Dík za odpověď Karel

Ivanovy vyvíječe nalezeny v archivu zde http://fem7.uniag.sk:8880/kexo/node/54
21.3.2012 SDK
Právě jsem dokreslil zapojení pro hladinový spínač , musím ho osadit a otestovat. Napadlo mě použít el. ventil od aut. pračky který by se spouštěl tím hladinovým spínačem .V cestě musí být zpětný ventil , tlak ve vodovodním řádu pokud by byl větší než ve vyvíječi by se musel upravit jednoduše redukčním ventilem .Čím míň vebechů kolem tím míň problému při provozu si myslím .Nevím co se bude dít pokud se voda bude dolívat i v nepatrném množství , chce to experimentovat .Jo a mám dotaz jaký obsah má ta tvá nádoba měním vyvíječ a chtěl bych mít stejné podmínky jako ty. Zatím vše příteli jdu leptat a přemýšlet, vrtá mi to v hlavě .A teď bych chtěl prosím slyšet Tvůj názor?Přemýšlím,jestli mám uveřejnit
návod na dosažení rezonance vyvíječe,po těch výsleších tady se mně do toho moc nechce.
O tom jsem přemýšlel a nejjednoduší řešení mě napadlo použít splachovací nádobu na WC, opravenou bez splachovacího zařízení. Tedy spojené nádoba. Když v nádobě ubyde voda, splachovací ventil průběžně doplní a plováček zajistí stálou hladinu. Do nádoby vyvýječe tak nepůjdu příliš velký tlak a navíc se dá voda i upravit sodou, či jinou látkou.Karel píše: Právě jsem dokreslil zapojení pro hladinový spínač ...
Tak jsem konečně zhlédl Tvé video a máš to fajn,vždyť to není tak špatné.Jen bych chtěl prosím vědět kolik tam byl proud a jak máš udělány elektrody,včetně mezery?miso píše:pozdravujem ta dufam ze je svetko OK. No a dufam ze spolocnymi silami nieco zbuchame. Cez vikend idem experimentovat. Ozaj videl si moje video? co vravis na tu moju elektrolyzu?