Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ještě pěknější úvaha

Příspěvek od 1220 »

gevo píše:Tady se vám oběma určitě bude líbit: http://www.andelesvetla.cz
Neříkám ,že andělé světla nemají zářící vibraci, ale co když je to celé ryze pozemskými lidmi přeoráno a pozměněno za zcela prostým účelem
získávání dalších ovcí do stáda, které má posléze být spotřebováno ?
Může se ještě vůbec ozvat gevo anonymous a podat svědectví o klíčové
sedmici ? Nějak doufám že může, :) :?: Pakliže nemůže .......
:color:
K.

gevo

Příspěvek od gevo »

Může se ještě vůbec ozvat gevo anonymous a podat svědectví o klíčové
sedmici ? Nějak doufám že může
Ozvat se můžu, ale požadované svědectví poskytnouti nemohu. Ne, že bych nechtěl.

habana

Re: Ještě pěknější úvaha

Příspěvek od habana »

gevo píše:Tady se vám oběma určitě bude líbit: http://www.andelesvetla.cz

Milé gevo anonyme.
Dovol jednu malou poznámku.
Zavítal jsem na stránky, které doporučuješ k nahlédnutí.
Mohu ti ale jen veřejně sdělit, že jestli to má někdo na týhle zeměkouli v palici naprosto vymaštěný, tak je to ten soudruch, co se má jako Ivo A. Benda a jeho kašpar.
Pardon - Aštar.
Pánbuch s náma a zlej kašpar pryč.
Fak.
:roll: :roll:

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro Habana

Příspěvek od Iv »

:good:
A až budeš na Silvestra připíjet,vzpomeň si na mně ,ale v dobrým a řekni:
Vejdi a neuškodˇ" Dík.

gevo

Příspěvek od gevo »

jestli to má někdo na týhle zeměkouli v palici naprosto vymaštěný, tak je to ten soudruch
Ten soudruh to má skutečně vymaštěný, doporučil jsem stránky k nahlédnutí jako odstrašující příklad.
Též proto, aby se někteří zamysleli sami nad sebou nebo měli dobrý pocit z toho, že jsou na tom jiní ještě hůř. Zjištění to není vůbec radostné, spíš naopak.
Dlouho chodím na tento web a předsevzal jsem si, že si nejdříve všechny příspěvky přečtu a pak možná něco sám přidám.
Přeji Vám všem, aby rok 2008 byl lepší, než tento a možná napřesrok nashledanou.

habana

Příspěvek od habana »

gevo píše:
jestli to má někdo na týhle zeměkouli v palici naprosto vymaštěný, tak je to ten soudruch
Ten soudruh to má skutečně vymaštěný, doporučil jsem stránky k nahlédnutí jako odstrašující příklad.
Též proto, aby se někteří zamysleli sami nad sebou nebo měli dobrý pocit z toho, že jsou na tom jiní ještě hůř. Zjištění to není vůbec radostné, spíš naopak.
Dlouho chodím na tento web a předsevzal jsem si, že si nejdříve všechny příspěvky přečtu a pak možná něco sám přidám.
Přeji Vám všem, aby rok 2008 byl lepší, než tento a možná napřesrok nashledanou.
Aha,
no to víš - přes internet se mnohdy zdají být věci trochu jinak, než to jeden myslí.
Proto je dobré psát zcela jdnoznačně a bez jinotajů. Nejsi ale sám, jsou zde v tomto oboru někteří opravdu mistři. :roll: :roll:

habana

Re: Pro Habana

Příspěvek od habana »

Iv píše::good:
A až budeš na Silvestra připíjet,vzpomeň si na mně ,ale v dobrým a řekni:
Vejdi a neuškodˇ" Dík.
Nazdar Iv,
právě tebe se týká můj poslední příspěvek, viz výše.
Mám rád, když rozumim tomu, co mi chce jeden říct. musím ale konstatovat, že tobě mnohdy nerozumím vůbec.
Je to vobčas horší, než si ukazovat v bibli.
Můžeš prosím zcela konkrétně a jasně formulovat, co jsi mi chtěl sdělit?
Děkuji

