Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
alien
Nový člen

Příspěvek od alien »

zkoušel jsem výrobu KS podle Gewa tzn.4ks 9Vbaterii do serie,Ag drát o průměru 2 mm od Safiny,voda z nějaké laborky která vyrábí potravinové doplňky takže prý dobrá,při výrobě se jedna elektrodaobalila úplně černým sfinstvem/kysličníkem/to černé svinstvo normálně rostlo viditelně před očima.Doba trvání výroby cca 25 min.Poslal jsem to na rozbor a obsah Ag je 25 miligramu na litr.Hodí se to používat?Mám slíbený ještě rozbor na velikost částic ale to bude chvílí trvat.
díky Alien

je hodně věcí mezi nebem a zemí ale obloha je super.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

kvalita vody

Příspěvek od martin11 »

....kniha o vodě....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

... věřím, že se " TO " povede ......
petrlk
Nový člen

Kvalitní generátor KS

Příspěvek od petrlk »

dzamelie píše:Rozhodli jsme se, že si pořídíme přístroj na výrobu koloidního stříbra nebo mamce zjistili rakovinu, tak je to pro nás docela akutní... Moc prosím, poraďte, jakej přístroj bude nejlepší, podle vašich zkušeností... Na trhu jich je spousta a když s tím člověk nemá zkušenosti... A prosím, poraďte něco do začátku... Díky moc :)
Ahoj,

Já osobně jsem byl před nějakou dobou v úplně stejné situaci. Strávil jsem mnoho hodin pročítáním webowých stránek výrobců generátorů KS a mailováním s jejich personálem. U generátoru KS je hlavním a rozhodujícím parametrem průměrná velikost stříbrných částic v jím vyráběném koloidu. Ta určuje účinnost koloidu a jeho nezávadnost (nebo ev. závadnost) pro vnitřní použití. Čím menší částice, tím lepší. Pozná se to podle barvy roztoku, KS s dostatečně malými částicemi je zcela bezbarvé, transparentní. Vetšina výrobců vypadla z mého tendru po té, co mi neodpověděla na dotaz, čím jsou schopni doložit jimi udávanou průměrnou velikost Ag částic v koloidu vyrobeném jejich přístrojem (pokud se vůbec obtěžovali nějakou velikost udávat).

Kvalitní generátor musí:
- používat konstantní proud o co nejnižší proudové hustotě
- umožňovat nastavení koncentrace výsledného koloidu
- během výroby roztok promíchávat.

Neříkám, že nejsou i jiné dobré firmy, ale já osobně jsem si vybral SilverGen.
http://www.silvergen.com
Mám od nich SG7 Pro a jsem naprosto spokojený. Produkuje čirý, zcela bezbarvý koloid, je možné ho nastavit na vysokou koncentraci a je naprosto bezůdržbový (není nutné čistit elektrody). Umožňuje rychlou výrobu velkých objemů KS.
SG6 by měl vyrábět stejně kvalitní koloid, ale trvá mu to mnohem déle a je nutné čistit elektrody.

Trem Williams ze SilverGenu se mnou jednal velmi vstřícně a poslal mi SG7čku celně deklarovanou jako dar od soukromé osoby, takže jsem se vyhnul placení cla. Můžu jen doporučit.

petrlk
Nový člen

Dávkování KS

Příspěvek od petrlk »

Řada lidí se mě dotazovala na doporučené dávkování KS. Tak jsem sepsal vše, co o tom vím, a tady Vám to předkládám:

Dávkování KS:
===========

Dávkování koloidního stříbra je kontroverzním tématem, na nějž existuje mnoho různých, často i diametrálně odlišných názorů. Poměrně stručný text, který má však přesto dostatečně široký záběr, je možné nalézt na: http://www.silvermedicine.org/silveruse2.html

Základní esencí výše uvedeného článku je že:
-----------------------------------------------------------------

