaľ pravdu. Iba nás zdania z úplne inej strany.Vo WM už spomínali daň z CO2. V duchu tradícií to môže byť daň za spotrebu a tiež daň za produkciu. To bude druhá etapa.
Smútiaci Y.
napriklad ma zaujima ako su zdanovane auta na elektropohon? ze vraj sa da kazde auto prerobit na elektromobil zapise sa to do technicaku a jazdis. tim padom ak si dokazes vyrobit Magneticky motor alebo iny zdroj elektriny co ti zdania?