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro Habana

Příspěvek od Iv »

Nic víc,než pohlazení,aby jsi byl příští rok šťastný.......a když vše půjde dobře,spustíš i ten náš vodík a voděnce až ji budeš nalévat do reaktoru,řekneš "Vejdi a neuškoď"

habana

Příspěvek od habana »

Iv píše:Nic víc,než pohlazení,aby jsi byl příští rok šťastný.......a když vše půjde dobře,spustíš i ten náš vodík a voděnce až ji budeš nalévat do reaktoru,řekneš "Vejdi a neuškoď"
Víš, škoda Iv, že jsi se nezúčastnil ani jednoho setkání.
Byli jsme tam si všichni tak blízcí a rovni, i když jedni třeba s hlavou prázdnou a jiní s hlavou vyplněnou plodnými plány a myšlenkami.
Myslím, že by jsi se tam s námi cítil dobře.
Škoda.
Takhle jen sedim u PC a komunikuji s tebou a ty můžeš klidně bejt třeba moje sousedka.
Tak všechno nejlepší v tom novým roce Iv. A ať se ti zadaří.
8) 8)
habana

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Takhle jen sedim u PC a komunikuji s tebou a ty můžeš klidně bejt třeba moje sousedka.
8) 8)
habana[/quote]

Jo díky a Tobě taky,a teď legračně: to by se Ti líbilo,fešná sousedka v sukni,ty by jsi mně pak přef.... žádný takový!!!!
Neboj,vše má svůj čas a až vše bude jak má být,budou Ti jasné i mé reakce a já si skutečně oddechnu....... :bye:

habana

Příspěvek od habana »

Iv píše:Takhle jen sedim u PC a komunikuji s tebou a ty můžeš klidně bejt třeba moje sousedka.
8) 8)
habana
Jo díky a Tobě taky,a teď legračně: to by se Ti líbilo,fešná sousedka v sukni,ty by jsi mně pak přef.... žádný takový!!!!
Neboj,vše má svůj čas a až vše bude jak má být,budou Ti jasné i mé reakce a já si skutečně oddechnu....... :bye:[/quote]

No já mam sousedku strašnou píč.....
Nic ve zlymmmm :good:

habana

Příspěvek od habana »

habana píše:
Iv píše:Takhle jen sedim u PC a komunikuji s tebou a ty můžeš klidně bejt třeba moje sousedka.
8) 8)
habana
Neboj,vše má svůj čas a až vše bude jak má být,budou Ti jasné i mé reakce a já si skutečně oddechnu....... :bye:
Nic ve zlymmmm :good:[/quote]

Teď teprve zzaznamenávám, že sme v boxovárně. promiň, chtěl sem napsat děsnou píču :roll: :roll:

habana

Příspěvek od habana »

habana píše:
8) 8)
habana
Nic ve zlymmmm :good:[/quote]

Koukám, že sme v boxovárně, tak promiň. Chtěl sem napsat ...děsnou píču. :roll: :roll:

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

pro Habana

Příspěvek od Iv »

No tedy a to třikrát a to prosím za tři minuty......... :good: to pak je opravdu ta p.. ne strašná,ale mocná :devil:

Karel IV
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Karel IV »

promiň, chtěl sem napsat děsnou píču
Na konec roku jsem se sem přišel podívat a vidím, že se nic nezměnilo. Píčoviny jsou na denním pořádku. No hlavně, že je veselo.
Přeji Vám všem, aby ten rok 2008 byl lepší, než ten letošní, nebo aby nebyl horší.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Karel IV dne pon 31 pro 2007 0:06, celkem upraveno 1 x.

Ohne Bier geht´s nicht
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“