* Chcete-li používat KS preventivně jako minerální doplňek, doporučuje se jedna polévkové lžíce koloidu o koncentraci 5 ppm denně ( = 75 ug Ag)

* Za jednu terapeutickou dávku je považováno 30 ml KS (o koncetraci se nezmiňují, takže budu předpokládat nejobvyklejší koncentraci 10 ppm. Nicméně není vyloučeno, že je míněno opět 5 ppm. To tedy odpovídá 300, resp 150 miligramům stříbra, dál budu všude počítat s 10 ppm ). Kolik dávek denně člověk přijme se výrazně liší v závislosti na přesvědčení konkrétního uživatele, nicméně většina uživatelů bere 3 - 4 dávky denně ( = 0.9 - 1.2 mg Ag). Koloid by měl být před polknutím držen v ústech po dobu 0.5 - 3 minut, aby došlo ke vstřebání Ag+ iontů ustní sliznicí (pozn: kyselina chlorovodíková v žaludku praděpodobně převede vetšinu Ag+ iontů, které se tam dostanou, do formy nevstřebatelného/neůčinného choridu stříbrného)

* Při léčení chronických, smrtelných a "neléčitelných" nemocí jsou používány mnohem vyšší dávky, a to až do množství 1 litru KS denně ( = 10 mg Ag). Tyto vysoké dávky jsou aplikovány po dobu 3 týdnů až 4 měsíců, někdy i déle. Například v případě chronických virových infekcí dochází k pozorovatelnému zlepšení až po podávání 475 ml KS ( = 4.75 mg Ag) denně po dobu 1 měsíce. V těchto případech je nezbytné používat koloid co nejvyšší kvality ( = koloid s co nejmenší průměrnou velikostí částic).

* Někteří uživatelé snaží dosáhnout co nejvyšší bio-dostupnosti Ag iontů/částic tím, že obchází zažívací systém (kde jsou Ag+ ionty likvidovány chlorovými ionty Cl-). Proto buďto vdechují aerosol vytvořený z koloidu pomocí nebulizéru, nebo dokonce užívají koloid intravenózně (to já bych se bál ...).

Jiří Kolumberský
------------------------

Jiří Kolumberský uvádí na svých stránkách ( http://www.kolumber.com/Ag.php ), obsahujících mnoho cenných informací týkajících se KS, ohledně maximálních dávek toto:

"Zanícení proponenti užívání koloidního stříbra z řad výzkumníků i lékařů pili po 10 až 20 dní extrémní dávky (až 250 ml stříbra v koncentraci 250 ppm) jen proto, aby dokázali jeho bezpečnost. Po této kůře u žádného z nich nebyla zjištěna patogeneze zažívání, ani jiné subjektivní potíže."

250 ml stříbra v koncentraci 250 ppm odpovídá 62 mg Ag. K přijetí takovéhoto množství stříbra v koloidu o koncetraci 20 ppm by ho člověk musel vypít denně 3 litry, což je téměř nemožné.

Moje vlastní zkušenosti:
-----------------------------------

Já osobně jsem se při aplikaci KS na sobě nechal inspirovat následujícím příběhem, jenž mi byl dodán jistým nejmenovaným výrobcem generátorů KS ze Spojených Států (zvěřejnění takovéhoto příběhu na internetu je totiž v USA - světe div se - trestné, tuším že podle paragrafu o "klamavé reklamě")

Žena s metastázovanou rakovinou prsu. Měla několik tumorů o velikosti tenisáku ve střevech/vnitřnostech. Brala denně 2 litry 20+ PPM koloidního stříbra ( = 40 mg Ag/den). Během třech týdnů došlo ke zmenšení tumorů na velikost vatového kosmetického tampónu. Po šesti týdnech nádory úplně zmizely. Výsledky byly potvrzeny RTG vyšetřením. Nepodstoupila ani radioterapii ani chemoterapii, spoléhala se výhradně na terapii koloidním stříbrem.

