Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Setkávání

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: prcek? To snad ne,

Příspěvek od Palo »

jeff píše:...čekám, jestli se mi někdo ozve, že by jsme jako teda mohli udělat nějaké to setkání...
No já přemejšlel, jestli už nějaký ten podzimní sraz nebyl :) Jsem pro, datum by vyvovovalo nějaký nesněhový :)

Asi nám na srazích bude víc a víc, čím víc, tím hůř, každý pobere míň a míň...
Možná bysme měli dělat více srazů o menším počtu lidí porůznu po republice, tak nějak by se rozkřiklo, to co by se rozkřiknout mělo...

No a jednou za čas udělat giga ofiko u Jeffa... :D

To je můj nápad, se kterým zřejmě souhlasit nebudete, ale to mi samozřejmě vůbec trápit nebude :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Smolař
Stálý člen

sraz

Příspěvek od Smolař »

Ahoj Jeffe vzpomeň si na mně, já jsem se před časem dotazoval jestli nebude nějaký sraz..... sraz uvítám už se těším,mě je jedno kdy.

Brečím když tankuji drahý benzín
jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

sraz

Příspěvek od jeff »

V pohodě chlapíci, počítám s vámi oběma, jen ještě nevím, jaký stanovitt termín, ale raději bych nějaký čas počkal, třeba se ozve víc lidí.

Jeff

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Pokud to jen trochu půjde, rád se zúčastním.

"Dum spiro spero"
Ciceron
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Sraz

Příspěvek od 1220 »

Svět a zaměstnavatel mně trhá na kusy a teď zrovna bych se styděl
přijet s prázdnýma rukama, jiná věc je Jeffovi po 15.12./ letos/dodělat soustruh. Dílčí setkání jsou taky dobrá.
K.

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Sraz

Příspěvek od Novák »

Pokud se bude něco dít,jsem zase ochoten tam plácat nějaké nesmysly
a na oplátku ještě horší poslouchat. :pivko:

jeff
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

účast

Příspěvek od jeff »

Tak se na to koukám a nějak se nám to nehýbe. Mrtvo je i na chatu. Zatím by nás bylo i se mnou 6 a to je dost málo, nevadí počkáme do konce týdne a pak uvidíme, třeba se ještě nějaké ledy rozlámou.

Jeff

pepo.bn
Zasloužilý člen

stretávka.

Příspěvek od pepo.bn »

...
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne ned 20 dub 2008 11:44, celkem upraveno 1 x.

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: účast

Příspěvek od tbest »

jeff píše:Tak se na to koukám a nějak se nám to nehýbe. Mrtvo je i na chatu. Zatím by nás bylo i se mnou 6 a to je dost málo, nevadí počkáme do konce týdne a pak uvidíme, třeba se ještě nějaké ledy rozlámou.

Jeff
Počítám, že mrtvo je způsobeno tím, že mnoho z nás se domnívalo, že pokořit volnou energii bude jednodušší a přístup našeho energetického giganta nám na náladě rozhodně nepřidá.
Já bych rád přijel, ikdyž bych zatím mohl předvést jen hromadu nefunkčního šrotu, případně rozdat nějaký materiál. Bohužel mi momentálně nějak chybí chuť se do něčeho pouštět, protože ve čtvrtek odjíždím minimálně na měsíc na montáž, tak se z toho topím v depce.

Re.:účasť

účasť,ahoj Jeff

Příspěvek od Re.:účasť »

ahoj Jeff,

aj keď som na tom dosť bledo s časom aj s obeživom, na jeden deň by som prišiel.najlepšie až začiatkom/decembra / XII.mesiac/.Dovtedy musím stihnúť dokončiť nejaké povinnosti.
teším sa na Nováka,jeho nezmysly sa ukázali mimoriadne podnetné. Škoda, že nenašla odozvu jeho ponuka spolupracovať na vývoji lepšieho šumáka.
Teším sa aj na connyho */ predebatíme slovenské devy/, aj na rivala, chytá ma vegetarianimus, aj na jeffa /voľná energia a pravá česká pálenica/,teším sa aj na bepa / predebatíme tajomstvá vody/, ....je toho veľa, prečo si myslím, že tieto stretnutia sú podnenté. Najmä tá nenapodobiteľná pohostinnosť Jeffa a jeho priateľov.

maj sa jeff

Re.:účasť

účasť,ahoj Jeff

Příspěvek od Re.:účasť »

ahoj Jeff,

aj keď som na tom dosť bledo s časom aj s obeživom, na jeden deň by som prišiel.najlepšie až začiatkom/decembra / XII.mesiac/.Dovtedy musím stihnúť dokončiť nejaké povinnosti.
teším sa na Nováka,jeho nezmysly sa ukázali mimoriadne podnetné. Škoda, že nenašla odozvu jeho ponuka spolupracovať na vývoji lepšieho šumáka.
Teším sa aj na connyho */ predebatíme slovenské devy/, aj na rivala, chytá ma vegetarianimus, aj na jeffa /voľná energia a pravá česká pálenica/,teším sa aj na bepa / predebatíme tajomstvá vody/, ....je toho veľa, prečo si myslím, že tieto stretnutia sú podnenté. Najmä tá nenapodobiteľná pohostinnosť Jeffa a jeho priateľov.

maj sa jeff

wh173
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

sraz?

Příspěvek od wh173 »

mozna bych se stavil... zalezi na terminu a na case ;)

Who told you, you could do this like that?
jeff
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

aby na to bylo dost času

Příspěvek od jeff »

Děkuji všem, kteří se ozvali za projevený zájem. Dnes máme 31. října a jak jsem se tak díval na ten měsíc příští, tak právě aby na to bylo dost času by celkem dobře vycházel poslední den v měsíci listopadu a sice pátek 30. Je to jenom návrh, skutečný termín se musí ještě dohodnout tak, aby byl akceptovatelný v ideálním případě pro všechny, nebo alespoň pro většinu.
Takže návrhuji termím letošního podzimního srazu na pátek - neděle 30. 11 - 2. 12. 2007

Jeff

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

setkání

Příspěvek od sano »

Ahoj Jeff,
môže byť,urobím čo sa dá,aby som prišiel.

sano

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Přislíbení účasti

Příspěvek od rival »

Jsem moc rád Jeffe, že jsi se pustil do zorganizování podzimního setkání. S potěšením přijedu a také trochu vypomohu s jeho organizací. Už teď se nesmírně těším na staré pardály, ale hlavně na nové tváře. Je tu řada lidí, keré bych velmi rád poznal osobně. A myslím, že nejen já... :D.
Naposledy upravil(a) rival dne čtv 01 lis 2007 14:38, celkem upraveno 2 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“