Já jsem bral po dobu 7mi týdnů denně 1 litr KS v koncentraci 40 ppm (= 40 mg Ag/den) a nyní používám už po několik měsíců trvale 200 ml v koncentraci 20 ppm za den (= 4 mg Ag/den). (Moje tělesná hmotnost je - v důsledku mého onemocnění - 45kg). Nikdy jsem nezaznamenal žádné negativní vedlejší účinky. Úspěšně přežívám bez operace/chemoterapie/radioterapie všem infaustním ( =smrtelným) lékařským prognózám navzdory, ale zatím jsem se bohužel nevyléčil.

Nicméně jsou i uživatelé, kteří potvrzují pozitivní účinky KS už při mnohem nižších dávkách. Např. uživatel Craft popsal na fóru
http://diskuse.doktorka.cz/koloidni-stribro/archiv/530/
svoje zkušenosti s léčením chlamydiové infekce ( http://image.craftcom.net//05_ostatni/CHP.zip ) takto:

"Právě úžasných výsledků jsem zažil při nasazení KS hned první měsíc jak jsem začal s Ag100 2x 5ml denně, tolik energie jsem dlouho nezažil a jakoukoliv fyzickou námahu jsem zvládal jako bych bral nějaký dopink. Každopádně teď už to není takové markantní a jsem na dávce 4x 5ml denně, ale stále poznám, když KS vysadím."

Firma Aurum Health, která dodávala produkt Ag100 (vysoce trvanlivé KS v koncetraci 10 ppm),
dává pro jeho užívání následující doporučení ( http://www.001shop.cz/Koloidni-stribro- ... tibiotikum ):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Způsoby užívání:

Roztoky koloidního stříbra se podávají orálně, místně, vaginálně, análně, nitrožilně, do svalů, k výplachu hrdla i jako oční a ušní kapky. Může být podáváno s použitím rozprašovače. Lze jej bezpečně používat v odpařovačích nebo zvlhčovačích vzduchu při infekci dýchacích cest.

* Vnitřní:

Koloidní stříbro se podává orálně při léčbě téměř všech obtíží. Roztok je vstřebáván z úst do krevního oběhu a následně do buněk. Někdy je potřeba roztok používat současně orálně a zevně, jako v případě akné. Stříbro je vylučováno ledvinami, lymfatickou soustavou a ve střevech.

* Dávkování:

- Maximální dávka, kterou je možno bezpečně přijímat:

Agentura Ochrany životního prostředí USA (EPA) zjistila, že denní dávka 325 mikrogramů koloidního stříbra je pro lidský organismus při hmotnosti 72 kg netoxická. Pokud je v jedné lžičce (5 ml) koloidního stříbra (koncentrace 10 PPM) obsaženo 50 mikrogramů stříbra, můžeme bezpečně používat 6 lžiček denně, jestliže je naše hmotnost alespoň 72 kg. Jestliže dítě váží o polovinu méně, přiměřená dávka bude asi 3 lžičky denně. Časem by si měl každý stanovit svoji individuální dávku s ohledem na svůj aktuální zdravotní stav, používání jiných minerálních preparátů, např. koloidních minerálů, induviduální snášenlivost a ostatních faktorů.

- Kritická dávka:

Denní dávka stříbra, která by neměla být překročena v případě užívání dospělé osoby s tělesnou hmotností 72 kg je 1, 09 mg, tj. asi 100 ml koloidního stříbra označeného jako 10 PPM.

* Doporučený způsob užívání:

Dospělí:

- profylakticky: až 1 lžička denně (kolem 5 ml)
- při nachlazení, infekci, chřipce: 4x denně 1 lžičku (4x5ml)
- u dlouhodobých onemocnění: 2x denně 1 lžičku (2x5ml)
- pro zvýšení vitality: 6 lžiček denně (až 30 ml)
- jako prostředek podporující trávení: před jídlem cca 1 lžičky (1,5 ml)
- těhotné ženy a kojící matky po konzultaci s lékařem

Děti: Polovina dávky pro dospělé.

* Pročišťování organismu:

K pročištění organismu je doporučeno projít 21ti denní kúru koloidním stříbrem. Pro zvýšení a urychlení efektivity se po dobu trvání kúry nedoporučuje konzumace masa, ryb a vajec, výrobků chemicky konzervovaných a pochutin (cigarety, alkohol…). V průběhu trvání celé kúry se doporučuje pít nejméně 1 litr minerální vody denně, důkladně rozžvýkat přijímanou stravu a v rámci možností pamatovat i na trochu pohybu na čerstvém vzduchu. Doporučuje se též pít podmáslí pro obnovu střevní mikroflóry nebo užívat Acidophilus.

- Dávkování:

# prvních 5 dnů je doporučeno pít 5 ml denně (1 lžička denně)
# dalších 5 dnů 10 ml denně (2 lžičky)
# následujících 5 dnů 15 ml (3 lžičky)
# Kúru zakončíme užíváním 20 ml po 6 dnú.

* Vedlejší účinky:

Sporadicky se může objevit Herxheimerova reakce, která je vyvolána pročištěním organismu od nashromážděných toxinů, které v průběhu uvolňování se do krevního oběhu mohou způsobovat krátkodobé potíže jako: únavu, pocity slabosti, lehký průjem (v tomto případě je vhodné doplnění prospěšných střevních bakterií konzumací jogurtu nebo acidofilního mléka, doporučuje se také pít větší množství vody, aby se zabránilo odvodnění) a zdánlivé zhoršení zdravotního stavu. V takovém případě je vhodné snížit dávku na polovinu. U osob přecitlivělých na stříbro se mohou mimo jiné objevit otoky, vyrážky, hnisání v očích a silná rýma.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Ak potrebuješ čo najskôr začať užívať koloid, začni štyrmi 9-V batériami... Tiež som tak začínal, a nastupujúca chrípka zutekala... Postavil som všetky tu uverejnené konštrukcie, i ďalšie svoje, a zatial najoptimálnejšia sa mi zdá tá od lajosa (18 listopad 2007 12:17)

Craft_logout

Příspěvek od Craft_logout »

chiq píše:...a zatial najoptimálnejšia sa mi zdá tá od lajosa (18 listopad 2007 12:17)
Souhlas, taky jsem jich zkoušel několik, ale nakonec jsem zakotvil u vlastní konstrukce s násobičem napětí. To od Lajose je tady každopádně z těch zveřejněných nejlepší a splňuje i důležitou podmínku, o které tady hovořil habana a to, že se napětí nezastaví někde na 40-50V dle použitého trafa jako je u klasických generátoru bez násobiče napětí. Přidáním další kaskády, lze napětí ještě zvýšit než je autorem uváděné 130V DC.
Ale jinak je ve schématu několik "drobnůstek", které by bylo dobré opravit.

Craft

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

Craft_logout píše:...Ale jinak je ve schématu několik "drobnůstek", které by bylo dobré opravit.
Môžeš sem hodiť upravenú schémičku s tými "drobnôstkami"?

Craft_logout

schéma - upřesnění

Příspěvek od Craft_logout »

Schéma ti celé překreslovat nebudu, musí ti stačit popis :D

Tak především tranzistory je dobré dát už vysokonapěťové, např. MJE340. Pro větší výstupní napětí stačí přidat další kaskádu, tj. elyt a diodu. Monolytické obvody typu 555 nejsou moc odolné proti přepětí a napěťové špičky z cívky relé je můžou poškodit, takže by bylo lepší jej oddělit nějakým odporem a tranzistorem a místo diody připojené na cívku relé je lepší použít jednosměrný transil. Každopádně u tohoto schématu není žádná optická ani akustická signalizace, proto pro lepší vizuální kontrolu je rozumné připojit ampérmetr do série s kolektorem tranzistoru v proudovém zdroji u výstupu na elektrodu (kontakt relé).
Tolik poznámky ke schématu od Lajose, které mi k jeho schématu dal kamarád, který je v elektronice něco jako habana přes KS s tím, že z tohoto zapojení už více vyždímat nejde, pokud by se nemělo celé překreslit, ale každopádně svou jednoduchostí je dostačující a předčí tady zveřejněná zapojení. Lajos by měl za to schéma dostat karmu navíc. Pokud někomu nechybí nastavitelná signalizace ukončení procesu výroby a lepší kontrola výrobního procesu, směle do stavby :-) Každopádně bez PWT konduktoměru je to nakalibrování generátoru naprd, takže doporučuji si jej pořídit.

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

Jasan, pochop.. :lol:
Dík za zlepšenia. Mám dosť požiadaviek na KS od rodiny aj známych, tak staviam takú malú poloautomatickú linku :D a budú tam aj všetky potrebné meráky. Potom dám foto.
Na PWT som čakal 2 (!) mesiace... no cement...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Prosim vas jeste o malou radu. Jaky je vas nazor? Michat KS po dobu pripravy nebo je to zbytecne ?

habana

Příspěvek od habana »

Nastopro míchat! :shock: :shock:

anonymní

pro Crafta

Příspěvek od anonymní »

Crafte, s těma chlamkama/předpokládám že řešíš Cpn/ zatočí
bohužel trvale jen kombinace Doxy,Roxy ,Entizol,-což je Wheldonův upravený protokol Stratona./asi znáš../.Stříbro dobrý, ale vzhledem k nemetabolickým přechodným formám je to podpora-tohle ale nemá smysl řešit tady, na webu k tomuto tématu vhodném zas jakýkoli jiný pokusy než Wheldon- Straton z principu nesnáší.
Kéž by to stříbro dokázalo...ale jako podpora soustředěného útoku dobrý.
Zapper taky..Když je infekce hodně potlačená Wheldovovou kombinací,
to stříbro se zapperem by mohlo řešit přechod na běžný stav a dobít ten zbytek...
Chlamky jsou příšerně urputný díky složitýmu vývojovýmu cyklu-což medicína jaksi velkoryse přehlíží, a o nanobakteriích , kam chlamky v podstatě patří,radši neříká skoro nic.Ona to v podstatě není bakterie, spíš něco mezi virem a bakterií s ohledem na omezený typ metabolismu a zálibě v parazitování na mitochondriích-proto ta chronická únava-no pít léta koloid stříbra taky není žádná sranda..

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

To Habana:

Diky. Bude stacit tohle?

http://www.fisherww.sk/index.php?page=s ... &Itemid=26

Nebo magneticke michani ma nejaky problem a mam resit poctivou mechaniku?

Sakra zase mi nejde prihlasit takze jen jako anonym

Marty

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pro Crafta

Příspěvek od Craft »

anonymní píše:Crafte, s těma chlamkama/předpokládám že řešíš Cpn/ zatočí
bohužel trvale jen kombinace Doxy,Roxy ,Entizol,-což je Wheldonův upravený protokol Stratona./asi znáš../.Stříbro dobrý, ale vzhledem k nemetabolickým přechodným formám je to podpora-tohle ale nemá smysl řešit tady, na webu k tomuto tématu vhodném zas jakýkoli jiný pokusy než Wheldon- Straton z principu nesnáší.
Kéž by to stříbro dokázalo...ale jako podpora soustředěného útoku dobrý.
Zapper taky..Když je infekce hodně potlačená Wheldovovou kombinací,
to stříbro se zapperem by mohlo řešit přechod na běžný stav a dobít ten zbytek...
Chlamky jsou příšerně urputný díky složitýmu vývojovýmu cyklu-což medicína jaksi velkoryse přehlíží, a o nanobakteriích , kam chlamky v podstatě patří,radši neříká skoro nic.Ona to v podstatě není bakterie, spíš něco mezi virem a bakterií s ohledem na omezený typ metabolismu a zálibě v parazitování na mitochondriích-proto ta chronická únava-no pít léta koloid stříbra taky není žádná sranda..
Trvale??? A kde bereš tu jistotu, že zrovna kombinace léků odpovídající příslušnému protokolu, CPN zcela vyhubí, jako třeba tebou uvedený Metronidazolum (entizol)? Je vidět, že znáš problém do hloubky, ale každopádně dokud se u nás nezmění testování na ty mrchy, tak to stejně nezjistíš, a to, že se momentálně cítíš ok, ještě neznamená, že ses jich úplně zbavil. Vím, že to je mrcha odolná, která se dokáže v případě útoku zakonzervovat a pak vyleze znova. Problém je že naše civilizace je tím dnes úplně zamořená a nikoho to stejně netíží, takže když se ji třeba i zbavíš, stačí aby jsi šel někde do společnosti, někdo zakašle, ty to vdechneš a máš ji znova. Pravda, ne každému způsobuje problémy, ale všeho dočasu, bohužel se za ní skrývá i mnoho již závažnějších nemocí, které zatím nikdo z lékařů nedává do souvislosti. Na doktorce jsem dal k tomu problému zajímavé info ke stažení. Mezi náma, radši budu brát i dlouhodobě v minimálních dávkách KS a k tomu aplikovat zapper a budu ready, než dlouhodobě tebou uvedené léky o vyšších dávkách a být z nich pomalu přiotrávený s nejistým výsledkem. Pokud máš nějaké zajímavé info a zkušenosti, ozvi se mi na email, tady je to poněkud OT.

anonymní

Crafte-ještě chlamky

Příspěvek od anonymní »

Crafte,chlamka Cpn/v podstatě respirační onemocnění podobné chřipce se
přechodí a z plicní nákazy vesele expanduje dál, jen někdy a jen u někoho,v tom je ten háček/ má v podstatě tento cyklus:retikulární tělísko
/něco jako spora/ courá v krevním řečišti-nemetabolizuje, takže je to v téhle fázi spíš vir./Napadá ho ACC -acetylcysteinum,nabourává jeho obal a nutí ho zalézt do buňky.Když to udělá, změní se v metabolickou formu,zde
je nutné vykrýt dvě cestyv DNA -to dělá tetra řada + makrolidová řada
/obvykle doxy jako tetra,a roxy nebo lépe azitro jako makrolid-na obchodním názvu příliš nezáleží.Tyto látky jsou metabolitické blokátory,nezabíjejí Cpn jako třeba jed, brání metabolismu.Cpn vyblokovaná touto trojicí má poslední možnost-přejít do kryptického stavu, zde je opět nemetabolitická,a zde a pouze zde je likvidována přímo
preparáty na bázi entizolu-obchodní název je podružný.V metabolitické formě je chlamka Cpn intrcelulární infekcí, parazituje obvykle právě z důvodu krádeže ATP na mitochondriích.Pokud zabiješ velké množství
gram-negativních bakterií najednou, dochází z důvodu toxicity rozpadlých
stěn k Herx.reakci-toxická kaskádová reakce.Z toho důvodu se navrhují
protokoly, které útočí na celou vývojovou řadu.Funkční jsou protokoly Vanderbiltovy university -Straton,upravil Wheldon-léčil sebe a svou ženu-úspěšně.Entizol se podává v tzv.pulsech-obvykle 5 dní za měsíc.Cokoli jiného-třeba stříbro, útočí na metabolismus jednoho stádia, kryptostádium vesele přežívá.Ještě existuje šetrnější protokol Marshallův
-ano objevil bakterie žaludečních vředů.Cokoli jiného je dočasné.Na ukončení pro jistotu dává Straton s Wheldonem antituberkulotika.
Cpn bývá průvodním jevem roztroušené sklerosy a je hlavní podezřelou.
/Ne jedinou s polu s dalšími vlivy/.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“